XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy igazi xbox-szos milyen magazint vesz? Csak azértkérdezem mert pcm van de szeretnék egy xbox360 -at venni és kívácsi vagyok melyik játékújságot szoktatok venni ha vesztek?
Még egy kérdés! Az xbox360-hoz milyen tv kellene minimum hogy szépek legyenek a játékok, mert olvastam pár cikkben hogy csak hd tv-n szép, de mit mutat 100hz-es tomsonon pl?
Érdekes, hogy a standard tv-n pár dolog azér furán jön ki (nálam).
Tényleg van berángatás a játékokban, de valamiért a leskálázás/megjelenítés lehet az oka. 72 cm-es Pana TV-m van, 2 éves, a játék közbeni egyenletesség az kb. okés, de például egyes videok, átvezetõ animációk érdekesen röcögnek-rángatnak. Van ahol segít a pal50-pal60 megjelenítés átkapcsolása. Nem ordas baj, csak azért észrevehetõ. Ha mindez nagyfelbontásban eltûnik, akkor fõleg megnyugszom 😊

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Hát nem dicsekvésbõl irtam, hanem a SaintsRaw végett, lehet a tv jével vannak gondok, egyébként meg lényegesen olcsóbb HDTV ken is megy normálisan, megkérdeztem pár embert akiknél szintén nemakadt a játék demoja, könyörgök ne csináljunk ebbõl problémát kinek milyen tvje van vagy nincs, máskor majd csak irom hogy HDTV de amikor irtam a választ csak az enyémmel tudtam példálozni, szal elnézést KERÉK!

hát pertsze😄

SAINTSRAW ban nálam a DEMO egyáltalán nem akad bár én ilyenen TVn játszom.

narumon
Yuppi!!

Gears Of War - Nov 12 Amerika.

No akkor már nem is kell olyan sokat aludni 😛

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
Hát attól függ melyik konzolról van szó 😄
Xboxhoz rengeteget találsz akár googleban is. Xbox360hoz egyelõre még nincs (tudtommal) alternativ oprendszer.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Tudna valaki egy topic-ot említeni ahol fleselésrõl, esetleg alternatív oprenszerekrõl van szó adott konzollal kapcsolatban?
narumon
Azért a jóval vitatkoznék. Bár Carmack éppen valamelyik nyilatkozatában mondta azt, hogy a PS3 programozáshoz is japán agy kell annyira összevissza és nem logikus. 😊
Nekem nem lenne bajom, hogy ha japánok programoznának csak csináljanak amcsi stilusú játékot is mert japán játékkal játszani nem veszi be a gyomrom. Tisztelet az 1-2 (szigorúan 1-2) kivételnek.

sector512
Azért ezzel nem értek egyet teljesen. A japánok igenis hamarabb megértik hogy kell jó játékot írni. Nézd meg a Ps2 kezdõ játékait. Azok között is szinte csak a japán gamék voltak jók.

PSN: s3ctorHU

aabyssx
> Lehet hogy a csak a japánok tudnak normálisan programozni?😄

Szerintem nem. A fehérek (amcsik, európaiak) sokkal jobbak technológiában, mint a kicsit túlságosan "strait forward" japók.

Csak a japóknál valami miatt kritérium a folyékonyság, és nagyon ritkán áldozzák be ezt valamiért cserébe. Inkább csinálják egy hangyányit sivárabbra, szerényebb részletességgel, de nem vállalják be, hogy szaggasson.

És teszik ezt SZVSZ nagyon helyesen.

Egy másik dolog, hogy baromi drága így optimalizálni. Belõni egy játékot ingadozó 30 FPS-re nem olyan vészes.
De addig tesztelni és debug-olni, javítgatni, amíg szinte egyetlen kamerapozícióban sem tart tovább egy képgenerálás, mint 1/30-ad másodperc, baromi sokáig tart, sok embert emészt fel és drága. Nagyon kevés amcsi csapat vállalja csak be.

Japóknál ennek nagyobb kultúrája van. SZVSZ ezen múlik inkább és nem a tudáson.

www.youtube.com/aabyssx

deep
Ez esetben petíciót fogok indítani, hogy a komplett videójátékipar tegye át székhelyét Japánba és kizárólag japán emberek készíthessenek ezen túl játékokat😊
UNREG
"Lehet hogy a csak a japánok tudnak normálisan programozni?😄"

Igen. 😊

Mûködik a Live😊 Köszi a segítséget!<#worship>

Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D

narumon
Hát mindenhol vannak szar programozok, xboxra, pcre, meg Psre is 😞(

sector512
Lost Planetet már alig várom 😊 Meglesem én is azt a demot asszem...

deep
Na srácok, kipróbáltam a Saint's Row demot és felemás érzelmeim vannak. A hangulat jó lenne, a grafika szép lenne, DE! Nem értem hogy miért kell szaggatnia! Rengeteg helyen látszik hogy küzd a gép, és 30 alá esik a frame/sec. Sõt 20 körülire. Ez röhej.

3 mag ennyire képes? Remélem hogy a közeljövõ játékaiban ezt kiküszöbölik. Egyébként megnéztem a Ninety Nine Nights demot is és az pl nem szaggatott. Ahogy a Ridge Racer sem, ahogy a Lost Planet sem, és ahogy egyetlen japán illetõségû játék sem. Érdekes összefüggés. Lehet hogy a csak a japánok tudnak normálisan programozni?😄

Idén õsszel egyébként 3 játék is lesz melyeket érdemes beszerezni, végre elindul a játékáradat. Saint's Row, Dead Rising, Test Drive Unlimited, valamint kicsit késõbb 2007 elsõ negyedében a Lost Planet.
tejföl
Írd a gugliba, hogy "zip code new york"!

BAD Boys

Koszi, kipróbálom.

Én ugy tom (bár nincs boxom csak tervzem) hogy egy USA-beli várost célszerü megadni és akkor annak a városnak az irányitószámát fogadja csak el...
Értem. Milyen progi kell a videóhoz? PC-s, vagy Xbox-os? A Live már megy, csak nem fogadja el a hotmail-es fiókomat, újat meg nem enged, mindig a postai irányítószámmal (zip) szopat.

Egyébként nem szoktam én ilyen szerencsétlen lenni, csak nekem a 360 még új (régi boxom volt, azt már vágtam) és nem nagyon találok infót a neten sem.<#vigyor5>

TrIp
jahh, de megvárom a ps3at aztán veszek egy xboxot<#vigyor2>
sz.gépet meg nem buzerálom jó lesz msnezni, meg letölteni meg dvd-t írni...

bertino
nem is lenne baj, csak szgépet konzol mellett millió meg egy dologra lehet még használni, konzol lehetõségei elég szûkek 😊
különben minden józan ember csak konzolt venne

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Videohoz kell egy progi. A Live más kérdés...

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

TrIp
az alapján választasz konzolt h melyiken lesz jobb a grafika?? vegyél inkább egy számítógépet, azt folyamatosan fejlesztheted, azon mindig csúcs lesz a grafika és ha már egyszer megvetted a géped 250e-ért, aztán már rá érsz negyedévente még pár 100e-t rákölteni... ha a grafika számít neked akkor ezt ajánlom, ha meg játszani akarsz akkor egyértelmûen az xboxot...

Nem értem... Képeket és zenéket tudok nézni/hallgatni x360-on keresztül PC-rõl, de videót nem tudok lejátszani, és a Live sem megy. Valaki tudna segíteni?

bocs hogy nem voltam eléggé informált a dologról
érthetõ köszi
narumon
A nextgen csak egy szó annyit jelent hogy következõ generáció. Tehát egy Xbox360 és PS3 azért negtgen (Next Generation) mert az elõzõeknek a továbbfejlesztése vagy méginkább új alapokra helyezése. PC-n nincs ilyen, hogy nextgen hiszen folyamatos a fejlesztés. Az hogy nextgen játék az csak annyit jelent hogy Xbox360 vagy PS3 megjelenés. Tehát ezekre a konzolokra nincs olyan hogy NEM nextgen. No remélem érthetõ volt 😊

narumon
Ezzel maximálisan egyetértek.

köszi!
még lenne egy kérdésem!
az xbox360- on már a nextgen játokok mi mennek, vagy et maga a next gen?
ps3- ra meg pc- re is lessz nextgen játék, de mennyi lessz köztük a grafikai külömbség?
sector512
Hosszú távon a PS3 erõsebb gép lesz az tuti, de szerintem annyival nem ahogy azt ígérik. A dupla számítási teljesítmény nem azt jelenti hogy kétszer olyan jók lesznek a gamék. Kb olyan különbségre számítok hardverileg mint a ps2-xbox között van. Különbség hogy mikor kijön a Ps3 (az elején feltételezem nem sok játékkal), akkor 360-ra már elég sok game lesz, kész lesz a Halo3 pl., meg a gyártók is jobban hozzászoknak a fejlesztõkörnyezethez. Tehát ha veszel egy x-et biztos elszórakoztat még egy-másfél évig legalább, és ha jobb a Ps3 max lecseréled, addigra már megtérül a befektetés 😊

3 év múlva megmondjuk 😊

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

narumon
Kicsit olvass visszább.
DE
Amit én mondok és ezt gondold át. Az xbox360-at MOST lehet kapni, MOST lehet rá játékot irni, MOST tudsz vele játszani. Az hogy két év mulva mi lesz szerintem nem alternativa.

hi

n sokat olvastam ma az xbox360- ról meg meg is néztem pár játékot és tetszettek csak nem tudom megéri e? A ps3- nak jobb lessz a grafikája vagy több játék lessza arra?
"Ha jól tudom az 1080i az nem 1920x1080 az 1080p lenne."
Meglehet, én úgy tudtama különbség az, hogy a progresszív az 60 egész képet pakol ki, az interlaced meg 2x30 félképet? Mondjuk szórakoztató elektrónikában (se) nem vagyok ott.

ok, köszi... megnyugtattál 😊

UNREG
Rosszul hallottad, menni fog minden TV-n..

narumon
És mész japánba ps3at venni?

mert úgy hallottam hogy csak 60hz.es tvn fog menni
na mindegy várom a november 17-et

sector512
Fog mûködni sima tv-n is.

nemtudjátok van valami "rendszerkövetelmény" (gondolok én itt tv-re) a ps3-nak?
mûködik 50hz-es pal tv-n?

narumon
Ha jól tudom az 1080i az nem 1920x1080 az 1080p lenne. Rosszul tudom? 30fps teljesen jól játszható

". Három féle HD felbontásra lehet beállítani a gépet: 480p, 720p és 1080i. Ezek közül bármelyiket tudja a monitor."
Megnéznék egy natív 1280x1024-es monitoron egy 1920x1080-as video miként néz ki 😊
Maradjunk annyiban, hogy a "HDTV" készülékek nagy része SE tudja megjeleníteni, max. összenyomva 1280x720 vagy hasonszõrû felbontásba, másrészt ahogy hallom bizonyos játékoknál már a kisebb HDTV felbontás is eredményez 30FPS közeli "sebességet" ... szóval kiakarna atomlassan játszani 1080i felbontásban ha úgy is csak kisebben nézheti?

ja és dvi-s csatlakozó kell hozzá, vagy jó hozzá a hagyományos sima is?
mert a monitoromhoz olyan van (nem dvi-s)

kösz a választ ( az a 480p, az kb mekkora? (640*480) vagy meglehet adni ilyen egységben?)vagy az mit jelent?

narumon
DEEE! Verjük meg Bill Gatest mert nem ad minden Xbox360 mellé (ugyanezen az áron) ajándékba egy HDTVs LCD TVt 😛

sector512
Rá tudod kötni, csak venni kell hozzá egy rgb kábelt, amit akárhol megvehetsz ahol a gépet is lehet kapni. Három féle HD felbontásra lehet beállítani a gépet: 480p, 720p és 1080i. Ezek közül bármelyiket tudja a monitor.

lehet hogy már volt (ezért sorry)
akkor most az én (lg l1730s tft-lcd) monitoromra rálehetne kötni az xbox360-at (ps3-at)
mekkora a játékoknál használt felbontás??

sector512
Ja. Arról nem az MS tehet hogy a régi tv-k nem tudnak digitális jelet fogadni 😊