XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
JKérlek segítsetek ezekben a kérdésekben, nem akarnám bukni a turho acc-ot és a mentéseimet, de vinyót szeretnék használni és a live-on a turho-t. Köszi.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
PSN: s3ctorHU
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
ma reggel megnéztem anyámék 72 centis sima tv-jén ott már azért a nagyság miatt jobban kijött a játékok csúnyasága(recés élek stb)
most megyek a vga kábelért kíváéncsi vagyok monitoron hogy megy
egyébként az lenne a kérdésem hogy hol/hogy tudok új accountot csinálni és kitörölni az elõzõ srác felhasználói fiókját?
nekem van egy oyan monitorom hogy : LG FLATRON 775FT karácsonykor lesz 4 éves, nekem teccik szép képet ad, hagyományos monitor nem lcd, hogyha veszek x360 vagy ps3 at akkor ezen szépen megjelenne jo felbontásban?
RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent
bár most észrevettem hogy a far cry-t néha csak másodjára olvassa be:(
bár ahogy halottam ez elõfordul másoknál is
Toshiba L300-2C5
szinte vadiúj állapotában hoztam eln a sráctól a gép kapásból megette a verbatim lemezen lévõ másolt játékokat és kaptam hozzá egy eredetit is fight night round3-at
ma megyek vga kábelt venni de a srác sima tv-jén is eszméletlenül jól nézett ki szerintem még ott is üti vagy megközelíti a pc-s minõséget
el sem tudom képzelni milyen lesz monitoron:)
Lehet hogy buta kérdés, de szeretném kérdezni hogy az USB átalakitora lehet-e USB-s egeret kotni?
(Tudjátok ami van a konzolhoz )
Toshiba L300-2C5
(Aztán jön az Xbox irányítója)<#gun>#gun>
Minden Xboxosnak http://www.xboxfan.atw.hu
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
nem egy nagy szám de azért a counter strike még elmegy rajta:)
p3 700mhz ati8500 386mb ram 15-ös tft moncsi meg ugye advd író
csaka játékra épített pc-met adom el az xbox-ért cserébe
és marad még kb 30 rugóm:)
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
jól meggondoltad ? :)
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
a lemezellenõrzési idõ azt mondta a srác hogy 3-4mp.
azt akarom megnézni hogy kapásból olvassa-e a lemezeket
premium pack hitachi drive-os flashelt 2 hónapot használt 85k-ért minden tartozékával+dobozával 2 írott és egy eredeti gémmel
szerintem nagyon jó vétel volt a pc-m tft monitorán fogom használni(samsung 913n)remélem jó lesz hozzá:)
csak egyetlenegy dolgot bánok a csrével kapcsolatban hogy a Dark Messiah of Might and Magic nem jelenik meg rá mert most játszottam vele a pc-el és hát kurva jó játék:(
www.konzolium.hu
Ezekrol asszem menni fog.
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
akkor valszeg pio110d-t veszek
azt viszont nem találtam sehol sem leírva hogy hogy kell megcsinálni a dvd lemezeket hogy jó legyen
és valaki küldhetne egy linket is ahol le lehet tölteni xbox360 gémeket mert az oldalon az összes belinkelt oldal már halott:(
itt minden részletesen le van írva! olvass vissza a baloldalon található "Archívumban"
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
ha lehetne egy kérésem valaki le tudná nekemk írni privátban hogy hogy is kell otthon megcsinálni rendesen az írott lemezeket?
(pl honann lehet gameket leszedni milyen íróval milyen lemezre és a legfontosabb hogy hogyan?)
nagyon megköszönném ha valaki segítene ebben pls
Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D
van-e annak(még) hátránya hogy ha egy xbox360 hitachi-lg meghajtóval vab szerelve?
természetesen ezt a másolt játékok függvényében kérdezem
a gép amit venni szertnék egy premium gép és ilyen meghajtóval van szerelve
nehezebb lesz rá másolt játékokat szerezni?
elõre is köszi a válszt:)
Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D
Ha benézel az xbox365.hu fórumra, látni fogod, hogy 7-8, sõt esetenként 5000ft-ért is lehet 360-as játékot kapni.Nem kell mindent azonnal megvenni a megjlenés napján.
A kispénzû, ami én is voltam mindig/vagyok vegyen kevesebb játékot.Nem örököltem szartse:) csak beláttam, hogy elcseszem a játék élvezetét ha letöltöm a játékot. Lejön egy nap 3, azt se tudom melyikkel játszak, a kukában végzik. Ha megveszem eredetiben, tutira játszani is fogok vele.
Azt meg hogy a cégeknek megéri a warez, kicsit tévesnek érzem. A gépeken nem keresnek egy fillért sem, sõt buknak rajta elég sokat. A játékok licencdíjaiból lenne nyereség, mint ez köztudott. Ha ezt inkább letöltik, ne mondd, hogy ez még jó is nekik. Ha megszûnne a warez, kb feleáron lehetne adni a játékokat, mert ennyi bevételkiesést ellensúlyoznak a cégek.
De egyébként sajnos egyetértek, hogy ez soha nem fog bekövetkezni, ez van. Na mindegy.
Písz!