XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ioles
de még most tanulok angolt és nemnaon tudok

deep
jahát, ha neked ez a legfontosabb egy játéknál, akkor fejleszd a pécéd évi 200 rugóért...
Ioles
És mi lesz a Gothic 3-mal meg az Oblivion magyarítással ha készen lesz? Ezek azé jó gémek. Tom hogy X360-ra is van Oblivion de nem lesz hozzá magyarítás, meg Gothic 3 sincs.

deep
Vegyél egy kis P3-ast netezni, meg DVD-t írni és vegyél játékra 360-at:)
Megéri.
sector512
Attól függ most mire használod a gépet.

PSN: s3ctorHU

Ioles
Figyeljetek már, de ha eladom a gépepemet és veszek egy X360-at akkor sztetek nem fogom megbánni hogy eladtam a gépemet? Olyan jó az X360 hogy megéri eladni a gépemet, mert máshogy nem tudnék venni X-et.

tejföl
OK! Ebben igazad van. Én a Saints Row-ra gondoltam.

BAD Boys

Ioles
Jaj bocs félreérthetetlenül írtam, a Just Cause-re gondoltam, mind2 dátum a Just Cause-ra vonatkozik

tejföl
Az X360 demo már van.

BAD Boys

Ioles
Sztem te a Saints Row-ra gondolsz nem? A demo X360-on live-on aug.24-én fog megjelenni PC-n pedig néhány nappal utána, a teljes verzió pedig szept.26-án.Itt egy link.

A GTA-szerûség? Demot kipróbáltam, hát nekem nem jön be... (bár én nemigen vagyok gamer) :)

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Ioles
Láttátok a Story TV-n a GamerTV-t? Mutatták a Just Cause-t X360-on, hát mit nem mondjak, elég szép volt

Ez a kamerás cuccos? Vagy van linked? :)

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Mit szóltok az XNA szolgáltatáshoz?

Minden Xboxosnak http://www.xboxfan.atw.hu

Na én pont erre gondoltam:)

deep
Itt van egy összehasonlítás, bár nem tudom mi értelme. A nagy felbontás, az nagy felbontás. Sima TV-n is szép, de arra az X1 is szép volt. 360-hoz monitor, vagy HDTV. Ennyi.
Valamelyik fórumon vót egy link ahun összehasonlító képek vótak.De meg nem mondom melliken:(

Én nem igazán...próbáld google-val x360 sdtv szókapcsolattal például.

Ioles
Akkor vmilyen honlapot tudsz?

TV -rõl fényképezni az gyönyörû képeket eredményez ám :) fõleg standard digivacakkal.

Ioles
Valaki PLS!!!

Nekem is...<#vigyor3>

Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D

Elég a gyáriját bekötni fesszabályozottra. Én tettem be whisper fan-t de nem vagyok annyira elájulva.
Dobok pü-ben egy fórumcímet, nézegesd meg :)

Arms
És Whisper Fan érdemes venni, házilag be lehet szerelni vagy szervízbe könnyeb?

Jobb, csak jóval hangosabb lesz tõle a gép. Jobb a saját ventit fix 8 Voltra köttetni. Nem lesz olyan hangos, 2 venti dolgozik nem 5 :DDD.
Az intercooler, bár jót akar, mégiscsak egy fax megoldás. 3 venti nyomja be a plusz levegõt 2 ventin keresztül, meg minden. Szóval jó, de hatásfoka és hangereje miatt én például bottal sem piszkálnám meg.
nnak jó aki nem akar abszolút matat/tat/ni a boxában.

Arms
Érdemes venni Intercooler-t van valakinek?

internetrol...probald ki,nagyon franko..
Amúgy ne haragudjatok a következõ kérdésért,de honnan lehet tölteni x360-as játékokat tom warez,de mégis..akkár privátba is jöhet..
sector512
Csúcsminõségût biztos nem, de egy natív 1366*768-as HDready LCD-t már lehet venni 200-250 körül. Nekem egy 82-es Viewsonic van, tökéletesen megfelel.

PSN: s3ctorHU

és ezeken a csatikon már teljes pompájábban lessz úgy értem szép éles lesz a képe és kimutatja a "foga fehérét"?..Amúgy a széthuzással nem lessz gond mert 16:9-nél az 1280*1024-es kép nem tünik széthúzva és nics fekete sáv sem...legalábbis PC-s tapasztalat,mert a quke 4-et Számítógép+LCD Tv kombóban nyomtam és nem volt ilyen baj csak bekellett állítani a gamenak,hogy 1280*1024 16:9 és kész..
Ez sem mindegy, hogy egy adott készülékcsalád melyik ársávú tagja hogyan kezeli le a natívtól eltérõ felbontásokat.

200e ért CSÚCSminõségû 82cm-es LCD na azt azér megnézném...
Arms
És mennyiért érdemes legolcsóbban HDTV-t venni?

s73
Az elsõ 2-3 hónapban normál Tv-n (Samsung) nyomtam, egy két hónapja vettem Lcd-t(Lg). Normál tévén is valóban szebb az X360, mint a jelenlegi generáció gépei, de úgy még olyan óriási különbséget nem látsz. Szebb, tisztább, nagyobb látótávolság, gyorsabb, élénkebb szinek, de a foga fehérjét Hdtv-n mutatja meg, kristálytiszta, tûéles, részletgazdag, valóban egy "nextgen" képi világot látsz.
Mondjuk, arra készülj fel, hogy a Ps2-Xbox játékok viszont csúnyábbak lesznek, mint normál crt tv-n, hiszen a Hdtv-k a hibákat, kissebb felbontást is jobban kiadják.

Super DANTE
DVI vagy komponens az jó.

www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu

Valaki nekem help...amúgy sdtv és hdtv linekt nem lellem béna vagyok...azt is valaki help...
Arms
Akkor egy normális Panasonic SDTV-n se anyira rossz a látvány nem?

Super DANTE
A fõoldalon lévõ HDTV-s hírnél linkeltek SDTV vs HDTV anyagot, szerintem nézzétek meg azt.

www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu

Nekem van egy LCD TV-m Amerikai és ezért még kishazánkban nem ismert...Amúgy az acer leányválalatáttól van..Paratméterei 68cm-es átló 27'col..16:9-es...ezeket a felbontásokat tudja Pc-s modban DVI-on és RGB-n egyaránt(640*480,800*600,1024*768,1280*1024)...van még persze egy komponens és egy kompozít csatlakózó svideo és Scartx2...viszont nincs rajta HDMI kimenet,és a kézíkönybõl nem találok arra útalást,hogy Xbox360 menne rajta...ezért szeretném megkérdezni,hogy szerintettek az x360-nal összekötve ugye azért teljes pompájában lenne?(mondjuk komponensen vagy DVIon esetleg vga kábelen?)?Vagy nem is lehet vele összekötni?
Arms
Valaki aki már mind a két fajta tv-n játszot az lécci érjon valamit, hogy mennyi a külömbség! köszi

Ioles
Ha valaki csinált már képet az X360-járól mûködés közben vagy tud olyan oldalt ahol SDTV vs. HDTV össze van hasonlítva az kérem jelezzen itt a fórumban vagy priviben. Nagyon fontos lenne. KÖSZ!!!

Hát igen, 3 piros ledet ne lásson senki soha...

Muad Dib
Emberek! Akkor beszéljünk még kicsit a TV vs HDTV témáról, hagy egye meg az ideg Turhot... <#nyes>

Más... Találtam egy nagyon jó kis hibaleírás/detektálás, stb dolgot, kicsit több, mint amit a Box manuáljában a Troubleshooting-nál írtak.
Íme, érdemes megnézegetni:

Xbox 360 Error code

OFF
Szerintem már annyira túl lesz beszélve ez a tv kontra hdtv kérdés, kezd hasonlítani a "PS2 dvd írás hogyan" topicra :DDD Alapvetõ dolgok megerõsítgetése csak :)
ON

már 200.000-ért is lehet kapni csúcsminõségû 82 cm-es lcd tv-t,nekem is ilyen van brutálisan komoly a látvány nem egyszerûen csak 'szebb'
természetesen normál tv-n is sokkal szebb a látvány mint bármi eddig viszont akinek nincs hdtv-je el sem tudja képzelni a különbséget.
Ioles
OK, kösz, érthetõ voltál<#wink>

DanielT
Ez soha nem is volt kérdés :D
Muad Dib
De a legszebb képe, a DS lite-nak van. Akarom mondani a régi DS-nek... Igaz DanielT? <#wink>