XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amit a 360 tud HDTV-n, monitoron, az szebb mint amit sima Tv-n tud.
Hát a minõség az szerintem a kijelzõtõl függ. De ha úgy érted a kérdést, hogy szebbek e a 360-as gamék mint a PS2-es gamék? Hát ez nem kérdéses...
Szóval vedd csak meg azt a 360-at, gyarapodjunk, sokasodjunk.
A gondom most a live-al az, hogy a box a földszinten van a nappaliban, az ADSL modem és a wireless router pedig a dolgozószobában az emeleten.
Én meg b**szok kiadni 25 rugót wireless kütyüre az xboxba... Próbáltam a notebook-omon keresztül a dolgot, (a notebook wirelessel megy fel a routerre és onnan az internetre) összekötöttem patch kábellel õket, de nem jön össze a dolog.
Ha sikerül beüzemelnem, megyek is vadászni rátok... <#bee1>#bee1>
BAD Boys
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Köszi, hogy egy-két hete "rádumáltál" a 360-ra, tényleg szuper kis masina. <#wink>#wink>
Egyébként izlések és pofonok... én csak single-be szeretem a játékokat. Lehet, mert a képességeim messze alulmaradnak a többiekkel szemben, úgyhogy inkább faszkodok egymagamban... <#smile>#smile>
E-mail-ben is válaszolhattok. Elõre is nagyon köszönöm!
Már én is unom, hogy évente/félévente több tízezreket kell kidobni pc fejlesztésre és így is szaggatnak a játékok. Sõt, már egy csomó jó cuccot nem is akarnak PC-re kidobni. Szóval totális megnyugvás lenne végre egy gép, amire garantáltan több évig fognak még játékok készülni. :)
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Ugye nem csak multiba, vagy live-on lehet vele játszani, hanem single-be is???
"amit sajna egy patch-csel az MS jelenleg képes blokkolni..."
Majd kikerülik azt is a fiúk, csak idõ kérdése. Mondjuk én már tûkön ülök, hogy betolhassak egy 80 gigás wincsit a kicsikébe...
anno pc-n volt a starforce ami eléggé megdolgoztatta a crakereket de végül kb 1 év múlva csak feltörték(pl a splinter cell3)
a starforce-ot meg már jogi gubancok miatt nem is használják
Beszétem egy emberkével - Turho ismeri <#papakacsint>#papakacsint> - aki eléggé járatos a boxok világában, és hál'Istennek neki is az a véleménye, hogy az Avalanch csapat által közzétett fotók, ill. videó, - miszerint sikerült feltörni a 360-at és azon futtatni egy teljes saját fájl/menükezelõt, valamint behelyezni nagyobb wincsit - VALÓDI!! <#smile>#smile>
Már dörzsölöm a tenyerem. Alig várom, hogy belevágjak a masinába egy 80 gigás wincsit, azt lehet onnan futtatni a bakupokat.
Mert ha van valami amit útálok a konzolban, az, hogy ki be kell rakosgatno a diskeket. Lusta disznó vagyok tudom, de ez van...
Érdekeas amit írsz, mert éppen a TFT monitor, amin semmi pénzért nem játszanék. Mert gondolom nem egy 32"-os tft moniotorról van szó.
Szerintem pont annak van hangulata, hogy nagy a képernyõ, nem pedig annak, hogy minden pikcel a "helyén" legyen.
Szóval szigorú magánvéleményem <#buck>#buck>, hogy 72centi, vagy a fölötti méretü kijelzõn élvezetes a játék.
Egy 100Hz-es, síkcsöves, stb., de teljesen jó minõségû, akár Sony vagy bármilyen típusú, 72 centis tövöt meg lehet venni használtan 30-35 rugóért.
Úgyhogy ha eddig valaki Junoszt tévén élvezte a brazil sorozatokat, egy box megvásárlása után nem nagy befektetés egy ilyen tévé megvétele.
Tudom, hogy most sokan lehurrognak, de szerintem ez a HDTV valahol továbbra is amolyan parasztvakítás.
Jó jó, tudom, hogy szebb rajta a kép ezen nincs értelme vitatkozni, de egy játékosnak felesleges 400 000 ft-ot kidobnia ilyesmire. Akiknek fontos és nélkülözhetetlen a HDTV, vagy legalábbis az ilyen minõségû kijelzõ, azok nem mások, mint maguk a játékfejlesztõk...
egyébként tényleg nem csúnya sima tv-+n sem még úgy is szebb mint a legtöbb pc-s játék
Egyébként ezek minõségi kábelek, vettem dobozos mittoménmilyet egyik konzolboltban, és fele ilyen vékony meg szar is...
1 db alighasznált memóriakártya: 8 k
3 dv Utángyártott minõségi VGA kábel (2 rca, optikai kim., tûs vga csati): 4200/db
Ugyanez gender changerrel (tûs/lyuk a fixkábeles monitorokhoz, alapban nem tartozék): 4900/db
2 db HD AV componen kábel (kapcsoló HD-hoz, optikai kimenet, 6xRCA dugó): 4400/db
Plíz PÜ, posta ok.
Nemsokára lehet majd bele nagyobb vincsit rakni, azokról nyomni a bakupokat, stb, stb.
A játékfejlsztés is az elején jár, egyre jobb, az x360-ra profibban optimalizált kódokat fognak produkálni a fejlesztõk.
Ja és a TV dologgal ne foglalkozz. Hülyeség az egész. Amikor játszol, nem a pixeleket fogod számlálni, figyelni. Az emberi képzelõ erõ beindúl ilyenkor.
Annó amikor c64-en az Infiltrator-al játszottam, úgy emlékszem vissza rá, mintha egy full 3d-s profi játék lett volna. Ha megnézném ma, akkor biztos röhögnék egy jót rajta, de ha játszanék vele, megint egy 3d-s világban érezném magam.
Szerintem azok csámcsognak annyit a HDTV-TV témán, akik azelõtt 2 havonta lecserélték a pc-jük vga kártyáját, mert a 3D Mark tesztje szerint, 15 ponttal többet tudott mint az elõzõ. S mindezért ráfizettek a cserére 50 rugót, tök feleslegesen.
Persze az tény, hogy HDTV-n szebb, de garantálom neked - és ezt biztosan sokan megerõsítik majd itt -, hogy pl. egy 70-80 centis 100Hz-es tévén is baromira fog tetszeni.
Én mielõtt megvettem az x360-at, eldöntöttem, hogy 1-2 hétre rá veszek HDTV-t is. Amikor megláttam a játékokat a 82 centis, 100Hz-es Philips tévénken (sík képcsöves meg minden, de ma már nem nagy durranás) egybõl mondtam: dehogy veszek, ezért most 3-4 kilóért HDTV-t!
Szóval vegyél 360-at, nem bánod meg, de mindenképp rakass bele egy hûtés moddot. Majd ha ott tartasz, megmondom, hol csináltathatod meg korrekt kivitelben és fõképp korrekt áron...
Hú de sokat pofáztam. <#wilting>#wilting>
2giga ram+dx10-es kari<#mf1>#mf1> a francokat<#violent>#violent>
ha wide-os tft-d van akkor nagyon jó lesz a kép ha viszont csak sima kko a legtöbb játéknál fent meg lent lesz egy fekete csÍk de ez annyira nem zavaró én is így nyomom:)
viszont elég jó kis játékok vannak rá pc-n még sosem látott graffal és sebességgel
PSN: s3ctorHU
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
Én is gondolkodom egy Xbox360 vételén, mert a mostani gépem igaz jó erõs a játékokhoz, nem is azzal van a gond hogy szaggatnak hanem az hogy egyszerûen meguntam õket, ennyi. Majd veszek egy alap kategóriás PC-t amin tudok COD-ozni meg netezni. Lenne pár kérdésem:
1: Mikor és hol érdemes venni Xbox360-at?
2: A teljes élvezethez ugye elengedhetetlen egy HDTV, de ha rákötöm a TFT-mre akkor ugyanolyan élvezetes lesz?
3: JA és vegyek most Xbox360-at vagy várjam meg még megjelenik a PS3 és vegyek azt?
Elõre is KÖSZ a válaszokat!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Hát ezzel most sokat rontottál a tárgyalási pozíciódon... <#nevetes1>#nevetes1>
De legyen... Priviben folytatjuk. <#wink>#wink>
a gyereknek akié volt elõttem már lejárt csináltam egy tagot magamnak is és megkaptam az egy hónapot
Kicsit számoljál utána, hogy fél játék ára az amit ráköltesz a gépedre ha mással okosíttatod. Megéri. A 3e Ft méginkább megéri. Csak a magyar mentalitásban benne van, hogy minden ingyen kell, ezért vagy te is ilyen hangos.
Jövõ héten már a 3ezret is kutyázni fogod?
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
1. 1 hónap múlva vinyórol a mentéseket áthúzod FTPn gépre
2. nyomsz a system menübe a vinyóra egy formázást
3. csinálsz új netes profilt
4. mentéseket visszamásolod
Mivel nekem még nem telt le az elsõ hónap ezért nem próbáltam ki, de lehet h az is mûködik ha csak az online profilt törlöd ki és csinálsz egy újjat, lehet h akkor is megadja az 1 hónap ingyen liveot.
lehet online kéne megvenni a live hirdetésben azt írta közel 4 euro/dollár per hónap
majd utánanézek hogy lehet
Azaz 15 k körül.
A pontok és az ún. arhievments-es (tuti rosszul írtam le :DDD ) jelentése, jelentõsége, és a pontszerzs még elõttem sem tiszta.
Amúgy ha van valaki itt, aki Live-on játszik, és vannak többen is, nyithatunk SG-n is egy x360 Gamertag topicot....
hol lehet xbox live elõfizetést kötni?
és milyen alternatívák vannak?
pl nekem csak fél évre kéne gold elõfizu mert csak januárig lesz netenm és nem biztos hogy jövõre is lesz attól függ lesz-e pénzem
és ez mennyibe kerülne?
most voltam fent bf2-t kipróbálni neten és hát nagyon bejött egyáltalán nem nehéz kontrolerrel irányítani
régebben nagy battlefieldes voltam a bf2-tõl pc-n csak az borzasztott el hogy 1giga ram mellett játszhatalan sokat tölt meg stb
itt meg kb 1 perc és betölt de a grafikai színvonal azért nem az igazi gondolom a multiplatform fejlesztés miatt:)
azért a bf rutin még mindig megvan elsõ kipróbálásra 3.lettem a szerveren:)
a másik kérdésem hogy pontosan mik azok a microsoft pontok és hogy lehet szerezni belõlük
ahogy láttam extrákra lehet költeni a live-on
van olyan ahol uge megjelenik a két fekete csík(sajna nagyobbak mint gondoltam:( )
de pl a PGR3-nál meg a TR:legends-nél meg pár játéknál sehogyan sem tudom úgy beállítani hogy jól nézzen ki mert akármit is csinálok összehúzza a képet
csak verbatim és rioch lemezes érdekel