XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.05.29. 22:46:35
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.29. 22:43:02
Adversus solem ne loquitor
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Hát így viszont lehet, hogy várok kicsit. Gondolom megkapják a gépcsomagok is.
kb olyanra számítottam, mint x360-nál a dpad.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.29. 21:15:34
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Én úgy értettem irányítást illetően lesz funkció.
Meg nem értem mit hagynak le róla, na mindegy megint összevissza írkáltak a neten.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Pedig nem erről volt szó.
Ettől független a dizájn nagyon zsír!
"A hivatalos Xbox Support weboldalon egy új, 3.5 mm-es jack dugóval felszerelt irányító bukkant fel, amely júniustól lesz elérhető."
"osztrák Libro oldalán tűnt fel egy rövid ideig. Úgy tűnik tényleg csak annyi lesz a különbség, hogy ebbe már átalakító nélkül dughatunk bele headsetet."
Felkiáltójeles küldi, "mohó istenség". LOL volt.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.05.29. 20:48:01
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Húha itt fel kell készülni:))
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
W3 h&s szerű, egyedül mész és rendezésben, stroyban agyonver mindent. Ez egy más szintre emelte a műfajt. Attól tartok ezek olyat csináltak most mint a R* A GTA5-el. Közelében nem lesz senki évekig ezeknek.
Szóval 4 _player_ játssza, de nem multi_player_? :)
/értem amit mondani akarsz, de ez ugyanúgy multi amire nincs időm: jamost_baszakodik_anetem_jajmostugatakutyamegnézem_minnyákezdhetjük_jajmostnemjó_merazasszony stb. Na nekem erre kurvára nincs időm.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
jöhetne már valami mass effect
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
<#eljen>#eljen>
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Most éppen ahol tartottunk jó multkor az.
Én: elkötni egy polgári kisrepülőt a reptérről, és elindulni a sivatagi leszállópálya felé.
Másik: buszt elvinni és felrobbantani, majd beülni egy harci helikopterbe és irány a sivatag.
Harmadik és negyedik : közben betörnek egy helyre ahonnan el kell hozni valakit, tűzharc meg miegymás
Eközben én megérkezek az adott helyszínre s ellenséges JETek jönnek, akik rakettával esnek nekem. Mivel én lőni nem tudok jön a társam a helikopterrel és az engem üldöző JETeket szedegeti le, tehát 3-4 repülő objektum táncol az égen addig folyamatosan amíg a másik kettő a földön be nem hatol a cuccért.
Aztán folyt köv ha sikerül ezen túllépni, de még nem ment :DD
Mocsokjó ez a kooperatív mód. Sok köze nincs a multihoz, mert gép ellen kell menni és story küldetéseket megcsinálni. 4en.
Dec 31, már ha lesz és nem felejtődik el teljesen, ahogy kellene.
Nem érzed? Na pont akkora:D
A korábban említett játékok nagyrészét végignyomtam. Többségüket többször. Ahogy a BB-t is hétszer. Meg a GTAV-t day1, lassan 2 éve. És ahogy a witcher3-at is le fogom párszor. Engem a játék érdekel, nem a platform. Az csak a szükséges eszköz. Nagyrészt nem is vagyok túl jó véleménnyel róluk.