XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És ez a platinumshop-os x-hez is van garancia vagy ez is szürkeimportos és szívhatok ha elbaszódik?

DanielT
Egy barátomat érdekelné a 10 hónapos kamatmentes hiteles cucc, de a weboldalon ilyen ajánlat nincs kint, csak egy 37 havi, jóval drágább dolog. Hol láttad ezt?
Tomo15
Nem kell hozzá pc.
alph4
Hi, haverom most vett egy x360-at és azt kérdezném hogy önálloan rálehet-e a netre kötni hogy menjen az Live, vagy kell hozzá mindenféleképpen egy pc?

▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Hello!

Xbox-os fifa07-et szeretnék játszani X360-on!
Létezik ss.bin hozzá?
Találtam 360-ost,de azzal kiírva nem mûködik:(
Ha vki tud segítsen!Kösz!
Cafu
ja és gondolom duplasûrûségüre kell kiirni nem?

Cafu
HEllo!
Az xbox360-ra nehéz megcsinálni a flasht?

bubu13
kössz

EEE 1899

ajem kisa

bubu13
és meik csomagot premium vagy core?

EEE 1899

Tesco. :D
Cafu
www.platinumshop.hu

bubu13
Sziasztok!
Hol érdemes venni xbox360-at?
Elõre is kössz a ssegítséget.

EEE 1899

Mostani tescos meg cora-s gépekben már mindben az új ragacs-meghajtók vannak?

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

tejföl
Ja és ha ez megvan, akkor all files a megnyitásnál és a nagy fájlt tallózod be, azt írod ki.

BAD Boys

tejföl
Tools, settings, write, layer break (for DL media), user specified sectors in LO 1913760.

BAD Boys

Kösz az infot. Imgburnben hova kell beírni a rétegváltás helyét?

semmit. a tescos éri meg a legjobban, tényleg! az NFS jó lesz cserealapnak. :)
DanielT
Felejtsd el a Core packot.
core packot szerintem nem érdemes venni mert mire megveszed azokat a kiegészítõket amik alapból benne vannak a premiumban, már drágábban jössz ki az egészbõl

Nem, venni kell memokártyát (10-12 k) vagy egy vinyót (24-29 k) a core pakkhoz, menteni nem tud csak erre a kettõre.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Casper007
Már bocs, hogy ilyen késõn, ilyen hülye kérdéssel fordulok hozzátok, de nem hagy nyugodni. A Core Packban ugyen nincs memóriakártya, de attól még a játékállásokat el lehet menteni?

Hello World!

És ami az Elektroworld-ben kapható, ahhoz adnak vmi játékot? Mer a Tesco-s pont a 2 játék miatt vonzó.

BF3: csucsorr

Ezt nem tudom, de szerintem addigra kijön a 3. xbox és abban már tutkó lesz az is.

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

tejföl
Nem ez a baj a HDMI hiányával. A komponens csatlakozóval ugyanolyan képet kapsz, mint a HDMI-vel 2010-ig. Onnantól kezdve viszont a HD DVD lemezeken lesz valamilyen kód ami megakadályozza a tényleges HD felbontás megjelenítését, ha nem HDMI-n csatlakozol a TV-re. Én legalábbis így tudom.

BAD Boys

Senkkik
milyen oldalakat tuodtok ahonnan lehet leszedni játékokat(persze x360-asakat)? (pm -ben írjatok párat pls)

Sziasztok! Ma vettem egy kontrollerhez való aksit. Kinyitottam és rögtön rájöttem, hogy töltõ nélkül izélhetem! Ha valakinek van ötlete, akkor hajrá, de ha valaki megvenné, az is jó. 3000 Ft, blokk is van, használva: 0 perc
guardian hero
BOX-ot pl ott érdemes, még ha drágább is. Ugyanis a 100eFt alatti Premium pakkokat áruló boltok külföldrõl hozzák be az árut, megkerülve a hivatalos magyarországi forgalmazót. Ez komoly hátrány lehet a (X360-nál igen esélyes) garanciális ügyintézésnél, mivel a külföldi bolton keresztül tudják csak érvényesíteni a jótállást, ami minimum egy hónapos ügyintézést jelent.
Egy távirányítónál, kontrollernél, vagy játéknál persze ez nem gond, azt tényleg a kisebb konzolboltokban érdemes megvenni.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Muad Dib
A Media Markt árairól annyit, hogy 16000 ezerért árulták a nagy távot 360-hoz, ugyanezt megvettem 8500-ért a KonZone-ban.
Az MM-ben kábeleket lehet pl.igen jó választékban kapni.
Szóval tudni kell, hogy mit érdemes ott megvenni.

Tehát a BOX 360-at a TV-re Teljesen normál scartt-al kötöm(mint a DVD lejáccót vagy az is vmi spéci?

AMD Athlon 64 3000+,X800,1 Giga Ram. II. vh 4\'ever!

91.000 Ft a Pemium. De lehet, hogy csak régen frissítettek...

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

Egyenlõre szeencsére nem igaz.Reméljük a továbbiakban sem.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

jaa, ha így van, akkor valóban nem túl szerencsés megoldás. Ez a lehetõség meg sem fordult bennem, hogy kiadnak egy olyan kütyüt amin nincs HDMI.
Nekem azt mondták egy másik fórumon, hogy amennyiben kiflesheltetem a Xbox360-at, akkor kakukk van a Live!-hozzáférésnek. Mi az igazság?

arty
hddvd usbn megy a gépre, hdmi ettõl nem lesz :( és igy sz*rt sem ér :(

Forza.

kicsit össze vagyok keveredve:

ha kijön hozzá HDDVD kiegészítõ, akkor azt fogod összekötni HDMI-n a TV-vel, és a boxot meg a kiegészítõvel? Hiszen csak komponens van most a boxon...
Senkkik
96 van kiírva a honlapra... de eddig ez a legjobb. thx

guardian hero
Csak ott nincs rá normális garancia.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

sector512
Tescoban 120 a premium de 2 játék van hozzá. MW meg Fight Night

PSN: s3ctorHU

Tescóban is 120, de ott adnak hozzá egy játékot azt hiszem (talán a NFS:MW-t?) Az Elektroban meg most van rá tíz hónapos kamatmentes hitel. ha valakit érdekel, ma megyek, megnézem pontosan csak szóljatok.
Cafu
Platinum shopban meg 99

Elektro: 114 a prémium,
Tomo15
90e a core, 120e a premium
Senkkik
a media marktban mennyibe kerül az x360?

Örm
Bármilyen S-Video kábel jó vagy csak az eredeti xbox-os?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

tejföl
Bemész egy elekronikai, vagy számítástechnikai boltba. Igen, lehet.

BAD Boys

Örm
Optikai kábelt hol lehet venni? Lehet flashelt géppel biztonságosan netezni?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Nem tudsz véletlenül egy Hitachi meghajtót szerezni?
Vagy nincs valakinek eladó? PÜ nekem ha igen (pl. döglött boxból).

tejföl
Optikai kábel kell hozzá.

BAD Boys

Aki nálam flasheltetett az biztonságban van.
Aki nem, de a gép valamelyik DASH update után bedöglött, az keressen bátran. (Xtreme esek közül szinte mindenki.... mivel a régebi xtreme megoldást már szûrik DASHBOARD update-tel.)

[email protected]