XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Banano007
Vki vegyen fel pls msn en : [email protected]

Ott még lenne egy pár kérdésem :-)

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"

james69holden
annyiért hol? :p

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

tejföl
Szia smiley!!
Korrekt az ajánlat! Ha teheted fogadd el!

BAD Boys

öregharcsa
szevasz komám!!!

a 114e ft az sok okosított+hûtésszerelt premium gépért????
ja + gari hozzá...

http://pspfilez.extra.hu/

tejföl
Csak a könnyebb áttekinthetõség érdekében kérlek, hogy az üzenet elküldése elõtt klikkelj a "válasz erre" felíratra! Legalább tudjuk kinek címezted. Köszönöm!

BAD Boys

tejföl
COD2 tavaly jött ki, COD3 idén. Ez csak egy év."És igen mér neXDLive meg nem kell nem fogom a netet óránként költöztetni a szobábó a nappaliba."
Ezt meg nem tudom értelmezni.

BAD Boys

Bakker évente veszek kb 1 játékot(évente a Maddenek+párévente jön új cod).És igen mér neXDLive meg nem kell nem fogom a netet óránként költöztetni a szobábó a nappaliba.

AMD Athlon 64 3000+,X800,1 Giga Ram. II. vh 4\'ever!

Szerintem is pofátlanul drágák a játékok! Én is már több éve eredetiben veszem a játékokat, de maximálisan megértem a más úton járókat is. Én például biztos több játékot megvennék ha olcsóbb lenne!
ajem kisa
Jogos, bár az átlagbér az nem mindenhol egyezik<#confused>
De ez már nem a témához tartozik...

tejföl
Nem tart vissza senki, hogy megvedd. Azért 15-18000 Ft nem kis pénz. Nem tudom, hogy ebbõl mennyi jut a fejlesztõkhöz, de gyanítom csak a töredéke. Egyszer már írtam, úgyhogy elnézést az ismétlésért : Nekem van egy 11 éves fiam, akinek szintén van gépe, ergo nekem egxszerre két orgi játékot kéne venni a megjelenés napján. Ez már ugye 35 ezer körül van. A live-on kapásból találkoztam már három olyan emberrel aki hasonló cipõben jár. Mennyi is a magyar átlagbér? Netto 120 körül? Ezen is érdemes lenne elgondolkodni. Én a magam részére megveszem azt a három-négy játékot amivel eredetiben nyomulok, de ezért elvárnám legalább a magyar felíratot hozzá.

BAD Boys

És akkor a flash-t meg a Microsoft gyárilag adná a géphez hogy a házilag kiírt demót a gép elinditsa?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

ajem kisa
Arra meg azért lett volna értelmesebb venni egy prépmiumot a live miatt pl, onnan letudnál szedni demokat!

ajem kisa
Vaó! Egy igazi mártír!
Nem kellene orditanod, ha kell eredetiben, akkor goglin nézz szét, itt a többség nem foglalkozik sokat eredeti játékkal (ebbe ne menjünk bele, miért..)!
Vagy bemész egy konzolboltba, és talán onnan is elküldenek, mert neked "biztos" nem fognak szerezni!<#gun>
Médijamárk,....stb....
Csá

az a kárhogy nincs vmi olyan website(PC-nél) ahonnan box 360 demókat letöltesz kiírod DVD-re vagy CD-re és viszi a demót

ÁT TE BAKKER ÉN MEGTOSZTELEM AZOKAT AZ EMBEREKET AKIK ÉVEKET DOLGOZNAK HOGY M?EGCSINÁLJÁK A GÉMET!ÉN MEGVENNÉM NEM LESZEDNÉM!!!

Hogyne lehetne ?!Torrenten má a Pal is kinn van ezer éve...
Tessék ha a konzolstudio árait nézzük 75k a core pack ehhez dobj 10k-t a memória kártyáért gondolom nem akarod mindig elõlrõl kezdeni a játékot.

És akkor 85k-ért vagy megveszed a core-t...

Vagy +15k-ért (100k) veszel egy prémiumot és nincs gond a mentéssel nem vagy pórázra kötve amikor játszani szeretnél, kapsz egy hónap goldot kipróbálhatod, hogy szeretnél-e interneten játszani, meg tölthetsz le demokat trailereket.

85k vagy 100k te döntesz egy biztos jól fogsz dönteni...
<#nyes>

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

És vettem Core packot+memo+s-video kábel...wireless irányító nem lenne jó nekem még elvesztem😄aLive meg nemérdekel...CSAK EZT A ROHADT MADDEN 07-et NEM LEHET BESZEREZNI(7 boltba vótam)

tudsz de menteni nem. Tehát nem tom mennyi a core pack de kapásból tegyél hozzá 10k-t és úgy hasonlítsd össze.

Játszani tudsz, csak állást menteni nem...

Banano007
vki megadná az msn címét úgy gyorsabb lenne..mert még van egy pár kérdésem xD

Banano007
A core packal ha nincs memóriakártyám akkor nem tok rajta játszani?

Ha a Live egy kicsit is érdekel, akkor jobb a vinyó.

A memória kártya 64mb-os közel 10k

A vinyó emi ennek a soxorosa kb 25k

De te tudod a te lóvéd.

Banano007
aha
..egy memóriakártya mennyi?

Ja csak annyival kevesebbet is tud.
wireless rlz.
Core pakkot meg minek venni mire annyit fog érni mint a premium má jóval többet kõtöttél rá...
Memóriakártyát.

deep
Tölthetõ elem...
Banano007
haggyuk..Ha veszek egy Xbox Core packot akkor ahoz még mit kell vennem?:-)

Banano007
Na látod .. 1000Ft ot spórolhattál volna ha rám halgadsz xD

Banano007
Örökké..hmm a vezetékos Yoy xD

deep
Megvan a gépem fél éve és eddig 3x merült le az elem...
Faszság.Mé az autót nem kell tankolni vagy te sose leszel éhes ??Mi tart örökké ?
Banano007
ezért nem jó a vezetékn élküli..ugyan olyan szar mint a vezeték nélküli egér ..1-2 hét múlva lemerül az elem oszt vehetesz másikat ..vagy ha akkumlátor van benne azt meg 2 naponta kell tölteni..és mondjuk aki multizik annak azé nem olyan jó hogy azért kapott ki mert lemerült az elemje/akk xD

Nem adnak töltõt 2 elemet adnak bele.

+ még egy kérdés.
ha a premium csomagot veszemmeg, abban van vezeték nélküli kontroller. na most az lenne a kérdésem, hogy ahhoz adnak töltõt? vagy külön meg kell venni hozzá? akkumulátoros, vagy elemes a gamepad?

Hello!
Azt szeretném kérdezni, hogy ha én régebbi (szeptember elõtt gyártott) konzolt veszek, akkor még magyar lesz a live? vagy ennek semmi köze nincs a konzolhoz?
ja és ha tudnátok dobni egy linket, ahol van egy kis xbox360 leírás, hogy hol csinálnak flashelést
thx
(még az apronetet átnézem)

Vissza lehet állítani.És az mire jó ?
Ha nem barmolva van leszedve a garcimke akkor a kutya nem veszi észre hogy a gép más nyelveket is beszél...
Banano007
hát most a core 65-70..fél év múlva leesik az ára vmennyire mondjuk 55-60 és aki meg el akarja adni a coreját az nem tudja majd csak max 45-50 ért mivel ha 55 az új és használtan 50 ért akarja eladni akkor senki sem fogja megvenni ) kivéve ha hozzáadja a játékait xd

Nem tudtok Sopron környékék olyan boltot ahol flashalik a x360-at?Ja és ha flashaled a gépet azt utána vissza lehet állítani?
Már hogy lenne annyi? Közgazdász-e vagy?

http://dvd-secrets.co.uk/xbox360/
http://www.apronet.com/konzol/lista.php?alrovat=389
Banano007
Használtan tuti lesz 45-50😉

Banano007
A core pack

Banano007
Tavasszal vegyetek xbox ot akkro 45-50k lesz :-)

hello

Melyik boltot ajánlanátok ahol már flashelve adják a gépet?
igen, bp-i vagyok 😊 megkoszonom elore is
hol lehet a legolcsobban megvenni?
A legújabb hack elméletileg felderíthetetlen, az MS nem nagyon zárhat ki. Jó ötlet a 360, biztos örülni fog 😊

A szeptember végi és utáni (gyártású) gépekkel lehetnek bajok hack szempontjából. A gyártási dátum rajta van a gép hátulján, mielõtt megveszed, meg tudod nézni.

Ha BPi vagy, tudok ajánlani egy srácot, aki nagyon profin frissíti a gépet.

A Platinum Shoposokról van esetleg valakinek tapasztalata?
De nem is egyszerû.
Én a helyedben keresnék egy hozzá értõ embert vagy "szervízt". 3 ropiért csinálják, ennyit megér az, hogy ne törd szét a házat és ne baszd el a gépet (akkor azzal már nem lehet mit kezdeni).

Ha mégis belevágsz:
www.xbox360.blogol.hu