XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

öregharcsa
biztos ,de én elkerülném õket a helyedben......mármint ha késõbb is használni akarod a géped...

http://pspfilez.extra.hu/

teddymac
nem lehet annyira bonyesz
csak valami magyar leirás kéne mert nem látni mit csinál a pc.-vel :D

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Banano007
lol

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"

teddymac
http://video.google.com/videoplay?docid=1382866382852522503&q=xbox360+firmware

Banano007
Most a Core 65-70 be kerül teljesen újan.Tavasszal nem lesz belõlle 55k???:S..akkor használtan meg 45-50 vagy ez csak 2év múlva lesz?:D

Ja és ha flashaled a gépet azt utána vissza lehet állítani?
Nem tudtok Sopron környékék olyan boltot ahol flashalik a x360-at?
És hol van az X média?
A konzolstúdióban flashelik a gépet???

AMD Athlon 64 3000+,X800,1 Giga Ram. II. vh 4\'ever!

teddymac
"otthon csinálod" és hogyan ? van valami leirás valahol ?
általában mindent tdk.-ra irok vagy philips

Olyan példa volt Bea82 több amikor flash nélküli gépek kaptak egy kód hibát és RIP lett a vége, én még moddolt géprõl nemhallottam hogy lelett volna tiltva, de nemis hiszem hogy lesz, ugyanis a Microsoftnak a Live elõfizu igen lényeges dolog hisz ha már telitették a piacot, ezekbõl a LIVE os dolgokból akarnak nagy pénzeket kaszálni.

teddymac
hátuljára

KILLER2
1. A hátuljára gondolsz?
2. Én a Konzolstudioban vettem, ennél olcsóbban (99.990 Ft) még nem láttam.
3. 360ba a chip ugyanannyit ér mint a flash, csak 4szer annyiba kerül, vagy ha otthon csinálod teljesen ingyen van. nÉn mindenképpen a flasht ajánlom.

Még egy jó tanács: Ha veszel akkor nézd meg, hogy milyen meghajtó van benne (Hitachi vagy Samsung). Nemrég beraktam ide egy képet ami alapján megállapíthatod. A Samsung csak a márkásabb lemezekkel van jóban, az olcsóbbaknál kiírhatja, hogy koszos a lemez. Én ezzel megszívtam, mert nem nagyon szereti a Philips és Traxdata lemezeimat.

Töltsük le az internetet!

koszi a valaszokat
mennyi az eselye, hogy egy modositott x360-at kizarnak a live-bol? volt mar ilyen?
teddymac
Van valakinek képe xbox360 hátlapról?
Hol érdemes venni gépet hol a legolcsóbb sajna részletre fogom megvenni szóval olyan hely, kellene?
Azt írta valaki,nekem ,hogy chipelni kell az ugyanaz, mint a fhlash?
Sorry a sok kérdésért ,de halvány gõzõm sincs a konzolokról,de szeretnék egyet vásárólni.

KILLER2
Legfeljebb ha Core tög magában, esetleg nagyon lestrapált Premium szintén teljesen önmagában.

KILLER2
Kétlem.

Banano007
xbox360 ra gondolok

Banano007
hmm nos akkor Tavasszal lehet majd kapni 40-50ért használt xbox ot ???

KILLER2
A hûtésmódosítás+flash 6000bõl megvan.

KILLER2
X-media Én is itt csiáltattam.

KILLER2
Ne. A sima XBOX már nagyon lejárt. Igaz én egyenlõre még többet játszok az XBOXommal mint a 360ommal, de most arra fog jönni egy rakat baszott jó játék. Én a 360at ajánlom neked. Nekem is csak 1 eredeti játémo van rá, viszont flashelve van és a hûtés is fel van erõsítve, így élvetem mind a 9 játékomat az eredeti Saints Row mellett. Szeritnem vegyél 360at jobban jársz. Gondolom jövõre már úgyis csorogna a nyálad a 360 és PS3 játékai után így elõbb-utóbb úgyis vennél vagy 360at vagy PS3at és mivel a 360 olcsóbb ezért gondolom azt, akkor meg már úgyis mindegy, hogy most vagy késõbb veszel. Nem is beszélve arról, hogy sok XBOXos játék kompatibilis a 360al.

teddymac
és hol tudom normalisan megcsinaltatni mert nem Bp.- vagyok ?

Ha normálissan megcsinálják,a flash-el magával semmi gond.(már technikailag)
Az egyéb problémák flash nélkül is elõjöhetnek...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

teddymac
xbox360
fhlash

teddymac
A leírásotok alapján 2x is gondoljam meg, hogy vegyek e xbox30.-at ?
Nekem nem lesz egyelõre pénzem eredeti játékra feseltetni szeretnem a gépet.
Rossz ötlet?
Vegyek inkább sima xbox?

Köszi a választ! Amúgy nekem sem a sok játéktól voltak gondjaim! két óránál többet nem is használtam egyszerre az tuti.
Premiumot vettem 120k
+ wifi controller 12k
+ wifi bridge 18k
+5 game
+okosítás
most már dl lemezeket veszek meg az ftp és ennyi.
Szerencsere nekem nincsenek hûtési gondjaim, mondjuk nem is vagyok egy hardcore gamer...

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

dicehater
Eladó: ms advanced scart kábel + smartjoy frag kütyü + ms "s" joy - cserélném még x360-játékokra is a fentieket

koszi
korulnezek
Clone cd-nél elvileg semmit nem kell állitani,az irási sebességen kivül.

Legújabb gépeket még nem lehet elvileg flashelni hogy a másolt játékot is vigye,de nemtudom ez a "legújabb" milyen gyártási idõt takar.
Ha van egy géped amit lehet,akkor kisebb konzolboltokban érdemes próbálkozni ezügyben. "apronet.hu"-n körbenézel.
Vagy szintén ilyen kisebb boltokban már vehetsz gépet eleve flashelve.
GoW-t vagy letöltöd te és kiírod,vagy megveszed azt is készen valakitõl.

Pio 111d-iróval,Clonecd-vel kell valami segédprogram a bitsetting beálitáshoz,mert úgy tudom ezt a Clonecd-nél nem lehet állitani.
sector512
Hát én próbáltam benq-val, lg-vel és philips íróval, egyik se lett jó. Amit a benq-val írtam azokat még néha beolvasta a gép kb ötödszörre. Vettem egy 111d-t, azzal úgy olvassa mint a gyáriakat. Szóval tapasztalatból mondom hogy számít :)

PSN: s3ctorHU

Hát volt itt régebben egy hozzáértõbb embertõl egy nagyobb hozzászólás errõl a Pioneer dologal kapcsolatban.Miszerint túl van misztifikálva a dolog,és más író is ugyanugy megteszi.(már gondolom nem az utolsó összetákolt szutyok,hanem ami valami márkát képvisel)
Én nem tudom mert nekem pont Pineer volt,már eleve a 360 elõtt is.

lecci lecci sracok
valaszoljatok nekem is!
koszi
Hát van DVD-R meg DVD+R lemez (asszem)...Mindegy, a lényeg hogy neked DVD+ os kell.Én pl. Traxdatára írok,az DVD+R DL megnevezésû.Ricoh,Verbatim márka ajánlott,de nálam ugye a Traxdata is bevált.
Pioneer irót meg a számitógépbe rakod,hogy azzal ird ki a letöltött játékokat.De ha esetleg mástól szerzed a játékokat,akkor ez a lépés nem szükséges...<#vigyor4>

Tulajdonképpen hányféle hûtõ létezik az XBox360 hûtésére?
Casper007
Nekem is LG DVD-íróm van. Nagyon remélem, hogy azzal is ki lehet írni.

Hello World!

CSOki444
öö nekem régi LG iróm van azzal nem lehet traxdata 2.4xes dupla dvdét jol kiirni clonecdvel x360 ra???? MINDENFÉLEKÉPPEN PIONEER KELL?

Casper007
Úgy érted, hogy a nagy kapacitású lemezekre? És ez a Pioneer író most a gépbe, vagy a boxba megy? Bocs, ha hülyét kérdezek.

Hello World!

A Talismoon Whisper Xbox 360 hûtõrõl van valakinek tapasztalata,ez egy belsõ hûtõ?
hello
baratomnak vennek x360-at karira
mire kell figyelni vasarlaskor? letezik belole olyan ami masolt jatekokat is visz? hol csinaljak meg? gears of war kellene konkretan neki, errol beszel allandoan
koszi a valaszt
Banano007
ha 64990 Ft lesz karácsony környékén akkor tavasszal használtan lesz olyan 45-50eft..fõleg ha kijön a ps3 akkor mégkevesebb lesz ..az jó lenne xD 45-50ért már megvenném

Az új gépeket asszem egyenlõre nem lehet flashelni.

Pioneer 111-D írót vegyél, plusszos lemezre kell írni.
A verbatimot ajánlgatják, de szerintem bármilyen márkás megteszi.
Én Maxell lemezekre írok és nagyon korrektül viszi.

Én is január körül vettem a gépet, Premium.
Vettem még egy kábel nélküli kontrollert és asszem töltõt, meg 3 játékot. A játékokat cserélgettem meg egyet eladtam.
Most fwt frissíttettem és belerakattam plusszba egy hûtést meg másoltattam egy gamét.
Vettem DL-DVD írót, lemezeket, FTP-elõfizetés.

Egyébként a géppel nem volt smemi baj, tökéeltesen mûködött, hack nélkül is. A ventillátort csak azért rakattam bele, mert játékot is akartam másoltatni a sráccal és ne zavarjon el.

Hát nekem másfél hónapja rajta van a Nyco.Egyetlen hátrány a hangja,ami a szerintem egyáltalán nem hangos gépet valóban eléggé zajossá teszi.Fõleg hogy én kb fél méterre ülök tõle...
Hogy mennyit segit rajta azt nem tudom.Valami picit biztos,de nem lesznek tõle jégcsapok rajta az biztos.
Hát ez most új enkem hogy a MS szerint meg ettõl fog leégni az egész.Rosseb tudja már mivel tesz itt jót az ember.Hát mindegy,én már rajta hagyom,ha eddig birta,birja tovább is,vagy pusztuljon...

Casper007
Nekem karácsonyra lesz X-BOX 360 Core Pack 64990Ft-ért, hozzá egy 64 MB memóriakártya 10990Ft-ért, és még egy játék. Erõsen gondolkodom rajta, hogy ki kellene majd flasheltetni, de nem tudom, hogy megéri-e, mennyibe kerül, és hogy milyen DVD-re kell kiírni a játékokat. Emellett olvastam, hogy a hûtés sem az igazi, ezt milyen hûtõrendszerrel lehet orvosolni?

Hello World!

Banano007
Tavasszal mennyi lesz kb az xbox 360 használtan?:D 50k?:)

Van valakinek,olyan tapasztalata,hogy a túlmelegedéses problémán a Nyco intercooler javitott volna, mert majdnem mindenhol azt mondják,olyan mint halottnak a csók.A plusztûtés felszerelése akár Nyco,akár vizes okozott már problémát a gép müködésében(pl: a honlapon emlitett leégés)?