XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ajem kisa
De egy plazmára rárakhatod a pc-t is, nem?
Akko..?

Igen. Veszel hozzá egy VGA kábelt és már kötheted is rá.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Banano007
Szépen futna..majd jövõre kiderül:-)

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"

Banano007
ok akkor egy másik kérdés..TFT monitorról írok és ehez hozzá lehet kötni az xbox ot?:D és jobb minõséget tok elérni mint egy 50 hz s tévén?

athlon7
Ott a másik pont, a Next Gen konzolokat HD(!) felbontásban élvezheted, a szaros PC-del meg kitörölhetd a segged!!!!!!!!
Veszel egy konzolt kb. 120 ezer Ft-ért és átlag 5-6 évre le van a gondod. De ugyanez PC-ben 5x ekkora kiadás is lehet, egy f*sza PC 250-300 rugó, + amit még ráköltesz, nem látom a PC-sek szánalmas logikáját.
Vegyük példának a Gears of War-t, ember a buzi PC-den szerinted hogyan futna? Dx9-en? Hagyá' má' !!! Unreal Engine 3.0-ás motor se tudta még(!) megmutatni, hogy mit is tud az X360, kb. a 20-30%-át használja ki a konzol erõforrásainak!!!!

Banano007
Ez igaz..Már láttam élõben ..csak még nem játszottam..de semmivel sem külömb a sima Xboxtól..csak szebb graf oszt ennyi..

Alpvetõen élvezetes,de akkor HDTV-n vagy valami jobb monitoron ne nézd meg inkább...

Ma2ska
Szerintem elõbb ismerkedj meg a géppel amit hasonlitgatsz, aztán utána komolyabban lehet vitatkozni, mert nagyon jó "elméleti szakember" vagy, csak még konzolt nem láttál élõben. Na most arról amirõl nem tudok semmit, én tudnék órákig beszélni, csak köze nem lenne a valósághoz. Tehát azt javaslom nézd meg, menj el egy spanodhoz akinek van, próbálgasd, mert ennek igy nincs értelme hogy ezt nem tud azt nem tud, aztán azt se tudod mirõl beszélsz.

bertino
lol...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Banano007
1 év MÉG és a Pc pár körrel elõrébb lesz mint az xbox360

Banano007
:-)

És te milyen 1 évrõl beszélsz?Konzolt 4-5 évre csinálnak,ami alatt egyre jobb játékok jönnek rá,mialatt egyre jobban kiismerik és tudnak rá programozni.

ajem kisa
Úgy legyen!<#papakacsint>

Banano007
Na én akarok már kérdezni..egy Xbox360 nem élvezetes egy 50 hz es Tv n???:D

Banano007
Nem sok idõ..Megéri fizetni mert ígyis jobban jársz mintha itt vennéd...imátkozok hogy ne legyen gáz vele :D..még ha gáz is lenne is is meg lehet javíttatni..és még talán akkor is jobban kijön mintha itt vennéd..de ha nem lesz gáz vele ami 90% akkor jobban jársz sokkal

Banano007
MILyen félévrõl beszélsz ember...ha nem alsó kategóriás vgat veszel akkor jó az 2évig is!!!!!!!!!!!

ajem kisa
Mennyi idõ? Mennyi a posta? A garanciával mit csinálsz majd, ha gáz lesz vele?

Banano007
Igazad van..csak meddig fog kitartani az már más kérdés:-) egy évig talán

A fél-1 év alatt lenullázódó VGA-ra nem kár "elpazarolni" 60 ezert?

Banano007
És szented mennyi idõ amerikából rendelni eggyett? :-)

Ez a Far Cry ma az ÖSSZES Xbox-on elmegy<#wink>

Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D

Én nem értek hozzá de ha veszek egy 360-at 100 ezer sztotyinkáért, ennyi pézér milyen pc-t kapok amivel jáccani is lehet ??...
Pc az elmúlt 2-3 évben eljutott oda hogy az akkoriban csúcsnak számitó Fry Cry ma már egy átlag gépen is elmegy...

ajem kisa
De ne gyere már megint "Amerikában ennyi, meg annyi..."
Te melyik országban vagy?Itt a környéken nem veszel 8800-at 100 rugóért!!!

Banano007
Egyébként meg én is tervezem hogy beszerezzek egy xbox360 at csak én nem úgy álok hozzá hogy wááááá ilyet még nem láttam húhhaaaaa...Majd tavasszal talán veszek eggyet használtan xd ha lesz 50-60 ért:D

Banano007
Ha egyszer ez az igazság..amikor kijött az xbox ugyanez volt hú de jú hú de jú..és 1-2 év és juj dejó volt elpazarolni 60k t ..ezért mondom hogy nem kell isteníteni a konzolt mert nem olyan HÛÛÛ de jó...

Banano007
Fél év múlva?? mért sírni..a Dx 10 olyan optimalizálatlan mint a kaka..még normális driver sincs hozzá ..meg minek venni Dx 10 et amikor még csak két játék fogja támogatni..legfeljebb jövõ tavasszal kell majd venni..amikor már elterjettebb lesz

ez nem PC fórum menj má innen, és ne fikázz....

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

a PC marad számítástechnikára...ez már nem játék platform.

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

Banano007
Akkor hasonlítsd össze a 2-3 évvel ezelõtti játékokat és a mostaniakat (pc-s rõl beszélek)..

megy-megy, de majd sírni fog a szád, fél év múlva...bíííííííííí nincs directx10-em....akkor majd fogod ember és kibaszod a géped, mert senkinek nem kellesz majd.

Banano007
pontosabban menni fog vele..mivel egy hasonló géppel mutatták be

Ma2ska
Itt a többségünk, pc n és konzolokon, én pl. 360 on toljuk a gamekat, , van jó pár éves tapasztalatom, és összehasonlitási alapom, ez alapján nem sok esélyt adok a pc s játékoknak a jövõben, a konzolokkal szemben, márha igy mindenképpen össze kell hasonlitani, mert tölem aztán mindenki azon játszik amin akar, de: Azt vegyük figyelembe hogy konzolon a játékok fejlõdnek a fix hw mellett, meg kell nézni az elsõ xbox játékokat és amik mostanában jöttek, mintha generáció ugrást látnál. Na most a 360 mondjuk még az elején jár: Elmész a...xy áruházba, megnézed a GOW t HDTV n vagy akár a COD3 t, és ez alapján a várható fejlõdést extrapolálod, majd hazamész és a pc vel leballagsz a szelektiv hulladékgyüjtõhöz / /képletesen értve/

de te minem vagy itt egyáltalán???? Ha jól olvasom ez csak X360-as topic...takarodj innen a búsba, nem PC-s fórum.

Banano007
X2 4200+ , 2gb ram, 7900GT és képzeld megy vele a crysis 40-50 fps el:-)

Bazdmeg, és szerinted az midnent elvisz?????? Proceszor memória???? gondlod az új játékokknak elég lesz 2gb memória???? már most van oylan aminek a minimumja 1gb...

Banano007
Képzeld Xbox/ps2..eggyi sem volt nállam 2 hónapnál tovább megvettem és eladtam..ennyi...

Banano007
100-120 k a Geforce 8800GTX...olvass má vissza..ne keljen mindent elmagyarázni ,annak a krumpli fejezdnek

hadd kérdezzek valamit: miylen konzolod volt már?

A GOW végén hogy tettétek hidegre a fõszörnyet ?
Fasz ki van má vele... :DD
ember...kártya 100k...processzor???? gondlod majd elfut a kétmagos AMDn mi??? Arra nem kell költeni az marad a sutnyiba...és a Memória????? gondlod elég 2 gb mi??? szép, sokat tudsz.

Banano007
szép volt xD

Banano007
EZ lol...MAGADNAK válaszolsz hogy ,,szerintem te még se tod, mire való az hogy kétmagos csak obálózol a kifejezéssel... "..OKOS én is ezt akartam írni :DDD

Bucser
csak értelmesen írni nem tudsz akkor meg kinek kell a chippelésed??

cirip cirip....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Banano007
200k ..juj de sokat tudsz.. télleg 100k -120k de mind1...

én fél év ...és nekem is...de jön a DirectX10 és bizony apukám többet tok mint te..én már PS2-õt is tok csipelni, szal ne duálj hogy te mit tudzs, meg mit nem 16 éves létemre még chipelni is tok .... bizony pukám most mehet a lószarba a géped, mert DX10 egyenlõre csak GF8800...de ha veszel konzol, akkor nem lesz iylen gondod...és nem kerül 200k-ba...

szerintem te még se tod, mire való az hogy kétmagos csak obálózol a kifejezéssel...

Banano007
nem félévente kell gépet fejleszteni..csak akkor ha a tescoban veszel gépet 130.ért mert ugyebár ,,jakyy ez akcióóóhs ,vedd meg"..aztán hazamész doom ozol eggyet..kijön a splinter cell és szophatod a tescos gépedet..utánna meg magyarázol ,,hogy háát eztezt mé kell fejleszteni?"..,,áh veszek inkább kónzólt ott legalább nem kell a nextre kattintani a telepítésnél".. omg ..azért nem gépezel mert csak a bekapcsolás gombot ismered ennyi...1 éve vettem a vga/ procit és még gond nélkül megy minden játék.

quack
hát én nem vagyok nagy konzolos, de arra emlékszem hogy anno a fifa06-al jatszottunk unokatesomnal xboxon, és siman volt olyan szép mint fullon pc-n, sõt...
(jo persze, nem egy jó példa, de a fél év az akkor is nagy túlzás)

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

ja persze, gondolod te...mert még nem ismerik a gépet, most jelent meg nem tuddhajáok mi rejlik a 7 magban ember !!!!! te is úgy születsz, hogy alapból tudsz mindenfée kung-fu modulatot? Nem , elõször edzed a tetsed és szép lassan mondjuk meg tudod csinálni a hátraszaltót, mert ha egyból annak mész neki meghalsz...hülye PC-s állatok...