XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tejföl
google

BAD Boys

COD3 42" LCD projektoron fantasztikus...
Pc-m is van,de ilyen élményem nem volt eddig...
Szóval ha maximálisan kihasználod a 360 lehetõségeit,akkor nem adnám oda semmiért😊 Dolby hangzás sem utolsó...
CSOki444
ezt olvastam :
a pioneer dvd írónál kell fw-t vagy valamit frissíteni? vagy jó alaplból ahogy van? ----> mi az az fw?? kérdem én ..és mivan ha lg irom van régi 2 éves de sima xre zsirul ment minden!! ???? vki segitsen mert felakasztom magam ha kell venni pioneer( mennyibe kerül egy ien iró)???

tejföl
Egy 17 collos monitor képe legfeljebb 50 cm távolságból élvezhetõ.

BAD Boys

Banano007
Ja és TFT 17 Collos a monitorom de max 1024×768 a felbontása ez baj?:-) vagy szép lesz a kép minõsége/szine ha rákötöm az Xbox360 at?

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"

Banano007
Ahham..Szal akkor ki akar nekem venni karácsonyra?xD

tejföl
A google-t próbáltad már?

BAD Boys

DanielT
100 ezertõl 20millióig láttam 😊

Egyébként jót olyan 230-300 ért lehet kapni 82 centiset aproneten.
quack
200-2000k

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Banano007
Mennyi egy HDTV?😄

Én FF XI.-et mondom,az csak pc és xbox360.

Playstation3 ID:Zsolti Xbox360 live gamertag:K Zsolti

DanielT
Láttam 55 tõl 82 centis -ig minden fajta Tv-n(sõt normál projektoron is, HDTV-n is nem 720p ben, egyszóval a létezõ összes kombóban), a 480p felbontás egyszerûen már kevés nekem. Az a srác akinek idéztem a mailjét, soha nem látott 360 at sehol azelõtt, hogy neki lett volna és mindenféle befolyásoltság nélkül fogalmazta meg.
Banano007
Nagyon fényes és szépek a kontrasztok xDDDD...de remélem azért hogy jó lesz😄

DanielT
Sokkal jobb lesz azon a monitoron mint TV-n. A HDTV fényerejét, kontrasztját és színeit valszeg nem fogja hozni, de legalább a felbontás rendben lesz.
Muad Dib
"Szemét fos sima tvn a grafikája, nincs mit szépíteni rajta."

Daniel, milyen crt-n nézted te azt a 360-at? Junoszty??

Azért amikor megvettem a 360-at, egy rövidke ideig egy 72 centis 100Hz-es tévén használtuk. Teljesen élvezhetõen lehetett vele játszani.
Aztán hamar vettem egy 32-es LCD-t. Persze hogy sokkal szebb a grafika a felbontás miatt, de szerintem amikor az ember játszik, nem a pixeleket lesi, hanem az egész játékot. És mivel az ember agya ilyenkor kompenzál, "körít", ugyanúgy élvezetes a játék.
Szóval azt azért szögezzük le, sima CRT-n is lehet használni a 360-at.
Amikor annó én venni akartam a boxot, a fórumok túlzásai miatt azt hittem, egybõl kell hozzá LCD, mert anélkül használhatatlan, de ez nem igaz...

Banano007
Hümm akkor egy 17 collos TFT monitoron nem mutatna jól???:-(..a képminõsége olyan lenne mint egy HDTV-n???😄..vagyis csak a nagysága külömbözne?:-)

Banano007
xDD jaja ..10 éves már lassan de még müxik xD

tejföl
És más egy 17-19 collos monitoron, mint egy 32 collos HDTV-n. Vagy, ha vkinek tellik nagyobbra, azon még jobb!

BAD Boys

DanielT
Addig jó amíg nem látod monitoron vagy HDTV-n.

Idézem egy haver mailjét akinek 4 napja van gépe:

"A "call of duty"-t nyomom... tv-n 😞
A grafikája egy rakat szar. Ha nem láttam volna elõtte hogy milyen
monitoron akkor nem is tudnám hogy a 360-as jobb mint a sima xbox.
Gyakorlatilag azzal hogy tv-n játszok lealacsonyítom"

Szemét fos sima tvn a grafikája, nincs mit szépíteni rajta.
tejföl
Jah és a FF. Tudtommal az kizárólag PS2-re lett kiadva, box-ra nem is lesz, majd csak PS3-ra. Egyébként nincs mit.

BAD Boys

Köszi Tejföl!

tejföl
Olyan gépet veszel, amilyet kapsz. Ha valamelyik konzolbolthoz fordulsz személyesen, ott elmondod, hogy flashelt gépet szeretnél venni. Nem hiszem, hogy bármelyikük örülne az ingyen "reklám"-nak, tekintve, higy mostanában zártak be egyet emiatt. A hûtésprobléma a tavaly gyártott gépekre volt inkább jellemzõ, ez azonban független a flashtõl. A live-on rengeteg magyar játszik, a netsebességnél pedig a feltöltés a fontosabb. Ha nem csinálsz lobbit, csak becsatlakozol, akkor elegendõ a legkisebb ADSL is. Ha te akarsz lobbit indítani, akkor ajánlott a legalább 386 Kb/sec feltöltés. Nagyjából ennyi.

BAD Boys

grat<#taps>

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

Bakker megkaptam elsõ játékom(NHL 2k7 a Madden 07 meg karácsony..de ez olyan jóóó...SDTV-nk van de sztem jó a képe

AMD Athlon 64 3000+,X800,1 Giga Ram. II. vh 4\'ever!

Bucser
Hát jahh az euró dollár egy az egyben váltása Suxx😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Légyszi valaki válaszoljon már a #4627-ra!Vissza olvastam, de mindenki mást mond ezért kéne,hogy valami hozzá értõ ember válaszoljon. Köszi!

tejföl
Ami ugye nagy valószínûséggel 110 voltos, bár lehet, hogy a tápegység univerzális. Ám ha mégsem, az újabb kiadást jelent.

BAD Boys

sztomy69
Mér ne lenne nekem oszt társam, volt má egy csomó konzola, csak eladta szegény, bár egy n64 ott pihent a polcán😄

lckrz.try.hu

DanielT
Érdekes számadatok! Európai hivatalos ár a Premium pack ra 399 euró ami testvérek között is 106,000 Ft körüli összeg, míg a hivatalos magyar ár 99.990 Ft. USA ban valóban olcsóbb kb 10,000 Ft val, de ha annyiért hazapostáztatod az itthoni játékokkal használhatatlan NSTC gépet, akkor örömmel kezet rázok veled.
Ma2ska
Ez az hogy még nem vagy az...

sztomy69
Amivel jáccani is lehet akko semmilyet, bár ha a pacman téged beindít...

lckrz.try.hu

Banano007
,,Media Markt mert hülye azért nem vagyok... ja csak konzolos..." MEGAGIGA LOL XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD😄😄😄😄😄😄😄

Ma2ska
Nem pösti vok. De a környékeden biztos van olyan konzolbolt, vagy multi bevásárlóközpont ahol müködés közben megtekinthetõ sõt kipróbálható.

Bucser
HA 100K-ért veszel Xbox-ot akkor inkább vágasd le a kezed meg inkább játsz a számnológéppel... Azaz akciós Xbox360 110K-ért a mediamatyiban is dupla áron megy mint amennyiért USA-ból hozzá tudsz jutni postaköltséggel.. vagy éppen uK-ból...

Media Markt mert hülye azért nem vagyok... ja csak konzolos...

Bocs a síma pack amit a media Marktban kapni csak 200$ szóval 3-ad annyiba kerül csak.. a premium pack 6 játékkal meg HD-DVD lejátszóval kerül 400$-ba maximum.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Banano007
jóóó...majd viszek pénzt is azé

sztomy69
Ja, meg ha má úgyis itt vagy, és eltérítetted a témától a topicot, mondd már meg, hogy tanulásmt-re volt e házi?

lckrz.try.hu

sztomy69
Hát faszom, 5 órám lesz csak, nem várok a szakadó esõben másfél órát a buszra, meg majd szépen nézel az eladóra oszt ingyen lesz a elsõ menet, ennyi.

lckrz.try.hu

Banano007
Hmm..nemtom...majd holnap..TE is jönni akarsz?xD..régebben úgy volt hogy fél óra game 300Ft a sima xbox on/ps2 n😄

sztomy69
Csodás wazz, na akko nem mégy be a csillagkapuba?

lckrz.try.hu

sztomy69
Én meg egy alig használt seprûnyelet+2pár zoknit... kb ugyanannyit adunk bele😄

lckrz.try.hu

Banano007
Rédei..ennyi elég szentem..nem kell felsorolnom hogy mivagycsak annyi elég hogy Rédei ..xDDDD látod milyen jó

MoLc
2 xboxot adnék egy használt 360asért !

sztomy69
pfff... fasz... Szarházi...

lckrz.try.hu

Banano007
kössz

Banano007
pff pöcsös..Rédei...

sector512
MM-ben is ki van rakva szerintem mindenhol.

PSN: s3ctorHU

sztomy69
Szevasz pöcsös, bemész a csillagkapuba és megkérded neme kipróbálhatnád, mer venél egyet utána meg elmégy me mondod h nem teccik.

lckrz.try.hu

Banano007
LoL..már kérdeztem hogy hol lehet kipróbálni / beüzemelve látni eggyett..nos akkor hol is lehet ???

Banano007
értem..és akkor ugyanolyan szép lenne a kép mint pc s játékoké?😊...mert a sima xbox on a kép Tv n vmi naon homályos...

Ma2ska
Valóban, ez egy helyes meglátás, meg fehér szemben az xbox tulnyomórészt fekete szinével. Azt hiszem a fõ különbségeket kiveséztük.