XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg kül is, most kezdõdött, ennél tízmilliószor szebb lesz a X3660-an is. Nézd már meg mondjuk azt a játékot ami PS2 elején jött kis és neézd meg most a Fial Fantasy XIII. Tudtadlan parasztként ne dumálj itt vili?
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"
Fõleg hogy itt vered a nyálad...
A PS3-ba 7 magos proci van és mégis "csak" 512 MB memóra..na erre varrjatok gombot !
De ember, Banano, az sosem fog úgy futni mint egy nextgenen...csak akkor ha ráköltezs legalább 200k-t...sõt még akkor sem..és cssak azé szebb PC-én mert monitoron nézed...ne szóljon be olyan akinek fingja sincs a heylzetrõl, vagy ha te ilyen kis ficsur vagy aki dolláral törli még a hátsóját is, akkor vegyél milliós gépet és röhögj a markodban wazzeg !
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
Playstation3 ID:Zsolti Xbox360 live gamertag:K Zsolti
A PS3-ba 7 magos proci van és mégis "csak" 512 MB memóra..na erre varrjatok gombot !
Azzal védeném meg az X360-at, hogy átlagba beszélek a konzolokról ( étsd: XBox360 és PS3 ).
Ha veszel egy konzolt min. 5 évig nem kell egy centet se költeni rá, nem szaggat, nem akad, nincs install, nincs vírus, nincs kompromisszum a grafika terén, minden full-on megy. Az adott hardwer-re van optimalizálva!!!
Ezen felül az iránytás konzolra van szintén optimalizálva, kivéve az FPS-t -és a stratégiát, de a PS esetében USB-s egér -és billenytyûzet VAN!!! A C&C 3-at X360-ra kinyomják ( ezt neked PC:D ), és a Gyûrûk Ura RTS-t is kinyomták már konzolra, a PC-s játékok 10 éves viszonylatban valszeg kihalnak.
Grafika terén a konzol jobb, mint a PC, ha a PC be is hozza, utána ugyanúgy szaggat és akad a játék, de a konzol gond nélkül megy:D De kérdeznék valamit: a mai konzolok X360 vs. PS3, dupla, tripla vagy 10x több több magos procival büszkélkednek, mint a PC, a VGA szintén!!! Van mit behozni a PC-nek:D A PS3 "8" vagy "9" magos, a PC max "2", mirõl beszélünk????
A konzolnak csak a játékot kell betölteni, míg a PC-nek.....
Ezen felül a kényelmes fotelból a 110cm-es Tv-n Dolby 5.1-ben élvezem a játékot a konzolon, szaggatás mentesen!!!! :D
Nagyából ennyi lenne a hozzá fûzni valom, köszönöm.
Azzal védeném meg az X360-at, hogy átlagba beszélek a konzolokról ( étsd: XBox360 és PS3 ).
Ha veszel egy konzolt min. 5 évig nem kell egy centet se költeni rá, nem szaggat, nem akad, nincs install, nincs vírus, nincs kompromisszum a grafika terén, minden full-on megy. Az adott hardwer-re van optimalizálva!!!
Ezen felül az iránytás konzolra van szintén optimalizálva, kivéve az FPS-t -és a stratégiát, de a PS esetében USB-s egér -és billenytyûzet VAN!!! A C&C 3-at X360-ra kinyomják ( ezt neked PC:D ), és a Gyûrûk Ura RTS-t is kinyomták már konzolra, a PC-s játékok 10 éves viszonylatban valszeg kihalnak.
Grafika terén a konzol jobb, mint a PC, ha a PC be is hozza, utána ugyanúgy szaggat és akad a játék, de a konzol gond nélkül megy:D De kérdeznék valamit: a mai konzolok X360 vs. PS3, dupla, tripla vagy 10x több több magos procival büszkélkednek, mint a PC, a VGA szintén!!! Van mit behozni a PC-nek:D A PS3 "8" vagy "9" magos, a PC max "2", mirõl beszélünk????
A konzolnak csak a játékot kell betölteni, míg a PC-nek.....
Ezen felül a kényelmes fotelból a 110cm-es Tv-n Dolby 5.1-ben élvezem a játékot a konzolon, szaggatás mentesen!!!! :D
Nagyából ennyi lenne a hozzá fûzni valom, köszönöm.
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Olvasgatom a hozzászólásokat és én is abban a tudatban éltem hogy a pc oda-vissza veri az x360-t!!!De! Rájöttem hogy felesleges a pc-t gyötörni mert most veszek bele 120k-ér vga-t és akkor az kb 3 hónapig jó és kidobnak olyan gammákat amiknek kevés lesz4 ezért döntöttem úgy hogy veszek 360-t és nagyon jól döntöttem és ugye a mostani gamek kihasználják az x360 tudásának 20-30%-át!! és már most is vannak látványban hangzásban és játékélményben is olyan jók mint a pc-k!!!(Sõt...)!Én személy szerint azt hittem h az fps-kel lehetetlen lesz játszani mert joy-on a célzás!? aztán most játszogatok cod3,Gow és egyszerûen imádom jobb célozni mint egérrel:) Egyszval pc kuka x360 powa!:D
2.kell
a pioneer dvd írónál kell fw-t vagy valamit frissíteni? vagy jó alaplból ahogy van?
FPS-ekhez nagy elõny lenne,mert bárhogy is optimalizálják a controllerre az irányitást,a célzás rémálom az egérhez képest.A játékokba gondolom nem lenne extra nehézség beépiteni ezt a lehetõséget.
Egyetlen ötletem hogy a LIVE-os multi miatt nem akarnak egyes játékosoknak ezzel elõnyt adni a "sima" controlleres player-el szemben...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
doom3-at játszottam mindkettõn...és kb ugyanaz a feeling jön le mindkét géprõl....próbáld ki...
nade kezdünk nagyon OFFolni úgyhogy részemrõl befejezve....
http://pspfilez.extra.hu/
"Csak próbálj meg úgy játszani játszani mint pc -n ..nem fog menni:)"
csak gyakorlás kérdése az egész...én mondjuk spec nem szeretem az fps-t
Ez van,kell pc-re is 1-2 olyan cim ami csak ott van,legalábbis egy jódarabig.
"Fél éves az X2 4200+ 2 gb ram és 7900GT ..és tod mikor kell fejleszteni? kb 1.5 év múlva..akkor is VGa-t..""
azért erre nem harapnám el a méregkapszulát....
ha fél évente nem cseréled az alkatrészeidet akkor hamar elavul a vasad....
ha csak 1-2 évente csinálod ezt akkor mondjunk inkább teljes gépvásárlást...
és akkor nem tudsz csak butább grafikával játszani...itt meg mindez állandó és még fejlõdik is mert még nem használják ki a gép nyújtotta lehetõségeket...
mondom ezt úgy hogy van pc,xbox,ps2,ps1,dreamcast és psp-m...
doom3 ?? <#vigyor1>#vigyor1> van xbox-on ...és nagyon jó lett...