XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ne beszélj akkor ha nem vagy konzolos!!! ha midnig a legújabb játékokhoz akartsz ighazodni akkor vegyél félévente új gépet wazzeg ! kiváncsi leszek mikor lesz neked 7 magos proceszorod...majd akkor dumáálj.

Meg kül is, most kezdõdött, ennél tízmilliószor szebb lesz a X3660-an is. Nézd már meg mondjuk azt a játékot ami PS2 elején jött kis és neézd meg most a Fial Fantasy XIII. Tudtadlan parasztként ne dumálj itt vili?

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

Banano007
A crysis 2 magos procin 2gb rammal és 7900GT vel tolták a bemutatón..már nem azért..és nem lesz xbox ra csak akkor ha kivesznek néhány efektet mert hiába 32 magos proci ha egyszer nem tudja megjeleníteni azt amit a pc .:)

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"

Óvassá vissza !!Mit gondolsz ki fog neked másfél órát írogatni a 40 kérdésedre ?!!
Fõleg hogy itt vered a nyálad...
Errõl van szó, ott a pont !

A PS3-ba 7 magos proci van és mégis "csak" 512 MB memóra..na erre varrjatok gombot !

De ember, Banano, az sosem fog úgy futni mint egy nextgenen...csak akkor ha ráköltezs legalább 200k-t...sõt még akkor sem..és cssak azé szebb PC-én mert monitoron nézed...ne szóljon be olyan akinek fingja sincs a heylzetrõl, vagy ha te ilyen kis ficsur vagy aki dolláral törli még a hátsóját is, akkor vegyél milliós gépet és röhögj a markodban wazzeg !

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

Banano007
Konzolos duma xD..hûûûûû dejóóóó ..de széééééééééép..1év oszt lesz neked hû de jó meg hû de szép..

Banano007
Nem szebb a játék konzolon mondtam már hogy fél év és olyan lesz a pc mint az xbox360..sõt még pár kört rá is ver ugyanúgy mint a sima xbox ra..nézz csak vissza a sima xbox most hol van a pc hez képest ..néhány mérföld külömbség azért van....ja és nem kell kétszer elküldeni

#4627-re valaki válaszoljon légyszi! Kezdtek eltávolodni a témától!

Playstation3 ID:Zsolti Xbox360 live gamertag:K Zsolti

Errõl van szó, ott a pont !

A PS3-ba 7 magos proci van és mégis "csak" 512 MB memóra..na erre varrjatok gombot !

athlon7
Én csak annyit tudnék hozzá fûzni az itt folyó vitához, hogy világ életemben PC-s voltam, de 2 éve csak is kizárólag konzolos vagyok.
Azzal védeném meg az X360-at, hogy átlagba beszélek a konzolokról ( étsd: XBox360 és PS3 ).
Ha veszel egy konzolt min. 5 évig nem kell egy centet se költeni rá, nem szaggat, nem akad, nincs install, nincs vírus, nincs kompromisszum a grafika terén, minden full-on megy. Az adott hardwer-re van optimalizálva!!!
Ezen felül az iránytás konzolra van szintén optimalizálva, kivéve az FPS-t -és a stratégiát, de a PS esetében USB-s egér -és billenytyûzet VAN!!! A C&C 3-at X360-ra kinyomják ( ezt neked PC:D ), és a Gyûrûk Ura RTS-t is kinyomták már konzolra, a PC-s játékok 10 éves viszonylatban valszeg kihalnak.
Grafika terén a konzol jobb, mint a PC, ha a PC be is hozza, utána ugyanúgy szaggat és akad a játék, de a konzol gond nélkül megy:D De kérdeznék valamit: a mai konzolok X360 vs. PS3, dupla, tripla vagy 10x több több magos procival büszkélkednek, mint a PC, a VGA szintén!!! Van mit behozni a PC-nek:D A PS3 "8" vagy "9" magos, a PC max "2", mirõl beszélünk????
A konzolnak csak a játékot kell betölteni, míg a PC-nek.....
Ezen felül a kényelmes fotelból a 110cm-es Tv-n Dolby 5.1-ben élvezem a játékot a konzolon, szaggatás mentesen!!!! :D

Nagyából ennyi lenne a hozzá fûzni valom, köszönöm.

athlon7
Én csak annyit tudnék hozzá fûzni az itt folyó vitához, hogy világ életemben PC-s voltam, de 2 éve csak is kizárólag konzolos vagyok.
Azzal védeném meg az X360-at, hogy átlagba beszélek a konzolokról ( étsd: XBox360 és PS3 ).
Ha veszel egy konzolt min. 5 évig nem kell egy centet se költeni rá, nem szaggat, nem akad, nincs install, nincs vírus, nincs kompromisszum a grafika terén, minden full-on megy. Az adott hardwer-re van optimalizálva!!!
Ezen felül az iránytás konzolra van szintén optimalizálva, kivéve az FPS-t -és a stratégiát, de a PS esetében USB-s egér -és billenytyûzet VAN!!! A C&C 3-at X360-ra kinyomják ( ezt neked PC:D ), és a Gyûrûk Ura RTS-t is kinyomták már konzolra, a PC-s játékok 10 éves viszonylatban valszeg kihalnak.
Grafika terén a konzol jobb, mint a PC, ha a PC be is hozza, utána ugyanúgy szaggat és akad a játék, de a konzol gond nélkül megy:D De kérdeznék valamit: a mai konzolok X360 vs. PS3, dupla, tripla vagy 10x több több magos procival büszkélkednek, mint a PC, a VGA szintén!!! Van mit behozni a PC-nek:D A PS3 "8" vagy "9" magos, a PC max "2", mirõl beszélünk????
A konzolnak csak a játékot kell betölteni, míg a PC-nek.....
Ezen felül a kényelmes fotelból a 110cm-es Tv-n Dolby 5.1-ben élvezem a játékot a konzolon, szaggatás mentesen!!!! :D

Nagyából ennyi lenne a hozzá fûzni valom, köszönöm.

Banano007
kibeszélt Euróról?xd..

Banano007
Amerikában most annyi :-) Hozzánk is elérkezik vmikor :)

teddymac
Ezt honnan veszed?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Cafu
Na szval én is meglepõdtem h-h lehet normálisan lõni konzolon de aztán megjött cod3-at betoltam és elkezdtem vele játszani és kellemeset csalódtam h ien könnyû:) vga ügyben meg csak annyi h 2 hónapja vettem 7900Gtx-et és nem olyan jó mint ahogy beharangozták<#merges3>

ajem kisa
Külföldön tuti nem 400 €!

Banano007
Külföldön 100 nem muszáj mindent mo.n venni xD én is az xbox ot németoban vettem használtam 2hónapig oszt ment föl az apronet.com ra XDDDd

james69holden
8800gtx 100.000 körül? inkább 150ezer körül...

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Banano007
Jobb célozni mint egérrel..ahahahahhahaha ..te sem tudsz akkor célozni...Egyébként meg hülye vagy hogy most veszel vgat 120 ért miközben a Geforce 8800GTX 100.000 körül van,ami már DX10 es zomg..

még rímel is XD

Cafu
Hello!
Olvasgatom a hozzászólásokat és én is abban a tudatban éltem hogy a pc oda-vissza veri az x360-t!!!De! Rájöttem hogy felesleges a pc-t gyötörni mert most veszek bele 120k-ér vga-t és akkor az kb 3 hónapig jó és kidobnak olyan gammákat amiknek kevés lesz4 ezért döntöttem úgy hogy veszek 360-t és nagyon jól döntöttem és ugye a mostani gamek kihasználják az x360 tudásának 20-30%-át!! és már most is vannak látványban hangzásban és játékélményben is olyan jók mint a pc-k!!!(Sõt...)!Én személy szerint azt hittem h az fps-kel lehetetlen lesz játszani mert joy-on a célzás!? aztán most játszogatok cod3,Gow és egyszerûen imádom jobb célozni mint egérrel:) Egyszval pc kuka x360 powa!:D

Banano007
Hír : -)

honnan tudod?

Banano007
Nos hol tom kipróbálni az xbox360 at..olyan helyet mondjatok ahol tutira kivan rakva és meglehet lesni amikor be van üzemelve..=)

1.nem
2.kell
Banano007
Majd kiderül jövõre:-)

a clonecd-nél kell állítani bitsettingset vagy mit??
a pioneer dvd írónál kell fw-t vagy valamit frissíteni? vagy jó alaplból ahogy van?

Ma2ska
Most a Gow ban pl az éjszakai erdõs pályarésznél, ahol patakokban csordogál a viz és minden csillog villog, elõször arra gondoltam innen milyen effekt hiányzik, aztán meg azon, ezt a látványt miféle pc tudná jelenleg prezentálni..

Banano007
Na akkor pontod helyet tudtok mondani ahol ki lehet próbálni az xbox 360 at? Mert akkor felmennék Pestre..a hétvégén

Banano007
Na akkor pontod helyet tudtok mondani ahol ki lehet próbálni az xbox 360 at? Mert akkor felmennék Pestre..a hétvégén

Ma2ska
Azért gondolkodjunk már xbox vs pc vonatkozásban láttuk mekkora elõny a célhardver akkor egy 360 ban vajon milyen lehetõségek vannak, de a ps3 at is mondhatnám ebben a vonatkozásban. Az xbox a nevetséges hardwerével, röhögve vitte, csak a felbontáson butitva ugye tv, a doomot, a pariaht, sõt a Riddicket ami pc n a mai napig a szebb játékok közé tartozik. És effektek terén már az xbox nak sem kellett szégyenkeznie, akkor nehogy már egy ahhoz képest brutál célhardwernél mindjárt a kompromisszumokrol beszéljünk, mert nagyon vicces dolog lenne az.

Azt mondjuk én se értem a bill-egér alkalmazástól miért ódzkodik a MS annyira.Pedig ugye a gépen ott a 2 USB csatlakozo,és a billentyûzetet már most is használja a gép szövegbevitelre.
FPS-ekhez nagy elõny lenne,mert bárhogy is optimalizálják a controllerre az irányitást,a célzás rémálom az egérhez képest.A játékokba gondolom nem lenne extra nehézség beépiteni ezt a lehetõséget.
Egyetlen ötletem hogy a LIVE-os multi miatt nem akarnak egyes játékosoknak ezzel elõnyt adni a "sima" controlleres player-el szemben...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Banano007
60 k lesz az Xbox360 nov végére ..

Banano007
Najó..Nem vagy Fps Fan xD..

Banano007
már leírtam ..olvas vissza hogy mit vesznek ki az xbox360 as változatból ..HA lesz eggyáltalán

Ma2ska
Éspedig mit, mert hardwerböl röhögve az dx10 eseket megcsinálja a 360.

öregharcsa
nem azért nem szeretem mert a stílus nem jó, hanem mert agyatlan...tisztelet a kivételnek...(van amivel én is eljátszadozom)
doom3-at játszottam mindkettõn...és kb ugyanaz a feeling jön le mindkét géprõl....próbáld ki...

nade kezdünk nagyon OFFolni úgyhogy részemrõl befejezve....

http://pspfilez.extra.hu/

Banano007
hát ja ..de egy gamepad 3000Ft nem vmi sok:-)..Tps t konzolon hmm..u.a. gázos az irányítása szentem mint az Fps najó egy fokkal jobb

Hát mondjuk pc-n sport játék csak gamepad-al.Viszont TPS-t konzolon is kitünõen lehet irányitani.

Banano007
Ha szeretnéd akkor nem ez lett volna a válaszod:)

Banano007
Én is azt írtam hogy ,,megtudnááák, csak egy két "effektet" ki kéne venni,mivel a konzol nem tudja megjeleníteni azt mint a pc"

Banano007
PC: Sport játékok,Szimulátorok,Fps,Tps,Rpg Xbox: Verekedõs eggyértelmûen,Sport,Rpg

öregharcsa
a fene se tudja ,de a mostani áruházas core cuccokban macerás a flash....a premiumban nem gond...

"Csak próbálj meg úgy játszani játszani mint pc -n ..nem fog menni:)"

csak gyakorlás kérdése az egész...én mondjuk spec nem szeretem az fps-t

A Crysis-t meg tudnák csinálni next gen konzolokra,errõl más topikokban volt angol nyelvû cikk berakva.Viszont nincs tervbe véve pillanatnyilag.Ezért gondolom én hogy ha pc-n megfutotta a maga köreit,akkor nem kizárt a konzolos port.
Ez van,kell pc-re is 1-2 olyan cim ami csak ott van,legalábbis egy jódarabig.

Banano007
Csak próbálj meg úgy játszani játszani mint pc -n ..nem fog menni:)

Banano007
Egy VGA t megér xDD

Banano007
kössz..egyébként meg olvastam hogy 60k( core ) lesz az xbox cor pack november végére..:-)..szal tavasszal 45-50 ért már tok szerezni asszem vagy mégsem?

öregharcsa
igen...mediamarktban múltkor volt kirakva...de jellemzõ a többi nagy bevásárlóközpontra is....

"Fél éves az X2 4200+ 2 gb ram és 7900GT ..és tod mikor kell fejleszteni? kb 1.5 év múlva..akkor is VGa-t..""

azért erre nem harapnám el a méregkapszulát....

Banano007
Fél éves az X2 4200+ 2 gb ram és 7900GT ..és tod mikor kell fejleszteni? kb 1.5 év múlva..akkor is VGa-t..

Banano007
Talán az zavar a pc ben hogy csak a bekapcsolás gombot ismered???400.000 bõl meg 8 évig fejlesztek gépet 2évente egy vga plusz proci..és szebb minõséget fogok elérni mintha vennék egy konzolt..de fejezzük be pls xD..már nincs kedvem írogatni..csak annyi az egész hogy nem kell mondani azt hogy az Xbox 360 ,,így jó " meg ,, hûûû dejó"..0.5/1 év és olyan lesz mint az xbox a sima..na most BEF..Mert én is akarok venni eggyet majd tavasszal ..:D de pesten vhol ki lehet próbálni?

öregharcsa
na,azt azért megnézem mikor fognak "csak emulálni" x360-as környezetet megfelelõ sebességgel...még ps2-öt sem tudnak....
ha fél évente nem cseréled az alkatrészeidet akkor hamar elavul a vasad....
ha csak 1-2 évente csinálod ezt akkor mondjunk inkább teljes gépvásárlást...
és akkor nem tudsz csak butább grafikával játszani...itt meg mindez állandó és még fejlõdik is mert még nem használják ki a gép nyújtotta lehetõségeket...

mondom ezt úgy hogy van pc,xbox,ps2,ps1,dreamcast és psp-m...

doom3 ?? <#vigyor1> van xbox-on ...és nagyon jó lett...