XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem kérdezzgessél még, mert tuti van valaki, az elsõ x-emet oda vittem, és 3 külömbözõ címem volt arra, de persze azóta már nem azon a környéken vagyok, és a tal.számokat sem tartottam meg!<#eplus2>#eplus2>
Ha a hülyéket mindenhonnan kitíltanák, akkor a parlament is üres lenne.
Egyébként nem elzavarni kell õket, hanem kezelni, irányítani...
:o)))
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"
vmi karácsonyi akció lesz vagy fene se tudja
Tejföl na most nézek annak a tv nek utánna
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"
PSN: s3ctorHU
Ne vitatkozz idiótákkal, mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
1000/1000-200/200: 161 Folyamatban: Williams Collection, Carnival games, Dead Island, Angry Birds, WDSI,, Zombie Attack 2, The Oregon trail
Itt ahol én lakom 1 embert találtam, aki megcsinálja,de nem bízom benne :
Azt mondta,hogy a fhlashelésnél elõfordulhat olyan,hogy a gép updeteli magát valami játékon keresztül és akkor annyi a fhlashelésnek+ a gépnek isés ugye garancia már nincs. Õ szerinte jobb ha „chipeltetem” vagy mit. Létezik ilyen ?Ez nem valami átverés? Mert chipelésért a 3x kéri
<#confused>#confused><#confused>#confused><#confused>#confused> jaj de kár,hogy nem vagyok milliomos nemérdekelne,hogy 1 játék kb 15.000ft :)
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
Mert van két leírásiom a Samsung és Hitachi meghajtók flasheléséhez, de nem tom hogy menne-e nekem...
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
hallod,most mek el ,de sztem egy fél ora mulva utánna nézek h pontosan mit is tud
BAD Boys
már többször is látam egy faja kis tv t ,ami elérhetö árban van
ÉS TUDJA HDTV oda van irva hogy HD READY
na tehát ez LG nem tom mi a száma ,de csomo prospektusba láttam már, nagyon jól néz ki 72 centis képátló, crt ,de mondom HD s és akciósan 80 000 FT.
Dance Gangsters - Radiomix 10/03 <#crazya>#crazya><#eljen>#eljen><#wink>#wink>
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Ez odaver minden Tv-nek!
Van egy kis geometriai hibája, mint minden más Tv-nek, de ezen kivül mi bajod a Tv-vel?
De akkor sem értem, hogy egy konzol topicban minek prédikál egy PC-s!
PSN: s3ctorHU
Ne vitatkozz idiótákkal, mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!
Öreg egy Samsung WS-32Z429PQ SlimFit HD ready CRT Tv-n az Xbox360 magasan veri a szaros 19" TFT Monitorod!!!!!!!!
Komponens bemeneten röpködnek az 1280x720p és az 1920x1080i HD felbontások!!!! Olyan látványt és grafikát láthatsz, hogy a szaros kis PC agyad még elképzelni sem tudja!!!!
És csak az egyik legjobb CRT Tv-t említettem(!), a csúcsok csúcsa látványorgia terén a Panasonic Plazma Tv-je Full HD felbontásban, szerintem ott helyben beszarnál és az állad keresnéd:D !!!!!!!!!!!
Ez örömteli hír nekünk x360-asoknak!!!!
Hát igen, ha valaki akarna játszani a GoW-ral, akkor azt csak Box-on teheti meg:)
A b*zi PC-sek meg b*szák meg a.... !!!!! Nem tudnak olyan nyomos okot mondani, ami arra ösztönözne, hogy tegyem le a konzolt.
Nem kell egy Xbox360 topic-ba a PC!!!!!!!!!!!
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
Szerintem nem kell frissiteni,mert én sose frissitettem az én Pio109-esem,aztán mégis jól irja a 360 játékokat.
Mielõtt felakasztod magad,azelõtt meg meg kell próbálni az LG-vel megirni a 360-as játékot.Ha jó,jó,ha nem...akkor se biztos hogy rossz,csak lehet épp elszurta <#vigyor4>#vigyor4>,ha a 2. se jó akkor már gyanus,ha 3. se akkor már 99% hogy nem jó...
Pioneer iró meg szerintem 10-15 ezer körül lehet.De azt meg megnézed egy számtech bolt weblapján...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.