XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mindketõtt én kérdeztem 😄
csak nem tudtam hogy a flashelés 5k ?D

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

sztem is sok az uj köcsög 😄

pl h lehet iet kérdezni h lehet utána venni bele vinyot ,stb stb stb.
a masik sokajja az 5k flashelést 😄

hááát, nem tom, akkor te esetleg Ausztriából netezel, csak eltéveszetted az országot :d

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

Úgy hogy nem szállítanak..megoróbáltam megvenni, de még fizetés elõtt visszadobot hogy nem szállítanak az én "hazámba"

Me0w
Ugy, hogy az amazon nem szallit olyan helyekre ahol nem megbizhato a pakk megkapasa, ennyi.

Together we'll fly someday...

de engedi bazze

5k a flashelés csak??? Na akkor megnyúzom a Tesóm 😄

Bocs, de szerintem az hogy kb 75-80k-át keresek azzal, hogy 3 évet játszotam...😄 szerintem jó teljesítmény 🤣

kirol
Hogyhogy nem engedi?

Teljesen igazad van. Szépen szét lett ba...a a topic geforce-okkal, meg MHz-ekkel. Ezek a dolgok egyáltalán nem ide valók. Ha valaki annyira isteníti a PC-t, akkor mit keres itt? Az utóbbi 400 hsz-bõl 350 PC-s sz@rság.

Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D

Me0w
A core-packra van 75 penzed de nincs egy otosod hogy megflasheljek? Hm.

Together we'll fly someday...

egyedül fogom flasheleni, ninc spénzem hogy más csinálja meg 😞

kérdéseim: milyen veszélyei vannak? Mert eddig azt hallotam csak akkor megy tönkre ha áram szünet van, és lentebb általam belinkelt leírásokkal elméletileg müködnek...bár mondta valaki aki szerint mindkettõ müködik.

hiába, nem engedi MO-ra...megnéztem.

kirol
Ti tudtok arról valamit, hogy az amazonon lehet venni 100 dollárért xbox360-at?

Ez még van? Mert ennyiért engem is érdekelne. Vagy a pk sok lenne?

jaja nálad a pont 😄

Zsoltika 007
Ha egy kicsit értenél hozzá látnád hogy mind2 üzenetének ugyanaz a száma tehát valaki mással azonos idõben írt be. Ilyenkor kiüti az õ hozzászólása a másik ember hozzászólását és az is ugyanaz lesz. Magyarul csak 1x írta be.
De nem baj így is te maradsz az ügyeletes f**a gyerek.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

ajem kisa
Lehet

#4964-esre valaki? Mondjuk hülyeség HD nélkülit venni, mert akkor meg mómirakártya kell....szal mind1

Banano007
Te most mi csináltál õszintén??? Kétszer küldesz el egy üzit okoooos....

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"

james69holden
kellene ide egy házigazda... sok szarházi 2 napja csak flamel
érdekes azelõtt mindenki megvolt itt békességben

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

utólag lehet bele venni HDD-t?

teddymac
Igy van !!!

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

tejföl
Hali! Az argo c. film az egyik kedvencem. Hát innen.

BAD Boys

matiszG
Nem költök Pc-re többet...vagy 10 évig még elketyeg.

Ne vitatkozz idiótákkal, mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!

matiszG
Mibõl gondolod, hogy nem úgy viselkedek?Azért, mert nem volt gyerekszobám és most élem ki a gyerekkorom.Most veszem meg magamnak azt amit szüleim nem tudtak megadni, mert nem voltunk jómódúak?Te ebbõl vonod le a következtetést?Családot tartok el a fizetésembõl.Szerintem ettõl jobban nem kell felnõnöm.<#beka3>

Ne vitatkozz idiótákkal, mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!

Banano007
Igen igen..egyébként azért mondjátok hogy apukák vagytok mert hogy felnézzünk rátok?😄D omg azé vicces hogy 10 fórumozgatóból 8 apuka ahahhahahahXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Banano007
Biztos a 7600GT kevés neki 😄 vegyél 7900 et😊

re

Kicsit sok itt a tiszteletlen taknyos hülye, illetve bepostoltok féloldalas keményvonalas szövegeket a Budapesti MS razziák ellenére is....Banán koma, veled az élen ki lehetne hajítani IP-bannal a fél társaságot. Annyi eszetek van mint egy döglött hintalónak, de komolyan. Moderátor agyvérzést kap ha bejön, az biztos. De remélem hogy szétcsap köztetek.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Checkerboy
Csak úgy bepillantottam , és azt kell mondanom , h egyáltalán nem úgy viselkedsz mint egy felnõtt ...

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tõled semmit!

matiszG
Elhiheted, hogy jobb a konzol.Nekem egy duál magos gépem van 2GB memóval, egy szénné húzott 7600GT-vel és még így is gáz volt az Oblivion meg a Fear a x360-hoz képest ugyanazon az LCD-n.<#beka3><#taps><#taps>

matiszG
Amúgy én is apuka vagyok kis csákó és hidd el több idõm van fórumozni, meg az x-et nyomatni, mint a veled hasonló koruakból 10-nek, mivel megtehetem, mert 22 napot nem dolgozok havonta.Erre varjál gombot.A fórumozástól is csak a hozzá nem értõk, meg a "bibi apukám azt mondta..." hülyegyerekek veszik el a kedvem.<#gonosz3><#action>

Banano007
<#banplz>

Banano007
Hát én csak azt írtam hogy a Pc a jobb SZERINTEM..de attól még a konzol nem biztos hogy rossz xd..ezért akarom elõtte kipróbálni de nállunk a CSillagkapuban nem lehetett szal a hétvégén felmek pestre

Szereti a tejterméket...😄D
matiszG
Helló Fred!Ez a tejfól név honnan jött?<#nevetes2>

Most mert te eldöntötted hogy tavaszra 50.000 lesz,attól még nem biztos hogy ez igy fog történni.Sokmindentõl függ.
Amugy az eddig leirásaid alapján nem tudom neked minek kell?Hogy megnézd,kategórikussan kijelentsd hogy ez egy hulladék,majd 2 hónap mulva (mint ahogy ezt az eddigi konzoljaidról már többször leirtad) eladd,mivel ugye a pc addigra már ugyis túlhalad rajta... (szerinted)

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Banano007
Msn re gyere fel Tomyka xd

Banano007
lol😄...õ kezdte XD egy apucika nem csinálna ilyet 😄

Banano007
Akkor meg gyere msn re😛

sztomy69
Épp ezaz banano, mér kell sértegetni szegény apucikákat?! Szégyelld el magad de rögtön!!!

lckrz.try.hu

Banano007
Õ szólt be ..egy apuka nem tenne ilyet xD...Menj te a ,,homokos vagyok ergo buzik klubjába".....

sztomy69
törölt hozzászólás

lckrz.try.hu

teddymac
Azért mert apuka miért ne beszélhetne így Fõleg, ha Te meg sértegeted én is apuka, vagyok, és ha felhúznak én is, szoktam anyázni 😊

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

s73
Vazze, mikor legutóbb olvastam a topik címét, nem az volt hogy "360-at kérek Jézuskától karácsonyra". Már kicsit unalmas a sok 12-14 éves, kielégítetlen kamasz vágyakozását olvasni.
Különben is , öcsi, attól mert az általánosban elvileg ott kellene lenned 8-tól 2-ig, még nem jelenti azt, hogy aki dolgozik, ugyanígy tesz. Valószínüleg nem hallottál még a rugalmas munkaidõrõl, vagy a váltott mûszakról.
Menj a Kölyökklub topikba a többi kis hülyével együtt, és hagyd, hogy itt értelmesebb dolgokról legyen szó.<#violent>

Banano007
Ne képet hanem linket..nyugi nem fogja elkapkodni tõlled senki xD

Banano007
Ez egyre viccesebb..egy apuka így beszél hogy ,,buzigyerek" stb istenem de hülye vagy..

sztomy69
már mért ne lenne? Mindjárt rakok be képet.

lckrz.try.hu

tejföl
Azt, hogy nekem mi van hülyegyerek, meg mi nincs ahhoz neked semmi közöd. És igen 3 fiam van a legnagyobb 11 éves, de nem ilyen pofátlan kis buzi, mint te. Gyere fel a live-re kicsirigó, a gamertagom fred65, afiamé Barnabas95HUN. Aztán meglátjuk, hogy élõben is ekkora-e a pofád.

BAD Boys

Banano007
LOL?xD Most be akarod mesélni hogy apuka ahahhaa...😊 azé vicces😄...Az apukának se munkája se semmilye sincsen egész nap gép elõtt ül és pofázik a fórumba agagagagga de ez vicces

Hát ez aztán nagyon nagy újdonság...
Ezt má tuttuk ezer éve vazz.<#eljen>
Ezért kell bele plussz hûtés mert a 360 hûtése egy rakás szar azér vannak a fagyik...