XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

teddymac
Usagi Yojimbo vagy mi az a nyuszi?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

teddymac
Emlékezz szavaidra. 10év múlva miket fogsz irogatni?

ajem kisa
Nékem egy c 64 volt, kazettás verzijó, és elõször "load turbó", aztán megkerestem a kazettán azt a játékot, amit akartam a számlálón, és a tv-n azok a csdálatos csíkok, és azok a fülbemászó hangok...
áááá, sosem felejtem el....hmmm...
Az usagi volt a kedvencem, meg az uridium!<#szeret>

Attila8805
Mért ne mondhatna ilyet.
Bár a mi családunkba nem fordul elõ de más apját hallottam má csnyábban beszélni a saját gyerekével is.
Éljen az xbox360.Kár hogy nekem még nincs<#idiota><#idiota><#idiota>

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

teddymac
commodore+4 :) az elsõ gépem ,jaj istenem valami motoros játék volt a kedvencem ööö ... kickstart vagy mi :D

privátban??? mert én nem kaptam semmilyen üzenetet... ezért írtam be a fórumba :O

Banano007
Semmi ..az addig oke hogy játszol meg minden..csak az már nem hogy mindenki aki ide ír abból 10/8 apuka xD..meg egy apuka nem mond olyat hogy ,,bazdmeg húzzál már innen, buzigyerek stb." csak ezért mondom hogy nem vagy/vagytok apukák :)

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"

Egyetértek. Emlékszem a gazdag havernál volt ZX48 spectrum sokszor voltam ott éjfél-ig picsán is rúgtak otthon.

Gondoljátok el azt a teljesítményt a 48kb nem semmi. A PC-k cocom listán voltak.

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

Na akkor NTSC kontra PAL, ezekkel a dolgokkal nem kell foglalkozni mehet ez is az is a PAL-os gépeken. Ami a lényeg a régiókód, erre figyeljetek, mert ez gondot okozhat. ITT tudjátok tanulmányozni, hogy melyik milyen kiadás és van-e régiókód vagy nincs vagy ha van milyen. Ennyi nagyjából.

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

tejföl
Az utóbbi napokban ez a topik tiszta dedo. De gondolom ezt te is látod!

BAD Boys

Me0w
Neked is gratulalok. Remelem a Barbie nyer, azt felerned esszel.

Together we'll fly someday...

öregharcsa
szeva....látom pörögsz....<#vigyor1>

http://pspfilez.extra.hu/

tejföl
Szia smile!

BAD Boys

Ja má itt figyel a gépemen...
<#wow1><#wow1>
öregharcsa
mi a baj az apukákkal???,
azért mert az vagyok már nem játszhatok???
nekem is van 2 lányom 6 és 13 éves.
gyerekkorunkban nem engedhettük meg ezt magunknak (de voltak jó kis pénzbedobós arcade gépek+c64+amiga),de most már azt csinálok amit akarok és senki nem ugathat bele...
mi ezzel a baj???

http://pspfilez.extra.hu/

james69holden
Tom_Clancys_Rainbow_Six_Vegas_USA_XBOX360-NiG

tyûûû

de jó nektek :p

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Baszki tegnap má válaszoltam rá.
Kajakra mint az oviba teeeeee.... :DDD
tejföl
Attól is függ, mit rendelsz. Ha mondjuk 300 tonna kristálycukrot, akkor valószínûleg többet számláznak, mintha Britney Spears dedikált fényképét.

BAD Boys

tejföl
Jogos! 5291.

BAD Boys

s73
Az tökéletes lesz, nekem is az van fent.

nem írtad el? mert a szoftverbázisban csak ilyet találtam :
CloneCD 5.2.9.1 (magyar)
de ha jól írtad, akkor keresek másikat

Banano007
Egyébként ha Amerikából rendelnék vmit és ki is szállítanák akkor mennyi lenne a postaköltég?:)

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"

tejföl
"Keresés a témában, vagy ugrás sorszámra:"
Van egy ilyen a lap alján, szerintem használjátok!

BAD Boys

Húú, köszi szépen a választ :)

Kisa, sorry, ezt hittem nekem írtad (5002hsz)

ajem kisa
De akkor a visszaolvasásról nem beszélünk ugye?<#kuss>

james69holden
akkor remélem ezt is olvastad:

Shipping: Currently, item can be shipped only within the U.S. and to APO/FPO addresses. For APO/FPO shipments, please check with the manufacturer regarding warranty and support issues.

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

ajem kisa
De akkor a visszaolvasásról nem beszélünk ugye?<#kuss>

Casper007
Akkor ezt emésszétek meg. Az Amazon.com-on mindössze 100$-ért lehet Core Packot rendelni!

Hello World!

ajem kisa
Ami itt történt kb 2-3 napja, nem találsz értelmes választ, sõt még xboxhoz sem kapcsolodó üzenet sincs sok!
Egyébként nem hozzád szólt, hanem általánosságba véve!

tejföl
Clone CD 5.9.2.1.
A pioneer 110-est én nem frissítettem, de van aki 109-essel írja a játékokat.

BAD Boys

figyu 10 oldalt olvastam vissza és nem találtam semmit ezekrõkl!!! ezért is kérdezem meg

ajem kisa
Igazad van, visszaolvasás lenne a legegyszerübb, dehát...<#schmoll2>
És ugyanaz a kérdés 100x!!!

sztomy69
Nem tudnátok megmondani, hogy az x360 lejátszik-e divx filmeket?

lckrz.try.hu

Nem sürün szoktam irni, én inkább csak olvasgatom a forumokat mert karácsony környékén készülök venni egy x360-at.
De ami itt megy az komolyan mondom már fáj! Tiszta OVI mert a sok gyépés pöcs (tisztelet a kivételnek) akkora faszságokat kérdez ahelyett hogy böngészne a hozzászolások között!!
ajem kisa
A 100$ x, csak volt....

ajem kisa
Ismételten...

ja :D bocs:D

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

kirol
Amúgy itt miért nincs az, hogy 100 dolcsi? (Hanem 299,99 van.)

1. A clonecd-nek melyik változatát kell használni? (lehet clonedvd-t is?)
2. honnan tudok a poineer 111 íróhoz firmware-t letölteni? és ha letöltöm, hogyan kell "berakni"? És melyik verziójú firmware-t kell használni. (mert írták a fórumban hogy frissíteni kell)

Me0w
This item is competing in Amazon Customers Vote, where customers choose which of four products will be offered at a ridiculous discount. You must wait until Thursday and buy via the Amazon Customers Vote Page in order to receive the discount.

Olvasni luxus b+?

és alul ot van:Shipping: Currently, item can be shipped only within the U.S

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

nemtom, ez nekem valahogy 300-nak tûnik :D

Me0w
http://www.amazon.com/gp/product/B000B43OXU/102-5305848-9908957

Ja egy link jó lenne...
Me0w
bocs, akit kiutottem :(

Me0w
Miert menne le 10k-t a gep ara januarban? :) Max. marcius.

Me0w
Miert menne le 10k-t a gep ara januarban? :) Max. marcius.

valaki linkelje már be a 100$-s X360-at az amazonról, mert nem találom.

De, nekem vinyó is kell bele, mert két memó kell akkor a Core Packba..és nincs headset se...szal mindenkép a Premium pack kell, az most 100k, karácsony után kb 90k (remélem) és akkor nekem lesz ha minden igaz 80k körül...szal még bele kell segítenije így is a szüleimnek...

kirol
Vett itt valaki onnan?
Most lehet akkor, vagy nem?