XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
áááá, sosem felejtem el....hmmm...
Az usagi volt a kedvencem, meg az uridium!<#szeret>#szeret>
Bár a mi családunkba nem fordul elõ de más apját hallottam má csnyábban beszélni a saját gyerekével is.
Éljen az xbox360.Kár hogy nekem még nincs<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"
Gondoljátok el azt a teljesítményt a 48kb nem semmi. A PC-k cocom listán voltak.
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
Together we'll fly someday...
<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>
azért mert az vagyok már nem játszhatok???
nekem is van 2 lányom 6 és 13 éves.
gyerekkorunkban nem engedhettük meg ezt magunknak (de voltak jó kis pénzbedobós arcade gépek+c64+amiga),de most már azt csinálok amit akarok és senki nem ugathat bele...
mi ezzel a baj???
http://pspfilez.extra.hu/
tyûûû
de jó nektek :p
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Kajakra mint az oviba teeeeee.... :DDD
BAD Boys
CloneCD 5.2.9.1 (magyar)
de ha jól írtad, akkor keresek másikat
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"
Van egy ilyen a lap alján, szerintem használjátok!
BAD Boys
Kisa, sorry, ezt hittem nekem írtad (5002hsz)
Shipping: Currently, item can be shipped only within the U.S. and to APO/FPO addresses. For APO/FPO shipments, please check with the manufacturer regarding warranty and support issues.
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Hello World!
Egyébként nem hozzád szólt, hanem általánosságba véve!
A pioneer 110-est én nem frissítettem, de van aki 109-essel írja a játékokat.
BAD Boys
És ugyanaz a kérdés 100x!!!
De ami itt megy az komolyan mondom már fáj! Tiszta OVI mert a sok gyépés pöcs (tisztelet a kivételnek) akkora faszságokat kérdez ahelyett hogy böngészne a hozzászolások között!!
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
2. honnan tudok a poineer 111 íróhoz firmware-t letölteni? és ha letöltöm, hogyan kell "berakni"? És melyik verziójú firmware-t kell használni. (mert írták a fórumban hogy frissíteni kell)
Olvasni luxus b+?
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"