XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt azért nem hinném, hogy ez eldöntheti a nextgen kérdést, Kelet-Európán kívül nem ilyen kulcskérdés a rendszerek kijátszhatósága.
most már csak a normál tvmet kéne megflashelni HDTVre:)
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
lckrz.try.hu
ráadásul a kurva keresõt sem bírod használni, mer a kérdéseid zöme már meg lett válaszolva
belép az ember 1óra alatt van vagy 40üzenet abból 20spam v. flamelés és szinte mindegyikhez közöd van
igaz ez az üzim se tartozik a témához, de már nem bírom olvasni az idióta kommentjeidet
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
ez azt jelenti, hogy X360-ra megoldódott az eredeti gyári játékok biztonsági másolatának futtatásának lehetõsége?
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"
lckrz.try.hu
BAD Boys
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
lckrz.try.hu
BAD Boys
De szép emlékek! Sniff...<#taps>#taps>
Ügyi vagy, kapsz (lock) egy piros pontot!<#wink>#wink>
A mai produkciódból ez jött le...
(nekem akkor is meglesz az X360-am, ha beledöglök is, akkor is:D)
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
<#ravasz1>#ravasz1><#gun>#gun>
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
A kérdésem: Másolt játékkal lehet Xbox live on játszani???:-) vagy eredeti játék kell hozzá, ugyan úgy mint pc n a multihoz?
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75