XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

s73
Már május óta megoldott a probléma, tehát nem valószínû, hogy a ps3-mal lenne összefüggésben, bár ebbõl lehetne egy nagyon jó összeesküvés-elméletet kanyarítani.<#vigyor1>

Azt azért nem hinném, hogy ez eldöntheti a nextgen kérdést, Kelet-Európán kívül nem ilyen kulcskérdés a rendszerek kijátszhatósága.

lehet hogy buta kérdés ha meg van flashelve a meghajto akkor mennyi ideig birja ki? fél évente kell cserélni az olvasot mint a ps2-nél?

mohus
hát ez nagyban eldöntheti a nextgen kérdését:) pont a ps3 kijövetelekor történt ez meg?...dejavum van

most már csak a normál tvmet kéne megflashelni HDTVre:)

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

elégé szakszerüen fogalmazol de igen megoldhato!

sztomy69
Pedig neki azon a fórumon nem is szóltam be, egy csomó bukkó f*szkalappal volt tele, bannoltak, lezárták a fórumot és ennyi.

lckrz.try.hu

s73
Szó szerint ezt jelenti.

james69holden
miért nem fogod már vissza magad? te vagy az egyetlen aki a veszekedést szítja...
ráadásul a kurva keresõt sem bírod használni, mer a kérdéseid zöme már meg lett válaszolva
belép az ember 1óra alatt van vagy 40üzenet abból 20spam v. flamelés és szinte mindegyikhez közöd van
igaz ez az üzim se tartozik a témához, de már nem bírom olvasni az idióta kommentjeidet

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

mohus
sziotok...

ez azt jelenti, hogy X360-ra megoldódott az eredeti gyári játékok biztonsági másolatának futtatásának lehetõsége?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

5x-ös ár

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

Banano007
Látod tomy neked is beszólt ez az "apuka"...ahahaha:-)

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"

sajna nem tom hogy megy épp ezért szeretném szakembere bizni it nem tudtok helyet estleg privibe megirnátok

tejföl
Akkor nézz körül!

BAD Boys

s73
Ha tudod, hogy zajlik a folyamat, akkor sok, ha viszont nem tudod te megcsinálni, akkor meg kifizeted egy "szolgáltatás" árát.

sztomy69
nekem itt a közelbe 10-et mondtak, de láttam neten nem egy helyet, ahol 5ért csinálják, vagy olcsóbban.

lckrz.try.hu

Xv.ker mert halotam állitolag vlahol 5e csinálják ezt jo tudni ne hogy már át baszanak:@

tejföl
Hol laksz?

BAD Boys

tejföl
Büszke lehetsz rá!

BAD Boys

szerintetek 15e sok a flshelésért? mert nekem ennyiért csinálnák meg

sztomy69
dede én voltam az:P

lckrz.try.hu

tejföl
Nem téged bannoltak nem is oly rég a covers empire fórumról? Nem lehet, hogy te Nagyrédén laksz?

BAD Boys

nono84
Tényleg, a gyõri árkádban 89900 volt a premium nyitáskor! De nem adhatom tovább ;)!

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

sztomy69
Most minek fikázod az apukákat, az enyém is állandóan jáccot a konzolon, mikor 7 éves voltam, duoba nyomtuk a tony hawk 1et. Aztán ha nem jött neki össze a dolog õ is elküldött engem a p*csába. Csak akko még asse tuttuk mi az az internet, úgyh fórumozni se tuttunk, remélem ha meglesz a 360am fogunk majd még nyomni egy pár jó meccset nhl-be vagy bármibe.

lckrz.try.hu

Akkor vedd meg.

miért, létezik "apukák etikai kódexe" ami tiltja nekik, hogy káromkodjanak? Ne legyél már ennyire buta.

Banano007
65 ért van xbox 360 core pack :D találtam pontosabban vki megadta a webáruház linkjét..de nem adhatom tovább:D

Banano007
Áh végre egy normális ,,apukás" hozzászólás:-)...

tejföl
Kár a szót rád pazarolni. Tõlem írhatsz amit akarsz, szidhatod anyámat is, nem érdekel. Ha ettõl nedvesedik a pelenkád, ám legyen benne örömöd!

BAD Boys

ajem kisa
Szente Cs@b@ ne szórakozz, Zsótit fel lesz hivva az biztoss....<#phone>

ajem kisa
<#zavart1><#eljen>

Banano007
Mijért?:-)..megint nem én szóltam be ..apuka...xd

tejföl
Igen,az Uridium, az év jétáke volt '87-ben.

BAD Boys

tejföl
Szerintem gondolkodj el egy új nicken!

BAD Boys

Banano007
Segghülye, okos..inteligencia szintednek megfelelõ a beszólásod..ah ez milyen diplomatikus volt :-)

ajem kisa
Ez nagyon komoly...<#rinya>
De szép emlékek! Sniff...<#taps>
Ügyi vagy, kapsz (lock) egy piros pontot!<#wink>

Te meg egy segghülye kisköcsög.
A mai produkciódból ez jött le...
ez is igaz. na én mentem el, bye all,

(nekem akkor is meglesz az X360-am, ha beledöglök is, akkor is:D)

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

Banano007
Mért talán baj hogy kérdezõsködök???..Biztos te is apuka vagy <#hehe>

Mindenképpen a premiumot kell megvenni.Ökör volt aki kitalálta core-t..
azé, mert akkor nem mind1 hogy Core, vagy Premium packosat vesz... ha lehet másoltan nyomni, akkor premium a kifizetõdõbb..

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

igen, mivel eredetinek ismeri fel az olvasód. Bár lehet hogy van itt is olyan, mint a PS2-nél DNAS Code, nem tom.

De minek ez neked még géped sincs nem ??
<#ravasz1><#gun>
Banano007
Komoly??? Akkor amit leszedek játékokat a netrõl kiírom egy Dvd re berakom az Xbox 360 ba és már liveozhatok is?:-) az jóó lenne ha igaz:D

lehet <#eljen>

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

teddymac

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Banano007
Igen belelépett nagyon..<#szomoru1> fájt.. nem kicsit..nagyon..<#zavart2>...<#mf2>...na

A kérdésem: Másolt játékkal lehet Xbox live on játszani???:-) vagy eredeti játék kell hozzá, ugyan úgy mint pc n a multihoz?

teddymac
Látom rendesen, belelépet a lelkivilágodba, majd kinövöd ennyi …

ajem kisa
Pontosan!

ajem kisa
Yesssz, a szamuráj nyúl!<#taps>
Köszön, kard ki kard...<#nevetes2>

teddymac

Banano007
Az az õ dolga hogy beszél a gyerekével..de ide a fórumba ne irkáljon olyat hogy ,,buzigyerek, bazdmeg takarodjá má"..aki ilyeneket ír az tuti nem apuka..ja és utánna persze azzal vétekezik hogy ,,majd a 13 éves gyerekemnek veszek egy xbox ot.." miközben az az "apuka" 14 éves<#hehe>