XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Attila8805
Hi skacok!
Eddig még nem merült fel a kérdés de most én feltenném.
Nekem mikrohullámú netem van és ezz úgy megy végbe hogy az antennától a modemig koaxkábelen megy be a net de a modemtõl rendesen hálókábellel mindt az Adsl-nél az a kérdésem hogy kivitelezhetõ e hogy mûködjön.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

dicehater
Eladó vagy cserélhetõ karcmentes Fight Night 3 - fõleg Bp-n/Sülysáp környéke - ugyanitt eladó intercooler

s73
A gépen, hogy tudd használni, létrehozol magadnak egy gamer profile-t, majd mikor rá akarsz lépni az Xbox live-ra, automatikusan felkínálja, hogy regisztráld magad, "Join to Xbox live", vagy valami ilyesmi. Értelemszerûen követed az utasításokat, és kész.
Magyar címmel még mindig nem lehet reggelni, amilyen címet megadsz, olyan nyelvû lesz a dashboard menüje.

CSOCSO
pal: europa, ausztralia (afrika, delamerika)
ntsc: amcsi, japcsi

A PAL és az Ntsc mire vonatkozik pontosan valaki világositson fel mert nem tom és láttam játékoknál hogy ez van irva köszi

kill3r21
hogy lehet accountot csinálni?
Nem lehet hogy a profilhoz tartozó LIVE elöfizetés lejárt és ezért csak SILVER "státuszban" van?Mert LIVE-on játszani csak GOLD elöfizetéssel lehet.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Kaio
Hmmm, akkor mással lehet a probléma, mivel bármelyik játéknál ,amikor csatlakozni próbálok, kilép a live ból.

Nem,ugyanugy megy on-line mint az eredeti.
Eddig semmiféle megkülönböztetés nincs LIVE-on eredeti-nem eredeti között.Reméljük (már aki reméli) késöbb se lesz.

Kaio
Ó, és valahogy máshogy kell õket kiírni?

Egyértelmüen lehet...

Kaio
Hi, keresgéltem sokfele, de nem találtam konkrét választ, tehát tört játékokkal egyértelmüen nem lehet live-on játszani, vagy van rá valami módszer?

ajem kisa

BANN-T A KÖCSÖGÖKNEK MOST

s73
Mármint 11-12 ezer forint körüli fontért.

s73
A silver account van ingyen, de ezzel csak a haverokkal tudsz beszélni, meg üzengetni. Játszani, demót letölteni Gold hozzáféréssel lehet, ez viszont csak 1 hónapig ingyenes. Trükközni lehet, hogy mikor lejár az 1 hónap csinálsz egy új acc-ot, és így el lehet húzni a végtelenségig, de ezt a játékmentéseid bánják. Gold-ot lehet vásárolni, 1 éveset vahy 3 hónaposat. Az 1 éves itthon 14-16 ezerért körül lehet venni, vagy vannak külföldi oldalak,(pl. a sendit) ahol kb. 11-12 körüli fontért jutsz hozzá. Sõt, van egy olyan lehetõség, hogy olyan kb. 9 000 értékû euroért is lehet kapni, de az nagyon körülményes (mondjuk én így vettem.)

CSOki444
köszi

james69holden
aha

szerk.: acc = hozzáférés

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

CSOki444
account???az mi?:D

CSOki444
aham köszi ( de 1 év ingyen van:D)?

james69holden
veszel egy routert amin osztod a netet a gép ill. a box felé illetve kell csinálnod egy accountot a Live-hoz
és már játszhatsz is

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

sector512
Asszem ennek a topicnak vége :(

PSN: s3ctorHU

öregharcsa
nem akarsz leszállni errõl az apuka témáról????
miért kell húznod itt mások agyát???

igaza van FFX-nek...nem ártana 1!

http://pspfilez.extra.hu/

CSOki444
öö hülye gyakori kérdés ismét na figyeljetek: ha veszek prémium gépet flashelik aztán irok rá játékot és ugy toom h ehhez van live elöfizu 1 év ingyen asszem? ha igen akkor nekem ithon van internet pc be kötve:D:D ezért is took most irni kac kac kac na mind1 szal ha van akkor nekem mit kell vennem csinálnom h az x360 nal is jáccak neten???

nem ártana egy ban valakinek

Amúgy szép az idõ nem? Remélem nem fog esni az esõ holnap reggel!
Banano007
Most kivételesen igazad van xD...egy nagy gyökér az az ember játsza itt a nagy "gondoskodó apukát" aki egy xbox360 t veszi az édes kis fiának ahahaha

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"

CSOki444
kösz tesó ..de ha nekem lesz nekem csak szüz gép kell, de köszi szépen azért

teddymac
Ismeritek ugye? Mint az oviban. Okos engedd, szamár.....

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

sector512
pff... <#lama>

PSN: s3ctorHU

sztomy69
Akko szólhatnál Tejföl barátodnak, hogy ne küldje állandóan a fikázós üziket:@

lckrz.try.hu

elég má baszátok meg ,tele van flame el he, asszem elkél már egy-két bünti pont

inkább a topic a nevében szereplö dologrol kéne beszélgetni normálisan

sztomy69
Te meg mit irogacc nekem, h ne pofázzak neked, meg hívjalak fel b*zdmeg, kit érdekelsz te? Asszed te vagy itt az atyaúristen, nem fogom rád pazarolni a pénzem, de ha mondasz egy helyet ahonnan ingyé lehet mobilt hívni, örömmel felhívlak!

lckrz.try.hu

Banano007
Hát nem jó:D

az hogy a sok flame-d miatt lett elsõ helyen a topic

Banano007
Ez most mi akart lenni??????????????

öregharcsa
hogyne írnék...ha van egy hüle kölköm aki kiborít...sõt még cifrábbat is...csak néha visszafogom magam van akinek ez nehéz, de megértem õket is a sok hülye kérdéstõl(basztatástól) elszáll az ember agya elég hamar...

na üdv néked...

http://pspfilez.extra.hu/

Attila8805
Köszönhetõen Banano007 nek!

Népszerû témák
1. XBOX360
2. A Pc-s játékoknak leáldozott
3. Ferencvárosi Torna Club
4. Gothic 3
5. Windows: Vista (Longhorn)
6. Football Manager
7. World of Warcraft
8. '80 as évek zenéi
9. Ismerd fel a képrõl a játékot
10. KONAMI Soccer kiegés

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Banano007
aham ..de nekem pontos adat köll ...szal az is hogy mennyi:D de azért megnézem

Tényleg kell hozzád türelem <#boxer><#boxer><#boxer><#vigyor><#vigyor><#vigyor>

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

sztomy69
felmész xbox.com, és megnézed milyen kábelek vannak hozzá!

lckrz.try.hu

tejföl
Nyugodtan vedd meg a "D"-s Pioneert!

BAD Boys

Banano007
DE hogy vegyen / vegyünk eggyet???..elõsször információt kell gyüjtenünk:D...

Szal még egy kérdés : Milyen csatlakozóval tom a TFT monitoromhoz csatlakoztatni az xbox ot? külön venni kell hozzá vagy hogy van ez?

tejföl
Elõbb vegyél egyet!

BAD Boys

s73
A 360 fõ hibái a ram-ok és a gpu túlmelegedése, és ez nincs kapcsolatban a flash-el, a túlmelegedés az oka. A meghajtók, - eddig úgy néz ki - birják a strapát, de még nem áll mögöttük olyan hosszú idõtartam.

hello hello... :) megint én
nos... én már itt láttam a fórumban akik azt írták hogy pioneer 111D-vel ajánlatos kiírni a lemezeket
és valaki azt hogy pioneer 111-gyel
felmentem a pioneer honlapjára, és mindkettõbõl fajtából találtam katt
akkor gondolom a D-s verziót érdemes megvenni.
Itt szeretném mehköszönni Tejföl, Gabe,klastrom segítségét (és a többieknek is)
BAnanao, te meg változtathatnál a stílusodon... örülhetnél, hogy vannak segítõkész emberkék, akik segítenek egyesek problémáin. ez a topic nem a konzol vd pc-rõl szól. ha szted jobb a pc, akkor jobb. kész. nincs min vitatkozni (bár sztem nem :P)

mohus
ja bocs...a májusról nem tudtam:)

és persze...nálam döntheti el...
szeretem ugyanis kipróbálni a játékot alaposan, és ha megérdemli akkor eredetiben is megvásárolom természetesen (hogy a folytatást támogathassam).

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

sztomy69
Most mér beszélnék veled, nekem semmi bajom nincs veled, maradjunk itt és beszélgessünk az x360ról, és kész.

lckrz.try.hu

tejföl
Küldtem privátban elérhetõséget neked, meg banano barátodnak. Szóval ne fárasszuk a többieket ezzel!

BAD Boys