XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja mégegyszer mert közben zabálok és elfelejtettem mit akartam írni:
Szóval nem a topik sorsát viselem a lelkemen annyira, hanem amint írtam, tele van a farkam az önjelõlt nyelvtan tanárokkal.
Soha nem voltam egy kiváló helyesíró, ennek ellenére diplomás ember vagyok, egy elég nívós szakmával a kezemben. És továbbra is szarok arra, hogy kínosan ügyeljek a helyesírásra.
Amúgy meg erõsen elterjedt a jellemtelenebb fórumozók között, hogy amikor már nincs értelmes érv, bevetik a "helyesírási akciót". Talán ezért is ugrok ennyire erre a témára, bocsi...
ON
Magasról tojok a moderátori babérokra, csak jön valaki és gyomlál egy kicsit az utóbbi egy-két nap láttán.
Sector! Itt nem óriási helyesírási hibából indúlt a vita.
Egy olyan hibából, amit bármelyikünk elkövethet mégha jó helyesíró is.
Na az ilyenekre nem kellene ugrani!
De szerintem a többire sem.
Annyi trendi rövidítést használnak itt a fiatal srácok, hogy teljesen mindegy már az az egy-két elírt j vagy ly...
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
PSN: s3ctorHU
Ha neked az tetszik, te is mehetsz oda, itt viszont az XBOX360 a téma.
Holnap a szexuális problémáiddal fogsz jönni, holnapután meg azzal, hogyan kövess el öngyilkosságot. Mindkét téma nagy érdeklõdésre számíthat, de nem ebben a topikban...
Érted ugye mi aggaszt?
Azz ss.bin az erdeti lemezen lévõ védelem ami azt jelzi a vas felé hogy a gamma erdeti.
De a ss.bin-es mókánál társítani .iso-val ,SS Mergerrel és csak utánna tudod karcolni.
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
Az ss.bin fájlt tök mindegy milyen játékkal társítom?
Ebben csak a layerbreak van benne, és átírom a játék .iso-ját?
XBOX1 -es játék csak akkor fut ha eredeti?
Megpróbáltam társítani ss.bin-nel és dual layer-re kiírni,de nem sikerült!
Most találtam dvd kiterjesztéû fájlt xbox1-re!Azzal még megpróbálom!
De ezt nem dual layer-re kell kiírni ugye?
Ha mondjuk nem 4.1 v 4.2-es verziójú FW van rajta és felmegyek a live-ra!
E66-os kód mennyire teszi tönkre?
Csak annyira ha elviszem a szakértõhöz aki valamennyiért újraflasheli?
Mert ha így lenne annyit mindenképpen megér!(nekem)
Together we'll fly someday...
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Addig pofa be!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Together we'll fly someday...
Szeretnénk már kicserélni a 10 gigás wnyót 120-asra és arról futtatni a játékokat.
Valamint egy egyedi dashboard is elkéne már.
És végül én saját forítású progikat is futtatnék rajta, mint anno az xbox-on.
Na az fel tuggya basszni az aggyamat. No nem azért, mert annyira rossz hejesiro lenék, csak egyszerûen nem idde való!
Ez nem egy írrlyunk hejesen topik, ha ijjen lyellegü az érdeklõddési köröd, akkor ottan csináldd eztet jó??
2 hete csinálták meg és nagyon remélem,h az említett verziók közül tettek bele...
Megtudom nézni valahogy,h milyen verziójú vagy inkább tudakoljam meg aki csinálta(bár fogalmam sincs ki)?
Mert elég hangos ez már így is.Ezzel az fw-vwl is megy simán.Szal akkor nem változtatok asszem.
És mikorra lehet olyan hekk megoldás aminél már nem kell szétszedni a vasat ??
a tortát osztod egyenlõ részekre :p
dead rising? nem abba van láncfûrész (is)?
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Most voltam Tescoba megvenni a Deadrising-ot és nagyon üt egy húzós nap után leülni és csak csépeled a zombikat nagyon komoly😄😄
X360 Powa!😊
Viszont így hangosabb a meghajtó is.
Nekem is Samsung van és a gyorsítós verzió elõtti verzióval flashelve.
Azt mondta nekem a szaki, hogy egyenlõre szerinte nem érdemes a sebesség miatt flashelni.
Ha megkapja, majd gyorsan lenyugszik. <#smile>#smile>
Abban egyébként szerintem teljesn igaza volt, nyíltan ne küldjék el a picsába mégha oly hülye is. Ez nem illik se egy apukától, se egy sihedertõl.
Nem kell dühöngve elküldeni, ciános humorral ki lehet készíteni, ha nem változtat.
De változtatni fog... Ugye Banano??!
Azért látsz csak 14 gigát, mert a többit használja a gép, így sokkal gyorsabb, van, amit felmásol és nem DVD-rõl tölt.
Mi az a sok felkiáltójel a nicked után??? <#nevetes1>#nevetes1>
Csak hogy megdöbbenj, én is apuka vagyok. Két szertelen rossz fiam van, ha nagyon kihúzzák a gyufát és már nem tudok mit csinálni, de életveszélyt okoz a hülyeségük, akkor bizony lekenek nekik egyet. Útálom ezt tenni de muszály, hogy jónevelt ember legyen belõlük, ne hogyjék majd azt 18 évesen, hogy bármit megtehetnek.
Nomost úgy látom, téged nem igen pofoztak meg szüleid nevelési célzattal.
Ha itt egy apukát szekálsz, akkor az nem tud téged pofon vágni, ezért rosszabb esetben elküld a csába. Ne csodálkozz ezen.
Én ugyan nem küldtelek volna el, röhögök azon amit csinálsz, de azért azt tudd, hogy ez a topik nem egy chat szoba és a haveroddal szinte már percenként küldtök ide nem illõ üzeneteket.
Kicsit vedd a fáradtságot, nézz körül a neten és amikor már elég információt gyûjtöttél be, hogy a kérdéseidtõl ne másszunk falra, akkor jöhetnek az értelmes kérdések. Eddig is segítettek itt neked, ha jól kérdeznél, sokkal többet érnél vele te is.
Értve vagyok ugye kisfijjam??!! <#smile>#smile>
PSN: s3ctorHU
Ez változtat valamin?
Az sem befolyásolja,h nem eredeti a játék?
XBOX 360-as gépem 2006 augusztusi és flashelve van!
Szeretnék Live-on játszani!
De olvastam,h esetleg ettõl tönkremhet!
Igaz ez?
Lécci segítsetek,h megtehetem-e!?
Nem merek addig felmenni!
Miért van az,h a tárhelyem 20 GB helyett csak 14 GB-ot ír,mint kapacitás?
Bocs ha hülyéket kérdezek,de nekem ezek fontos információk lennének!
Köszi!
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"