XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sector: én is megadtam volna ha sztomy nem mondta volna nekem hogy semmikép se adjam tovább..
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"
XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD
lckrz.try.hu
Kurva okosnak hitted magad hihihihi
<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#violent>#violent><#violent>#violent>
XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD
Itt van 65k xbox360 core.Én itt vettem az xboxomat és szerintem a 360-at is itt fogom venni.
Áttolom neked úgy.Má nem bírom nézni hogy napok óta ezzel szenvedsz...
Csak szopat a csávó <#mf2>#mf2>
Erre vered magad már mióta...
klastrom: a core nem szar:-)..van akinek a core sokkal jobban megéri mint a prémium..
4500 kbit/sec letöltési sebesség
512 kbit/sec feltöltési sebesség
ADSL akció 2006 Tél! - 2006.11.01-tõl 2006.12.21-ig
Belépési díj: 0,-Ft
Havi díj: 10900,-Ft
Together we'll fly someday...
<#boxer>#boxer><#violent>#violent>
http://www.amazon.com/gp/holiday.html//ref=cu_vo_gw_wa/002-7992592-8335264?ie=UTF8&id=cv%2Fhomepage
lckrz.try.hu
Phantasy.Star.Universe.PAL.XBOX360-DNL
Sonic.the.Hedgehog.PAL.XBOX360-DNL
Igazából azt nem értem, hogy mi van most azzal a 65ezer forinttal? Csökkent az ára központilag? Nem értem teljesen.
Én általában mindent onnan veszek és ott adok el!
A legnagyobb összegü megkötött üzletem az Apróneten 13millió forintos volt.
Vettem/adtam ott már kamerát, szintetizátort, tévét, xboxot és más konzolokat, autót, hardvert és még millió dolgot. Tényleg rengeteg mindent!
És még egyszer sem bántam meg! Persze oda kell figyelni, mert vannak szarjankó csalók is. Postán pl. soha nem küldök és nem várok semmit, ez alapszabály.
Az Xbox360-on kb. 50-60E forintot fogtam meg és nagyon jó felszereltséggel, garanciával vettem meg magánszemélytõl.
Nem is értem, hogy tudnak az emberek üzletekben vásárolni... <#nevetes1>#nevetes1>
Viszont ha átvernek, vagy át akarnak verni, le akarnak húzni, akkor jó ha felkészülsz rá.
Nekem szerencsére van egy kis brigádom, akiket tudok riadóztatni, ha valami gond van és túlerõben van az "ellenség". <#smile>#smile>
Nem csodálom, hogy ennyi büntetõpontod van! <#felkialtas>#felkialtas>
Gondoltam írok, ha már ilyen népszerû ez a téma!
Azt szeretném megkérdezni, hogy hol és mennyiért lehet kapni a legolcsóbban XBOX360-at.
Köszi!
Igen, van nekije egy rossz szokása, ha nagyon begurúl, levelet ír amiben felszólít, hogy hívd fel õt telefonon. Sõt, nem lehet vele zöld ágra vergõdni. De ez elnézhetõ neki, mert kis idõ után lenyugszik és újra barátságos, belátja õ is, nem jó dolog a harag.
Legyél hozzá barátságos, hidd el õ is az lesz.
No mindegy, remélem alaposan utánaolvastál a 360 témának. Volt itt egy FAQ ami már nem mûködik, de van sok más forrás is a neten, nézz utána.
Na egy pár link:
xboxlive
X-Media
gamer365
Most így hirtelen ennyi, majd a többiek is írnak linkeket, gondolom.
És ez alkalmat ad ilyen kis fusztrált <#kocsog>#kocsog>-öknek, hogy ezen élvezkedjenek, mert még ahoz is hülyék, hogy a pötsükkel jácccanak...
<#nevetes1>#nevetes1>
És ez alkalmat ad ilyen kis fusztrált <#kocsog>#kocsog>-öknek, hogy ezen élvezkedjenek, mert még ahoz is hülyék, hogy a pötsükkel jácccanak...
<#nevetes1>#nevetes1>