176882

-
SlickAdam #39694 hja én is erre gondoltam, de állítva jobban nézne ki.:) -
Márcsak az optikai meghajtó maitt is fektetve, de a légáramlás miatt is fektetve, amugy mindegy:), de fektetve ésszerűbb. -
SlickAdam #39692 Emberkék! Hogyan érdemes tartani az X-et, állítva avagy fektetve? -
-
eddigi küldikben használtam, de itt nem sok értelmét láttam :( mintha semmit se értek volna :( -
LOL -
AHam na THX, majd ma megpróbálom, ugy is tegnap ki toltam a Turning Pointot. (4-5 óra hossza alatt... szánalom)
Ugy hogy ma majd megnézem. THX -
Hehe:)inkább akkor butítsanak rajta h jó legyen, minthogy erőmű kelljen alá, vagy boxon szenvedjen mint pl a Mass Effect. -
When the AS (Allied Support Gauge) fills up, press and hold the UP button to request
a coordinated attack against the targets in front of you. Request a coordinated allied
cover by pressing the DOWN D-Pad
Egyszóval, ha valamennyire megtelt az allied support gauge (egy vonal a map alatt jobbra) akkor tartsd nyomva a d-padon az előrét, és akkor a látóteredbe eső egységeket támadják. Ha hátrafele nyomod, a mögötted lévőket fogják.
Ezt a csíkot ellenfél gyilkolásával tudod "feltölteni". -
Az allied attackot használjátok?
Egy idő után ha megtelik a bar, a d-padot asszem előrenyomva vagy lenyomva kell tartani, és máris jön a segítség :)
Én végigtoltam a játékot, nemsokára nekikezdek még 1x, ha sikerül eredetiben megszereznem :/ -
Annyit kell rola tudni, hogy ha a kiado megondolja magat, akkor van ra hope, hogy kijon. Eltoltak azert mert vegul Xbox360-anra is kiadjak, de szivnak vele... rohogni fogsz, de nem fernek bele a X360 memoriajaba :D -
thx, én is ezen a pályán hagytam abba, pedig nagyon élvezetes volt eddig az ace combat :) de itt sok sok óra után elég... :) -
Hát én inkább bízok benne, hogy a Bethesda készít egy jó Fallout-ot, mint hogy a Rockstar egy jó Max Payne-t. Ha a Remendy csinálná akkor mág oké, de így, nem sok reményt fűzök hozzá. Na majd az Alan Wake... -
Hát már erről valahogy lemondtam amugyis... inkább Keksz Péjn 3 jönne, ők fejlesztik? vagy valaki más? -
Nem lesz kesz szeptemberre. -
Fallout - America’s First Choice in Post Nuclear Simulation:) magyarán "Posztapokaliptikus RPG" -
algor91 #39678 milyen játék a fallaout3? én csak azt hallottam róla, hogy hivatalosan 200 befejezése lesz! :S -
de lehet erről mennek a viták :)
meg egy csomó regény is van, apró cselekedet is változtathat :S -
hááát
mondjuk vegyünk a mi kis szaros életünkből valamilyen fejezetet
azért azt nem hiszem,hogy a döntéseinktől függően a következő 10 évünk 100 féle módon alakulhat, ez nem életszerű
persze ez egy játék -
na végre hallani már erről is vmit -
vagy a profizmusét... nem tudok semmit róla csak azt h rpg... akkor meg reális. minden döntés másfelé sodorja a cselekményt.. ez így korrekt :) és hatalmas meló:) -
na mondjuk a fallaout 3-ra állítólag 100 féle befejezés lesz
azért ez már súrolja a baromság fogalmát szvsz -
nem vetted észre az iróniát a hsz-ban:) -
Gabe18 #39671 A Resi 2-ben volt egy extra amihez 6x kellett végigjátszani 3x-3x mindkét karakterrel felváltva,mindig "A" szintre.Az "A"-t akkor kaptad ha 3 óra alatt fejezted be,és arra emlékszem hogy nekem a 6.-nál már nagyon közel volt a 2 óra.
De pontossan igazad van."Marandandó" legyen,tartalmas legyen egy játék.Nem az a lényeg hogy elnyújtsák a vakvilágba,hanem hogy amig játszol érdekes legyen,esetleg legyenek benne olyan elemek amiért az újrajátszás is esedékes legyen.
Egyszer régebben írtam,hogy nem értem miért nem mennek rá jobban a játékfejlesztők a több fajta befejezésre,ami az egyk legnagyobb újrajátszási indok lehetne.Nyilván vannak játékok amikben nem megoldható,de sokban adná magát a lehetőség mégsem teszik bele. -
n**** nem ír release-t de engem az csak a kipróbálási lehetőség miatt izgat. ha megérdemli, mert jó ugyis megveszem. ha nem ?? Akkor befizetek Gta gyűjtői változatra :D
A resident evil 2 nekem kifejezetten tetszett. Ám mondjuk megnézném azt a 2 órás végigjátszást. Nekem a rövid játékokkal az a bajom, hogy mire kezdek belemelegedni vége lesz. :( nem azt mondom h nincsenek jók. De ha rövid a játék, akkor elvárom hogy valami maradandó legyen. amiért megéri megvenni... -
Aham, hát thx, jutottam már el odáig csak sajna 94%-os hp-val, és kaptam egy golyó szóró sorozatot és meghaltam, pedig már csak a fő repcsi volt, meg 2 sima vadászgép...
-
fú épp ezzel játszom, pont tegnap csináltam azt a pályát. Elég szopatós, a lényeg hogy először a strigon vadászgépeket szedd le és csak utána foglalkozz a buzi nagy gépekkel. A fő cél, hogy a legnagyobbról leszedd az összes ágyút és utána lehet elkezdeni kilövöldözni a hajtóműveit, ha az sikerült, kapsz egy checkpointot és utána már csak a cocpitet kell kilőni. -
Az igaz, hogy a későbbi játákoknál szükség lehet a vinyóra? A GTA 4 kapcsán írta valaki, azt hiszem. -
spammer #39664 Nem azért vettem Arcade boxot, hogy utána megvegyem hozzá azt, ami eredetileg sem kellett. lol
Demokhoz elég nekem 1 dvd-rw is.
Nem tudom miért akar mindenki okosabb lenni a másiknál, ahelyett hogy válaszolna az eredeti kérdésre, ha pedig nem tud válaszolni, akkor egyszerűen csak ignore, nem kell okoskodni. :) -
Hi!
Vett egy ismerősöm x360-at, és az lenne a kérdésem, hogy milyen felbontást kell/lehet beállítani 16:9-es 100hz-es crt (tehát nem lcd) tv-n? Nekem monitoron van, ott ugyebár egyértelmű!:) -
nem kell másik boxot venni, csak 1 hdd...lol -
Gabe18 #39661 Ezt hogy lehet igy mérni?Ami hosszú csak az a jó?
Akkor a Resident 2 egy xar játék volt mert 2 óra alatt végig lehetett vinni? -
Csasztok!
Ace Combat 6-ba, aki jó az segítsen már plz nekem...
A 9. pályán vagyok elakadva, amikor jön 5db olyan bazi nagy repcsi, na arra a páyára vane valakinek valami jó ötlete?
Vagy ne tán Co-op-ba meglehete csinálni? -
spammer #39659 Oké, akkor vehetsz nekem egy vinyót az Arcade box mellé. Mikorra küldöd?
A flash nem tartozik ide, nem full gamet akartam leszedni, és ha nem flashelt, az Arcade box akkor is kimarad a buliból. Vegyek másik boxot? Vegyen a f*szom, rakják fel a demokat netre legálisan, ahogy a PC demokat is. Tőlem aztán tele lehet az oldal trágya MS reklámokkal is. MS pontok meg stb LOL.
Nekem priviben is jó, ha valaki annyira fél leírni 1-2 címet, elvégre kommunizmusban élünk :D (Jajcsakmegnelássasenki) -
jellemző :S most várhatok hétvégéig :S
Demok... Hol lenne reális az ,hogy 10 pálya és 1 pályáért 1500 ? Játékra nekem valaki azt mondja tíz pályás meg se veszem.. Kivéve ha azt mondja hogy ha az a 10 pálya 3-4 óránként jelent egyet.. DMC 4 mondjuk a maga 11-14 órájával korrekt akciójáték volt!
Az assassin's Creed is a maga 20 órájával, mire mindent megcsinálsz :) Meg a Resident Evil 4 is 14 órás :) Remélem az 5 se lesz kevesebb :) -
28-án jelenik meg,persze,hogy nincs sehol
én is néztem a cba-ban és nem tudnak még róla
...vicceltem
demok:
azért az télleg szemétség,hogy egy olyan játék részletet,ami ugye arra van,hogy kipróbáld, hogy kő e majd vagy sem ingyen letőteni/megszerezni áááá
hát micsoda világ ez kérem
azt kéne,hogy egy játék 10 pálya, demo 1 pálya akkor magyar lében fizessünk kb 1500 Ft-ot és kapunk egy pályát/demot
na ez reális
-
Dark Sector még mindig sehol :S:S -
Erre jó példa, hogy az egyik barátom majdnem 300 (!) rugót költött Januárban az új gépébe és a mai napig nem tud játszani vele, mert mindig kifagy, tönkremegy és állandoan cserélgetI benne a dolgokat, de mindig van neki vele valami baja. Játszani meg nem tud, mert 1.fagyogat, kilép, bugos, rossz, stb... 2. ki se jött PC-re. Én pont ennek az elkerülése miatt választottam az Xbox360-at. -
Szolj a supportnak, 1 hét alatt ez orvosolják, kapsz uj drájvot. -
Ha itt elkezdenek linkelgetni torrent oldalakt akkor a demok meleltt biztos ott vannak a full gémek is ami már warez... van goggle, tudod mi kell, beirod és kiadja a torrent címeket, vagy privátba érdeklődj valakitől aki warezol biztos segít... én csak elővigyázatos vagyok, ezvan.