176877
banner
  • Pacal17
    huh mi lessz itt :D
  • Istencsászár
    Igen az.
  • Pacal17
    Na először is kösz a véleményeket, ha lesz boxom mind a 2-t megszerzem :)

Másodszor: A FORZA 2 GRAFJA RONDA???? Omg. Mihez vagytok ti szokva? :D
  • Istencsászár
    Gondolom COD4ezel vagy valami fpst tolsz... de amiért nem Armed Assaultozol? mert nem a grafika a lényeg, hanem a riől hadviselés... Cod4be ezt nem kapod meg? PGR4be nam kapsz vezetési élményt? nem sokat játszhattál vele... a Forza meg ha nem lenne hiányos, akkor a grafikát el tudnánk nézni neki, de igy h az sem valami egetverő csak közepes játék... és az élvezetes fizika nem kárpótolja az óriási hiányosságokat. Abban biztos vagyok h mindenki kipróbálta, én sok sok órát játszottam, és ennyi... de a PGR4 meg ottvan a polcon és adja magát h játszak vele, mert rednben van a hangulata.
  • Brash
    Liveon kell frissíteni a játékot és akkor tesz bele plusz autókat, így E30-at is.
  • ellington
    dark sectort próbálta már valaki?
  • pc killer
    wtf???? E30??? Dögöljek meg ha láttam ilyet bárhol is a játékban. Direkt kerestem is...
  • Evogordon
    Ja megvan Item osztotta az észt a konzolos GTA 4 topikban :D
  • Evogordon
    Na az is lehet.. Egyébként azért írtam hogy erősebb mert valamelyik topikba egy PS3 fan bebeszélte (magának is) valakinek hogy jóval erősebb az RSX mint a Xenos.
  • DanielT
    Mit látunk meg hamarosan? 2009 vége előtt nem hiszem, hogy lesz EU végleges GT5... ez nem annyira hamaros :)
  • Sephi
    Majd meglátjuk. Hamarosan.
  • DanielT
    És ráadásul nem nagyobb az RSX(grafikus chip) teljesítménye. Ami papíron többet tud az a Cell(processzor).
  • DanielT
    Persze, hogy meg tudnák. Csak nem ilyen töketlen balfaszok kellene, hogy csinálják akik a Forza 2 grafikáért feleltek.
  • DanielT
    Ugyanmár... a legnagyobb Forza 2 fan voltam megjelenés előtt. Folyamatosan bújtam a hivatalos fórumot, másodpercrekész voltam minden infóval. Amikor kijött a demó, nyíltak a témák, hogy ugye ez a kinézet csak valami rossz vicc? Egyetlen percre sem volt a legszebb autós cucc, a GT5 meg mindenkit földhözver aki rápillant.

És csak jobb lesz a véglegesben...
  • Evogordon
    Hidd el megtudnák csinálni box-ra is ezt a grafikát.
    Lehet hogy valamenyivel gyorsabban számol, nagyobb a teljesítménye az RSX-nek mint a xenos-nak de míg az RSX sima dx9-es alapokra épül addig a xenos olyanokat is tud ami sz.gépen csak a DX11-be lesz benne. Egy okos ember írta:

"A Box360 GPU-jának semmi köze az x1800-hoz. Sokkal közelebb áll az R600-hoz, de olyan dolgokat is tud amit PC-n, majd a DX11 megjelenésével lehet használni. A programozható tesszalátor lényegében a DX11 legfőbb újdonsága, tulajdonképpen primitívként kezeli a Displacement Mapping-al létrehozott felületet. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy az objektumok alacsony polygonszámú modellekből épülnek fel amit a GPU magas polygonszámúra javít, ezzel a rendszer rendkívül kis mértékben lesz terhelve, utat engedve más feladatoknak.
    A Cell erősen párhuzamos feladatokra erősebb, de egy játék nem ilyen. Nagyon nem, alig van bennük 2-3 komplexszebb Thread, és ezek futtatása teljes képességű CPU magot igényel, ezt jelenleg csak a Box Xenon CPU-ja tudja.
    Mindenkinek lehet véleménye, de azt ne feled, hogy Gabe Newell és John Carmack is kifejezetten a PS3 felépítése ellen van. Tim Sweeney sem nyilatkozott az UT3 fejlesztése idején pozitívan (pedig ő aztán igazán szereit a kihívásokat). Lényegében a PS3 miatt csúszik az xBox360 verzió, mert a legtöbb ember a Sony gépére volt állítva. Ezért ők hárman pokoli nagy nevek, nem Abu85 a fórumról kategória."
  • Sephi
    Akkoriban nagyobb pofat vagtunk a Forzeara mint most a GT5-re. Szal semmi meghokento nincs rajta. Es nem lesz az ilyen a veglegesben.
  • Alwares
    Hát ha én PS3-at vennék akkor inkább az FF XIII miatt. Engem a GT5 vezetési élménye nem győzött meg, innentől nekem lehet bármilyen szép. És igen tényleg nagyon szép játék.
    Forza meg, hát olyan amilyen, szeretem úgy ahogy van. A fizikájától, az irányíthatósán kersztül a festésig...
  • DanielT
    Engem érdekel. Főleg az, hogy kedvenc gépemre miért nem kapom ezt a grafikai minőséget. Na mindegy, nem akarok flémet.
  • pc killer
    Néztem a boltban de nem láttam. Mindegy majd holnap megnézem mégegyszer...

Lehet, hogy GT5 miatt fogok majd PS3-at venni...
  • Alwares
    A boltban meg lehet venni. Ha nem engedi akkor kiírja melyik versenyt kell teljesítened.
  • Alwares
    Mennyé má innen a hülye GT-édel. Kit érdekel ez? Meg a PS3, szarok bele köszönöm szépen...
  • pc killer
    FOrza 2-ben mikor lehet megszerezni a BMW M3 E92-t? Sehol sem látom....
  • DanielT
    GT5. 60 frame/sec. Az igaz, hogy még csak kvázi demó van belőle, de a Forza ennek kb ötödét ha tudja kinézetben. És az KURVÁRA kevés.
  • amdrula
    Ennyi, akinek a grafika számít az autós játékban, az megérdemli... (mellesleg sokkal okosabbak voltak a Forza fejlesztői, hogy inkább a sebességre (fps) gyúrtak.)
  • Alwares
    Lol, ez hülyeség...
  • DanielT
    Ja, ez igaz. Akár 20-30 évig is stabilan hozza a hányingert egy pillantásra.
  • Alwares
    PGR4 egy hónapig jó. Forza 2 meg utána egy évig... XD
  • DanielT
    PGR4.
  • amdrula
    Forza2, egyértelmű :D
    PGR4 sem rossz, de azért nagyon más a két játék, ha a vezetés jobban érdekel, mint az időjárás, akkor Forza :P
  • cenobite
    Első körben talán a pgr4-et próbáld.
  • Leky
    Mindkettő kötelező, ha kedveled az autós játékokat.
  • cenobite
    Más a kettő. Forza inkább szimulátorosabb - egyesek szerint szarabb graf-al -, PGR4 inkább árkádosabb. Nekem mind2 megvan és mindkettőt ajánlom ha az autós játékokat kedveled.
  • Pacal17
    Az Arcade a legmegbizhatóbb, de az Elite is új technológiával készült.
  • Pacal17
    Forza 2 vagy PGR 4 a jobb?
  • Győri Devi
    Egy olyan kérdésem van hogy az Xbox360 Elite mennyivel megbízhatóbb mint a többi típus??
  • Kaplan
    Ezt én sem tudtam, thx mostmár faszántos Arsenalos hátterem van :)
  • cenobite
    kopp-kopp... nekem sem fagyott még több órányi játék után sem.
  • pc killer
    Én ma 11-től eddig nyomtam a forza 2-t de egyszer sem fagyott...
  • cenobite
    Ezt nem is tudtam. Lesz már nekem akkor szép hátterem! :)
  • Torry
    Megint kifagyott Forza2 közben, kb lehetetlen, hogy max 45 perc után ne fagyjon ki.
    Lemeztől lehet? Mert eléggé karcos. Egyébként semmivel nem fúj melegebb levegőt, mint 1 óra cod4 után teszemazt, vagy bármelyik másik játékomnál.