XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most azt szeretném töletek kérdezni, hogy ti tudtok játéklelöhelyet x360-ra? Meg inkább föleg azt kérdezném, hogy sok helyen már megnéztem (zárt ftp-ken, smsweben, stb...) , de egyszerüen én ugy látom, hogy alapbol, nagyon kevés a kinálat játék terén x360-ra. Vagy csak én látom igy? Vagy ez majd a jövöben változni fog? Kérlek mondjatok vmit, mert igy nem akarok venni egyet, hogy utána "nem tudok majd mivel játszani"
...Új xbox360 flashelve core 84990ft,premium 109990ft...
Szerintem ez elég jo ár...
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
Én ennyiért láttam: Ár: 98.125 Ft + Áfa (Br. 117.750 Ft)
Van ennél olcsóbban?
72cm.-es Samsung tv.-n fogom nyomni :D ,de nem érdekel.
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
eladtam az accountom :D
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
lenne 1 olyan kérdésem olvasok vissza és láttam a tv gondokat nem olyan szép a kép crt-n mint HD-tvn akkor mert most nem tok venni hd tv-t akkor ne vegyek x360 mert hallotam olyat is hogy sima tv-n élvezhetetlen! akkor most mi az igazság?
egyébként 60k ezért a monitorért szentem nem olyan sok
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Ha kiraksz rá full-screen-re mondjuk egy 1024*768-at és egy négyzet négyzet marad a képen (esetünkben egyenlõ hosszúak maradnak az oldalai), máris nem ws a moncsid! :D
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Az tuti hogy a 2048*1536-ot még megjeleníti bár akkó má szaggat az egér.
Gyilkoláson van a lényeg.Illetve az egyik játékmódban mindkét csapatban van egy ember akit meg kéne védeni,mert ha azt lelövik,akkor egybõl bukta a csapat az adott kört.Mondjuk ezt nem nagyon értettem mert én semmi jelölést nem láttam a saját csapatomban hogy ki is a védeni való társ,vagy hogy az ellenfélni ki a speciális cél...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Maximum 8 player,4 Vs 4-ben.3 féle játékmód (amibõl szerintem kettõ majdnem ugyanaz,vagy nem látom át rendessen),nem túl nagy,de tereptárgyakal-fedezékekel telezsúfolt pályák,elszórt felvehetõ fegyverek,mindez még sosem látott grafikával.
Vagy cooperativ módban végigviheted az egész játékot egy ismerõsel.
Hát ugye ez a hátránya az ingyenélösködésnek a LIVE-on,hogy amikor lejár a 1 hónap gold,és csinálsz egy új profilt,akkor mindenkinek meg kéne adni az új nevet amivel a következõ hónapban leszel.Éppen ezért nem is erõltettem nagyon ezt a dolgot.
Plusz még a multit azért annyira nem is erõltettem,pár próbakört mentem ezekkel a játékokal amit irtam.
BAD Boys
BAD Boys