176898
banner
  • Minstrel
    gold nélkül nem is megy a demo letöltés?
  • Gabe18
    Mit kap az egyszeri felhasználó a gold előfizetéssel? Csupa olyan dolgot ami ingyenes kéne hogy legyen.Játékvideók,demó letöltés azonnal és effélék.
    Az on-line multi is host alapú,tehát a játékosok egymáshoz kapcsolódnak.
    Arról nem beszélve hogy akinek nincs gold előfizetése,az hiába vesz meg minden teljes árú játékot,egyetlen egyel sem tud on-line játszani.
    Szerintem az egész gold téma elég vérlázító alapokra épül,csak a MS nagyon ügyes technikával meghatározta azt az összeget amit még a felhasználók nagy része,ha morogva is de kifizet.
    A Live Arcade cuccok nem is tudom hogy vannak. Az is csak goldal tölthető?Mert akkor jó...,először fizetsz hogy aztán újra fizethess... (ha nem akkor az utolsó mondat tárgytalan)
  • bllo
    ne haragudj, ez így teljesen nonszensz, hisz alapvető marketing elv, hogy a potenciális vevőnek nyújts valamit nagyon alacsony összegért, így lépd át azt a pszichológiai küszöböt, amely akkor áll fenn, mikor először fizetnie kell Neked. Amikor már Silver-t használsz, nem fogsz sokat gondolkodni azon, hogy mit tegyél ha online akarsz játszani, szépen befizetsz a goldra. Mivel már "ismered" a szolgáltatást . . .
    Egyébként pedig a Silver szintű szolgáltatást nyugodtan kínálhatja ingyen a microsoft, hisz a Live tele van reklámokkal, ahogy én néztem, többek közt abból is biztosan szép bevételei jönnek . . .
  • Alwares
    Még jó, hogy van! Nebaxanak már ki velem! Örüljek, persze nagyon örülök, mert mért ne kelljen fizetni a live-ért? Jó hogy nem óradíjat kell fizetni a konzol használatáért. Na jó ez erős túlzás volt, de míg nics a legtöbb játékban normális szerver addig kicsit lehúzásnak érzem a live-ot. Ettől függetlenül hamarosan szerintem beruházok egy 3 hónapos goldra, nyáron meg majd veszek egy éveset. Mert valjóban nem drága, havi lebontásban...
  • Pacal17
    szvsz inkább örüljetek hogy van ingyenes live is nem csak a gold
  • crolando
    a kereken 1 hét az 5 napra gondolsz vagy 7 napra?:S mert ha 5 nap akkor elvileg holnap már tölthetném de ha 7 akkor majd csak csütörtökön:'('( vki nem tudná feltölteni vhova,:'(
  • Alwares
    Kereken egy hét és így megy a decemberi update óta. Mi silveresek megkaptuk ezt is ajándékba. Köszönjük szépen Májkroszoft!
  • crolando
    ajj de most ez komoly?:S kajak nem hiszem el:(vki nem tudja feltölteni vagy vmi vmi oldalra?:(
  • Istencsászár
    Ezt már minden demoval eljátszák a mocskok????
  • crolando
    1-2 hét?:S az igen.Hát akkor még várunk az UEfa demó-ra mondjuk sok értelme nincs mivel mindjárt itt a teljes.Hát ez van
  • DanielT
    1-2 hét.
  • woodbear
    akkor jól tippeltem :O ezt nem is tudtam :D
  • james69holden
    amikor tölt és vezetheted Ronaldinho-val szabadon kapura a labdát, nyomd le a D-Padot ahonnan a szabadot szeretnéd rúgni
  • woodbear
    Amikor tölt! :D különben nemtudom :)
  • crolando
    Helló.Szeretném megkérdezni hogyha Xbox Live Silver-em van most akkor kb mennyi időt kell várni hogy lehessen tölteni egy új demót?kérdezhetném úgyis kb hány napot?mert ilyen tiltójel van mellette és szeretném tudni kb mire kell számítani hány nap.Köszi
  • Naxos
    Fifa 08-ba hol lehet szabadrugásokat gyakorolni? sehol nem találok ilyen opciót.
  • greyfox
    nekem megér 6 rugó megtakarítást, hogy ráklikkeljek e-bay-en :D
  • woodbear
    A könyvében is az van, hogy húzzam ki :P
  • woodbear
    Amúgy én is kihúzom mindig :D
  • Ragnar360
    lol, hát nem :D műszaki cikkek csak óvatosan tudod, nem mind1 mien kézbe van az a gépecske :D
  • Fido4life
    igen a tápot mindig kihúzom, miért nem kéne ?
  • arty
    melyik? topspin?
  • Ragnar360
    és???? 1 évig elvagy.
  • greyfox
    köszi a tippeket, sztem holnap be is rendelek 1 goldot :) rohej, otthon 12-14k körül vesztegetik nehanyan...
  • Zsoltika 007
    Csak azért gondoltam mert volt olyan játék aminek konkrétan rajta volt a birítóján hogy hdd required.
  • james69holden
    "Van pár játék ami nem is megy nélküle"

Minden játék elindul memókarival is!
    HDD nélkül viszont nélkülözni kell néhány extra featuret, pl. Burnout online játék vagy Forza 2 visszajátszás
  • woodbear
    A dátumot azért nem jegyzi meg, mert gondolom kihúzod a konektorból a boxot mindig!
  • Norbyman
    helósztok!
    Ez az üzenet azoknak szól akiknek megvan a HALO 3 és vesződnek például az overkill-el,two for one-al stb..(achievement-ek).Mert meglehetne szervezni egy hat fős csapatot és free for all-ba egymást segítve megcsinálni az achievement-eket.Ezt úgy lehetne megoldani hogy az xbox360 dasbord system menü pontjában kiválsztjuk a console settings-et, azon belül pedig a language-et, ott kiválasztjuk az eggyik olyan nyelvet ami nem túl valószínű hogy bárkinek lenne xbox-on (tényleg van olyan) és a játékban tudunk olyat csinálni hogy a saját nyelvünkön keressen ellenfeleket mi ezt egy időpontban elindítjuk és meg is találjuk egymást.barátoméknak elsőre sikerült úgyhogy szerintem nekünk is sikerülne.Ha valakit érdekel akkor vegyen fel havernak xbox live-on vagy akár írjon ide.
    Gamertag:Norbyman
    Ha valakit érdekel itt van egy link az eredményeimről:http://www.bungie.net/Stats/Halo3/CareerStats.aspx?player=Norbyman
    Megköszönném ha benne lennétek!
  • Zsoltika 007
    Nem tudom. Régebben írták itt is. Van pár. Én nem jegyeztem meg őket mert van vinyóm.
  • Pacal17
    Áááááááá =(((((((
  • Pacal17
    40000. Komment
  • Fido4life
    Ték, vazze.
  • Fido4life
    Akkor ideje lesz beszereznem egyett.
    Pacal: Memóra kártyára szerintem nem tudna pakolni, nem is észleli nálam olyan külső deviceként, mint pl az mp3 playert, még az időt se tudom elmenteni, mindig 2005 a dátum ha bekapcsolom :D
  • Pacal17
    Például?
  • Zsoltika 007
    Van pár játék ami nem is megy nélküle. Amúgy tényleg ajánlott főleg ha live-ra is mennél.
  • Pacal17
    hát, sztem 256 tos mem card elég lenne ahoz is...

mondjuk én nem értek annyira hozzá
  • Fido4life
    HDD hiánya számíthat ? Tudtommal néhány játék indítás elött pakol valamit a vinyóra hogy gyorsabban töltsön.
  • Zsoltika 007
    Hmm. Nekem csak az erdőkben esik le picit a framerate de ott is csak éppen hogy észrevenni.
  • Fido4life
    Akkor az nem a gépem hibája hogy az Oblivion és a Saints Row is, durvább esetekben akár 10 fps-re is csökken ? Bár a Saints Row kevésbé, de az röhej amit az Oblivion szokott néha alkotni, mintha egy PC elött ülnék.
  • Zsoltika 007
    Programozási gondok.