176877
banner
  • CaviaR
    17995-öt kérnek ezért a játékért lol. :D
    Sztem csak véletlenül írták az elejére az egyest. Vagy a végére az ötöst..
  • Istencsászár
    Az más kérdés h igy is a drága árakra rápakolnak még 2-3 ezer hasznot pl az 576 vagy konzol studioban... no comment. Egyszerűen hülye aki ezekbe az üzletekbe beteszi a lábát.
  • deep
    Van! Jó, más kérdés hogy ki veszi meg itt:D
    De még 18000-es is van!:DDDD
  • Istencsászár
    17 ezer forintos játék NINCS. 15 max, itt bantulenden.
  • itharius
    nem minedn ország ilyen csóré mint mi, szal máshol nem olyan nagy pénz ez.
    a másik, hogy a jobb konzolboltokban 15k max az új játék és a használtakat lehet cserélgetni, így ha van 1-2 megunt játékod 3-4 ezerért hozzájuthatsz egy újhoz
  • Rena11
    részben igazad van de lényegtelen :D
  • Grizzly4x4
    Pontosan nem érdekel minek az ára egy kurva játék mindkét nextgen konzolra 16 vagy 17 ezer forint legalább is az újabbak és ha azt nézzük hogy átlagosan 10 játékból szerintem csak 1 vagy max 2 ami ér is valamit mert a többi egy összedobott szar akkor elmehetnek a picsába és még csodálkoznak is hogy mindenki warezol meg internetről szed demokat meg ilyenek! Lehet hogy nem kerül sokba havi lebontásba de ha mindent egyszerre nézel hogy mennyi lóvé jön be az ms-nek akkor már igazán nem kéne a demoknál is megkülönböztetést tenni meg hasonlók. Inkább raktak volna össze egy konzolt ami nem szarik be egyfolytában.
  • Zsoltika 007
    Az a hardver és a szoftver ára.
  • Shan
    Szerintem meg fizessék szépen a 17.000 Ft-os játékokból a szerverfarmokat...
  • Zsoltika 007
    Lehet 8 ért is csak direkt többet irtam mert ezek belekötnek mindenbe. Amúgy ebayen tudsz.
  • Rena11
    hol lehet 9 ezerért venni 1 évest nekem kellene 1 linket megköszönnék
  • Petyus_
    Nem ugyanezt, a Sony ingyen sok játékhoz dedikált szervereket is ad, és reklámokat se tol a pofádba. =)

De azt el kell ismerni, hogy az Xbox Live egységes rendszerével és szolgáltatásaival a PSN nem veszi fel a versenyt, a GT5P online módja szép nagy pofon ebből a szempontból.
  • deep
    Ugyanezt, csak "kissé" silányabb minőségben.
  • Zsoltika 007
    Akkor vegyél azt. Senki sem kötelez semmire.
  • Gabe18
    Ugyanezt a Sony kihozta ingyen...
  • Zsoltika 007
    Azért nem ártana belegondolni hogy miből tartják fent a szerver farmokat amik a liveot kiszolgálják... Na ezért kell csengetni. Ahogyan ha kijön valami demó, még szép hogy az tölthesse először le aki fizetett azért a szerverért ami azt szolgáltatja, és csak miután lecsengett a roham (gondoljunk rá mi lenne ha kijönne pl egy gta IV demó!) azután használhassák a silveresek rendszert. Az egy dolog hogy eladják neked a konzolt, de attól még nem fognak ingyen menni a szerverek. És csak nézzetek szét mennyibe kerül egy játék és egy kommunikációs szerver bérlése egy évre bármely hosting cégnél aztán számoljatok utánna hogy mennyire megéri hogy bármikor egyetlen menüpontra pöttyintéssel saját szervert indithatsz a live keretein belül.
    És ha már itt tartunk 1 éves live előfizut lehet venni kevésbé ideális esetben is 9 ezer ft(De 8 ezerért is bőven kaphatsz). Ez havi 750 ft. Most akkor mire veritek a seggeteket? 750 forintra?
  • bllo
    egyébként ez tényleg így van, host alapú a live?
    én még nem próbáltam, de azt mertem gondolni, hogy ha már beszedik a pénzt a gamerektől, akkor dedikált szerverek vannak!
    és egyébként a késleltetett demóletöltés tényleg rosszul esik, hisz a box hivatalosan csak live-ról tud leszedni bármit, ilyen baromságot pedig, hogy egy reklám-célú szoftvert, mint egy játékdemót, ne lehessen ingyér azonnal leszedni . . .
    így marad a warez már a demókhoz is lassan :D azért ez szerintem vicces . . .
  • Gabe18
    Megy,de mint lentebb is írják,várni kell rá néhány napot,mig a Gold előfizetők tölthetik egyből.
  • Kaplan
    Nem.
  • Minstrel
    gold nélkül nem is megy a demo letöltés?
  • Gabe18
    Mit kap az egyszeri felhasználó a gold előfizetéssel? Csupa olyan dolgot ami ingyenes kéne hogy legyen.Játékvideók,demó letöltés azonnal és effélék.
    Az on-line multi is host alapú,tehát a játékosok egymáshoz kapcsolódnak.
    Arról nem beszélve hogy akinek nincs gold előfizetése,az hiába vesz meg minden teljes árú játékot,egyetlen egyel sem tud on-line játszani.
    Szerintem az egész gold téma elég vérlázító alapokra épül,csak a MS nagyon ügyes technikával meghatározta azt az összeget amit még a felhasználók nagy része,ha morogva is de kifizet.
    A Live Arcade cuccok nem is tudom hogy vannak. Az is csak goldal tölthető?Mert akkor jó...,először fizetsz hogy aztán újra fizethess... (ha nem akkor az utolsó mondat tárgytalan)
  • bllo
    ne haragudj, ez így teljesen nonszensz, hisz alapvető marketing elv, hogy a potenciális vevőnek nyújts valamit nagyon alacsony összegért, így lépd át azt a pszichológiai küszöböt, amely akkor áll fenn, mikor először fizetnie kell Neked. Amikor már Silver-t használsz, nem fogsz sokat gondolkodni azon, hogy mit tegyél ha online akarsz játszani, szépen befizetsz a goldra. Mivel már "ismered" a szolgáltatást . . .
    Egyébként pedig a Silver szintű szolgáltatást nyugodtan kínálhatja ingyen a microsoft, hisz a Live tele van reklámokkal, ahogy én néztem, többek közt abból is biztosan szép bevételei jönnek . . .
  • Alwares
    Még jó, hogy van! Nebaxanak már ki velem! Örüljek, persze nagyon örülök, mert mért ne kelljen fizetni a live-ért? Jó hogy nem óradíjat kell fizetni a konzol használatáért. Na jó ez erős túlzás volt, de míg nics a legtöbb játékban normális szerver addig kicsit lehúzásnak érzem a live-ot. Ettől függetlenül hamarosan szerintem beruházok egy 3 hónapos goldra, nyáron meg majd veszek egy éveset. Mert valjóban nem drága, havi lebontásban...
  • Pacal17
    szvsz inkább örüljetek hogy van ingyenes live is nem csak a gold
  • crolando
    a kereken 1 hét az 5 napra gondolsz vagy 7 napra?:S mert ha 5 nap akkor elvileg holnap már tölthetném de ha 7 akkor majd csak csütörtökön:'('( vki nem tudná feltölteni vhova,:'(
  • Alwares
    Kereken egy hét és így megy a decemberi update óta. Mi silveresek megkaptuk ezt is ajándékba. Köszönjük szépen Májkroszoft!
  • crolando
    ajj de most ez komoly?:S kajak nem hiszem el:(vki nem tudja feltölteni vagy vmi vmi oldalra?:(
  • Istencsászár
    Ezt már minden demoval eljátszák a mocskok????
  • crolando
    1-2 hét?:S az igen.Hát akkor még várunk az UEfa demó-ra mondjuk sok értelme nincs mivel mindjárt itt a teljes.Hát ez van
  • DanielT
    1-2 hét.
  • woodbear
    akkor jól tippeltem :O ezt nem is tudtam :D
  • james69holden
    amikor tölt és vezetheted Ronaldinho-val szabadon kapura a labdát, nyomd le a D-Padot ahonnan a szabadot szeretnéd rúgni
  • woodbear
    Amikor tölt! :D különben nemtudom :)
  • crolando
    Helló.Szeretném megkérdezni hogyha Xbox Live Silver-em van most akkor kb mennyi időt kell várni hogy lehessen tölteni egy új demót?kérdezhetném úgyis kb hány napot?mert ilyen tiltójel van mellette és szeretném tudni kb mire kell számítani hány nap.Köszi
  • Naxos
    Fifa 08-ba hol lehet szabadrugásokat gyakorolni? sehol nem találok ilyen opciót.
  • greyfox
    nekem megér 6 rugó megtakarítást, hogy ráklikkeljek e-bay-en :D
  • woodbear
    A könyvében is az van, hogy húzzam ki :P
  • woodbear
    Amúgy én is kihúzom mindig :D
  • Ragnar360
    lol, hát nem :D műszaki cikkek csak óvatosan tudod, nem mind1 mien kézbe van az a gépecske :D
  • Fido4life
    igen a tápot mindig kihúzom, miért nem kéne ?