176881

-
barca15 #40174 akarom mondani nem a játékok,hanem a tárgyak mozognak fel-le a szobádban. kicsit így úgy hangzott mintha egy óvodában nyomnám:P:D -
barca15 #40173 én mindenképpen ajánlom a GH-t. nekem van szerencsém gitárral nyomni, nem igazán tudod majd letenni, plána ha ugye többen is vagytok. pár óra után viszont szembesülsz azzal a jelenséggel ha kikapcsolod hogy a szobádban a játékok le-fel mozognak:)) (megszokja a szemed ahogy lefele jönnek a hangok azon a futószalagon). Én most jegelem kicsit,csak akkor nyomom ha többen vagyunk rá esetleg, Hard-szinten vagyok. kipörgetve a 2. meg a 3. (ez jobb!) is. Most várom a nyári folytatást, illetve a rock band európai megjelenését(ahhoz is jó a gh III-as gitár). Ennyi, remélem segítettem. Tény viszont hogy az ára borsos:P -
Nem CRT-től volt szó, hanem SD felbontásról... vagyis nem vga, komponens vagy hdmivel csatlakoztatod a gépet a kijelzőhöz. -
Er-Win #40171 Sziasztok!
Xbox 360 működik nem gyári Wifi adó-vevővel, vagy csak a gyárival?
Köszi a segítséget.
-
nah erre voltam kiváncsi :D 2 tesóm van akk két gitár :D egy játék :D 5.1es hangrendszer egy 6 m2-es szobában :D asszem halláskárosodás lesz jövőhéttől :P -
Mercenaries 2 kapott végre egy megjelenési dátumot!!!!!
2008 August 31 :(
az első részt imádtam xboxon, nagyon várom! -
Azzér az SD-CRT kép és az LCD-TFT között óriási különbség van.
Persze x360 esetében.
Mondjuk az LCD tv-n TV adást nézzni:) Kicsit vicc, az adás amit leadnak, de ez MO.!
Majd 2010-be talán. -
Mondjuk sztem mindenkép party-ba nagy móka.
Haverral nyomjátok egymás ellen mondjuk. Kicsinál több pontot megilyesmi. -
"SD trágyakupac"
A képen igen, mivel CRT-t nem lehet szimplán fényképezni. A belinkelt kép alapvetően egy vicc, a valosághoz semmi köze természetesen. Játszottam én is CRT-n és teljesen jo a kép, a szövegek ugyan néha olvashatatlanok, viszont nincs RECE. LCD inkább más-képű, mint 'kimondhatatlanul jobb'. -
spammer #40165 Nem lehet saját számokat benne, csak liveról lehet újabb számokat letölteni, ezzel bővítve a kínálatot. (Bár nem tudom mennyi a letölthető, nem néztem). De ez is olyan lesz mint a Sims, ahogy látom fél évente jön egy újabb rész, aztán vegye meg mindenki jól akinek kellene új számok.. -
nincs még gitárom mellé, és azt mondják azzal az igazi.. azért szeretném tudni, hogy érdemes-e rá kipengetnem 26 000 FT-t vagy annyira azért nem jóha lehet saját számokat legitározni benne, akkor viszont elgondolkodok erősen :D -
Meg lehet nézni, hogy egy bizonyos achievement kilockolásában hol tartok (pl. pusztíts el 100 csirkét, és én látni szeretném hol tartok :) -
töltsd le a demót (bár gitárral biztos, hogy sokkal jobb) -
sziasztok. Van valakinek tapasztalata Guitar Hero 3-al amugy ? Jó játék ? érdemes megvenni ? Alapvetően én imádom a zenét, és saturnba láttam egyszer egy gyereket játszani vele, aki elég jol nyomta, csak asszem az a 2ik rész volt de nekem igy első blikkre tetszett :) Szerintetek??
Kérdésem, ha valaki tudja még , hogy lehet saját számokat lejátszani vele? Tud Olyat ? :) -
FIFA 08 micsoda? szerintem játszogassál vele, de ne gép ellen. -
Tomy Lee #40159 Skate-et tesztelgettem ma.Nagyon szuper game sz.tem.
Kár,hogy EA nem tud ilyesmi igényes nextgen.foci gammával előállni.
Más stílusban viszont
..
-
Darth Razor #40158 És a Backward Compatibility (néhány régi XBOX játék is megy) szintén igényel winyót. -
Persze, de ha live-on is akarod használni akkor mindenképpen premium. Az arcade-ban memo kártya van ami csak 256 MB és egy nagyobb játék mapp pack már nem fér rá.... -
krys002 #40156 és melyik fajtát vegyem majd? az arcade-ról olvastam, hogy az egész olcsó, és jó is, ez igaz? -
Darth Razor #40155 Hát az biztos, hogy jobban jársz vele.
-
Ragnar360 #40154
levesbe vele :D
-
krys002 #40153 értem, kösz az infót, szeptemberben lehet, hogy beruházok egybe akkor, mer már a pc-m procija gyenge, deh ha procit cserélek, akkor alapot is kéne cserélnem, szerintem akkor már inkább xbox:) -
360. Simára 2007 január 1 óta nem jelennek meg játékok. -
krys002 #40151 hali! szerintetek még megérné-e venni egy sima xbox-ot, vagy vegyek egy xbox 360-t? -
Zozo76 #40150 Azert nem lenne rossz szerintem mint valaszthato nezet. Meg ugy sem ha nem lenne normalis jol kidolgozott muszerfal hanem csak egyszeruen bevinnek a kamerat a kocsiba. :) -
Darth Razor #40149 Ehhez hasonló Prima Guide könyveket Magyarországról lehet valahogyan szerezni? -
En aproneten talatam egy ismerosnek. Probald ott. -
sziasztok:)
Lost odyssey-ra már rájöttem most egy technikai kérdés..
Nem tudjátok hol tudok a Guitar Hero-hoz Gitárt venni ? Csak gitár kellene, de egyrészt nem találtam sehol X360ra gitárt, ahol néztem neten ott meg game-al együtt van :S
Előre is kösz -
talán tőlük tudsz rendelni.. Vagy
google->XCM -
Amikor a pont használatát tanították nyelvtan órán te akkor nem voltál ott :D
kérem vki villanyozzon fel, hogy hol van ebben a hozzászólásban pont?
ennyi -
Ragnar360 #40144 Amikor a pont használatát tanították nyelvtan órán te akkor nem voltál ott :D -
Szerintem ez inkább csak átvezető lesz, GTA-ban nem lenne túl kifizetödő a belső nézet.
Miaz bezárt a hazai ms? Hát én akkor nem tudom hová vittettem el a boxomat ma :D (tudom ápr 1 ;) )
Szóval igen. Elküldtem javításra az ms-nek a gépet mert nem nagyon olvasott már semmit se a gép. Remélem kapok valami fasza kis Benq drive-ot! -
újfent egy értelmes hozzászólás
köszönet érte
valóban érdekel a 360, mint lehetőség ha játszani szeretnék, de gondolom aki itt van mind így van ezzel
szal szíveskedjél szépen magyarul, értelmesen, kerek mondatokban megfogalmazni a mondandód és talán megértésre találsz te is
ez olyan értelmes hozzászólás, mint a tegnapi akarsz-e egy golyót a fejedbe szöveged
ui:
két lehetőséget látok
1. 10-es éveidben jársz még, így ostobaságod némi képpen megbocsájtható
2. már bőven túlhaladtad a tini korszakot, akkor viszont menj és keress szakorvost -
Ragnar360 #40141 és téged mi érdekel ?
HÁROMSZÁZHATVAN
-
nem gondoltam volna, de most abszolut nálad a pont, egyetértek
a szerény véleményem meg az, hogy amilyen az adjon isten olyan lesz a fogadj isten
ragnar szépen elrebegted mennyire nem érdekel itt téged semmi,de mégis állandóan baromságokat hordasz össze mindenki hsz-ra
akkor mégis mit vársz?
szállj magadba babuci -
Nem lehet mindenki napra kész vagy mindent tudú egy témában vagy pl most a konzolos világban. Az nem bűn hogy ha nem ismeri a GTA-t vagy összekevri mással... nem kell neki róla tudni, mert nem érdekli a téma. Amugymeg, ezeket a flémeket el lehet kerülni ugy hogy kicsit megfontoltabban írni a másiknak... semmi értelme ha leugatják vagy arrogánsan neki odaszolnak, főleg ha nem is ismerik egymást... A "frankót" meg lehet mondani higgadtan is. -
Na, ez így korrekt! (minden irónia nélkül) -
Ragnar360 #40137 Figy, pofonegyszerű az egész, akik most írogattak ide v épp nincsennek itt de szoktak!!! jól figyeljetek:
1.Nem jáccottam veletek együtt, nem is fogok, nem is akarok
2.Nem beszélegttem veletek semmi jót,érdekeset,szépet...nincs is miről
3.Nem kaptam ezektől "semmit", bár ebbe sok minden beletartozik...
4.Akit én megakartam ismerni különböző okokból, például: mert mivel játékokról van most szó, akkor sokat ért hozzá, vagy jó ellehet vele dumálni, jön multizni, azonosak az érdekeink, nézeteink: mindketten tudunk újat mondani egymásnak vagy pl ennek kétfajta módja lehet: vagy ő tud többet nálam szinte minden téren, AMI MIATT BENNEM KIALAKUL EGY MOTIVÁCIÓ vagy ahogy mondtam IS-IS
5.Szal KURVÁRA nem érdekel ki mond, gondol, ír, kiabál, pofázik és még van sok szinonímája biztos.
Belefáradtam már a sok egymás seggét nyaló, ha én beszólok annak akkor ő is meg ő is meg az is meg amaz is emberkékbe, a pökhendi értetlenkedőkbe, kérdezősködökbe.
Egy jó példa a sok közül, tegnap történt meg, hogy LIVE-ön összefutottam egy új sráccal, dumálgattunk stb. hozzáteszem nem vele, hanem aki még ott volt...a srác nem is nagyon szólt semmit, inkább csak hallgatot, megkérdem tőle , NEKED MEGLESZ A GTA IV? Mire ő: "ÖÖÖ AZ MEIK IS ??? A GT5 ,GRAN TURISMO vagy micsoda az? Valami ilyesmi volt, szal mondom jólvan TE IS MÉSZ A LEVESBE BARÁTOM. Aztán megcsak jót röhögtünk rajta.
Kérdezhetitek, hogy akkor mi a lófasznak vagyok itt, irogatok stb... hát a célom már rég nem az, hogy rendszeresen ide(ebbe a topikba) irkáljak, de igazából, hogy öszinte legyek még ezen nem gondolodtam el. -
Én maximum téged totál hülyének érezlek. ":D" -
bllo #40135 tegnapi hír. talán még ne kezdjünk békés tömegként az utcára vonulni . . .