176877

-
Ha eredetiben fogsz játszani akkor felejsd el a használt/ hűtésmoddolt gépeket. A hűtésmod teljesen felesleges mert ami el fog romlani, az úgyis elromlik. Az új gépekbe meg már tényleg teljesen felesleges, mert azoknál 10%-ban jelentkezik a túlmelegedés. A másik az, hogy van rá 3 év garancia és megjavítja az MS. Az enyémet is most vitták el.
Az elite most már csak annyiban tér el a premiumtól, hogy 120 GB-os benne a winyó, a premiumban pedig "csak" 20-as. De szvsz fölösleges a 120, simán elég a 20 is, a demókhoz meg játék kiegészítésekhez. Mert teljes játékot és filmet Magyarországon nem lehet letölteni mert nincs hivatalosan támogatott Live szolgáltatás. -
Értem...
És most ha mondjuk veszek egy Arcade Xbox-ot,
és belerakom a Halo3-at akkor elviszi ?
Vagy ha ilyan játékokkal akarok játszani akkor inkább premiumot vegyek ? -
legolas20 #40208 Hellósztok!
Én most készülök venni egy Xbox360at és lenne pár kérdésem hozzátok, illetve pár dolog amit nem értek.
Olvasgatok itt ilyen eladóakat neten is meg újakat is nézegetem. Az első az hogy párhoz (használt, alig használt) oda van írva, hogy hűtésmoddolt. Ez miért szükséges, illetve az új, amit esetleg megveszek a botban, annak a hűtése már rendben van e vagy azon is majd el kell végeztetni egy ilyen hűtésmoddolást? A Flashelt az nem érdekel, mert azt hallottam hogy az nem tesz jót neki és úgy gondolom, hogy amennyi játék kelleni fog azokat meg tudom venni eredetiben is.
A másik, hogy az elit és a prémium pack miben tér el egymástól, illetven hogy milyen monitorra lehet a prémiumot vagy az elitet rádugni? milyen csatlakozójuk van?
Így hírtelen ennyi kíváncsian várom a válaszaitokat, mert ezek a kérdések nem hagynak nyugodni :)
Sziasztok -
Semmi se magyar az Xbox360-ban, még magyar területre regisztrálni se lehet (Live). -
Tomy Lee #40206 Talán ha normálisan lenne összerakva és nem hibásodna + minden hardver eleme X360-nak akkor az emberek sem folyamodnának ilyen módszerekhez.
Mikor az enyém volt meghibásodva majdnem össze is törtem:)Azóta már nem úgy nézek rá,hogy"micsoda konzol,hú de profi" mint előtte hanem csak van és néha használom.
Ellentétben PS3-ra ránéz az ember és tudja,hogy a design alatt komoly a mechanikai felépítése is(nem igényel törölközőt sem:)! -
Most végeztem ki az Army OF Two-t. Hát, mit ne mondjak, ebben sem kellett csalódnom. Jó kis pörgős, lövöldözős játék. Egyedül vittem végig, de még így is élveztem. Rakás fegyver van benne, amik fejleszthetőek és szép grafikával van megáldva, kidolgoztak benne mindent elég részletesen. A történettől azért nem dobtam hátast, de ez mit sem érdekelt, mikor a játékélmény jó volt. Különösen a harmadik pálya volt a legjobb nekem, eszméletlen hangulat áradt abból a pályarészből! Sokan lehúzták a játékot, hogy hülyék az ellenfelek, meg hülye ez benne, meg az...na most az én véleményen söges ellentétben van ezzel. Normálon iszonyatosan nehéz tud lenni néhol és nem is értem, miért húzták le ennyire, lehet, hogy túl nagy volt az elvárás? Én is olvasgattam utána, és mivel nem voltak túl jó kritikák, nem számítottam nagy durranásra...pedig jó kis játék lett! Ugyan nem korszakalkotó, meg nem 6x végigvihető, de egyszer egyedül, egyszer pedig a haverral simán érdemes nekiülni! Azért ebben is volt egy két idegesítő rész, egy két unreális helyzet, például a végén már túlontúl is sok volt az ellenfél...de összeségében egy tisztességesen megalkotott "bajtársias" hangulatú játék lett. Véleményem szerint 8/10 -
Ha veszek egy új Xbox 360-at akkor a menüje magyar ?
Vagy hagyták angolul. -
ellington #40203 a videó, amin mikor visszajön a 20 perc szünetről már máshogy van csomagolva a box. -
a sok nyomorek fasz tuti hogy torulkozobe teszi meg akkor is ha vga problemai vannak a gepnek ( 4 led villog) mivel szvsz az emberek tobbsege szivrohamot kap mar akkor is mikor a negy led villog pirosan:D es mar tekerik is tucsibe es basszak szejjel a gepet.. -
Ömmm 
Érthetőbben? Me ebből nem jöttem rá semmire se. -
Vannak tényleg olyan gammák, amik - akármilyen hihetetlen is - SDTV-n egyszerűen jobban élvezhetőek valamilyen oknál fogva. Persze ezekből kevés van, de VANNAK ilyen játékok. :) Lost Planet pl. szerintem pont ilyen...nekem monitoron valahogy nem jön be egyszerűen (amúgy is egy szarság..), viszont TV-n jobbnak tűnt úgy ámblokk valamiért...Colin DiRT is pl. elég jó volt SDTV-n, de még az Assát is akár idesorolhatnám...persze már én is inkább HD párti vagyok, már csak monitoromon játszom, mert hát bizony ég és föld a különbség...
Ellenben ez hatalmas nagy hülyeség, hogy élvezhetetlen natúr TV-n minden játék. ;) -
JAh.. vigyázzunk a törölközös trükkel, mert sokkal nagyobb kárt csinálhatsz! -
Nem tudom hányan ismeritek CheapyD -t, de sok hasznos dolgot leshettek el a youtube-os accountjáról!
Törölközős trükk, ha bevillan a fránya piros lámpa
:
Érdemes Megnézni az Accountján a Videóit -
mint a pc-ek -
Nem is tudod mennyire örülök, hogy ezt írtad! Mert ez bizony így van és ez igaz!
-
Az UEFA 08-ban, már mint most egyenlőre csak a DEMO-ban kipróbáltam az a Be Pro-t és az ugye bár pont ugyan az mint a FIFA 08-ban, na már most azt véletlen nem tudjátok hogy itt majd ugymond a tourne alatt lehete így játszani? Me a fifa 08-ban nem lehet, és pedig az feelinges lenne ha igy pl. a bajnokságot le tudnád játszani 1 emberrel. -
Aleksz #40194 Király. Nagyon köszönöm -
Nem kell a flash hozzá! -
Nem. -
Aleksz #40191 Lenne egy kérdésem. Netről leszedtem a uefa euro demoját ahhoz h lejácca a box ahhoz kell h ki legyen flashelve? -
Egyik oldalon találtam:Hirdetések retro stílusban.
Az egyik pont idevágó:)
Remélem még nem volt beszúrva.
-
Haver is sima CRT monitoron tolja én meg wide tft-n! és meglepődtem, hogy annyira nem is szar a crt, ráadásul még nem is sík...ott is szép éles volt (igaz ez most nem az SD tv-s téma csak gondoltam leírom) -
valoban hulyeseg... jo elhiszem hogy standard definitionban nem olyan szep a kep.. nahde kerlek szepen.. ettol fuggetlenul a 10 szer tobb poligon ugyanugy ott van....
es SD tv-n probaltam ki a pgr3 at es a lost planetet.. a pofam leszakadt a grafikatol.. szal errol ennyit.. haverom is SD be nyomta es mondta hogy milyen zsir a grafika.. neztem is.. tenyleg jol nezett ki de valami nem volt okes.. oszt at allitottam neki 480p rol 720p re:D::D o is sd-n jatszott oszt kivolt a grafikatol hogy dekiralyul nez ki..
szal sd be is zsirul nez ki.. azert ne vegyetek sima xboxot mert az xbox360 ugyis csak HD ban nez ki jol mert ez ubernagy baromsag... -
Az újabb játékok alapból fel updateli -
Nekem nagyon bejön. Két csapat van benne Franciák, Németek és végre megtalálták az esőt is. Van benne még légy profi mód is (Be pro) -
Darth Razor #40185 #40149-re valaki? -
UEFA Euro 2008 Demoról vélemények? Milyen csapatok vannak benne? Április 18-án pedig érkezik majd a teljes is. -
felmész live-ra! -
Konkrét dátumot, én nem igazán tudok csak, annyit,h 2.negyedév! szóval nemsoká valamikor majd :) -
Rock Band mikorra várható? -
Bala Jr #40180 Sziasztok! azt szeretném kérdezni hogy tudna valaki segíteni abban, hogy hogyan tudom azt az update-et feltelepíteni amivel le lehet játszani a dvix filmeket is xbox360-on? -
ellington #40179 20 gigás vinyó érdekel valakit? -
Én már ott tartok a Guitar Hero 3-al szemben, hogy megvegyem de ez a faxopás játék hiánycikk BP.-en. Cheapboy barátom bíztam meg, hogy hozzon nekem egyet, remélem jövőhéten már játszhatok vele.:) -
Valóban nem, de azért össze ne hasonlítsuk már a crt-t a tft-vel mert lefordulok a székről! -
de a képen CRT van és ezért látszik olyan gusztustalannak - holott a valoságban ennyire nem vészes a képe egy jo crt-nek :)
amugy, ha hosszabb távra vki crt/sdtv-n akar játszani, szvsz egy svideo/rgb kábel nagyon ajánlott, mert a gyári csomagban lévő kompozit a LEGALJA képet adja, ami tényleg élvezhetetlen. -
amdrula #40175 Nekem is van gitárom, jobb vele játszani, mint a gamepaddal (pedig azzal is sokat toltuk). Nekem kéne még gyakorolgatni, van 1-2 szám, ami hardon kifog rajtam, az 5*-ot meg nem soknál tudom elérni ezen a szinten :D
Én is új GH-ra és Rock bandre várok ;) -
barca15 #40174 akarom mondani nem a játékok,hanem a tárgyak mozognak fel-le a szobádban. kicsit így úgy hangzott mintha egy óvodában nyomnám:P:D -
barca15 #40173 én mindenképpen ajánlom a GH-t. nekem van szerencsém gitárral nyomni, nem igazán tudod majd letenni, plána ha ugye többen is vagytok. pár óra után viszont szembesülsz azzal a jelenséggel ha kikapcsolod hogy a szobádban a játékok le-fel mozognak:)) (megszokja a szemed ahogy lefele jönnek a hangok azon a futószalagon). Én most jegelem kicsit,csak akkor nyomom ha többen vagyunk rá esetleg, Hard-szinten vagyok. kipörgetve a 2. meg a 3. (ez jobb!) is. Most várom a nyári folytatást, illetve a rock band európai megjelenését(ahhoz is jó a gh III-as gitár). Ennyi, remélem segítettem. Tény viszont hogy az ára borsos:P -
Nem CRT-től volt szó, hanem SD felbontásról... vagyis nem vga, komponens vagy hdmivel csatlakoztatod a gépet a kijelzőhöz. -
Er-Win #40171 Sziasztok!
Xbox 360 működik nem gyári Wifi adó-vevővel, vagy csak a gyárival?
Köszi a segítséget.