XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Hát izlés az hogy melyik verekedős a jobb, de azért gondolom megvan mire gondoltam. 😊

Ahol egy játékban haladni kell területről területre, van történet, folyamat változatosság, nekem sokkal többet ér, nem tudom egy lapon említeni ezeket. 😊

COD és BF-et sem venném meg ha nem lenne single része.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.12. 19:09:13

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Ízlések és pofonok... q😉
darkSectorxxx
Mármint nem eladásra, hanem a játék maga, nekem az ilyenek, verekedős, meg foci meg mittudomén mi ami arénás játék, nem ér sokat a szememben...bármikot szó nélkül becserélem egy mászkálós story-s játékra.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Totti5
"SF5 nem egy nagy cím,"

SF4-ből 8 millió ment el. Bár ki honnan nézi hogy mi a "nagy" cím.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

darkSectorxxx
Ja ha az így szerzetteket külön számoljuk akkor van 1-1.
De arra értettem, hogy szerintem a SF5 nem egy nagy cím, szerintem annak ellenére hogy biztos sokan elverekedtek vele, engem pl nem izgat hogy a sok SF4 után nem juthatnék hozzá.

A TR más tészta, azt nem lehet elbaszni, sokkal több értéke van szerintem...Bár az meg ugye csak egy ideig lesz exclusive elvileg.

Én egy másik TPS játékért 10 SF részt adnék.

Totti5
Dicsőséges Sony odatolta azt az összeget hogy ne legyen Xre. Ha rosszmájú akarok lenni, akkor azt mondom hogy szereztek egy exluzív verekedőst, így MÁR van nekik is egy, vagyis lesz. Ez van, mit tudsz tenni, semmit. Én csak a reakciót nézem hogy akik a Tomb Riader miatt a sárba döngölték az MSt, azok most ezen kapcsán mit mondanak. Érdekes megfigyelni.

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.06.12. 18:15:06

darkSectorxxx
"A Street Fighter V érkezik PC-re és PS4-re, de az Xbox One most kimarad. Ez nem egy Rise of the Tomb Raider eset, ahol csak időszakos exkluzivitásról van szó: egyszerűen nem készül el erre a konzolra a játék."

Gondolom most mindenki sírva fakad.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.12. 17:42:51

darkSectorxxx
Ja hogy a tudat, akkor előtted majd titkolni fogom. 😊
Remélem jó olcsó lesz mire veszek. 😊

darkSectorxxx
Naneee!

Majd jatekaim.hu-n meg proghardveren lesz 30%-os kedvezménnyel ne aggódj! 😄

Moby
Moby
Most, hogy minnyá megjelenik, végre vettem a fáradtságot, hogy kipróbáljam a win10 bétát. Eléggé meggyőző, főleg az xbox app. Fog sincs, hogy a mostani rencerszoftverrel kéne-e látnia a boxot, mindenstre innen az irodából nem ltta sajnos (de máig nincs publikus ip-m, szalé lehet az a szopó).
Mindenestre várós státuszba lépett 😊
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.12. 15:17:48

Adversus solem ne loquitor

Moby
Ma reggel beárazta az 576 a watchdogs vigilante edition-t one-ra 3990-re LOL
Mire felhívtam őket, már sehol nem volt természetesen. Gondolom 1 perc alatt vásárolták fel a megélhetési ebayezők. A guta kerülget 😞((

Harlekin
Igen a tudat is éppen eléggé aggasztó!<#nevetes1>
darkSectorxxx
Miért a te szemszögedből változna valami? 😛

Harlekin
Hála az istennek!!!<#worship>Addig se lesz x1 ed...<#nevetes1>
Macccy
szingli? nem, gruppi ... demo? ááá, homó!! 😄

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Moby
Ez miez? Halo5 demo? Szingli? 😊

Macccy
persze, hogy felmenjek aztán kutyulsz valami Gina-colada koktélt és másnap ébredek fel sajgó segglyukkal ...??!
😄 XD

amúgy kösz, de nem az az 1-2 hét a "baj", hanem azok a hónapok ami még hátra van novemberig 😊

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Firerock
attól félek nekem sem lesz addig ilyen kormányom 😞

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Totti5
AC jövőre lesz csak, h mikor nem tudni.

darkSectorxxx

Firerock
Úristen! Beleszerettem! Valakit nem érdekel G27 drágán? 😄
Most jön az Assetto Corsa és az F1 2015... Váááá.

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

darkSectorxxx
Ebből a pénzből ha még nem lenne, vennék inkább egy ps4-et 1-2 játékkal. 😊

Moby
Vajon mér nem tudja leszinkronolni a játékokat a box? 100-ból 100 hiba

Totti5
"A 920 az a kormány, amit a rajongók az Xbox One-hoz kértek" - mondta el Ujesh Desai, a Logitech játékos üzletágának vezérigazgatója. "A korábbi generációkra építettünk, valóban magával ragadó élményt biztosítunk Xbox One játékosainknak. Személy szerint alig várom, hogy kipróbálhassam a kormányt az új Forza Motorsport 6-tal."

"Mindez igazán jó hír az Xbox One rajongók számára, akik korábban is Logitech kormányt használtak és már régóta várják az új kiegészítőt" - mondta el James Hunter, az Xbox Accessories üzleti és stratégiai igazgatója. "A Forza Motorsport 6 őszi megjelenésével, valamint az új kormány birtokában a játékosoknak igazán magával ragadó élményben lehet részük."

A G920 kormány Xbox One-hoz és PC-hez is használható lesz. A kormánykeréken a teljes Xbox One gombkiosztás helyet kapott, és persze minden kényelmi funkcióval fel lesz szerelve: spirális hajtással a minimális holtjátékért, 900 fokos forgással, tartós golyóscsapágyakkal, minőségi anyagokkal. Opcionálisan a Logitech saját H-váltója is beszerezhető lesz hozzá.

127 ezer + 19k a H váltó.

Akárhogy is nézem, jelenleg ez az ultimate Xbox One kormány, szóval aki komolyabban akar nekiesni pl Forzáknak Xboxon ( meg akár PCje is van ) ez egy jó deal, még ha drága is, de a TH 100ért adja a gagyit a Fana meg 600 ezer.... -.-

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.06.11. 19:02:35

orichalcos

My streams: https://beam.pro/oriic

TDC Geronimo
Most toltam le. 20 perc körül volt és poén az egész. Érdemes letolni 😄

Videó legelején lehet látni hol lehet felvenni a questet

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

orichalcos
Na szóval kinek mennyit ér meg hogy premier előtt játszon a Halo-val? 😄 (Hülyülök csak persze, de aki pesti, annak majd szívesen megmutatom)

darkSectorxxx
Nézzétek majd meg a Modern család 06/16 részét. 😊

Totti5
Kialakítottam a menetrendet. Hétköznap 1-2 óra kérdőjel irtás és felfedezés, hétvégén pedig story nyomatása 😊 ( Skellige elhagyása leghamarabb pénteken várható 😄 )

Mondjuk most éppen egy mellékes story küldibe botlottam tök véletlen az egyik szigeten.

TDC Geronimo
Halo 5 online co-op WILL require XBL Gold

múltkori elírás volt...

TDC Geronimo
Skellige utáni rész beszarás jó lesz majd. Lesznek olyan dolgok hogy visítottam rajta 😄

Többet nem mondok

Totti5

Totti5
Szóra érdemes izé, amit kivágtak. Majd ha valaki letolta, mesélje el, hogy érdemes e rákattintani. Én addig nem vagyok hajlandó.

Új küldetés –„Bolondok aranya”
Geralt és aktuális pártfogoltja, a falu bolondja, együtt kelnek útra, hogy megfejtsék egy elhagyatott település titkát, ahol csak malacok élnek.

Macccy
én kivertem miközben ezt olvastam ...

dejó hogy XONE-t vettem, kurvajó Wicser, lesz Forza 6, HALO5, ... kapnék egy alan wake 2 ígéretet és a földhöz verném a seggem

Harlekin
Arra bőségesen elég az 500 is és rakjál rá 2 terás külsőt!
Ez miatt ne várj semmire.Nekem ennyi helyem van úgy,hogy jelenleg 112 játék található azonnali indítással a vinyókon...
Botond
Azt szeretném, hogy asszony kinectes őrületei elférjenek kényelmesen, arra jó lesz a tera, az én cuccaim meg mehetnek a külsőre. 😊
Utoljára szerkesztette: Botond, 2015.06.10. 06:38:20
Harlekin
sikerült a homeolást megcsinálni?
Harlekin
Jah ennyi.
És még az is szűkös...Nekem is 2 tera van rajta és lassan érik a következő mert jelenleg 30 % szabad úgy,hogy a box 500 as is fullon van ...
1 tera semmire nem elég itt,mert ha meg lemezest vesz az ember akkor a 100 gb is sok benne kivéve,ha minden lemezt megtartasz,de akkor meg értelmetlen a lemez csak a port fogja...Totál felesleges ez az 1 gb os gép...
Moby
Bármikor mellédobhattál volna valami kövéret 😄
A slimőrületet továbbra sem értem. Totálisan felesleges ezen a konstrukción változtatni. Halk, nem melegszik. If ain't broke, don't fix it.

/teRa gyerekek, TERA, tanuljuk már meg 😄

TDC Geronimo
jobban jársz ha veszel egy 500ast és mellé egy 2 terrás külső vinyót. Olcsóbban kijössz és a helyed is jóval több lesz...

Slim meg nem mostanában lesz

Botond
<#eljen> Jöjjön már a slim! Bár így hogy nyakunkon az 1 terrás ráncfelvarrás lehet nem várok tovább, tulajdonképpen ez az 500as vinyó zavart a legjobban idáig.
Moby
No azt megint meg kell állapítanom, hogy ez a forza5 még mindig agyonbasz mindent ebben a konzolgenerációban eddig racing genreben.

Renjike
Ez az ami meglep. 😊 De megnyerő ötlet. Tesómnak van egy One-ja majd megveszem és ott letolom 😄
"XBL Gold is not required for online co-op"

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

darkSectorxxx
Sokat kell várni még. 😛

TDC Geronimo
halo 5 GI infók

Whether playing as Chief or Locke, you're accompanied by a fireteam of 3 A.I. which you can command/issue orders to in the campaign
Highlighting an enemy and hitting up on the D-Pad orders your team to assault an enemy
Other commands include picking up certain weapons, using turrets, driving warthog, etc
AI teammates can revive you as well
Confirmed: Linda, Kelly, and Fred join the Chief
Game starts out before Chief is on the run
Audio has been heavily reworked from the ground up for Xbox One (bullet sounds, debris, etc)
8 months after Halo 4 ends, cataclysmic events are tearing apart star systems, these are tied to the Guardians (Forerunner entities shown in the first teaser trailer)
Game Informer played the second mission, taking command of Chief and Blue Team to take back an ONI research vessel abandoned for 2 years
Team banter replaces interactions with Cortana to flesh out the characters
There are multiple routes to take in levels
The zealous religions Covenant are slowly abandoning Jul M'dama's leadership in Halo 4
Spoilers: Cortana's silhouette is seen by the Chief after he's separated from Blue Team, she says: "John, the domain is open. Meridian is next. You only have 3 days, John. The Reclamation is about to begin."
XBL Gold is not required for online co-op.
Halo 5 will launch with over 20 multiplayer maps
15 DLC maps by June 2016
All maps will be free
Teases a "completely new, epic multiplayer experience" they'll reveal at E3. Incorporates "all aspects of the Halo sandbox for the first time ever"
This MP experience is described as a "dream of ours and all our fans to build something like this"

TDC Geronimo
mother of god

orichalcos
Most már hivatalos:

Utoljára szerkesztette: orichalcos, 2015.06.09. 20:39:27

orichalcos
És kb. innentől robbant fel az internet Halo rajongó fele:

"20 maps at launch, and 15 more by next june.

All Map DLC will be FREE."

Erre csak annyit tudok mondani:

"Magasságos egek!"

orichalcos
Buck az első az általam linkelt PH-s topikban. 😊

A lényeg amúgy: 4 fős coop akár, Chief és Locke is irányítható lesz. 😊