XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahol egy játékban haladni kell területről területre, van történet, folyamat változatosság, nekem sokkal többet ér, nem tudom egy lapon említeni ezeket. 😊
COD és BF-et sem venném meg ha nem lenne single része.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.12. 19:09:13
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
SF4-ből 8 millió ment el. Bár ki honnan nézi hogy mi a "nagy" cím.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
De arra értettem, hogy szerintem a SF5 nem egy nagy cím, szerintem annak ellenére hogy biztos sokan elverekedtek vele, engem pl nem izgat hogy a sok SF4 után nem juthatnék hozzá.
A TR más tészta, azt nem lehet elbaszni, sokkal több értéke van szerintem...Bár az meg ugye csak egy ideig lesz exclusive elvileg.
Én egy másik TPS játékért 10 SF részt adnék.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.06.12. 18:15:06
Gondolom most mindenki sírva fakad.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.12. 17:42:51
Remélem jó olcsó lesz mire veszek. 😊
Majd jatekaim.hu-n meg proghardveren lesz 30%-os kedvezménnyel ne aggódj! 😄
Adversus solem ne loquitor
Mindenestre várós státuszba lépett 😊
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.12. 15:17:48
Mire felhívtam őket, már sehol nem volt természetesen. Gondolom 1 perc alatt vásárolták fel a megélhetési ebayezők. A guta kerülget 😞((
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
😄 XD
amúgy kösz, de nem az az 1-2 hét a "baj", hanem azok a hónapok ami még hátra van novemberig 😊
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Most jön az Assetto Corsa és az F1 2015... Váááá.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
"Mindez igazán jó hír az Xbox One rajongók számára, akik korábban is Logitech kormányt használtak és már régóta várják az új kiegészítőt" - mondta el James Hunter, az Xbox Accessories üzleti és stratégiai igazgatója. "A Forza Motorsport 6 őszi megjelenésével, valamint az új kormány birtokában a játékosoknak igazán magával ragadó élményben lehet részük."
A G920 kormány Xbox One-hoz és PC-hez is használható lesz. A kormánykeréken a teljes Xbox One gombkiosztás helyet kapott, és persze minden kényelmi funkcióval fel lesz szerelve: spirális hajtással a minimális holtjátékért, 900 fokos forgással, tartós golyóscsapágyakkal, minőségi anyagokkal. Opcionálisan a Logitech saját H-váltója is beszerezhető lesz hozzá.
127 ezer + 19k a H váltó.
Akárhogy is nézem, jelenleg ez az ultimate Xbox One kormány, szóval aki komolyabban akar nekiesni pl Forzáknak Xboxon ( meg akár PCje is van ) ez egy jó deal, még ha drága is, de a TH 100ért adja a gagyit a Fana meg 600 ezer.... -.-
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.06.11. 19:02:35
Videó legelején lehet látni hol lehet felvenni a questet
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
My streams: https://beam.pro/oriic
Mondjuk most éppen egy mellékes story küldibe botlottam tök véletlen az egyik szigeten.
múltkori elírás volt...
Többet nem mondok
Új küldetés –„Bolondok aranya”
Geralt és aktuális pártfogoltja, a falu bolondja, együtt kelnek útra, hogy megfejtsék egy elhagyatott település titkát, ahol csak malacok élnek.
dejó hogy XONE-t vettem, kurvajó Wicser, lesz Forza 6, HALO5, ... kapnék egy alan wake 2 ígéretet és a földhöz verném a seggem
Ez miatt ne várj semmire.Nekem ennyi helyem van úgy,hogy jelenleg 112 játék található azonnali indítással a vinyókon...
Utoljára szerkesztette: Botond, 2015.06.10. 06:38:20
És még az is szűkös...Nekem is 2 tera van rajta és lassan érik a következő mert jelenleg 30 % szabad úgy,hogy a box 500 as is fullon van ...
1 tera semmire nem elég itt,mert ha meg lemezest vesz az ember akkor a 100 gb is sok benne kivéve,ha minden lemezt megtartasz,de akkor meg értelmetlen a lemez csak a port fogja...Totál felesleges ez az 1 gb os gép...
A slimőrületet továbbra sem értem. Totálisan felesleges ezen a konstrukción változtatni. Halk, nem melegszik. If ain't broke, don't fix it.
/teRa gyerekek, TERA, tanuljuk már meg 😄
Slim meg nem mostanában lesz
"XBL Gold is not required for online co-op"
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Whether playing as Chief or Locke, you're accompanied by a fireteam of 3 A.I. which you can command/issue orders to in the campaign
Highlighting an enemy and hitting up on the D-Pad orders your team to assault an enemy
Other commands include picking up certain weapons, using turrets, driving warthog, etc
AI teammates can revive you as well
Confirmed: Linda, Kelly, and Fred join the Chief
Game starts out before Chief is on the run
Audio has been heavily reworked from the ground up for Xbox One (bullet sounds, debris, etc)
8 months after Halo 4 ends, cataclysmic events are tearing apart star systems, these are tied to the Guardians (Forerunner entities shown in the first teaser trailer)
Game Informer played the second mission, taking command of Chief and Blue Team to take back an ONI research vessel abandoned for 2 years
Team banter replaces interactions with Cortana to flesh out the characters
There are multiple routes to take in levels
The zealous religions Covenant are slowly abandoning Jul M'dama's leadership in Halo 4
Spoilers: Cortana's silhouette is seen by the Chief after he's separated from Blue Team, she says: "John, the domain is open. Meridian is next. You only have 3 days, John. The Reclamation is about to begin."
XBL Gold is not required for online co-op.
Halo 5 will launch with over 20 multiplayer maps
15 DLC maps by June 2016
All maps will be free
Teases a "completely new, epic multiplayer experience" they'll reveal at E3. Incorporates "all aspects of the Halo sandbox for the first time ever"
This MP experience is described as a "dream of ours and all our fans to build something like this"

Utoljára szerkesztette: orichalcos, 2015.06.09. 20:39:27
"20 maps at launch, and 15 more by next june.
All Map DLC will be FREE."
Erre csak annyit tudok mondani:
"Magasságos egek!"