XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A megoldás: apronet.hu (például)

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Egy kérdés mivel MÉG nincs XBOX 360-om:mi az a flashel-és?
Ogrus
Igen.Felvettelek friend-be.

Taraka főboszi Levél 66 Overlady Ogrus levél 64 Bounty Hunter \"need mats or recipe?\"... már ne, diszidáltam (köszi mindenkinek, élmény volt)

Nem fontos csak, ha netezni akarsz 😉 😄

És ha adnak hozzá még egy Ferrari-t hogy legyen mivel hazavinni,2 szupermodell csajt hogy legyen kivel játszani ha nem a géppel játszol,meg 5 kiló aranyat hogy legyen tartalék?Lehet hogy adnak csak nem irták oda...

rambuu
Na most akkor fontos netet rákapcsolni vagy nem? Mert konkrétan még nem válaszoltatok.

hali. az érdekelne, hogy van-e valakinek eladó xbox360-a? illetve amiért jöttem az, hogy megvan a premiumra a pénz csak nem találok sehol olyat ami ki van flashelve. tehát olyan érdekelne amit úgy kapok meg, hogy flashelt. ilyet honnan tudnék szerezni? köszi!

tejföl
Majd akkor keménykedj, ha Gyöngyösön járok!

BAD Boys

Banano007
ÉS ha garis akkor mivan? na..

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"

tejföl
Muszály feltenni? Vagy csak ciki?

BAD Boys

Muszáj (j!!) és lesz!!! Ezeket benézni elég ciki.

Vki feltette már az új dasht?

Ogrus
Álomvilágban élsz.Lehet hogy csak órák múlva jönne ki a hiba.Odamész,betol a csávó egymás után 4-5 lemezt, te meg elájulsz hogy milyen fasza.Aztán hazamész és pár óra után már nem olvassa azt a 4-5 lemezt egymás után.Túl sok a hibás gép.Túl sok..

Taraka főboszi Levél 66 Overlady Ogrus levél 64 Bounty Hunter \"need mats or recipe?\"... már ne, diszidáltam (köszi mindenkinek, élmény volt)

Hát ha te nem érzed a garanciális új gép,meg a valaki által esetleg már fél-egy éve használt gép között a különbséget...
Én nem azt mondom hogy nem lehet megvenni,de ne hasonlitsd az új árához.

Amugy nem tudom hol kerül 110000-be, mert a TESCO-ban 105000+2 játék jár hozzá...
Ogrus
Valami gáz lehet a géppel ha ennyi,mert ha jó lenne,egy nepper simán vinné.

Banano007
Mivan??!!!..akkor vedd meg 110ért ha ennyi eszed van..ha hibátlan állapotban van akkorn nemtom mért nem lehetne megvenni..de mind1...

Tejföl: Olvasni sem tudsz???..ott van link te nyomi

Ja hát a valaki által eladásra kinált használt gép 75 ezrét ne hasonlitsd egy új gép 110 ezréhez.

tejföl
Jajj! Te most a legendák kÖnyvét írod? Nosza! Hol 75 ezer a prémium? Címet adj! Ne nekem, engem nem érdekel, a többieknek. Ha meg csak szokásodhoz híven szarakodni jöttél idea, akkor szórakozz jól! Isten hozott!

BAD Boys

Ogrus
Ha meg dash frissítés miatt fosol baszhatod,az MS játékra is rárakja.

Banano007
itt: Box360 Premium eladó (wireless controller, HDD)

Hely: Budapest Feladás: 2006-11-29
Feladó: csaba
Lejárat: 2006-12-09
Rovat: Konzol játékok (psx,x-box, sega) - X-Box

Ar: 75000

link: http://www.apronet.com/browse.php?mit=xbox360&armin=&armax=&honnan=0&helyseg=0&forovat=0&desc=1&mennyit=1&x=50&y=10

Egyébként Tejföl: muszáj az a muszály egyébként..szégyen hogy 40 éves korodban sem tod...

Hát ez nálad nem biztos,mert neked ugye az a "fejlövésed" hogy a gép rövidessen 50 ezer lesz.Igy nem lehet tudni hogy ez most nálad helyzetjelentés,vagy tanácsadás.
Amugy mivel senki9 nem kérdezte hogy "most mennyi a gép éppen",igy a segitség értéke is megkérdöjelezhetõ...

Ogrus
Akkor így nagyon sok programhiba javításáról lemaradsz.

Ugye nem "kötelezõ" a házimozi rendszer? Tehát ha a tv-be SCART-olok akkor abbol szol a hang ugye? Bocsi ezért a láma kérdésért😄
rambuu
De hol van ennyiért?

tejföl
C lehetõség : router.

BAD Boys

Banano007
pl.. amikor beírtam a 75k s prémium árát..az vkinek segítsé volt..mert ugyebár minek veszi meg az ember 110ért ..ha 75 ért is lehet kapni..szal dugó<#wow3><#wow3><#wow3><#wow3><#wow3><#wow3><#wow3>

rambuu
A gépem
Intel P4 2.4ghz
ATI 9600XT 256mb
1giga ram
Hát nem egy mai gép, de eddig minden elment rajta igaz ami kifogott rajtam az a Splinter Cell Double Agent, az azért mert ez a vidkari nem támogatja a SM3.0 át.
De mondjuk a Dark Messiah az elment rajta erõs médiumon.

"A" lehetõség: átdugod a net kábelt a 360-ba amig azt akarod a neten használni.
"B" lehetõség: egy hálókártyával megosztod a netet a pc és a 360 között.

rambuu
Miért is?

tejföl
Nem! Amit muszály az a TV! De én vagyok a világ leghülyébb embere, hogy ilyen idiótákkal mint te szóba állok.<#worship>

BAD Boys

rambuu
A számítógépemen lessz az internet és nem fogom átkötni az Xboxba és azért kérdeztem hogy muszálye az Xboxot internetre kötni.
Vagy a gép Konfig érdekel??

tejföl
Milyen gépen? Bõvebben?

BAD Boys

rambuu
Én a kérdést még úgy értettem hogy muszály-e, az internetet rá kötni?

tejföl
Már megbocsáss nekem, de ha nem kötöd a nethez, ahogy te írod, akkor, hogy a fenébe frissíteni magát?

BAD Boys

rambuu
Hát de nekem itt lesz a net a gépen

Ogrus
Aztán miért nem?

Ogrus
Ez tetszett😊

rambuu
Csak kérdezem mert én netet nem kötök hozzá

tejföl
Akkor nem értem miért érdekel a dashbord frissítés.

BAD Boys

rambuu
Nincs még

tejföl
Van már neked?

BAD Boys

rambuu
De muszály frissíteni az Xbox-ot??

tejföl
Sõt! Volt olyan is amelyik nem is volt hackelve! MS mondta : sorry!

BAD Boys

tejföl
2006.06.28

BAD Boys

Ogrus
A behalások csak egy bizonyos firmel rendelkezõ samsungokat érintettek.Programhibás volt a ráküldött cucc.

Amugy ehhez annyit hogy minden játékom Traxdatára van irva (mind a 4...) és Hitachi mghajtón mennek.Nem "pöcc-re" ,de 1-2-3 probálkozásból elviszi.

tejföl
Te banán csávó! Idézz már nekem egy olyan hozzászólásodat, amiben segítettél valakinek!

BAD Boys

sector512
Ezt már elég régen írhatták, azóta kijött vagy 4 új fw mindegyik drive-hoz ha nem több, az újakkal már teljesenm mindegy milyen a drive.

PSN: s3ctorHU

Ogrus
Az álltalad becopyzott irokmány már nem állja meg a helyét.Mostanra odáig jutottunk hogy a hitachi drive sokkal stabilabban olvas bármilyen backup-ot.Ez a jobb firmnek köszönhetõ.A samu nagyon kényes,nehezebben olvassa ki a sec.sectort.Sok barátom samsung drive-ja halt meg mostanság,többek között Sepp 1 hónapos gépe.

Banano007
Tudom..csak beírtam:-)..egyébként meg eldugulhatnál már végre..kibaszott nagy a pofád..