176877
banner
  • Kalozoner
    Aki még nem tolta a Dark sectort ne olvassa
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    sztem az az a rész amikor egy szobába kell menni és áramot szedni a pengére és ráhajítani a szoborra és akkkor elkezd lángolni majd a lánggal kell leégetni a fekete nyálkás ajtókat
  • Kandurex
    Mondjuk hirtelen egyetlen egy okot se tudok mondani, miért ne lehetne BD az BOX -hoz,..tömegesen állnak rá át, érdemes lenne egy ilyen lejátszó,..sőt...elnézve a piacot inkább kötlező érvénnyel kellene
  • Istencsászár
    Majd lesz, de 360ra nem.
  • Pacal17
    őőő... igaz végülis XD De én elképzelhetőnek tartom hogy lesz BR játék rá.
  • Istencsászár
    "Blu-ray lemezek olvashatóvá tétele nem a játékok, hanem az egyre jobban terjedő Blu-ray filmek miatt fontosak a Microsoftnak"

szerintem értelmezd ujra a szöveget... amugy ezt mindenki sejtette eddig... ez is olyan mint a Hd-DVD... BR játékok majd a következő xboxra lesznek, addig DVD és nem kell semmit sem venni
  • Pacal17
    Ismét felmerült, hogy az X360 belátható időn belül Blu-ray lejátszót kap. Bár ezen elméletet körülbelül két hete cáfolta a Microsoft egyik szóvivője, a hírek szerint Tajvanon már gőzerővel fejlesztik az X-es lejátszót. Katt a részletekért!

A DigiTimes iparági forrásoktól úgy értesült, hogy az X-es Blu-ray olvasó kifejezetten a konzolhoz készül, a fejlesztés a Lite-On gyártósorain folyik. A híresztelés szerint nem külső, hanem belső optikai meghajtót fejlesztenek, mindezt egy, az X360 Elite feletti új kategóriájú gépbe tervezik, melyek szállítását az év második felére datálják.

A Lite-On egyébként a Microsoft egy régi beszállítója, a jelenlegi Xbox-ok DVD olvasójának jelentős részét a Lite-On szállította. A híresztelés szerint egyébként a Blu-ray lemezek olvashatóvá tétele nem a játékok, hanem az egyre jobban terjedő Blu-ray filmek miatt fontosak a Microsoftnak.

Mindez pletyka, a híresztelést sem a Microsoft, sem a Lite-On nem erősítette meg, bár cáfolni sem cáfolnak.

Forrás: Gamekapocs

Ha ez igaz, akkor akinek van Xboxa az baszhatja, mer vehet újat a blu ray miatt...
  • Alwares
    Az is az bizony.
  • trick daddy
    csáó elakadtam a dark sectorban pontosan ott ahol egy kastély féleség van és annak az udvarában zombikat kell ölni ott kinyirom az összeset az udvar közepében egy szökökut van annak fénylik a nyitocsapja azt el is forditotam 1szer de már 2szor nem lehet és nem toom mit csináljak segitsetek pls :)
  • dienesoft
    A Gears of War is UE3-as engine nem? Mert az nagyon gyors volt.
  • Alwares
    Mekkora baromság ez te! Ugye ezt nem magadtól hordtad össze?
    Elösször is. Az Unreal Tournamenteket az Epic fejlesztette. Az UE3 engine nem lassú, tud az iszonyat gyors, pörgős lenni lásd UT3! És ez UT3 akár hiszed, akár nem. Na ennyit a kötözködésből, én a Dark Sectort szerintem kihagyom. Majd talán nyáron.
  • mucsácsó
    Hát nem éppen Unreal 3.0, de sok grafikai elemben hasonlít, abban igazad van :) Az Unreal ettől sokkal lomhább engine, ez pedig egy elég gyors.
    A Digital Extremes saját fejlesztésű engineja van alatta, az Evolution Engine. Plusz még annyit, hogy a Digital Extremes fejlesztette az Unreal Tournamenteket. A Dark Sectornak amúgy nagyon szép a grafikája, legbrutálisabbak szerintem a textúrák...tűélesek mindenütt! ;) Pedig úgy eleinte nem tetszett a játék, olyan műanyagnak tűnt az egész, de mostmár a chapter 5-nél járok és nagyon bejön nekem is. Az effektek és a fények még amik nagyon ott vannak!
    Úgy érzem, hogy ez a gamma több korábbi játék összegyúrása.. Gears of War, Resident Evil 4 (nem csak a nézete miatt..) és még sok egyéb, de nem gond sztem. Megvannak a maga hibái a játéknak persze, de összeségében rendben van.
    Néha egész parás is tud lenni. :) Én is ajánlom mindenkinek, aki szereti a TPSeket.
  • Kalozoner
    ez a dark sector egy nagyon kellemes csalódás, unreal engine muzsikál alatta nagyon szép és ez a penge dobálás + ebben rejlő lehetőségek nagyon ellettek találva, ajánlom mindenkinek.
  • pc killer
    Ez se úgy jött össze ahogyan akartam de legalább a képek bejönnek...
  • pc killer
    http://img503.imageshack.us/img503/4431/dsc00116di8.jpg
    http://img187.imageshack.us/img187/5281/dsc00118ug7.jpg
    http://img144.imageshack.us/img144/9458/dsc00115yh8.jpg
  • PoisonChihuahua
    Aki vett 360-hoz külön memkarit, az kapott hozzá garancialevelet vagy valamit, jár hozzá egyáltalán?
  • pc killer
    képek:
  • Kandurex
    8-9 óra? az korrekt, nekem 2 hetente megy annyit
  • pc killer
    Ettől a hírtől most eléggé beszartam (főleg, hogy napi 8-9 órát megy a gép minden nap)ezért most szét is szedtem, hogy megmérjem mekkora hűtőbordát kell szereznem... Azt vettem észre, hogy a GPU bordán rajta van a hőcsöves segédborda. Ez nem csak a 3 leddel javított gépeken van? Az új Arcade-okon alapból rajta van? A gépem elvileg csak flashelt és nincs rajta semilyen hűtésmod (overcool az 10000%, hogy nincs) és nem is hallom, hogy nagyon hangos lenne de a ventilátornál van valami buherálva. Egy SMD-re van forrasztva egy vezeték ami be van kötve a ventilátorok vezetékeihez...nem tudom, hogy mi akar ez lenni... Nemsokára teszek fel képet arról a vezetékről hátha tudja valaki, hogy mi akar az lenni.
  • SlickAdam
    ez nem tetszik csak az arcade-ban, hogy hd kábelt se adnak hozzá. kontroller wireless meg minden, azzal sincs gond.
  • Kandurex
    az jó, :), kevertem a másik masinálval
  • Istencsászár
    De wireless.
  • Kandurex
    igen adnak, de az "árkádba", mintha nem is wireless kontroller járna
  • SlickAdam
    jaja tuti. remélem legalább egy elemet adnak a kontrollerhez:D
  • Alwares
    Nincs? Ez biztos? Akkor küldtem privit.
  • SlickAdam
    árkádban nincs csak kompozit:S
  • Alwares
    Jah hogy neked majd csak lesz xboxod? Mert mindegyik pakkban van ilyen kábel. Csak hogy nehogy feleslegesen vedd meg.
  • SlickAdam
    igen ez kell. 1 hdmi és 1 komponens bemenet van a tv-men, ps3 már lefoglalta a hdmi-t, a leendő x-em így a másikat veszi igénybe.
  • Alwares
    Ha erre gondolsz akkor nekem van egy:
    kábel
  • Pacal17
    és azt hogy nyomjam rá a TV-re? Scart-tal?
  • SlickAdam
    télleg! 360-hoz való komponens kábele nincs valakinek feleslegbe ócsón?
  • arty
    kompoziton? biztos? ocsmány képe lesz a boxnak ... legalább egy svideo/rgb kábelt vegyél hozzá!
  • Pacal17
    Úristen bocsánat: *Kisebb

Nyelvtantanáromtól is elnézést kérek XD
  • Pacal17
    Hát, végülis az új gépek jóval kissebb százaléka romlik el. A Youtube on egy szem olyan videó van amin Xbox 360 Arcade RROD van. De azért a hűtésmodding nem árt meg :)
  • SlickAdam
    én is vásárlás előtt állok, tehát csak tippelek, de elég valószínű hogy van benne magyar leírás. Microsoft játékokat is magyarít, ebből kifolyólag szinte biztos. Nekem a PS3-ban is volt magyar leírás, pedig magyar PS3 játék nemigen van.
    amúgy meg: minek az a leírás? csak össze tudsz dugni 3 kábelt:D
  • Doog
    Valaki PLS válaszoljon...
    Úgy néz ki, hogy holnap vennék ezért szeretném tudni...
  • TVelvet
    elkezdtem e dark sectort, miutna meglesz az invisibility, kicsit predatoros érzésem van, faja cumo:)
  • Alwares
    Nem csak MS ingyenes és ők nem szoktak javítani, inkább cserélik az alaktrészeket. Egyébként én is olyanon játszok, azaz VGA-n. De én egy új HDMi-s gépbe nem tennék inkább már semmit se...
  • Pacal17
    Ja és ez csak akkor romlik el ha HDMI-n játszol? Mer én Compositon fogok.
  • Pacal17
    ja és vársz 6 hónapot hogy megjöjjön. Csak a MS tudja ezt megjavitani? CSAK neki vannak hozzá alkatrészek?
  • MaSzKa
    wandarr az nem kamul