176877
banner
  • dienesoft
    Ez jó...viszont (gondolom én) nem mindegy, milyen minőségűt, márkájút veszünk, nem?
  • edios
    vga switch
  • Alwares
    Nem feltétlenül kell. Ha van két bemenete a monitorodnak akkor nem kell. Legalábbis nekem így van. VGA-án jön az Xbox, DVI-on pedig a PC. Átváltani pedig OSD menüből tudok (input kiválasztása). Ha teheted, te is így, vagy hasonlóan használd.
  • dienesoft
    Én nem találtam megoldást, legalább is ésszerű választ sehol sem kaptam...elméletileg ha 2 csatlakozód van a monitoron, mindkettőt bedugod és tudod váltogatni...ha enm olyan a monitorod, hát, nem tudom.
  • Dévids
    Sziasztok!
    Egy VGA kábellel az LCD monitoromon használom a x360-omat.Az lenne a gond, hogy ha számítógépezni vagy ha x360-ozni akarok akkor mindíg ki/be kell húzgálni a vga kábelt.Erre milyen megoldás van?Valami átkapcsolót kéne szerezni ?
    A választ előre is köszi !
  • fishBNS
    muhahaha ;|DDD
  • Istencsászár
    nyilván bannolták lájvról warez miatt... játékot nem vesz
  • DanielT
    Ha veszel egy új játékot azon is rajta van a frissítés.
  • dienesoft
    Igen, sima SDTV-n játszok én is, de néha már kiég a szemem...:]. Mutatsz egy aránylag olcsó kábelt, ami azért jó is (weboldalat)? Vagy mindegyik ugyan olyan?:] Köszi a segítséget!
  • gizzda

Sziasztok!

Honnan lehetne letölteni xbox 360 frissítéseket....(xboxal nem tudok csatlakozni netre......lemezről szeretném frissíteni....tud valaki valami címet ahonnan tudok ilyesmit letölteni...és aztán lemezről fissíteni...

előre is köszi
  • greyfox
    Összességében még ha tönkre is megy olcsóbban megúszod, mint én :P
  • woodbear
    nekem meg már ugrott, szóval mostmár mindegy, ezért is rakom rá hátha ér valamit, de max nyáron rakom rá, mert hidegen hagy egy kicsit a téma, csak a saját megnyugtatásom kedvéért :D
  • greyfox
    Én hozzá nem nyúlok, sajna akkor ugrik a garesz :(
  • woodbear
    kösz szépen! akkor rá is ragasztok egyet :D
  • pc killer
    16x16 mm-es.
  • woodbear
    kösz! akkor szerintem pont jó rá a vga borda!
  • cenobite
    Gondolom sima SD-TV-n nyomod - ahogy én is. :) Jobb lesz a képe. Ne várj HD minőséget, de jóval szebb lesz és az írások is olvashatóbbak lesznek. Én is vettem RGB kábelt, úgyhogy nem a vakvilágba beszélek. :)
  • Darth Razor
    Ezen a képen a másodikon borda nélkül, a harmadikon pedig azzal felszerelve látható.
  • dienesoft
    *betűk...:]
  • dienesoft
    Szia!

Mennyivel lesz szebb képe így az Xbox-nak, ha RGB kábelt veszünk hozzá? Mert egyelőre nekem is kompozit, és egyes játékokban tényleg iszonyatosan aprók a beták és pár óra alatt megfájdul a fejem/szemem...
  • woodbear
    Köszi! és még egy kérdésem lenne! egy vga memória hűtő borda az rámegy? vagy mekkora a mérete a chipnek? kösz
  • pc killer
    Ott van.
  • woodbear
    Üdv! a HANA chip az a box szélcsatornájában van? mert szeretnék rárakni egy bordát. köszi!
  • purma
    hy vki belinkelné a régi FAQ-ot ami leírja,h kell játékot írni? kösz
  • barca15
    akkor örülök,hogy nem nálam van vmi agykárosodásom:P
  • Grizzly4x4
    Ja és más következményeket nem von maga után csak a Live-ot bukod ha egyáltalán bannolnak mert ez abszolut nem törvényszerű hogy mindenkit megfognak. Más következményekkkel tudtommal nem jár ugyanugy tudsz majd minden játékkal single player játszani meg mondom már a multi sem gond a Kai-al
  • Grizzly4x4
    Ne félj a bann-tól ha jön akkor jön ha nem akkor meg nem ha meg nem mész fel az alapból olyan mintha nem is lenne és ha flashelt a géped akkor már azért is kibaszhatnak ha updatelni vagy demokért mész fel, nem fontos még játszani sem. Én válaltam a kockázatot és már harmadik hónapja játszom ez a harmadik igyen hónapom és nagyon sokat PGR4-ezek meg FIFA08-zok és még semmi gond nem volt ha meg mégis kinyomnak ott a Kai amivel lehet még multizni igaz nem olyan fasza mint a Live meg macerásabb de én már azt is kipróbáltam és az élmény ugyanaz szóval menj nyugodtan így legalább kihasználod a lehetőséget!!!!
  • Zsoltika 007
    Ez sajnos mindenkinél így van, nem csak neked. Mivel pár játék csak az usában vagy az adott régióban használható. Tehát csak az adott ország ip tartományában lévő gép számára engedi letölteni. Ha nem ott élsz akkor nem töltheted le.
  • Homaly
    Sziasztok!

Olyan problémám lenne, hogy bizonyos arcade game-eket nem tudok letölteni a box-omra, mert (sajnos nemtom pontosan mit) valami olyasmit ír ki, hogy az én régiómból nem tölthetem le!
    Nem tudom akadt-e már valakinek ilyen problémája, a keresőbe ha beírom, hogy region, akkor efféle dolgot nem is talál, csak a PAL-NTSC "problémákat" látom.
    Ezek után felmerül bennem a kérdés, vajon ezért nem hajlandó letölteni a game-t?
    Név szerint az Ultimate MK3-ról van szó!

Ha valaki tud, kérem segítsen, ugyanis nagyon jókat játszottunk régen ezzel a játékkal, és haverokkal szívesen felelevenítenénk a régi élményeket!

Köszi!
  • arty
    DanielT: az 1280x1024 nem 4:3 arányu, hanem 5:4 és a drága MS rosszul skáláztatja erre a klasszik xbox játékokat. De ez régen volt, updatekkel ezelőtt ...

mochee: a gond egy 1280x1024es monitoron volt, mint irtam :) lcdtvn nincs gond.

pacal17: erről a tévéről nem találok semmit a neten, nézd meg a scart mellett, oda lesz irva, ha támogat RGB-t! (21" esetén ez nem biztos bár valoszinü - ha nem találsz leirást, akkor egy dvd és egy scart kábel segitségével meg lehet nézni, setupban RGB kimenetet allitasz be (dvdn) és mnegnézed van-e kép)
  • Alwares
    Persze felismeri ha sima USB-és.
  • Doog
    Lenne egy kérdésem:

Ha csak egy sima billentyűzetet ami USB csatlakozós (elvileg PC-re vettem) azt rádugom az Xbox-ra fel fogja ismerni ?

Vagy csak amit Xbox-hoz gyártottak azt lehet vele használni ?

Kösz!
  • geristar

Ha bannolják az xbox-om az csak annyival jár hogy nem tudok felmenni többet a live-ra? Vagy más következményeket is von maga után?
    Ki szeretném próbálni a gta4 multiját de félek, hogy esetleg vmi baj lesz belőle.
  • Kaplan
    Nem tudom ki írta de totál igaz volt, egy számot lenyomok úgy, hogy jobban belelovalom magam a dologba és a szám után midnen felfele jár a szobámban :DD
  • Alwares
    Hát Guitar Hero szép és jó játék, de sose lesz az én játékom. Az összes ritmus játékhoz különösen koncentrálnom kell és ha kicsit fáradok, már hibázok össze-vissza és élvezhetetlen az egész. Nem tudok 90-100%-os teljesítményt nyújtani órákon át, pedig én ha játszok valamivel akkor azzal sokat. Hát még ha szeretem is. No de mindegy, nekem itt van a többi műfaj. Eljátszok én mindennel.
    Bár rá kéne feküdjek már lassan valamelyik stílusra. TPS-ben láma vagyok (itt főleg a Gow-ra gondolok), az autós játékokat pedig meg tudnám tanulni, ha lenne hozzá türelmem. De már látom, hogy Forzában is azok az autós-kockafejek az igazán nyerők akik faszán be tudják állítgatni, tuningolni a kocsikat. Na én ezt nem tudom megtanulni, ennyire nem vagyok autóbuzi. Az íveket könnyen megérzem és a kocsikat is könnyen megtanulom. De ezek a beállítások, áhh. No mindegy, jelenleg maradnak az FPS-ek. Halo 3. Na lehet erre fogok ráfeküdni.A mostani szintemen rankedbe még elég jól osztok és annyi a lehetőség ebben a játékban, hogy úgy érzek könnyen tudok fejlődni, rengeteg trükk, lehetőség van benne, nem csak fejre-rárántom-és-heccsát. Csak venni kéne megint Goldot. Remélem hamarosan lesz.
    Na meg még a stratégiai játékokban bízok. Endwar-ra rá fogok gyúrni keményen (micsoda egy kirohanás :D )
  • dienesoft
    Az legelső és legkedvesebb Xbox játékom....4 hónap után is elő-elő veszem :]
  • Kaplan
    Nos, egy hétvége kőkemény Guitar Hero 3 tesztelés után azt tudom mondani, hogy ez a játék ZSENIÁLIS! Rég nem szórakoztam ilyen jól, hihetetlen az ötlet, a gitár is nagyon esztétikus és szép, a játék pedig csillagos ötös :)
  • mucsácsó
    Jah és azt hiszem meg is van a válasz, végülis akkor jól mondtam/mondtuk:
    "In 1999, Digital Extremes again partnered with Epic Games to co-create the follow up to Epic Games™ Unreal®..." - tehát közös fejlesztés volt az UT. :)
  • mucsácsó
    Elég harapós kedvedben vagy te ma Alwares. :) Még amit reggel írtál (#40281), ahhoz csak ennyit fűznék: Digital Extremes hómpédzs
    Nem mondtam hülyeséget, látod... :P Epic az Unreal engine fejlesztője csak, vagy esetleg lehet közreműködött a fejlesztésnen a Digital Exremes-el, elképzelhető az is...de ők a fejlesztők, ha hiszed, ha nem. Az Unreal 3.0 enginera meg úgy értettem, hogy lomha, hogy a textúrákat hajlamos elég lassan kipakolni (tipikus hibája, legalábbis 360-on tuti) + tényleg tud tetű lenni, ha bénán bánnak vele a fejlesztők. (mondjuk melyik engine nem.. :))
  • Wadarr
    Le fogja jatszani de csak abban a felbontasban ami be van allitva, skalazva.