176882

-
Leky #40416 Lenne egy kis problémám megszűnt az adsl internetem és kábelnet lett helyette, viszont most nem tudok csatlakozni a live-ra, már próbáltam mindent. Kitöröltem a felhasználónevet és a jelszót, mert itt nem kell, de IP ellenőrzéskor hibát észlel. Mi lehet a baj? Valaki segítsen. -
Nem kicsit felesleges :)
Porszívó szerü! Baromira hangos.
Bár aki megszokta annak jó.
Vidd ki a gépet az utcára úgy nem hallani, hosszú kábellal összedugod a TV vel.
A joy úgyis vezeték nélküli.
A szomszédok igaz azt hiszik hogy most száll le egy helikopter de nem gond majd megszokják....
Vicceltem, annyira nem gáz:) -
ja és hűtésmodd nélkül az Overcool fölösleges? -
hát, elvileg nekem lesz a faluba ahol lakom az első ember akinek x360-ja lesz szal... :D Házimozi nincs, max azt megcsinálom hogy a 2000 ft-os fasza kis headsettemet rákötöm a TV-re. De mihez lehet hasonlitani? Porszívónál azé halkabb? :D -
ÖÖ.. rock band-nek nincs nem lesz csak game változata?
Vagy úgy értelmetlen? -
ellington #40411 hogy kell pendriveról updatelni? leszedtem a decemberi zipet, azt rámásoltam a pendrivera egy könyvtárba, viszont nem tudom elindítani. videoknál, musicnál, picturesnél is néztem, látja a könyvtárat, viszont benne ugye nem lát semmit, mert ez se kép, se videó.. -
Hát szerintem ha van valami ismerősöd akinek van hűtésmoddolt Xbox-a annál mindenképpen hallgasd meg, hogy milyen is. Én fél évig bírtam, de mostanra már elég volt, kész... Mondjuk ha van házimozi akkor okés, meg headset-el is el lehet viselni. -
Aleksz #40409 És azt milyen kábellel?
-
amdrula #40408 Ha jól tudom igen, de csak ha PC-re kötöd a HDD-t... -
Aleksz #40407 hello demot rátok másolni hdd-re dvdről? -
így van! ennyit a kereset/ár arányosságról! -
Jissi #40405 Megnézted az árát is? Nem lesz drága, €240 kint, ami 62,000HUF, beutazással és adókkal mondjuk 70-75,000HUF. USA-ban $150, azaz 25,000HUF - a tetves kurva anyját az EA-nak.
-
a @#&@#@!%/=" grrrrrrrrrrr elszállt a dark sector mentésem! most voltam a 8. chapterben! nem vagyok ideges ugye???!! biztos nem fogom újra kezdeni az 100% -
De, 1280x1024es monitoron az 1280x720 alul felül fekete csikkal jelenik meg, 1:1 pixelmappinggal!
Persze van játék, ami teljes képernyős és van ami teljes képernyős, de nem valodi 1280x1024 - h ne legyen egyszerű az élet :) -
nemtom milyen az irányítása, csak örülök :D -
hát hogyha ettől a box nem fog annyira melegedni akkor megéri. Jah max felhangositom a tv-t XD -
Zsír.Irányításról mit lehet tudni?Mert vmi olyasmi rémlik,hogy legalább ketten kell vagy nem tom,lehet kavarok vmit.Kontrollerrel müxik rendesen,vagy kell venni hozzó cuccokat? -
Darth Razor #40399 Na ilyenkor örülök, hogy vettem boxot!! 
[URL=http://www.gametrailers.com/player/32608.html]"Vader Unleashed"[/URL] -
vagyis Rock Band :D -
Május 23! rock Bande eu megjelenés :) -
Nagyon hangos, nekem már az idegeimre megy, ezért inkább jól feltekerem a házimozi rendszert :DDD Lejjebb vetetni nem merem. -
Meglehetősen. Bár a leghangosabb továbbra is a DVD meghajtó. -
A hűtésmoddtól (12V) mennyire lesz hangos a gép? -
ellington #40393 emberek, én tényleg hülye vagyok, ha olyan arcadet akarok venni, amiben csak flash van, hűtésmod+késleltetés nincs? mert az egyik konzolboltnál kb hülyének néztek, és mondták, hogy az nekik sok futkosás, hogyha tönkremegy. és hogy rakassak bele ilyeneket, mer úgy nem megy tönkre. mondja ezt úgy, hogy pont ott van a három ledes gépem náluk, és nem tudnak mit kezdeni vele.
(szerk. ha flashelve van a gép, akkor azt nem küldhetem csak úgy én vissza az ms-nek, vissza kell adnom a konzolboltnak is, hogy kiszedjék a flasht, vagy azzal nemtörődnek?) -
farrrrkas #40392 vannak erre kapcsolók.... -
rámész a legszélső fülre a live-osra és rényomsz hogy join live és megkérdezi hogy uj profil vagy már meglévő és nyomj rá hogy recover gamertag.Azt hiszem igy kell csinálni -
gator #40390 üdv!!!
Van ket profilom a xbox 360n. Egyikkel offline szoktam jatekokkal jatszani a masik profillal meg neten szoktam multiban nyomni.Na most az a kerdesem hogy a offlines jatekprofilomat hogy tudom en felvinni livera? -
itt -
EU-ban hol annyi az Elite? -
mármint ha szállítástól lenne baja vagy ha műszaki baja lenne? -
Mintha már lett volna erről szó, hogy a garit érvényesíteni ( ha netán baja lenne ), nem olyan 1szerű, vagyis nemigen lehetne. -
gépet rendeltetek már külföldről? mert ahogy nézem ott az Elite 75-85ezer Ft körül van, a postaköltség meg max. 2.000 lenne. vagy ez a postáztatás nem biztonságos annyira? -
csáó a dark sectorban elakadtam ott ahol egy templomban egy oszlopokra ugrálo szörny van probáltam tüzel meg árammal de semi ugy is csináltam hogy elöször tüzel akor leesik és utána áramal megvágni de semmi vissza felugrik az oszlopokra és regenerálodik mit tegyek !??? -
Grizzly4x4 #40383 Hello lenne egy kérdésem van egy 19 colos LCD monitorom és most 1280*720-as felbontást használok a boxon de lehetnek kiválasztani nagyobbat is pl HD redy-set 1300*768 vagy valami ilyesmi. Maradjak az 1280*720-as felbontáson vagy használjak nagyobbat nemigen veszek észre különbséget de azért szeretném ugy használni a boxot hogy a lehető legszebb képet kapjam előre is köszi! Ja és még egy kérdés mi az a 1:1 jpixelmapping annyian irták már ide de fogalmam sincs előre is köszi! -
Zozo76 #40382 Es mivel hajtod? a VGAn vagy a DVI-n? Mert VGAn nem igen lesz 1:1 pixel... :) -
ellington #40381 20 gigás winchester nem kell senkinek pesten? 13ért adom. vagy megegyezünk az áron. -
Zozo76 #40380 Egy ideje VGA kabelt hasznalok monitorral, es valamelyik hetvegen ramjott hogy nosztalgiazzam a HALO Combat Evolved-el. Mondom nem veszem elo az XBOX-ot (classic), hanem megnezem milyen a jatek a 360-on, monitorral. Hat akkor jott a pofaraeses. Valahogy nem kultivalja a monitoros "eletet". Minden regi XBOXos jatek miatt akkor vissza kene dugni a hagyomanyos SDTV-re? :\ -
Én most teljesen boldog vagyok a VGA/DVI bemenetes 1280*1024-es felbontású TFT-mel. Kellemes az 1:1 pixel!
-
én inkább ezt viselem el, minthogy
a.) ne játszak/pc-n játszak (mert a párom tévézik az lcd-n éppen)
b.) átkapcsoloval élvezzem a PC homályosodott képét (majd ha látok jo átkapcsolot, veszek. 20ezres kategoriáig láttam ilyeneket, nem durva de számomra zavaro - pláne h a vga már enélkül is homály, a távoli cél egy DVI bemenetes monitor, ami képarányhelyes/pixelpontos 1920x1080at tud az 1920x1200as panelján (örök álom...)) -
Hát én is...át szoktam pakolni a monitort a szoba másik végébe.. :D másként nem nagyon tudom megoldani. 1-2 perc és kész, nem halálos..bár lehet nem a legegészségesebb a kábelek ki-be húzgálása... :S Ettől tartok kicsit, dehát mást nem tudok tényleg itt a szobában.