176876

-
Rena11 #40771 nincs -
Rena11 #40770 azért többet várok da ha ilyen is lesz akkor is tolni fogok mellesleg a gta sorozatok mindig elmaradtak a többi játéktól grafikában -
detoxic #40769 UEFA EURO 2008-ban van magyar kommentátor?
Valaki nem tudja?
A GTA4 meg tuti nem így fog kinézni!
De ha ilyen lesz,akkor is imádni fogom
-
Biztos hogy nem így fog kinézni. Minden shoton rajtavan ez a maszatolás, tutira szándékosan. Valami suskus van! -
sima box? mert az arra jó, hogyha valaki bele akad akkor szétkapcsol a kábel, nehogy kiszakadjon, vagy ilyesmi! -
nem akarom elhinni, h ez igy fog kinézni :(
nem a grafikával van a gond, hanem a festmény jelleggel - maszatszar :( -
Gabe18 #40765 Ezzel együtt a 2. képen a karakterek egyszerüen xarul néznek ki.A két lent lévő rendőr...összemosott-elmosódott valami... -
Sziasztok!
Kicsit leültem játszani a box-szal és nem tudom hogyan, de eddig nem vettem észre, hogy a vezetékes kontrollerem vezetékét szét lehet szedni. Arra az extra portra mit lehet dugni, az mire való? -
kisvárdán lakom, meg megyek is nyh -ra szal,
boltban sehol nem fogod megkapni jó áron! de, ha javasolhatok: itt nézelődj -
kvanta #40762 köszönöm a válaszokat de mégiscsak jó lenne gy helyi bolt ahol azonnal megvehetem. Nem szeretek várni.. főleg nem a magyar postára :D -
Korrekt ellenérv elfogadom. :) -
persze a mai játékonak el is kell mozgatniuk egy szűk folyosót...az is kissé akadva..ja, hogy itt egy komplett várost kell...meg, hogy pár kép minősége, még ezekben a szűk folyosókon nyomott játékokat is hülyére veri..ja
-
Na már most ha azt mondom, hogy a jelenlegi gémekhez képest ocsmány, akkor megköveztek? Mert szerintem az :DDD Valahogy az összkép ezeknél elég gázos, remélem a monitoromon már nem lesz az.
-
Festmény-e?
-
Második képen kicsit kidolgozatlan a zsaruk arca. Remélem jó kis játék lesz. Már várom:) -
Új GTA 4 képek HUD-dal!
http://pnmedia.gamespy.com/screenshots/pgta/85543545.jpg
http://www.thegtaplace.com/images/gta4/screenshots/thegtaplace_exclusive_screenshot_3.jpg
http://www.gtanetwork.it/gta4/Images/Screens/15_04_08.jpg -
Dévids #40755 Üdv!
Szeretnék venni x360-ra a játékokhoz fülhallgatót.Ilyet lehet szerválni vagy csak Cheatra van ???Kb 5-6k szánnék rá. -
lásd aláírásom :) -
Van már posta egy ideje, máshol is lehet nézelődni. Pl aláírásom:)
Meg egyéb helyek. Ja és öröm azt látni, hogy valaki végre nem kapásból a warezon gondolkodik!
-
kvanta #40752 Üdvözletem mindenkinek. erősen gondolodom egy Xbox Arcade megvételén. De eléggé leterhelne a gép megvétele mellett pár játék megvétele. Így érdekelne van-e közületek aki Nyíregyházán lakik és tud valami konzolboltról ahol lehet esetleg használtan venni pár játékot. A válaszokat előre is köszönöm. -
Ráér akkor beregelni, amikor baj van. Amúgy a telefonos ügyfélszolgálaton be lehet. -
Igazad van :)
Mindegy a lényeg a gép regisztrálása, neten, liveon, vagy telefonon esedékes? -
Zozo76 #40749 hat a link nem sikerult :) -
Találtam apróneten egy srácot : Ezzel a hírdetéssel.
A kérdésem már csak az, hogy az, hogy beregeljem a gépet MS-hez, hogyha valami baj van jöjjenek hol lehetséges? Telefonon vagy LIVEon? -
amdrula #40747 www.wikipedia.org -
Mondjuk a PS3 mal még szarabb a helyzet, mert a 360 bármit felskáláz 1080p re sebességveszteség nélkül, csak ugye ettől az még nem natív felbontás. -
Tomy Lee #40745 k,köszi!
-
Nagyon nincs. Erre a konzolgenerációra nem kell Full HD. -
Tomy Lee #40743 1080p-s plazma tehát nincs kihasználva box-al? -
Seggmindegy, mivel digitális adatátvitelnél nincs veszteség. -
az meg a másik,hogy egy hdmi kábel nem összeg,persze lehet cifrázni, hogy arany meg gyémánt meg spenotos bevonatú,de nekem egy tök1xű van és elégedett vagyok a képpel -
Elég annyit tudnod, hogy a 720p(1280*720) amit a box valóban tud és ami a jó. A HDMI meg digitális kimenet, a komponens pedig analóg. Ha teheted akkor HDMI-t használj. -
kisaba #40739 köszi! -
Valaki el tudná mondani, hogy a 720P,1080i és 1080P milyen felbontást rejtenek? Esetleg azt, hogy HDMI vs. Componens . -
Akinek nincs saját tapasztalata, az azt mondja, hogy HDMI. Akinek van, pl én, az azt mondja, hogy VGA. Mert egyedül VGA kábellel tudod beállítani pontosan a Tv-d felbontását a boxban, így nem a tv méretez, hanem a box, ami szebb képet eredményez. A VGA hátránya, hogy kevésbé erősek a színek, de ezt persze simán lehet a tv beállításokkal korrigálni. -
kisaba #40736 Sziasztok
Ha veszek egy új Arcade-ot, szerintetek milyen kábelt érdemesebb venni hozzá: HDMI vagy VGA? Csak mert a TV-n mindkét bemenet megtalálható, a vga-t pedig esetleg még használhatnám máshoz is. Képminőség szempontjából melyik a jobb? -
ágybanalvó #40735 tud valaki egy linket ahol bővebben olvashatnék arról hogy mi az a pal meg ilyenek? meg például ez is lehetne a faq-ban.
-
Adj meg Londonit, ha azt írtad be városnak. Azt elfogadja. Google :) -
kisaba #40733 Tényeg ez hol lesz, vagy ikortól aktuális? Mert most voltam az árkádban és még a régi áron van... -
ez amúgy tök érdekes volt, nekem is amikor az MS hívtam, semmit nem kértek, jött a futár és vitte, se, hogy mikor, se, hogy kitől vettem, semmit, akár vehettem volna az első napon akkor is elvitték volna, ...szóval egy lényeg, legyen ártatlan a lelkem :)