176877
banner
  • kisgabo
    hehe, a gyári 40k. bótba meg max 15-20, márkától függően.

akkor nem túl nyerő az arcade...
  • Aleksz
    hd kábellel mennyire szebb a kép mint RGB-vel? érdemes venni hd kábelt?
  • Minstrel
    de csak gyárit lehet
  • Minstrel
    lehet!
  • ellington
    lehet.
  • kisgabo
    urak

akkor mondana valaki egy állásfoglalást, x360 arcade-ba lehet utólag vinyót tenni? nem a gyári 120-as 40k árú modellre gondoltam...
  • Istencsászár
    Márint a tévé beállításokkal, én adtam neki egy ki kontrasztot máris jó lett, azóta is ütöm a falba a fejem hogy miért komponeneset használtam fél évig hdtévén...
  • DanielT
    Felbontás beállításnál "Expanded" re kell kapcsolni a 360 menüjében, ha VGA kábelt használsz. Valóban "fakóbb" kicsit, de ezt tudod ellensúlyozni beállításokkal.
  • Grizzly4x4
    Srácok van egy észrevételem. Hétvégén szabad volt nálunk a nappali egyedül voltam itthon igy a nappaliban nyomtam a boxot hd-tv-n. Eddig is volt már ilyen de még nem probáltam meg hogy milyen VGA kábellel. Na most nálam a VGA kábel képe sokkal élettelenebb és fakóbb volt mint a componeten és nem tudtam ugy állítani hogy egyforma szép legyen a kép bár az is igaz mintha a VGA felbontása kicsit jobb lett volna mert élesebbnek tűnt néhány dolog de lehet csak beképzeltem!!!
  • Sland
    hát akkor megszoptam :D
  • Alwares
    Én is erre gondoltam...
  • Jissi
    Ezzel a második mondatoddal szerintem mágnesként fogod vonzani a magukat normálisnak tartó magyar játékosokat.
  • AntiHero
  • Istencsászár
    Szerintem már nemfog előjönni, vagy ha ujra beadja akkor soká valamikor miután kitoltad a gémet és még tovább nyomod, legalábbis PGR4ben igy van, de hogy ott ujra beadja majd a meghívásos versenyeket amiket elbuktam nemtudom... szívás.
  • Sland
    Hali!

PGR4-ben a 3. seasonban Rank 1-be kerültem, de az FXX-et nem nyertem még meg, mert nem volt invitational.
    Elkezdődött a season 4, megcsináltam pár versenyt és hopp, jött az invitational.
    3 kör oválpályán és meg kelett dönteni egy időt. Első körben meg is volt, gondoltam akkor driftelgetek, hogy kudot szerezzek. 9ezer kudonál jártam már és elkezdni visszaszámolni, hogy time out. mondom picsába, úgyhogy kinyomtam gyorsan az xboxot. Visszakapcsolom és látom hogy átugrott az invitationalen és persze a kocsit nem nyertem meg.
    újhotthogy ki is kapcsoltam a boxot mert jól felbaszta az agyam...

Na most akkor mi van? Mikor jön elő legközelebb invitational-ként az FXX?
  • Okami Amaterasu
    RepliedCloud..ezen a néven vegyetek már föl friend listbe 360-on ..
    unom má a külföldi csicskákat faszom..
  • Katun
    Most akkor azt akarjátok mondani, hogy akkor nem is láttam még a szép képet? Fasza:(
  • Istencsászár
    Aha:), legaláb nem lesz fűrészes és fekete körvonalas mint a hdmin:), én HD tévémen is VGA kábelt használok mert szebb a kép, tisztább, simább... a színek rajta nem olyan erősek alapból, mint pl komponensen, de a kijelzőn ezt állítani lehet igy semmi veszteség az eredmény meg magáért beszél...
  • MaSzKa
    amugy nekem ilyen volt kb 1800Ft

• MaSzKa
    D-sub-ra ha kötöd a digitális jel analóggá alakul át és a monitorelektronikája az anaglog jelből csinál digitálisat

ezért rosszabb lesz a kép pl életlenebb homályosabb
  • Katun
    ÉS a hang hogy megy át?
    méghogy szar lesz a kép...
  • MaSzKa
    ilyen kábelt nevegyél szar lesz a kép

ha van DVI vagy HDMi a mocsidon és HDmi-s az xfosod akkor 2500Ft-ért ezt kell megvenned:

• Minstrel
    a legjobb az lenne ha minden gámát fel lehetne másolni vinyóra, amikor tdu demoval játszottam, akkor már fura is volt, hogy nincs dvd zúgás, de megtudnám szokni
  • Grove4
    anélkül h kialakulna a 3 led?
  • Grove4
    Sziasztok az lenne a kérdésem,hogy mennyi az esélye annak h három ledes hiba alakul ki a boxon,ha az vízhűtéssel van szerelve?Valamint mennyit lehet vízhűtéssel játszani egyhuzamban?
  • joshua
    Fúj engem meg leszar:( Ez már lassan perverzió
  • detoxic
    "akinek meg Arcadeja van(vinyó nélkül), megmondom öszintén leszarom"
    Nekem Premium-om van....még szerencse.huhhh.
    Nem akarok lexarva lenni
  • Zsoltika 007
    Nesze neked blúréj :D
  • Katun
    Szegény mi, csak DVD ről játszhatunk SZÖRNYŰ :D:D:D
  • ellington
    empátia rulz. akinek arcade van, az szopjon!
  • Laci08
    köszi a segítséget
  • Istencsászár
    Ugyan az, viszont fele annyiért vehető vagy még olcsóbban.
  • retek683
    akkor csak HDMI kábelel fog 720 p be menni a játék?
  • Katun
    Kivételesen kábelből vettem eredetit, controllerből nem szabad utángyártottat venni. Azok gagyik és olyan anyagból van hogy 10 méterről látod hogy noname hulladék :D
  • Ragnar360
    Több hete keringett először egy olyan pletyka, hogy a GTA IV Xbox360-as verzióját is lehetne installálni opcionálisan, akárcsak a PS3-nál, viszont ott kötelező jellegel lesz a dolog. (PS3-sok ugyis megszokták, mind1). Én már akkor is nagyon örültem ennek a hírnek, hiszen ettől csak mégjobb lesz a játékélmény, stabilabban fog futni stb., akinek meg Arcadeja van(vinyó nélkül), megmondom öszintén leszarom, azok miatt nem akarok szívni. Na szal visszatérve, még akkor azt mondták, hogy az MS-nek ezért lépnie kéne vmit egy esedleges Update formájában. Ez most nagyon úgynéz ki, hogy megis történt, ugyanis még eddig ilyen nem vlt 360-on, muszály volt hozzá készíteni egy kódsort v vmit.
    Azóta egyre több helyen szerepelt már ez a állítás, de sajnos 100%-os megerősítést nem kaptuk, lehet hogy már csak akkor tudjuk meg, ha berakjuk a lemezt.

http://gtaplace.hu/forum/viewforum.php?f=4
    (bár ezt most nem onnan írtam, csak nézzetek szét nyugodtan :P)
  • Ragnar360
    Olcsóbb, de jobban bízok az eredeti MS tartozékokba.
  • Istencsászár
    De nem ilyet hanem utángyártottat.
  • Katun
    Xbox 360 VGA HD Cable <-- ilyet kell venned:
  • Laci08
    Szeretnék venni egy arcade csomagot és aza a kérdésem hogy milyen kábel kell még hozzá hogy tft monitorhoz hozzá lehessen kötni? előre is köszi
  • Th0m
    hali! az a kérdésem lenne , ha flashelt xboxom van , és pl leakarom tölteni a doomot (xboxra) liverol akkor is lebannolhatnak? vagy cask ha játszom?