176875
banner
  • s73
    Ha a single-t végignyomod realisticon, szinte teljesen ki tudod maxolni a 3 fő tulajdonságot(marksman, stb.), és akkor megnyitja az összes fegyvert.
    A ranghoz jó, ha van live, de ott az előrelépésnél már csak ruhákat és páncélt kapsz.
  • Sir Quno Jedi
    Te az autó mögé kötöd magadat és úgy xboxozol?!! Nemtom, ezt én szobábban szoktam. Igaz, az én hunyadimban is jóakul mutatott 37"-es display, amit alig tudtunk belegyömöszölni levett csomagolással (se), de nem kísértett meg az ultramobil (itt ugye maga az autó) konzol gondolata. :DDD
  • arty
    sztem vegyél VGA kábelt, azzal megy az 1024*768 is, csak állitsd át widescreenbe majd

dvi/hdmi-n a 720p kellene, h menjen, de ha hdmi helyett csak dvi bemenete van, akkor ez egy korábbi modell és bármi lehet :)
  • detoxic
  • CSOCSO
    hell yeah!!!!!

• Scooby87
    a tv-n van DVI és vga meg komponens bemenet is..hdmi-n más cucc van...várom a válaszotokat...
  • Scooby87
    ha egy plazma tv csak 1024*768-at tud...arra a boxot hogy köttöm rá...,mert az úgyebár nem 720p....hanem kevesebb...
    A boxon be lehet állítani vhol,hogy az 1024*768-at 16:9be rakja ki a tv-re?
  • rambuu
    Hali!
    A Vegas 2-höz nincs valami cuccos, amivel feloldod az összes fegyvert, meg pajzsot meg mindent???
    Me nincs Live-om és csak ott bírnám fullra kilőni a fegyvereket, meg mindent.
  • Jissi
    A stabil meleg fickó egy szürke pólós szőke, az iskola főépület előtt áll mindig nap közben. Fiúknak viszont mintha nem kellett volna a virág.

Fogasd el magad a tanárokkal/rendőrökkel, hátha nem csak a tárgyaidat veszik el, hanem a virágot is.
  • Jissi
    Ha megcsináltad az Art5-öt, akkor nem lesz könnyű dolgod, mert a lányoknak már nem tudsz virágot adni, így nem birod kiüríteni az inventory-t. Nem emlékszem már, hogy menüből vajon ki tudod-e dobni a nálad levőket.

• Örm
    Kösz a választ! De, hogy tudom, hogy kik a buzi fiúk? A lányoknak nem tudok virágot adni, mert csak a csók ikon jelenik meg.
  • james69holden
    a virágokat add oda a buzi fiúknak, azzal együtt csókot is lophatsz tőlük...
    ha kifogy az inventorydból a sok virág, akkor a női kolesz előtt meg a könyvtár előtt tudsz felszedni magadnak
    hát így hogy a végére hagytad, jó hosszadalmas lesz őket megcsinálni :)
  • Istencsászár
    Statisztika, a játék kimaxolása, összehasonlítási alap... másra használhatatlan.
  • Minstrel
    ezeket az achievement pontokat be lehet váltani valamire? vagy csak úgy jó nézni, hogy sikerült összegyűjteni?
  • Örm
    Hello!
    A Bully 2 archievementjének a megszerzéséhez szeretnék segítséget kérni. Az egyik az amikor össze kell gyűjteni 50 virágot, a másik meg az amikor meg kell csókolni 20 fiút. A virágokat nem tudom felszedni, mert az invertorymban foglalt mid a 10 hely és nem tudok senkinek virágot adni. Kösz a segítséget már csak ez a kettő kellene az 1000 ponthoz.
  • Istencsászár
    Aki akar felvesz, kár ezen erőlködni.
  • Kaplan
    De ezt már asszem Daniel a második HSZ után is elmondta neked, te meg itt téped a többiek idegeit. Nem szép dolog ám :P
  • kisgabo
    mit nem értesz? szerintem kérdésemre egyszerű a válasz, arcade házilag nem bővithető, csak MS gyártotta vackokkal.

ennyit kb 50 hsz után leszűrtem, de egyértelműen senki nem irta le.

van asztali gépem, azt remekül bővitgetem ám.
  • Grizzly4x4
    kisgabo nem értem mit variálsz? Tök értelmetelnül fogalmazol, először inkább ülj be egy nyelvtanórára. A lényeg az, hogyha még mindig nem világos, hogy hiába érezzük mindannyian lehúzásnak hogy 20 gigás vinyóért ennyi pénzt elkér az MS, attól még az xbox360 csak és kizárólag MS vinyóval hajlandó eggyütműködni. Tehát nem tudsz rápattintani vagy rábarkácsolni más fajta külső vinyót csak azt amit az Ms direkt hozzá gyártott!!! Egyébként nekem Arcade-om van és nemrég vettm bele használtan vinyót 12k-ért és nagyon jól megvagyok vele, de megvoltam nélküle is amig 256 megás memcarim volt pedig az tényleg kurva kévés!
  • Kandurex
    ezzek a second mondattal meg kifejezetten vonzani fogod a magyar scene -t
  • Okami Amaterasu
    akkor felvesztek??
    aztán ha gondoljátok gearsofba tolhatunk egyet megmutatom hogy kell játszani:P
  • s73
    Nem arra célzott, hanem hogy vehetsz nyugodtan vinyót, de nem fog akármilyen, akárhogy működni a 360-nal.
  • kisgabo
    tudom menyi a 20 gigás, de nem az a kérdés, 12é nem 20 gigás van, ha nem MS cuccot erőltetsz.
  • kisgabo
    neked mi lenne jó?
  • james69holden
    ebay-en szállítással együtt mennek 12K-ért újonan a 20gigás vinyók
  • webadam
    Hol lehet 15ezerért venni 20gigásat?
  • DanielT
    Inkább vegyél egy jobb videókártyát a gépedbe, jobb lesz mindenkinek...
  • james69holden
    nagyon el vagy te tévedve...
  • AntiHero
  • Minstrel
    de vegyél MS-től 20gigást,az 15ezer
  • kisgabo
    istenem... de nem mindegy, hogy ms termék 40k-é, vagy simán veszek egy wd laptopvinyót 10é, és beszerelem.
  • AntiHero
    Ki mondta hogy van? venni kell külön.
  • kisgabo
    aszonta 576 bótban arc, hogy arcadeba házilag nix vinyó. ezesetben ms, suck.
  • SlickAdam
    haligallér!
    van rá lehetőség, hogy pendrive-ról frissítsem a Box fimrware-ét? avit akartam nézni, de kiírja, hogy cuppanjak fel online, de ez sajna nem lehetséges... jó lenne pc-vel leszedni.
  • arty
    www.sini.hu
  • Aleksz
    és hol lehet 2 rugóért venni? pls linket
  • AntiHero
    20gb vinyó sztem elég. 12kból megvan! (használtam persze)
  • webadam
    Ha van minimum HD Ready-s tv-d akkor vegyél hozzá egy HDMI kábelt.2ezer forint és szinte összehasonlíthatatlan a sima SDTV-vel.
  • kisgabo
    hehe, a gyári 40k. bótba meg max 15-20, márkától függően.

akkor nem túl nyerő az arcade...
  • Aleksz
    hd kábellel mennyire szebb a kép mint RGB-vel? érdemes venni hd kábelt?