176877
banner
  • Soldiers
    mi az a rrod?
  • CSOCSO
    forza4 nekem is akkor fagyott mielott jott a rrod

amugy ma vettunk uj xboxot az ocsemnek... loal

ez mar a negyedik a csaladban 2 ev alatt
    igaz 4 bol jelenleg ketto rossz..
  • Torry
    Defasza. Mondjuk Forza már az első hónapban is fagyott, bár 3 óra után rendes meleg szobában. Nah mindegy, majd lesz velem valami.
  • Kandurex
    rrod közeledik feléd vészesen
  • Torry
    Hi all!
    Van nekem egy régi-régi gyártású premiumom, 2006-11. havi.
    Gondom az lenne, hogy 2 játék kivétel nélkül mindig megfagy. FOrza2 valamint ez a jó kis gta. A gép flashhelt ugyan, de a forza 2 ugye eredeti mégis lefagy.
    Sima túlmelegedés lenne? Könyvekkel alástócolva, tápegység levegőben, hűtésmod nincsen.
  • Waczkor
    Okés.Köszi a segítséget.Most már világos:)
  • DanielT
    Azért lenne jobb mert:

1. Az a monitor legalább szabvány méret, mégpedig 4:3.
    2. Emiatt csík lesz alul,felül, de nem lesz torz.
    3. A monitor felbontása alacsonyabb mint amit a játék nyom, tehát nem lesz olyan képpont ahova nem jut adat, de vinni fogja a játék felbontását.
    4. A monitorod felbontását támogatja a menüben a 360, így rendesen tudja méretezni.

A menüben mindenképpen "Expanded" re állítsd a gépet, ott ahol a felbontást is tudod váltani.

• Waczkor
    Aha értem:(
    Fura mert előtte egy 15-ös 1024x768 as monitoron toltam,váltottam a 22-esre a Fight Night pl gyönyőrű volt a 22-esen,de a tdu meg pl nem hozta amit elvártam volna.

Akkor a GTA is a 15-ösön jobb lenne?Ezt a natív felbontást nem nagyon vágom.
  • DanielT
    A VGA kábel úgy ahogy van kurvajó. Én HDTV-n is azzal nyomom, mert jobb az átméretezés minősége. Sajnos 16:10 es képarányú a monitorod ami miatt nyújtott a képe. Soha nem lesz rajta az igazi. Túl nagy a különbség a monitorod felbontása a és a játék natív felbontása között.

• Lalli1423
    Igen. Legalábbis nálam működik. Nekem prémiumom van, HDMI kébellel kötöttem tvre, onnan optikai kábellel az erősítőre. Simán megy 5.1-ben a hang(az erősítő érzékali a digitális hangot).
  • Gsx-r
    Hdmi-s Boxom van. Vettem egyí lcd tv-t es osszekotottem hdmi kabellel.
    Most az erositovel ,hogyan kossen ossze ,hogy legyen Dolby hang?
    Ha a tv- spdif out-jat kotom ossze az erositovel akkor ugy jo lessz?
  • crazyclone
    ez engem is érdekelne ugyanez a monitorom van én igazábol arra lennék kiváncsi sima HDMI DVI converterrel mit érek hisz hang kijövetel nincs rajta a monitornak pedig term nincs hangszoroja egyes TVkel ellentétben muszáj vegyek egy valamilyen XCM adaptert??
  • Voltan
    Eh. Szóval PCs hangapparát van. :P
  • Voltan
    Üdv, emberek!
    Tervezgetnék venni egy 360-at, de egyebeknek híján vagyok.
    Rá lehet kötni monitorra a masinát, és hangot is ki lehet belőle csiholni ilyen megoldással (PC-s hang-apparát van? Sajnos TV, pláne ehhez szükséges TV nem áll rendelkezésre...
  • Waczkor
    Ja még annyi hogy elite-em van.
  • Waczkor
    Srácok egy kis segítséget kérnék a hozzáértőktől:)

Na a következő a helyzet:2 hétig haver hd tvjén gémeltem,most itthon vok és visszaraktam a monitorra a boxot.Kissé meglepődtem ahogy a gta kinéz monitoron a hd tv után(nem is gondoltam hogy egyforma lesz).Szóval elég gáz a grafika,próbáltam mindenféle felbontást.Egy vga kábellel van rákötve a box egy Samsung 2232BW monitorra.A pc megy a dvi csatlakozón.

Kérdések:
    Más aki monitoron tolja milyen nála a gta?
    Milyen felbontást ajánlotok(van az a screen format vagy mi ot melyik a legjobb)
    Valamint hogy dvi-re kéne e kötnöm(lehet ilyet?) és akkor szebb lesz a kép?Nem várom el hogy olyan legyen mint egy hdtv-n de vmi javulást szeretnék

Ha esetleg másfajta kábel kellene(dvi-s átalakító stb ha van olyan) lécci adjatok linket is.Köszi
  • Denes888
    pontosan.. KÖszönöm. Ugye etől mégugyan úgy meg lesz a bal meg a jobb oldal nem?
  • amdrula
    RCA -> 3,5 mm jack.
  • Arms
    ilyenre gondolsz?
  • Denes888
    Valaki tudja milyen átalakító az amibe be lehet dubni a sima analog piros meg fehér hangkábelt, és átlakítja számtógépes hangfal végűre. Mert Tv tunerres monitorom van, és vettem egy vga kábeltz, de a tv úgy van beállítva, hogy amikor a dvi vagy d subon van, akkor a sima számítógépes hangbemenetnél várja a hangot, és nem az analogot.
  • Deviance
    jah, de bontatlan :)
    de inkabb veszek egy ujat
  • Énvagyokazapád
    igaz :]
  • Deviance
    hova irt Daniel?
  • Freedy
    mégis milyen gari, hogyha warezolni akarsz majd vele?
    Én személy szerint nem vennék régi box-ot semmiképp. 50-ért kapsz vadi új arcade-ot. és szerintem használtan is lehet találni még olcsóbban, akár flashelve.
    Meg azért azon is gondolkozz el, amit Daniel írt.
  • amdrula
    Már a mostani is tök feleslegesen ilyen nagy, ezzel az erővel fullos háttérkép is lehetne a bannerban :D
  • Énvagyokazapád
    banner? :]
    csak egy ajánlat volt, hétfőig úgyis minden baromságot fogok csinálni :D
    (fefvőgipsz)
  • Deviance
    Freddy kapok valaszt?:P
  • fanatifo
    Nah valaki tud az MTU problémára megoldást???Mért irja ki csatlakozásnál hogy failed?
  • Énvagyokazapád
    én most veszek elvileg 43ért egy új xboxot, átalakítva (arcade,hdmi)
    megéri? későbbiekben meg veszek egy winchestert külön :]
  • Énvagyokazapád
    köszi :]
    hétfőn elütöttek, én motorral voltam, auto nekem oldalról, ő volt a hibás, ma tudtuk meg hogy el van törve :l
  • DanielT
    Valami miatt eladják. Gondolkozz. TUTI nem venném meg.
  • Freedy
    az jó, de hogy érted, hogy hd-vel?:D
  • Deviance
    ja
    amugy 46ert kapnam a premiumos garival hdvel mindenel ezt az xboxot:)
  • Freedy
    jobbulást!!!
  • Freedy
    régi(nem hdmi-s) X-Box-nál nem lehet tudni, hogy meddig bírja...
    Lehet, hogy még 5 évig is bírnifogja, de lehet, hogy csak pár napot/hónapot. Szerintem nagyon jó áron vannak a használt arcade-ok/HDMI-s premiumok. Újonnan 65-70-ért lehet találni premiumot.
    Amúgy a pop up, csak tört verziónál jelentkezik merevlemez NÉLKÜLI xbox-oknál. Néhány embernek nagyon kicsi, elenyésző mértékben jelentkezik merevlemezzel is.
  • Énvagyokazapád
    ma beszéljük meg csávókámmal mennyit ér meg neki a psp, én meg mennyiért adom oda neki, meghogy mennyit fizessek még az xbox-ra, szval hamarosan én is csatlakozni fogok az xboxosok körébe :]
    amúgy is kell valami elfoglaltság, mert ma gipszelték a lábam, két helyen eltört :O
  • Deviance
    hat hogy ha olyat veszek es warezolok, akko az kitart melletem meg egy evig? vagy azok az xboxok olyan xarok voltak h nem fogja kibirni? es popupos lesz az egesz gta?
  • Freedy
    most pontosan mire érted, hogy megéri-e, vagy nem?:D sry, de elég fáradt vagyok:D
  • Deviance
    szoval nem eri meg? :D csak leci igen vagy nemet :DD
    am http://www.golemkonzol.hu/ van valami velemenyetek?:)
  • Freedy
    ha van a boxon belül hűtésmod, vagy akéármilyen másik hardveres mod, vagy esetleg csavarban nyom, amit észrevehetnek, hiába van rajta matrica.....