XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kill3r21
valaki segitsen hogy tudom raamot megölni 😄😄
kill3r21
nem olyan szép mint a HDTV de nem rossz persze ha veszel hozzá valo VGA kábelt 10k ért
Hali!
Olyan kérdéseml lenne, hogy lehetséges Xbox360-at számítógép monitorra kötni? Így van olyan szép képe mint Hdtv-n?
kössz a választ.
ajem kisa
<#vigyor2> Ok, megnézem!
Azt hittem marslakó vagyok, vagy mi, hogy senki sem értett meg!
Na de ugylátom, nem csak én vagyok egyedül!<#whatever>

Evogordon
Én ezt tudtam csak haveromnak kellet bebizonyítanom hogy nincs ilyen.

Pedig a Pinata az egyik legjobb cucc, ami mostanaban konzolon kijott es marhanagy elmeny full magyarul jatszani. Persze valoszinu gyerekes dolog, mert nincs benne egyetlen izomagyu, 40es iq-s (karomkodik, lo, karomkodik, szerencses esetben nem a gatyajaba szarik) karakter sem, amivel konnyu lehetne azonosulni, hehe. (Nem felreerteni, jo a GoW is, de a hangsuly az "is"-en van)

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

Biztos igaz,valószinû ezért flashelteti a vásárlók nagy része...
Persze hogy nem igaz.Persze tönkremehet,de annak ahhoz semmi köze.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Evogordon
Az igaz ha flash-eltetem az xbox360-at akkor kb fél év és tönkre megy?

ajem kisa
Olvasom a fórumot régóta, vágom, hogy senki nem veszi eredetibe, és valószínû, hogy ezért sem eröltetik a fordítást a mikroszopék!
A viva pinata-t meghagyom másnak, és nagyon várom a többi, legalább felirattal kijövõ gémeket, akkor tán még lenne munkájuk azoknak is, akik Magyarországon beszélnek Angolul!<#ravasz1>

guardian hero
Ott a pont. Ráadásul már a topikot is sikerült szétkúrni a sok warezoló lámának. Az egy dolog, hogy valaki warezkodik, de akkor legalább ne óbégassa tele a fórumot, hogy nem tudja mivel-hogyan kell egy szaros imidzset kiírni...

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Kisa, a Viva Pinata full magyar, szinkron es szoveg is... Raadasul nagyon jol sikerult, magas szinvonalu szinkronnal. Viszont ha vegigolvasod ennek a topiknak az utolso 30 oldalat, semmi masrol nincs szo, mint hogy ki mit hogyan mivel ir ki a flesselt bokszara. Kinek es foleg minek magyaritson az a szerencsetlen M$? Apropo, a DOAX2-n is van magyar felirat... gondolom mar nagyban lovi le mindenki a torrentet es rohan a boltba meghalalni, hogy vegre emberszamba veszik a magyart, foglalkoznak velunk, mert megerdemeljuk.

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

kill3r21
én igy is megszenvedek!! 6 éve PC-s mivolt után kontrollebe belejönni!! nah az egy élmény 😄
Elötte vidd végig Insane fokozaton is.Egy más élmény lesz.

kill3r21
én most yomom a vonatost résztr lassan vége biztos!! na neki ugrom is
carterx
jöhet a gow2

carterx
mit nem adtam volna a ps2-n annak idején a final fantasy ha magyar feliratos lett volna.
jó pár részt lenyomtam belõle angolul.

carterx
Ennyi volt??
hát ez semmi.azt hittem most tartok kb felénél.<#falbav><#falbav>
néha volt egy pillanatig akadozás a videó közben,az mér lehetett?

"szerp-kalandjáték "

Az persze szerep-kalandjáték...

teddymac
nekem mind1,hogy szinkron vagy felirat

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Errõl nyugodtan letehetsz szerintem még egy jo darabig.
Biztos lesz egy pár darab amit egcsinálnak,de nem hinném hogy ez tendencia lesz.
Inkább az lenne szerintem a lényeg hogy az a kevés,amit leforditanak,az olyan legyen amit érdemes leforditani.Mert teszem azt egy FPS-el a játékosok 90%-a elboldogul angolul is.De egy szerp-kalandjáték már joval nehezebb ilyen szempontból.

teddymac
Gondolom, jobban szereted a szinkronos filmet, mint az angol nyelvût?
Vagy ha nincs szinkron azért el kell a felirat….

teddymac
Mirõl beszélsz!!!
Nem diplomárólvan szó hanem egy játékról amit a saját anyanyelvemen szeretnék élvezni 16000ft.-ért. Érted?

sztomy69
Má annak is örülni kell, ha a kézikönyv magyar hozzá😄

lckrz.try.hu

ja ja
Me0w
Ne, veletlenul se tanulj meg. Vegulis a melohoz sem kell. Diplomahoz sem. Semmihez, tok folosleges...

Together we'll fly someday...

carterx
a csába
akkor gyujtok egy zseblámpát is <#nyes>
ménem lehetett a fegyverre egy rohatt lámpát tenni és jól a szemükbevilágítani.

Nem eléggé vagy világos helyen!!!!
carterx
ja,ahogy mondod.
megin elakadtam.
RAAM barátunk genyózik a denevéreivel.
hiába vagyok fénybe akkor is szétkapnak.

teddymac
Most már olcsóbb: 7000Ft. 😄

Szevasztok!Van egy hónapos hozzáférésem a live-hoz.A 3 csillag helyett 4,5 van.Ez hogy van? Ha nem hiszitek,GI JOE HUN
teddymac
Átlag 16.000ft .-ért már lehet magyar nyelv vagy felirat a játékon.
Ja és ne azzal gyere,hogy tanuljak meg angolul.....

Me0w
Valoban. Te meg csak kopkodjel tovabb, meg dugasd fel masok seggebe a jatekot, mert nem magyarul beszel.

ajem kisa
Bunkó!

ajem kisa
Akkor most mondok valamit mindenkinek!
7 éve vagyok külföldön, beszélek annyira idegennyelvet, hogy megértsek egy összetettebb játékot is!
De ha ti nem értitek mirõl beszélek, akkor nem is érdemes errõl beszélni, meg nem is itt fogom kitárgyalni!
Ki hõbörög vazze???!!!

Me0w
Akkor takard le a boxodat egy arpadsavos lobogoval, tegyel melle egy turulmadaras soralatetet, es egy arany aszok kortyolgatasa mellett melyedj el benne, hogy hol basztak el a magyarok, hogy mindenki angolul beszel...

ajem kisa
De attól függetlenül, hogy te (mint senki más) beszélsz Angolul, vagy nem, szerintem ha van már Magyarországon is képviselet, akkor igenis én elvárom, hogy amennyibe kerül egy játék, legyen is Magyar, függetlenül attól, hogy mit kell átírni, milyen fájlokat! Én erre köpök!
És ha te ezt nem érted, akkor sajnálom, ez más topiktéma lenne kifejteni (nem baszogatni akarlak!!!)!
Mindegy befejeztem!

guardian hero
Széllel szembe is lehet pisálni, csak nem érdemes. Aki a mai világban nem tud angolul, az eláshatja magát. Én nem kis részben a játékokból tanultam meg, legyen ez követendõ példa másnak is hõbörgés helyett.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Me0w
Magyaritani a jatekot?! Ja igen, az osszes szoveget + az fmv reszeknel a szinkront stb. Egyertelmu, hogy mivel a magyar a vilagnyelv, az MS kezet labat osszetori majd, hogy magyarul jelenjenek meg a jatekok.

Ittal vagy alapbol vagy ilyen?

ajem kisa
Szerintem, meg ha a M$ b@szik Magyarítani a játékokat, akkor adja vagy olcsóbban, vagy dugj@ fel!
Miért is kéne valkinek alpfokut letenni angolból? Mert te mekegsz egy keveset??
"Hülyeség mellett..." Pffff

Me0w
Jo lenne ha a hulyeseg mellett legalabb az alap angol szavakat elsajatitana mindenki...

ajem kisa
De jó lenne Magyarul játszani nem carterx?<#kacsint>

kill3r21
én nem is gondolkoztam ezen csak futottam 😄
carterx
sikerült köszi!
probáltam elõször de annyian lõttek rám hogy kimúltam,de most bukfenceztem is mint 1 hülyegyerek.
thx

kill3r21
APC az az auto amivel jöttettek szar le mindent fuss oda a kocsihoz
carterx
eddig 10 dögcédulám van,mi értelme van ha összejön?
sok van még hátra a játékból?

carterx
<#law>

10-én volt az utolsó hozzászólás,gondoltam a kutya nem fog válaszolni ott,itt meg ugy is a játékok a téma.

thx,megnézem

Látod ha most ahelyett hogy ide irogatsz a GoW-ról,megnéznéd a saját topikjában,máris meglenne a megoldás.#82,#83.#84-es hozzászólás.

carterx
rémlik valakinek ez a rész??

carterx
kb 20x kezdtem ujra de fingom sincs mi a szart csinájjak,ha kirohanok meghalok,ha letelik az idõ meghalok,ara sincs idõ hogy kinyírjam õket.
az a mûholdas fegyver meg épp nincs nálam amivel eddig nyírtam az állatokat.

????????????

carterx
különben meg azért kérdeztelek a gow-rol mer épp szopok vele annál a baromnál akinek a hátán egy baszott nagy ágyú van és jön feléd,közbe meg van 20mp-ed hogy megcsinálj valamit.APC-röl beszélnek de közbe lõnek ezerrel