XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

honnan tudod, h nincs belekalkulálva a játék/box árában az ún. "lopás" értéke?! egyáltalán nem szokatlan árképzés az ilyen...
sehol sem divat kiadni a tuti infókat...
de, igenis lebaszom. haha
tejföl
Ja, ja igaz amit írsz. De csak ezért nem fogok ilyen olvasót venni. Inkább megveszem a Halo2-t a gyereknek is eredetiben. Best of sorozat 3900 Ft.

BAD Boys

Egyébként a Gamestoreban 7 ropiért adják.

Te utána se veszel eredetit... Pedig a szoftverfejlesztõ is pénzért kapja a kenyeret.

Rossz helyen keresgélsz, az sgn nem divat kiadni a tuti infókat. Fõleg, hogy talán nem is örülnének a reklámnak.

arty
le ne b*szd már, h költött szoftverre, nem csak lopott ...

Forza.

Rendelj neten, kiszállítják ide is. Többször is rendeltem már netrõl dolgokat (megbízható, kipróbált helyekrõl) és sosem volt semmi gondom.

Aki azt mondogatja, hogy a CloneCD majd viszi, azt tett már be valaha PCbe xbox lemezt?

Az xboxcopy vagy milyen nevû prog nem hinném, hogy megoldás (ettõl függetlenül ha gondolod, átküldöm). Ahhoz kell egy xbox1, arra kell felmásolni. Beteszed a boxba az orig lemezt, az rippeli a box vinyójára és onnan tudod átmásolni PCre. De az asszem nem fog menni, csak ha a 360as módszerrel rippeled. Szerintem azt kéne, hogy van vmi samsung olvasó PCbe, módosított FWvel olvassa a 360 lemezeket is. Ha olyanba teszed be és úgy másolod CloneCDvel, akkor szerintem menni fog 360on is. Vagy nem.

nem csak ezt a 3-at azért vettem mert mmegérdemlik hogy megvegyem...a többi csak azért hogy meglegyenek😊

AMD Athlon 64 3000+,X800,1 Giga Ram. II. vh 4\'ever!

te is megtalálod ám a helyes sorrendet. megveszed eredetiben a játékokat, és utána flashaltetsz... whehhehe
Én is most tervezek flasheltetni(elfogyott a lóvém😊)csak nem tudom kivel csináltassam.Valami Budapesti emberke kéne(aki tud ilyet/vagy õ maga ien akkor küldjön privit PLS😊3 játékot megvettem eredetibe ennyi a keret😊

AMD Athlon 64 3000+,X800,1 Giga Ram. II. vh 4\'ever!

rambuu
Köcce

tejföl
Sajna az eredeti lemezbõl ez is csak a video fájlt látja, ami 13.7Mb.<#szomoru1>

BAD Boys

Igen, a cfosspeed. Hallod Gabi légyszi küld el a CloneCD-d verziószámát vagy egy linket adj, mert ez már a sokadik elrontott DVD lenne. Köszi 😉

KILLER2
Öööö, igen. Szeritnem sokkal kevésbé vennék a 360at ha pl Doom 2õt mutatnák rajta mint ha a Gears of Wart 😄. A BMWket sem vennék úgy, ha rózsaszínre festett karcolt és jól elhasznált példányokat mutatnának be és a suzukit sem bennék, ha szétrohadtakat reklámoznának. lehet itt is bõven villogtatni, sõt talán még jobban. Amúgy nem tudjátok ,hogy honnan lehet szerezni lehettõleg magyarországon mintás borítást 360ra? Teljse burkolatra gondolok.

Töltsük le az internetet!

signs
Mert szted a konzoliparban (ha ilyen létezik) lehet annyira válogatni, mint autók közt, mi?

www.sabian.com

KILLER2
Gears of Warral kell kiállítani, azt biztos mindenki csodálná! 😄

signs
Az volt kiállítva. De nem értettem én sem egyébként, hogy miért FPS-t raknak ki mutatóba boxon. Szerintem sokkal nyerõbb lenne pl. Fifával, de arra ott volt a PS2...

www.sabian.com

teddymac
Na ma flesltettem a gépet elméletileg jó..
Most kéne rá írnom valami játékot 😄
1db ricoh lemezem van 😄
Nem hibázhatok <#wow1>

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Attila8805
Cfosspeed vagy valami ilyesmi nekem is megvolt.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Helyes,sok sikert ahhoz a csodagéphez...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

sziasztok,

Privátba segítene nekem valaki, hogy Miskolcon hol lehet flashelt x-box 360-at venni?
Elõre is köszi
KILLER2
Én leszek az, aki vesz mindkettõt 😄 (mindkettõ megéri a pénzét, csak a Wii majd akkor,ha olcsóbb lesz)

Kiprobaltam a haverom trabantjat, bakker semmivel se jobb, mint a sarga busz, asszem nem veszek autot.

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

zola2000
Igazad van sign én sem fogok boxot venni ... Mikor ott a Wii

A

rambuu
CSA
Hallod mi az a progi ami neked ott lent futott a kepnel az ami mutatta hogy mennyivel megy a neted??

KILLER2
Ajánlom neked a Gears of Wat kipróbálását, mert ha az sem gyõz meg, akkor semmi. Nekem eddigi legjobb játékom. Beszartam olyan grafikája van és a történet meg az egész is kegyetlen jó.

guardian hero
Lehet nem egy PC-rõl átportolt játékkal kellene próbálkozni...

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

shenmuedc
Azt hadd kérdezzem meg. Advd-k kiírásához most clonecd-t vagy clonedvd-t használtok?
signs
Ma kipróbáltam a Quke 4-et xboxon. Hát elég kiábrándító volt, be-beröccent, és semmivel sem volt szebb mint számítógépen.
Igazából eddig sem akartam boxot venni <#vigyor> , de eztuán sem fogok.

www.sabian.com

Tejföl CloneCD megcsinálja a képfile-t azt meg kiírod. ENNYI.

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

sztomy69
Én nem 😄 Mér nem jáccol te még mostse?! Hagyod parlagon heverni szegénykét?! Pazarlás xD

lckrz.try.hu

Én most irtam ki 😄

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

Sland
Nah X-BOX360 Premium Flashelve megredenelve 110ezerért 😛
Alig várom hogy hívjön a span, hogy mehetek érte 😛

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Clone Cd nekem megirta.

egy alternatíva, ha jól látom...
Xbox Backup Creator v2.2.0.180
Redline99 released a new version of Xbox Backup Creator - a tool that will allow you to easily dump, create/patch and burn Xbox and Xbox 360 images with full support for SS, DMI and PFI.
nesze tejföl komám, sztem erre vágysz:
CloneXB 2.3
This is a Xbox Game Ripper/Utility, it can create xISOs, Extract xISOs, Burn xISOs, and rip xISOs directly from the Xbox DVD Drive. This is to date the best Xbox Game Ripper, it takes the GDFImage approach and literally makes it more then 10 times faster. If you want your Xbox Backups to load the fastest, this is the ripper to use.
To create the actual ISO image from the files that are copied from the XBOX you have the option to use Microsoft's own XBOX image builder. If you choose to use this option then you have to obtain GDFImage.exe yourself and put it in the same directory as CloneXB. You will not usually need to use this as CloneXB has it's own built in image builder which is considerably faster than GDFImage. I included the rare GDFImage.exe inside the RAR if you would rather use the slower version.
Ne haragudjatok, ha ez wrz-nek számít, de ezt szeretném megkérdezni. Nektek sikerült kiírni a DOAX2-t? Idáig minden játékot sikerült kiírni kivéve ezt. EZT a hibát írja a DVD Decrypter

tejföl
Má' hogyne menne! Az eredeti játék simán megy a 360-on. De azt hiszem nem érted a kérdésem. Nem játszani akarok vele a PC-n hanem fel szeretném írni a wincseszterre, majd onnan kiírni.

BAD Boys

elsõ meglepõdés😄

Szerintem yylat te nem fogsz tudni megcsinálni kül. Más formátumu a két célgép, nem fog menni..

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

Attila8805
Nem akarlak elkeseríteni de szerintem sehogy.
Mert ha lehetne szerintem mindenki azzal jáccana.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

tejföl
Hát tulajdonképpen nem konkrétan tõle kérdeztem. Csak õ volt aki villámgyorsan reagált.<#nyes>

BAD Boys

Me0w
<#hehe> Mit varsz tole? 16 eves kis broki 😊

Together we'll fly someday...

tejföl
Megköszönöm kimerítõ válaszod. Enélkül hülyén haltam volna meg.

BAD Boys

lol 😄

tejföl
Hello!
Gyári xbox játékot (konkréten Halo2) hogy tudom rippelni a PC-re?

BAD Boys

Érdekes,a Test Drive grafikáját még nem nagyon szidták,fõleg aki nagyobb felbontáson látta.
Hát a NFS Carbon lehet külsõre jobban tetszene.

nem, 720p-ben. Nem a fûrészfogas textúrákkal van bajom,hanem a grafikával magával. Mindegy, vezetni jó, élvezetes és ez a lényeg.