XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BAD Boys
Az xboxcopy vagy milyen nevû prog nem hinném, hogy megoldás (ettõl függetlenül ha gondolod, átküldöm). Ahhoz kell egy xbox1, arra kell felmásolni. Beteszed a boxba az orig lemezt, az rippeli a box vinyójára és onnan tudod átmásolni PCre. De az asszem nem fog menni, csak ha a 360as módszerrel rippeled. Szerintem azt kéne, hogy van vmi samsung olvasó PCbe, módosított FWvel olvassa a 360 lemezeket is. Ha olyanba teszed be és úgy másolod CloneCDvel, akkor szerintem menni fog 360on is. Vagy nem.
AMD Athlon 64 3000+,X800,1 Giga Ram. II. vh 4\'ever!
AMD Athlon 64 3000+,X800,1 Giga Ram. II. vh 4\'ever!
BAD Boys
Töltsük le az internetet!
www.sabian.com
www.sabian.com
Most kéne rá írnom valami játékot 😄
1db ricoh lemezem van 😄
Nem hibázhatok <#wow1>#wow1>
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Privátba segítene nekem valaki, hogy Miskolcon hol lehet flashelt x-box 360-at venni?
Elõre is köszi
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
Hallod mi az a progi ami neked ott lent futott a kepnel az ami mutatta hogy mennyivel megy a neted??
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Igazából eddig sem akartam boxot venni <#vigyor>#vigyor> , de eztuán sem fogok.
www.sabian.com
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
lckrz.try.hu
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
Alig várom hogy hívjön a span, hogy mehetek érte 😛
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Xbox Backup Creator v2.2.0.180
Redline99 released a new version of Xbox Backup Creator - a tool that will allow you to easily dump, create/patch and burn Xbox and Xbox 360 images with full support for SS, DMI and PFI.
CloneXB 2.3
This is a Xbox Game Ripper/Utility, it can create xISOs, Extract xISOs, Burn xISOs, and rip xISOs directly from the Xbox DVD Drive. This is to date the best Xbox Game Ripper, it takes the GDFImage approach and literally makes it more then 10 times faster. If you want your Xbox Backups to load the fastest, this is the ripper to use.
To create the actual ISO image from the files that are copied from the XBOX you have the option to use Microsoft's own XBOX image builder. If you choose to use this option then you have to obtain GDFImage.exe yourself and put it in the same directory as CloneXB. You will not usually need to use this as CloneXB has it's own built in image builder which is considerably faster than GDFImage. I included the rare GDFImage.exe inside the RAR if you would rather use the slower version.
BAD Boys
Szerintem yylat te nem fogsz tudni megcsinálni kül. Más formátumu a két célgép, nem fog menni..
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
Mert ha lehetne szerintem mindenki azzal jáccana.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
BAD Boys
Hát a NFS Carbon lehet külsõre jobban tetszene.