176877
banner
  • Minstrel
    Rendszer-összehasonlítási táblázat
  • Istencsászár
    Ez nem reklámtopik tisztelt júzer:)
  • gyuri12
    (De abból egy szót sem értek:D)
  • Kandurex
    csak 1 -et olvass vissza,
  • gyuri12
    A premium és az Elite processzora között mi a különbség? Nem úgy van,hogy már minden boxban ugyanolyat raknak?
  • Kandurex
    mindbe 10MB EDO RAM van, ez a Grebber féle beszúrás megtévesztő, felesleges volt a többi specifikációt leírni, ha csak az egyikhez írja
  • grebber
    Juj baszki mit vagy oda elírás nemkell egyből perelni az oldalt!
  • Deviance
    Elite:
    - videókártya memória: 10 MB?
  • grebber
    Microsoft Xbox 360 Premium

- processzor modellszám: IBM Power PC 3,2 Ghz
    - memóriaméret: 512 MB
    - videókártya: ATI
    - videókártyanmemória: 512 MB
    - meghajtó: DVD-ROM
    - merevlemezkapacitás: 20 GB
    - csatlakozók: 3 x USB 2.0, 2 x játékvezérlő csatlakozók, AV kimenet, HDMI kimenet, RJ-45
    - memóriakártyahely: 2
    - tartozék: Controller

Microsoft Xbox 360 Elite

- processzor: PowerPC 3.2GHz CPU IBM 1MB level2 cache
    - munkamemória: GDDR3 512 MB 700 MHz
    - videókártya: ATI grafikai chip
    - videókártya memória: 10 MB
    - meghajtó: DVD-ROM
    - merevlemezkapacitás: 120 GB
    - csatlakozók: 3 x USB 2.0, HDMI kimenet, RJ-45
    - memóriakártyahely: 2
    - játékvezérlő csatlakozók: 4
    - tartozék: kontroller, HDMI kábel, Xbox Live Headset

Microsoft Xbox 360 Arcade

- merevlemez nélkül
    - tartozékok: vezeték nélküli vezérlő, 256 MB-os memóriakártya
  • Istencsászár
    Ott van a szép színes táblázat, jobbat nem találsz máshol sem, minden bennevan...
  • Kandurex
    és még egy maláj kurvát is aki olvasás közben még le is szop nem?

:) egyébként meg google.hu!
  • totyak
    Nem így gondoltam, hanem mondjuk külön pontokba van szedve, hogy melyikhez milyen vinyó jár, milyen meghajtó van benne, mennyi memóriajár hozzá, vezetékes vagy nélküli a joy. És ezeket mindet szépen pontokba szedve premiumhoz arkadhoz meg ami még van.
  • Istencsászár
  • Deviance
    http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360
    most irta Istencsaszar! (magyarul nemhiszem h talalsz)
  • totyak
    Én is éppen gondolkozom, hogy veszek egy boxot. Nekem olyan oldal kéne, ahol az összes kiadott típusról le vannak írva a lényeges dolgok. Ha lehet magyarul. (Ilyenre gondolok, hogy mit tud az elit meg a premium). Remélem érthető voltam. THX
  • Istencsászár
    Itt minden specifikációt megtalálsz:
    X360 wiki
  • red bull
    Sziasztok!

Én most szeretnék venni egy XBOX 360 PREMIUM-ot. Az lenne a kérdésem hogy ez a kis gép lejáccik dvd-t is meg mindent? Tehát divx et is? Meg hogy miket tud ez a gép még? Sorry de nem vagyok otthon annyira a témában és ezért kérem a segítségeteket. Előre is köszönöm a segítségeteket.
  • Display
    Eladó 2007.10.10.-ei (FDOU 0741) gyártású Falcon alaplapos, 175W-os, HDMI-s, 120GB HDD, XBox360 ELITE tökéletes állapotban, minden gyári tartozékával együtt, 3év garanciával.Nem flash-elt! Kipróbálható, letesztelhető! (Ajándék VGA kábellel és egy ajándék játékkal). ---> 74.000 HUF (érdeklődni privátban)
  • Istencsászár
    1, 20 GB csak ámítás, a gyárilag lefoglalt hely a desbórd s a visszafele kompatibilitás dolgait tartalmazza...
    2, kell venni WIFI adaptert hozzá csak utána fog menni
    4, aktiválni kell a Média centert és a Win Média Pléjerrel tudsz képeket, filmeket, zenéket sztrímelni ( http://support.microsoft.com/kb/909536/en-us?sd=xbox )
    5, sehogy!, csak demok, videók és egyéb letölthető dolgokra szolgál a vinyó
  • csoola
    amiket box nélkül én is tudok (mert olvastam vagy itt mondták régebben:))
    1. a játékok résézre alapbol lefoglal 7 gigát gondolom cache-nek meg hasonloknak
    2. wifihez kell adapter ami kb 20 000 Ft
    3. HDD-re kell másolni a videokat és akkor müködik
  • XeroX
    Új vagyok a konzolos témában, ezért kérném guruk segítségét.(Xbox360 premium)
    1.- 20GB HDD van a gépben, de a memory totalban csak 13.8Gb -ot ír és abból 11Gb Free, hol van a többi ?
    2.- WiFi -t hol kell bekapcsolni ? a network fülön inaktív az opció.
    3.- Hogy tudom lejátszani a divx -es családi videóimat DVD -lemezről ?
    4.- Lehet FTP szervert konfigurálni rá, hogy elérjem a HDD -t Pc ről?
    5.- Hogy tudom átmásolni a játékot HDD -re ? Mert iszonyat hangos játék közben az olvasó , este elnyomja a tv hangját is :((((( Gondolom lehet mert a HDD -n most is vannak demok amik onnan futnak.

Előre is thx.
    Ha lehet szájbarágós választ kérek, nem olyat, hogy 'lehet' :) hanem azt, hogy hogyan.
    Ami a legfontosabb : Divx lejátszád DVD lemezről, és a játék futtatása HDD -ről.
  • Alwares
    Persze, volt rajta matrica, ilyenkor meg kell csinálják. Én csak egy hülye user vagyok aki nem ért semmihez és annyit tudok, hogy garancia matrica és erre fel is hivták a manual-ban a figyelmem. Inenntől kezdve nem az én dolgom... ;)
  • Skyline
    Nomeg oké,ha van is ilyen kábel,ráköti a monitorra...hangja hogy lesz? Rálehet dugni jack dugós számítógépes hangcuccot a boxra? (3 jackdugó front,rear center 5.1...)
  • Skyline
    Gyors kérdés sry..:)
    Haverom akar venni egy 360-at melyiket érdemes most? Arcade/premium?Úgyis tudom hogy jó ha 1 eredeti játékot fog látni az a gép életébe...szóval melyiket?
    Valamint: Lehet kapni olyan átalakító kábelt ami DVI (HDCP -s) bemenetes monitorra megy rá ?:)
    Thx!
  • MaSzKa
    ha matrica rajta van és ép akkor javítják vagy cserélik
  • PoisonChihuahua
    "Én szétbaszodott drival küldtem vissza a flash-es Xbox-omat az MS-nek javításra."
    És mi lett a vége, visszaküldték?
  • Istencsászár
    Az alapelyzet ez

Ezt dudog a tévébe, vagy ahova akarod
  • grebber
    Xbox 360on a hang hogy van megoldva mert itt olvasgatom de nem értem.
    Nem csak simán beledugom pl a hangfalcsatit aztán szól is??
  • Istencsászár
    Igen.
  • galmat
    #41951 vki válaszoljon légyszi. THX!
  • csoola
    ha még ennyire sem lehet beszélni erröl, akkor legyen már egy warezos topik ahol nem kurnak seggbe ha kérdezek vagy beszélek erröl (mindamellett h warezolni képtelen vagyok Xbox nélkül, de feneottüsse)
  • Alwares
    Én szétbaszodott drival küldtem vissza a flash-es Xbox-omat az MS-nek javításra.
  • CSOCSO
    felesleges a warezrol beszelni de fyi : ha egyszer szetnyitottak a boxodat mar elvesztette a garit!!!! tehat a hackelt xbox meg 3 ev gari az KAMU hogy te nyugodtan megvedd....
  • Deviance
    banhammer --> csoola
  • csoola
    ...és te veszel nekem majd játékot rá?:D a nagyobb gamékat ugyis megveszem, de szeretnék elökörködni minmdennel! majd ha lesz saját keresetem annyi h tudjak venni játékot akkor veszek majd... de részemröl lezárva a téma :)
  • Deviance
    ilyet kerestem :D
  • Pacal17
    van rá 3 év MS garancia is, de lóf*szt nem ér, mivel flashelt a gép. Vissza lehet flashelni, de a legjobb ha nem gányolva veszed.
  • csoola
    hát legalábbis idézek golemkonzolrol (Arcade pakk 48000)
    "Viszi a backup (írott) lemezeket"
    "+1 év golemkonzol, +3 év microsoft garancia"
  • Minstrel
    ja,az "egyes helyen" mondja a boltos, hogy persze kiscsávó van flesseltre is gari, ms meg majd jól visszaküldi, hogy ez szétvan flesselve kiscsávó, forrasztópákázd meg magadnak
  • csoola
    akkor talán az összeköttetésben van a hiba :S
    de jo volnaaaa nekem is egy ilyen kés készség, eme téma apropojábol keresgéltem vaterán, hát ezek ŐRÜLTEK :D ha irsz nekik h 60 000 Ft-ért boltban nem arcade hanem premium van akkor egyböl sir a szájuk de beszámolni áhh semmit (mert van egy PC-s Logitech kormány + gamepad kombóm amit jo lenne elpasszolni vagy majdan boxba számitani, jah meg egy hátso gumi motorraXD) dce komolyan ha akartok egy jot röhögni menjetek fel és lessétek meg :D