176877

-
Rendszer-összehasonlítási táblázat -
Ez nem reklámtopik tisztelt júzer:) -
gyuri12 #41995 (De abból egy szót sem értek:D) -
csak 1 -et olvass vissza, -
gyuri12 #41993 A premium és az Elite processzora között mi a különbség? Nem úgy van,hogy már minden boxban ugyanolyat raknak? -
mindbe 10MB EDO RAM van, ez a Grebber féle beszúrás megtévesztő, felesleges volt a többi specifikációt leírni, ha csak az egyikhez írja -
Juj baszki mit vagy oda elírás nemkell egyből perelni az oldalt! -
Deviance #41990 Elite:
- videókártya memória: 10 MB? -
Microsoft Xbox 360 Premium
- processzor modellszám: IBM Power PC 3,2 Ghz
- memóriaméret: 512 MB
- videókártya: ATI
- videókártyanmemória: 512 MB
- meghajtó: DVD-ROM
- merevlemezkapacitás: 20 GB
- csatlakozók: 3 x USB 2.0, 2 x játékvezérlő csatlakozók, AV kimenet, HDMI kimenet, RJ-45
- memóriakártyahely: 2
- tartozék: Controller
Microsoft Xbox 360 Elite
- processzor: PowerPC 3.2GHz CPU IBM 1MB level2 cache
- munkamemória: GDDR3 512 MB 700 MHz
- videókártya: ATI grafikai chip
- videókártya memória: 10 MB
- meghajtó: DVD-ROM
- merevlemezkapacitás: 120 GB
- csatlakozók: 3 x USB 2.0, HDMI kimenet, RJ-45
- memóriakártyahely: 2
- játékvezérlő csatlakozók: 4
- tartozék: kontroller, HDMI kábel, Xbox Live Headset
Microsoft Xbox 360 Arcade
- merevlemez nélkül
- tartozékok: vezeték nélküli vezérlő, 256 MB-os memóriakártya -
Ott van a szép színes táblázat, jobbat nem találsz máshol sem, minden bennevan... -
és még egy maláj kurvát is aki olvasás közben még le is szop nem? 
:) egyébként meg google.hu! -
Nem így gondoltam, hanem mondjuk külön pontokba van szedve, hogy melyikhez milyen vinyó jár, milyen meghajtó van benne, mennyi memóriajár hozzá, vezetékes vagy nélküli a joy. És ezeket mindet szépen pontokba szedve premiumhoz arkadhoz meg ami még van. -
-
Deviance #41984 http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360
most irta Istencsaszar! (magyarul nemhiszem h talalsz) -
Én is éppen gondolkozom, hogy veszek egy boxot. Nekem olyan oldal kéne, ahol az összes kiadott típusról le vannak írva a lényeges dolgok. Ha lehet magyarul. (Ilyenre gondolok, hogy mit tud az elit meg a premium). Remélem érthető voltam. THX -
Itt minden specifikációt megtalálsz:
X360 wiki -
Sziasztok!
Én most szeretnék venni egy XBOX 360 PREMIUM-ot. Az lenne a kérdésem hogy ez a kis gép lejáccik dvd-t is meg mindent? Tehát divx et is? Meg hogy miket tud ez a gép még? Sorry de nem vagyok otthon annyira a témában és ezért kérem a segítségeteket. Előre is köszönöm a segítségeteket. -
Display #41980 Eladó 2007.10.10.-ei (FDOU 0741) gyártású Falcon alaplapos, 175W-os, HDMI-s, 120GB HDD, XBox360 ELITE tökéletes állapotban, minden gyári tartozékával együtt, 3év garanciával.Nem flash-elt! Kipróbálható, letesztelhető! (Ajándék VGA kábellel és egy ajándék játékkal). ---> 74.000 HUF (érdeklődni privátban) -
1, 20 GB csak ámítás, a gyárilag lefoglalt hely a desbórd s a visszafele kompatibilitás dolgait tartalmazza...
2, kell venni WIFI adaptert hozzá csak utána fog menni
4, aktiválni kell a Média centert és a Win Média Pléjerrel tudsz képeket, filmeket, zenéket sztrímelni ( http://support.microsoft.com/kb/909536/en-us?sd=xbox )
5, sehogy!, csak demok, videók és egyéb letölthető dolgokra szolgál a vinyó -
csoola #41978 amiket box nélkül én is tudok (mert olvastam vagy itt mondták régebben:))
1. a játékok résézre alapbol lefoglal 7 gigát gondolom cache-nek meg hasonloknak
2. wifihez kell adapter ami kb 20 000 Ft
3. HDD-re kell másolni a videokat és akkor müködik -
XeroX #41977 Új vagyok a konzolos témában, ezért kérném guruk segítségét.(Xbox360 premium)
1.- 20GB HDD van a gépben, de a memory totalban csak 13.8Gb -ot ír és abból 11Gb Free, hol van a többi ?
2.- WiFi -t hol kell bekapcsolni ? a network fülön inaktív az opció.
3.- Hogy tudom lejátszani a divx -es családi videóimat DVD -lemezről ?
4.- Lehet FTP szervert konfigurálni rá, hogy elérjem a HDD -t Pc ről?
5.- Hogy tudom átmásolni a játékot HDD -re ? Mert iszonyat hangos játék közben az olvasó , este elnyomja a tv hangját is :((((( Gondolom lehet mert a HDD -n most is vannak demok amik onnan futnak.
Előre is thx.
Ha lehet szájbarágós választ kérek, nem olyat, hogy 'lehet' :) hanem azt, hogy hogyan.
Ami a legfontosabb : Divx lejátszád DVD lemezről, és a játék futtatása HDD -ről.
-
Persze, volt rajta matrica, ilyenkor meg kell csinálják. Én csak egy hülye user vagyok aki nem ért semmihez és annyit tudok, hogy garancia matrica és erre fel is hivták a manual-ban a figyelmem. Inenntől kezdve nem az én dolgom... ;) -
Skyline #41975 Nomeg oké,ha van is ilyen kábel,ráköti a monitorra...hangja hogy lesz? Rálehet dugni jack dugós számítógépes hangcuccot a boxra? (3 jackdugó front,rear center 5.1...) -
Skyline #41974 Gyors kérdés sry..:)
Haverom akar venni egy 360-at melyiket érdemes most? Arcade/premium?Úgyis tudom hogy jó ha 1 eredeti játékot fog látni az a gép életébe...szóval melyiket?
Valamint: Lehet kapni olyan átalakító kábelt ami DVI (HDCP -s) bemenetes monitorra megy rá ?:)
Thx! -
ha matrica rajta van és ép akkor javítják vagy cserélik -
"Én szétbaszodott drival küldtem vissza a flash-es Xbox-omat az MS-nek javításra."
És mi lett a vége, visszaküldték?
-
Az alapelyzet ez
Ezt dudog a tévébe, vagy ahova akarod -
Xbox 360on a hang hogy van megoldva mert itt olvasgatom de nem értem.
Nem csak simán beledugom pl a hangfalcsatit aztán szól is?? -
Igen. -
#41951 vki válaszoljon légyszi. THX! -
csoola #41967 ha még ennyire sem lehet beszélni erröl, akkor legyen már egy warezos topik ahol nem kurnak seggbe ha kérdezek vagy beszélek erröl (mindamellett h warezolni képtelen vagyok Xbox nélkül, de feneottüsse) -
Én szétbaszodott drival küldtem vissza a flash-es Xbox-omat az MS-nek javításra. -
felesleges a warezrol beszelni de fyi : ha egyszer szetnyitottak a boxodat mar elvesztette a garit!!!! tehat a hackelt xbox meg 3 ev gari az KAMU hogy te nyugodtan megvedd.... -
Deviance #41964 banhammer --> csoola -
csoola #41963 ...és te veszel nekem majd játékot rá?:D a nagyobb gamékat ugyis megveszem, de szeretnék elökörködni minmdennel! majd ha lesz saját keresetem annyi h tudjak venni játékot akkor veszek majd... de részemröl lezárva a téma :) -
Deviance #41962 -
van rá 3 év MS garancia is, de lóf*szt nem ér, mivel flashelt a gép. Vissza lehet flashelni, de a legjobb ha nem gányolva veszed. -
csoola #41960 hát legalábbis idézek golemkonzolrol (Arcade pakk 48000)
"Viszi a backup (írott) lemezeket"
"+1 év golemkonzol, +3 év microsoft garancia" -
ja,az "egyes helyen" mondja a boltos, hogy persze kiscsávó van flesseltre is gari, ms meg majd jól visszaküldi, hogy ez szétvan flesselve kiscsávó, forrasztópákázd meg magadnak
-
csoola #41958 akkor talán az összeköttetésben van a hiba :S
de jo volnaaaa nekem is egy ilyen kés készség, eme téma apropojábol keresgéltem vaterán, hát ezek ŐRÜLTEK :D ha irsz nekik h 60 000 Ft-ért boltban nem arcade hanem premium van akkor egyböl sir a szájuk de beszámolni áhh semmit (mert van egy PC-s Logitech kormány + gamepad kombóm amit jo lenne elpasszolni vagy majdan boxba számitani, jah meg egy hátso gumi motorraXD) dce komolyan ha akartok egy jot röhögni menjetek fel és lessétek meg :D