XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
nem tudja vki,hogy a splinter da pc-s és 360 verzsün közt van vmi pályabeli különbség?
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Nem tom ebbe van-e valami igazság bár nem lenne rossz. :D
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
http://winportal.net/?id=573
A 2006 március utáni gépeken elvileg változtattak valamit amitöl azok már jobban birják a dolgokat.
Merthogy ez a géptõl vesz el áramot a müködéshez,és hogy akkor az már ugy nem jó magának a gépnek.
Viszont érdekes módon az a hütöverzio meg jó szerintük ami az USB-bõl kap áramot.
Mikor ezt olvastam nekem már joideje rajta volt,ugyhogy mostmár marad is.Ha a hireket nézzük ennek a gépnek ugyis a szénné égés a végzete igy is ugyis...
Az enyémen van külsõ hütõ vagy 2 hónapja,eddig még nem égett le.Gyorsan lekopogom kopp,kopp,kopp...
segtítségetekre lenne szükségem skacok!!
vennék az xbox360-ra külsõ intercolert de mivel +áramot vesz el a táptól így nagy a valószínûsége hogy leégjen,ez mennyire igaz ez vagy csak hülye feltevés?
lécci vki segítsen és milyen hûtést ajánlotok??(vízhûtésen kívûl mert az ki** drága)
hallottam hogy az elsõ generácios gépek szenvedtek túlmelegedési problémákkal az enyém 2006.09.09-es kiadásu, ez is szenved még hasonlo betegséggel??
köszi a helpet elõre is....
segtítségetekre lenne szükségem skacok!!
vennék az xbox360-ra külsõ intercolert de mivel +áramot vesz el a táptól így nagy a valószínûsége hogy leégjen,ez mennyire igaz ez vagy csak hülye feltevés?
lécci vki segítsen és milyen hûtést ajánlotok??(vízhûtésen kívûl mert az ki** drága)
hallottam hogy az elsõ generácios gépek szenvedtek túlmelegedési problémákkal az enyém 2006.09.09-es kiadásu, ez is szenved még hasonlo betegséggel??
köszi a helpet elõre is....
A premium a legolcsobban itt szerezhetö be (tudomásom szerint) :
ITT
(vegre betalaltam enis :D)
hol lehetne mostansag legolcsobban legalisan ujonnan premiumot venni???
nomeg neztem dead risingot 9900ert... ez az alja az itthoni araknak? szeretnem azt is olcsobban meguszni(legalisan persze)
Elõre is kösz a segítséget !
Asus maximus II formula,Intel Core2 Quad Q9300,Samsung 640 hdd,Radeon HD4850,ASUS Silent Square EVO ,Geil 4Gb DDR2-800,Logitech Mx 5500 Revolution ,CORSAIR PSU-620HX,Gigabyte 3D Aurora
Asus maximus II formula,Intel Core2 Quad Q9300,Samsung 640 hdd,Radeon HD4850,ASUS Silent Square EVO ,Geil 4Gb DDR2-800,Logitech Mx 5500 Revolution ,CORSAIR PSU-620HX,Gigabyte 3D Aurora
szedtem le csomo játékot és most csak ki kéne irni!
please help
Halott Xbox 360-ok napja
A halottak napja elõestéjén ejtette meg a Microsoft a szokásos rendszerfrissítését az Xbox Live internetes hálózatán keresztül. Ez idáig egy érdektelen hír lenne, ám a frissítés igazi drámává fajult, miután bizonyos, a gépüket ismét bekapcsoló játékosok csak egy „ERROR CODE E71” hibaüzenetet kaptak és az Xbox 360-juk soha többé nem indult el normálisan, tehát teljesen elromlott.
Talán szabályosan meghibbantak a Microsoftnál, hogy a vevõiket szándékosan megkárosítják? Vagy csak ilyen szinten amatõrök a technikusaik? – merülhetnek fel a kérdések az emberben – különösen akkor, ha egy kárvallott Xbox 360 tulajdonosról van szó… Az ügy azonban ennél bonyolultabb… A cég ezzel azokat a játékosokat akarta kiszûrni igen kemény kézzel, akik a fél éve kijött híres firmware hackkel (a DVD lejátszóra feljutatott szoftveres csalással) elérhetõvé tették, hogy ne csak pusztán kalózjátékokat futtathassanak, hanem az Xbox Live szolgáltatásait is büntetlenül használhassák. (Az elsõ generációs chippelt Xbox-nál még nem lehetett Live-ozni.)
Collateral damage
A Microsoft büntetõ szándéka azonban balul sült el... Miközben a hackkelt gépek zömének kutya baja sem lett, addig rengeteg teljesen legális, eredeti, „szûz” Xbox 360 vált teljesen használhatatlanná. Külön fintora a sorsnak, hogy az újabb verziójú firmware hackes 360-nak aztán tényleg az égvilágon semmi baja sem lett, ugyanis ezek állítólag teljesen kiszûrhetetlenek.
De nem tapsolnak az Xbox 360-at árusító üzletek tulajdonosai sem a Microsoft balfogása miatt: állítólag volt olyan szerencsétlen vevõ, aki – írd és mondd – négyszer vett új Xbox 360-at és négyszer vitte vissza utána! Ezek után már megköszönte szépen, visszakérte a pénzét és megfogadta, hogy az életben soha nem vesz Xbox 360-at...
Ráadásul éppen most kerül majd boltokba a Gears of War, vagyis az a játék, amit a korábbi Xbox 360-as gyér felhozatalhoz képest úgy vártak a játékosok, mint a messiást – a kárvallottaknak valószínûleg a Microsoft hibájából kell várniuk még a játékra...
Tördelik a kezüket
A cég hivatalos kommünikéjében már jelezte, hogy tisztában vannak a problémával, de ugyanakkor nem is olyan vészes a helyzet, hiszen – szerintük – csak a felhasználók 1%-ról van szó. „Természetesen teljes mértékben együttmûködünk azokkal, akik pórul jártak: vagy kapnak egy másik gépet, vagy helyrehozzuk a régit. Mindenképpen meg akarjuk oldani az ügyet.” – olvashatjuk a hivatalos nyilatkozatukat.
„A következõ 24 órában pedig csak arra fogunk koncentrálni, hogy akiknél nem fordul elõ ez a probléma, azoknál továbbra se legyen baj.”
Ez az eset mindenesetre nem igazán növeli a vevõi bizalmat, pont akkor, amikor a Nintendo Wii és a Sony PS3 révén a hamarosan beinduló konkurencia – az elõrejelzések szerint – amúgy is igen csak megizzasztja majd a Microsoftot...
(by GameStar)
Talán még a Superman returns meg azn X-MEN ami eszembe jutott, illetve a live arcade cuccok....
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Nézegettem a játékokból videókat és arra jutottam hogy:
Nagyon vadon (open season) és a Dead or Alive Xtreme 2 kell még a gyûjteménybe.
A Sonic se lehet rossz de túl pörgõs, elötte sose volt konzolunk sztem szívna az irányítással és nem is gamelne vele....
THX a segítséget!
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
csak azért fontos ez mert így törölni fognak de ha leszedem a kezdöoldalt ugyanúgy lehet tölteni csak nem oylan feltünö és tovább tart az odlal késöbb törölnek le. szal a lényeg hogy 3felé leszedem a kezdöoldalt. addig tegyetek be mdinent flashgetbe. jah meg majd teszek még fel játékokat,de egyenlöre csak tesztelem az odlalt.
lckrz.try.hu