176877
banner
  • Minstrel
    de lejátsza, de csak pendrive-ról vagy usb hdd-ről
  • CSOCSO
    really?:D
  • csoola
    egyes helyeken a flashelt gépre is adják a 3 év microfos garit
  • retek683
    ha scart csatin megy akkor jóa kép csak 480 p-s össz visz ha meg így akkor megy az 1080 i csak hát a piros az zöld lesz meg ha dvd-t lesek akor is - ja nem jácca le az avi-t az xbox mi?
  • Minstrel
    fél éven belűl kicserélik még, sőt 3éven belül is, ha nem flashelteted... amúgy meg PS3 is megdögölhet, az is csak egy műszaki cucc:)
  • csoola
    TV jó? ha igen akkor szvsza box grafikus egysége szar
  • galmat
    Hello! Sztetek működni fog
    ezzela kábellel a Box, meg a DVI-s monitor összekötése? Mármint van különbség hogy a hdmi out vagy in? vagy ugyanaz,mert a leírásán elbizonytalanodtam: "Plazma/LCD TV HDMI aljzata és PC DVI-csatlakozója közötti kapcsolathoz használható átalakító kábel!"
    Mert nekem ugye a box kimenete hdmi és a monitor dvi.
    Szóval kéne egy kis help ezzel kapcsolatban. Köszi.
  • CSOCSO
    ketszer annyi jatek van xbox360ra ami fasza....

ha beszarik INGYEN megjavitjak.. amugy ha a legujabbat veszed akkor valszeg nem lesz vele bajod. csak figyelj oda hogy olyat vegyel ami 175 wattos.
  • retek683
    vissza cseréltem de nincs kép akkor meg
  • zee13
    Na jó de ha megdöglik a BOX félév múlva akkor piszkosul nem érte meg... :(
    akkor inkább kifizetem a 20K különbséget és veszek PS3-at...
  • Pacal17
    Plussz egy Ikszbokoszos fórumon csak nem mondjuk azt az embernek hogy PS3 mat vegyen xD

Ettől függetlenül még én is gondolkozok, de 90% hogy 360 lesz. PS3 ra már nem fusssa
  • Pacal17
    XBoci - Próbáld ki a gulyások újgenerációs életét!
  • zee13

Értem, köszi szépen ha van még reagálása másnak is akkor azt megköszönném!
    De amúgy én is az XBOC Premiumot néztem! :)
    Irjatok még!
    Köszi szépen!
    Zoli
  • Alwares
    Persze, hogy érdemes. A mostani gépeknél már kicsi a meghibásodási ráta, ergo megbízhatóak. Főleg ha nincsen pénzed a játékok megvásárlására akkor nem PS3. Szerintem jó gép az Xbox360, főleg a játék kínálatot tekintve. Ha meg fogod venni a játékokat akkor nézd meg milyen játékok vannak PS3-ra és milyenek Xbox360-ra és ez alapján dönts.
  • gyuri12
    Egyre kevesebb 3 ledes gép van, szinte nulla. Nagyon ritkán hallani róluk.
    A játékkínálat miatt (szerintem) boxot érdemes venni, ps3-ra jelenleg alig van jó játék. Amik tényleg jók,azok meg vannak boxon is...
    No meg az ár, 65 ezerért egy box premium rohadtul megéri!
    Szerintem ikszboksz a jó választás.
  • zee13
    Sziasztok!
    Most szeretnék konzolt venni, XBOX-ot akartam venni (mostanáig), de ezek az állandó meghibásodások, és hasonló lehangoló hírek teljesen megkérdőjeleznek a vásárlásban... :( :(
    Kérlek segitsetek, hogy érdemes-e venni BOX-ot még? vagy inkább PS3?
    Várom válaszaitokat!

Köszi szépen előre is,
    Zoli
  • Aleksz
    hello
    nincs olyan kábel aminek hdmi a vége az eleje pedig boxos A/V?
  • CSOCSO
    kurva egyszeru.. komponens kabeleknel felcserelted a keket es a zoldet... csereld vissza es jo lesz.
  • crazyclone
    huu de fasza nagyon kösz haverek vagytok :P
  • DanielT
  • DanielT
    Vagy a gép a hibás vagy a tv. Rakd a gépet másik tv re. Rakd a tv-t másik géppel össze. Jobb módszer a tuti kiszűrésre nem nagyon van. Illetve kösd össze HDMI kábellel a komponens helyett.
  • retek683
    help pls
  • crazyclone
    hát a stereo csatlakozok rajtavannak a normán composite kábelen is ha ezzel megy azzal is mennie kell csak ami van a normál kábelen az female tipus igy egyszerűen köthető a normál erősitőkbe/hangfalakba
    hűű bakker csak most vágom ... nem fér el alatta ... hallod vajon ha szétszedem mi van benne?? elfér alatta??
  • retek683
    helyette csak zöld van
  • DanielT
    Mert eredetileg nem HDMI képes volt a gép és nem így tervezték. Az Elite kiszerelés jött először HDMI kimenettel,ahhoz adták is. Persze a többiből már kispórolják.
  • amdrula
    http://www.chadledford.com/?p=50
    Megy azzal is :D
  • SlickAdam
    most nézem, kompozitnak télleg nagy bumszli az alja:D mekkora tetvek:D
  • retek683
    sziasztok kb kéthete vetem egy xbox premium-ot + egy sasung plazma tv T úgy 110 centiset beköttöttem de nincs prios szín ez miért lehet?

• DanielT
    Nem fér oda a 2 kábel. Meg lehet oldani, de akkor le kell pattintani a műanyag burkolatát a komponensnek.
  • SlickAdam
    elég szomorú. márpedig a kompoziton is rajta van a piros-fehér csatlakozó, nem értem a képen látható mivel jobb... ja a pénz szopálás.
  • DanielT
    Erre van szükséged. Az Elite géphez adják alapból, a többihez külön tudod megvenni.

• DanielT
    Ez boxon nem így megy.
  • SlickAdam
    HDMI-n átmegy a kép, persze hogy megkapod a látványt. hangot meg a kompozit-on (nem próbáltam X-en, de nekem így volt PS3-on bekötve)
  • crazyclone
    de a monitoromnak nincs hangja ez a nagy probléma számomra egy ps3 as angol topicba olvastam hogy az eredeti vele kapott composite kábellel kötte be az rca-n a piros és fehér (stereo) kábeleket az erősitőbe vagy hangfalba és a HDMI-n a képet csak ez annyira gányolt valahogy érdekes igy vajon megkapom az igazi HDMI élményt??
  • SlickAdam
    már hogy ne lenne képes? hdmi-n megy hang is
  • crazyclone
    azt nem értem azt irják angol forumokon hogy a HDMI még nem képes hang vezetésére arra külön rca output kell??
    a boxon hol van az rca output??
    meg lehet azt oldani hogy az eredeti composite kábellel bekötöm a hangot és HDMI n bekötöm a videot?
    lehet ezt álliitani a box beállitásaiban ??
    kérlek segitsetek ki teljesen elvesztem...
  • gyuri12
    Hoppá:O
  • bubu13
    bannerben ott van hogy hazai konzolboltok
  • SlickAdam
    konzolstudio-ban most tán 48000 az Arcade (ha az kell)
  • gyuri12
    Hát,akkor lesz egy nekem,egy a bátyámnak,és majd az enyémen multizunk:D

Kösz;)

Akkor,még valami: Hol a legolcsóbb a box?Láttam angol oldalon 80 valahány ezerért premium gépet, 3 játékkal( Halo3, GoW, GTA IV),de onnan nem lehet MO-ra szállítani:(
    Magyarországon meg a konzolstúdió oldalán láttam nagyon olcsó gépeket.
    Van nálluk olcsóbb?