176877
banner
  • gyuri12
    :D
  • Pacal17
    ja
  • detoxic
  • PoisonChihuahua
  • fanatifo
    Sziasztok egy kérdés csatlakoztni akarok a live-ra de mtu failedet ir ki!Hová kell beírni xboxon belül a beállítrásoknál mtu-t?
  • bllo
    alapszabály:
    ha be vagygy baszva ne írj fórti8mra!!!!!
    ha szereéemi bánatod vagy akkor meg főleg!%
    amúgy meg annyai a léyneg hogy xboc forvecer!!!
    x360 meg maciműlisan forever!!! béke veletek!!!!!!!!!!!!!!
  • Minstrel
    Guitar Hero II demo-t honnan lehetne szerezni? Marketplace-en nincs már fent
  • greyfox
    nem :(
  • XeroX
    USB -s merevlemzről mennek a videók frankón.
    De... valahog rátudom aplikáni a játékot is a külső lemezre, hogy onnan fusson ?
  • Aleksz
    Hello ilyen kébelt akarok venni de ha lehet akk csak annyit h nincs rajta más kimenet csak hd. nem tud vki olcsón ilyen kábelt: kábel
  • csoola
    egy ilyen jo lenne nem? mondjuk a 1440*900 az asszem 16:10
  • Istencsászár
    16:9
  • csoola
    amiyenre fussa:D sztem könnyü eldönteni, legyen minnél nagyobb a kontrasztaránya, fényereje is legyen, HD felbontás alap, esetleg ha nincs külön hangfal (amit kétlek) akor h milyen van beépitve
    én tutira ezeket venném figyelembe ha lenne rá pénzem :)
  • Örm
    Milyen tv-t érdemes venni 102 és 127 cm között?
  • Neogan
    kösz
  • Minstrel
    szerintem nincs különbség, nekem régi xbox-hoz voltak utángyártott kábeleim, de ugyanolyan velük a minőség, mint az eredetivel
  • Neogan
    Egy elég amatőr kérdésem lenne: ez és ez
    között mekkora a minőségbeli különbség?
  • csoola
    és amugy milyen képarányokban tudunk játszani? érdemes widescreen LCD-n nyomni vele? mert azt tudok szerezni "occsoér"
  • Istencsászár
    CRT-n a képarány nem lesz jó. 60 Hzn fog menni s kifolyik a szemed, amugy megy rajta, bár nemtudom érdemes e hosszú távon azzal próbálkozni. Sd tévén sem jobb a helyzet, ott a felbontás lesz alacsony, szóval felejtős. Szerezz be egy LCD monitort vagy tévét, azon élvezhető.
  • Örm
    Hello!
    Szerintetek 127-es LG HD-tv-t érdemes venni?
  • DJviolin
    Sziasztok!

Erősen kacérkodok egy konzol megvásárlásával, mégpedig egy X360-éval. Azonban nincs HD képes tévém. Tévén, vagy ne adj isten egy sima CRT monitoron játsszva mennyire gányabb a kép? Ha a monitorom támogatja az 1024X768-as felbontást, akkor én ki tudom használni ezt a felbontást, vagy a tévé felbontásán fog üzemelni a konzol?
  • Denes888
    Nálam is ez a szitu. A samsungok ha pc bemenetre vannak állítva akkor a hangot a 3,5mm-es jack bemenetben várják, és neked pedig rca kábelen jön a hang. Mit lehet tenni? Venni kell egy rca--> jack átalakítót. Olyan 300huf.
  • Olcsi2
    http://www.mygamercard.net/leaderboard.php?gt=&g=&z=&c=32&x=37&y=12

Itt peldaul van 1400-nal is tobb magyar.. ;)
  • mateh
    Köszi,de hol találok magyarokat?
  • Alwares
    Vegyél fel friend-be magyarokat aztán játszatok, ennyi :)
  • mateh
    Sziasztok!Valaki megtudja mondani hogy hogyan tudok magyarokkal játszani fifa 2008-ban liveon?Csak angolokkal beszélek és kicsit unom.Köszi
  • grebber
    Olyeneket? Nemtudom az micsoda!
    Kérdezte valaki és én bemásoltam mit tudnak az xboxok.
  • CSOCSO
    JEZUSOM.. mi a fasznak masolgattok olyeneket???????????
  • stonesour
    Kössz neked is.
  • Kaplan
    4. pontos kérdésre : USB billentyűzetet rá tudsz kötni azzal könnyebb üzit írni. De csak a dashboard-hoz jó.
  • stonesour
    Ok, kössz a válaszokat.
  • Alwares
    Na akkor. Több kérdésed olyan amire nem kéne válaszolni mert flash az warez és azt meg nem szeretjük ebben a topicban. Válaszolok, de akkor több kérdés ne legyen.
    1. Ha megmarad a garancia matrica akkor igen, persze ez se életbiztosítás mert ha bannolnak akkor nincs garancia és flashes géped van akkor bannolhatnak.
    2. Tudsz, míg ki nem bannolnak.
    3. 3 hónapra 3-4k, egy évre 9-10k
    4. Azt majd meglátod egyszerű mint egy pofon. De ha arra gondolsz, hogyan, akkor nics billentyűzet, egyesével kell a betüket beírni.
    5. Nem kell és nem is lehet.
    6. Arcade pakkhoz van 256 MB-os memókártya, Premiumhoz van 20 GB-és winyó (winyóval jobb)
    7. Ezt még a franc tudja.
    8. Igen lehet én is így használom, néha sima 720p-ben vannak a játékok (fekete csíkkal), néha teljes képernyőben. De venni kell külön VGA kábelt.
    9. Nem, nagyon nem...
  • Kandurex
    1. nem, de az új típusú boxok közzül csekély az elhalálozás
    2. igen, de bármikor mehet a banhammer, így nem érdemes cicózni
    3. egy év 12.000 körül
    4. van messenger üzenet küldő (kontrollel is lehet használi)
    5. lehet, főként demókat, arcade játékokat és persze bármi mást
    6. winyó kötelező
    7. már nem
    8. tudsz, de nem monitorra van kitalálva, azon kívül is lehetnek még problémák, vágott szélek, ilyesmi
    9. lehet, de felétetlenül figyelj rá, hogy garanciás legyen még
  • stonesour
    Huh na most felrakom az összes kérdésemet. ()
    1. A flashelés után lesz-e a Boxra még garancia? Mert látom sokaknál ez történik.
    2. Flashelés után tudok-e még az XBox-Live-ra kapcsolódni?
    3. Mennyibe kerül az Xbox-Live?
    4. Hogy tudok az Xbox-Live-on üzeneteket írni másoknak?
    5. A játékokat kell-e telepíteni az xboxra?
    6. Kell-e még memórakártyát, vagy winchestert külön beszerezni az Xbox-hoz a játékmentések tárolására?
    7. Az első generásciós XBox-ra már nem gyártanak új játékokat, :(
    ugye ha kijön az újabb Xbox , akkor a 360-nak nem ez lesz a sorsa?!
    8. Ha van egy 19 colos monitorom (1280x1024) akkor azon tudok-e HD felbontásban játszani? (gondolom igen, mert a 720p-s filmek mennek a gépen)
    9. Érdemes-e esetleg használt Boxot venni?

Köszönöm a válaszokat.

stonesour
  • james69holden
    hardverlieg ugyanaz, csak felszereltsékükben térnek el

http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360#Comparison_of_features
  • Johnny23
    sziasztok!

van egy Samsung 32"-os LCD tv-m, amihez vettem egy VGA kábelt a Box-hoz,de hang nincs, miért? (be van dugva a két RCA a hang kimenetre pedig)
  • stonesour
    Na és még az, hogy ugye van 3 féle Xbox, na és ezek ugyanolyan teljesítményűek hardwareilag? Mert a legeygszerűbb 55e a legdrágább meg 100,000 Ft. Mi a különbség?
  • Kaplan
    Rá lehet, csupán egy VGA kábelra van hozzá szükséged.
  • Istencsászár
    Mindenre rá lehet kötni.
  • stonesour
    Komolyan?