176878

-
csoola #42118 sztem igen én arcade ot akartam de már inkább premium mert ahogy hallom kell a cache sok játéknak, gondolom föleg az ujaknak! de ha arcade-ot veszel késöbb ugyanugy jön ki ha veszel hozzá egy vinyot mintha alapbol olyat vennél, szoval te dolgod csupán! amugy némelyek drágábban adnak használt gépet mint pár boltban ujat! :D vatera meg ilyenek sztem kilöve, golemkonzol vagy hasonlo ami nekem szimpatikus, de "hazai konzol üzletek" linkre kattints a bannerban! -
Mennyibe kerül mostanában egy használt xbox 360? Megéri a premium annak aki csak játszik vele és nem akar demot csinálni meg videót? Magyarán megéri annak a 20 giga hdd? -
csoola #42116 sztem nagyobb lehetne, 720p mondjuk -
Kösz a segítséget sikerült megoldani a problémát. A képnél 480p-t ír ki. Ez jó? -
A boxhoz az a kábelem van amit a premium packhoz adtak. -
A csatlakozó fölé Analog RGB (PC/component) van írva. A tv egy 106 cm-es Full HD Sharp. -
a minimum, h leolvasod a bemenetek nevét, fölé van irva a tévé hátulján ;)
vga kábeled van xboxhoz? azzal lenne a legegyszerűbb
komponens ezexerint átalakitoval működik. furcsa. milyen tv ez?
el kéne olvasni a használati utmutatot, h az átalakito melyik vga bemenetbe dugva működik rendesen ... -
HDMI kimenet nincs a boxon. A tv-n van 2 HMI kimenet, 2 olyan csatlakozó mint a monotorokon és csak sima rca kimenetek vannak (sárga, fehér, piros). -
ne használj mindenféle hülye átalakitot, kösd be a box komponens/vga/hdmi kimenetét a tévé komponens/vga/hdmibemenetére ... -
Hello!
Ma vettem egy HD TV-t. Volt hozzá egyolyan átalakító aminek az egyik vége három rca (piros, zöld, kék) a mésik vége meg olyan mint a monitor csatlakozója. Össze kötöttem a tv-t a boxal, de azon a csatornán ahol a képnek lennie kellene nincs semmi csak egy "Out Of Range" üzenet. A hang házimozira van kötve ott viszont van hang. A tv-n csak akkor van kép ha a házimozin keresztül van összekötve a boxal. Ilyenkor mi lehet a gáz? -
a monitorod DVI bemenete szinte biztosan nem fogad hangot (azért a manualt nézd át ;) ), oda kösd a pécédet
a monitorod vga bemenetére kösd a boxot, ehez venned kell egy vga kábelt a boxhoz párezerért
(hdmi-vga kábel pedig nincs :) ) -
A monitoromon van dvi, meg vga csatlakozás. A kérdésem mit vegyek?
1.Hdmi kábel + a végére a monitorhoz egy dvi-hdmi adapter (így átadja a hangot?)
2.vagy sima vga hdmi-vga kábel? de így hova dugom a 2 audio kábelt?
A monitornak vannak hangszórói. És melyiknek lenne jobb a képminősége nem elvben,hanem gyakorlatban. -
Zozo76 #42106 En ugyan 19" Samsung TFT moncsit hasznalok (szeleset), van viszont 19" CRTm is, meg egy 82-es szeles SDTVm. Sokat filoztam hogy milyen sorrendben valasztanam a megjelenitoket hasznalatra. Nalam a rangsor: 1. TFT moncsi, 2. SDTV, 3. CRT moncsi. Nyilvan a CRT a 60 Hz miatt. Nekem kurva faraszto rovid idon belul. Mondjuk ocsem az SDTVn sem bir jatszani par percnel tovabb, egybol fejfajasa lesz tole. Nekem csak hoszabb jatek utan jon a tunet. Persze HDTV lenne az optimalis, de ez nalam anyagi okok miatt meg a jovo zeneje sajnos. De egy biztos. Hiaba hogy SD, PAL/NTSC felbontas, attol meg az igazi konzolos feeling megiscsak az SDnel van (vagy aki teheti nyilvan a HDTVn). Szoval a meret a lenyeg. :) -
tökéletes :)
egyébként CRT-n nem olyan gáz a képarányprobléma, mivel könnyedén tudod korrigálni :) akár bele is nagyithatsz kicsit, h csökkenjen a fekete csik, stb stb - de a 60hz tényleg nem nagy élmény :( -
-
Juhú. Szerintetek hol érdemes elite gépet venni, hol a legolcsóbb, hol a leghosszabb a jótállás?
K*nzol Stúdi* elég jó áron adja a gépet, náluk 85-be fáj az elite, míg az 5*6-nál egy százasba, szal ez utóbbi természetesen kilőve, nem is értem, ki az a **** aki náluk vásárol...kicsit el vannak szállva a csávók...na jó, ennyit az 5*6-ról, a fentinél jobb ajánlatot még nem találtam...van esetleg valakinek javaslata? -
Nem érzed az iróniát? :] -
Kalozoner #42101 najó sztem ezt a beszélgetést most fejezzük be..
-
Freedy #42100 ha nem lenne rá warez, akkor szerinted miért lenne olyan nagy betűkkel kiírva a bannerba az a szöveg? -
Kalozoner #42099 óóóó reallly? te most csak viccelsz velem szerintem... 
(próbálok itt jó útra téríteni te meg elrontasz mindent
)
-
Freedy #42098 Ezzel SAJNOS hülyeséget mondtál, mert feltörték. A WII-t is:( A PlayStation 3 van, ami még tartja a frontot a jelenlegi konzolgenerációban ilyen szempontból. -
Kalozoner #42097 warez meg nincsen xboxon..nem tudták feltörni...eredetivel kell játszani... -
Kalozoner #42096 teljesen felesleges mindenféle hűtésmodosítás az új gépeken.. nem fog beszarni, ha mégis akkor ingyen csinálja a microsoft... -
Érkezik a Blu-ray meghajtóval felszerelt Xbox 360? -
csoola #42094 játék irásrol max privátban kérdezz embereket, mert lebasznak érte!
amugy minden uj xbox HDMI kimenetes, késöbb rá fogod tudni kötni a HD monitort/tv-t -
Th0m #42093 Jó estét! két kérdésem lenne. szeretnék venni egy xbox 360at sima premium packot. a hűtés késleltetést 8v-ra vagy 12 vra érdemes beállítatni? mert olvastam h hangos 12 v-n , de nem tudom h mennyire... azt meg nem szeretném ha csak azt hallanám a játékok helyett :D
2. ugye ebbe a premiumba nincs hdmi, mert sima tv-m van.
de később LEHET de tényleg csak lehet hogy tudok venni egy lcd-t és akkor ahoz jó lenne. most annyi pénzem van h csak ezt tudnam, mert kell még pionerr dvd író mivel kikell írni a gameket... mi tévő legyek?:) köszönöm a válaszokat és sry a tudatlanságomért. kezdő vok:) -
amdrula #42092 Jó a képe VGA kábellel, de mint már írták max. 60 Hz, ami gáz CRT-n.
Felbontással nem lesz gond, csak ha a játék nem támogat 4:3-as képarányt akkor kapsz fekete csíkot alulfelül. -
DJviolin #42091 Szia!
Ehhez hasonló eszközökkel nem lehet megoldani, hogy mondjuk monitoron jó legyen az x360-as játékok képe?
http://www.xploder.net/xploder-guides/4/p_0/Xploder-Xbox-360-VGA-Cable-Guide.htm -
Deviance #42090 ha mind a 2 vege piros akkor jo :D -
Akkor ez jó lesz?
http://www.qwerty.hu/shop/product/471/utp-crosslink-kabel-1m.html
Köszi az infót, ahol én körülnéztem ott 2000-nél kezdődtek és nem is biztos hogy jók.
Mégegyszer kösz.
-
pontos neve crosslink és kb 100 forint egy méteres darab bármilyen számtekboltban ;) -
Valaki írta, hogy összekötötte a PC-t az Xbox360-al és a PC-t használta "Network Adaptor"-ként, így nem kell megvenni a drága Microsoft wireless NA-t. Én is ki akartam próbálni, de nincs itthon Rj45-ös crossover kábel. Utánanéztem és találtam egyet, de szeretném a véleményeteket is kérni, hogy bizti jó lesz-e?
-
streamelni lehet neki
bár nem tudom van e értelme ezért járatni a pc-t meg az
xboxot is -
Sziasztok....
Tudja valaki?
A HD ripeket ... (.mkv) kiterjesztésű filmeket le lehet játszani az x-el...
A .Wmv-t viszi azt tudom... csak abból sajna kevés van a neten... -
Na végre valaki aki jobban szereti a kontrollert.
-
hehe -
GOW Fan:
csocso, kezdhetsz gondolkozni egy hasonlon, az ezüst már nem menő! :D -
Bármilyen USB-s billentyűt rádughatsz, de csak MSN, chat-re használható. Egérhez kell venni egy Xfps nevű drága cuccot, ami semmire nemjó hiszen csak emulálja az kontroller mozgást egérre... Tanulj meg kontrollerrel játszani, hamar bele fogsz jönni, s nemfog az egér hiányozni. -
Jövő7en veszek boxot. Az volna a kérdésem, hogy bill+egeret csak külön átalakítosat tudok rárakni, vagy be tudok dugni egy wirelesses usbs egér+billt natur rá. -
bllo #42079 Hivatalosan is kijelentem, hogy ez nem én voltam, az alkohol jelentkezett be a nevemben, és ő írta meg a nagy okosságokat!
Előfordul az ilyen néhanapján :D