XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
eredeti Xbox gameket visz, másoltat csak akkor ha beszerzed hozzá a Security Sector-t és úgy írod ki újra DVDre.
Mivel XBOX 1 máshogy volt megtörve mint a 360-an...
Viszont most kijött Samsungokra is az 5-ös fw és ezzel azt írják hogy mennek a "régimódian" kiírt Xbox gamek is.
segítség kellene skacok.
beflasheltem az xbox360.amat és ugytudom hogy vinnie kellene a sima xboxos játékokat is de eggyet sem visz miért?
Próbáld meg, ha sikerül akkor te leszel a legnagyobb király a cyber térben!
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
Aztán vannak még demók-videók-mentések-profilok ,ugyhogy van rá mit tenni.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
De elöször is egy 7 gigás file-t (ami a játék) hogy vágsz ketté hogy ráférjen 1-1 lemezre?
Most ez lehet hogy hülye kérdés, de most csak úgy eszembe jutott, hogy mi lenne ha. Na szóval az van hogy azt nem lehet megcsinálni a Boxnál, hogy kiírom a játékot mondjuk 2DVDre és az egyiket beteszem ami rajta van felmásolom a boxra (mert nem értem hogy minek az a 20gigás HD). Na szóval felmásolod az elsõ DVDt utánna másikat és onnan indítod a játékot!? Úgy nem lehet megoldani?
Mondom hüje kérdés de érdekelne.
lckrz.try.hu
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Ehelyett már egybõl itt tobzódik a 99%-a hogy mi legyen,fog-e menni,mért nem fog menni,mit vegyen,mit cseréljen.Erre az ember beirja hogy szerinte mi a legbiztosabb megoldás hogy neki jó legyen.Akkor meg ha esetleg sikerül neki a már meglévõvel megcsinálni,na akkor mindenki hülye egybõl,mert lám neki a "noname" Tescoban vett 5000 forintos iró is megírta...
Nagyjából ez a folyamat.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Leírás:
* Típus Belsõ DVD+/-RW író
* Elfogadott médiák DVD-ROM (dupla rétegû és dupla oldalú), DVD-RAM, DVD-R, DVD-R (DC), DVD-RW, +R, +R DC, +RW, CD-ROM Mode 1, CD-ROM XA Mode 2, CD-Text, Photo-CD, CD-DA, CD-Extra, CD-Text, Video CD, CD-R, CD-RW
* Írási és olvasási sebesség Olvasás: DVD-ROM 16x, DVD-ROM double face 12x, DVD Video 5x, DVD-R/DVD-R dupla rétegû/DVD-RW 12x, DVD-RAM 5x, DVD+R/DVD+R dupla rétegû/DVD+RW 12x, CD-ROM 40x, CD-R/-RW 40x
* Írás: DVD-R/+R 16x, DVD-R/+R dupla rétegû 8x, DVD-RW 6x, DVD+RW 8x
* Memória buffer 2 Mb
* Méretek 148 x 42,3 x 180 mm
* Súly 0,9 kg
Jah és még annyi a Lamereknek, hogyha a leírásban nem találják meg azt, hogy XBOX360 backup-okat is lehet vele készíteni nem kell beszarni.
Szép napot mindenkinek!
p
Nekem viszonylag szerencsém volt mert nem volt DL-es íróm így adta magát a helyzet.
ITT meg is tekinthetõ a dolog.
Az oldalt ajánlom azoknak a Lamereknek is akik a "hol a legolcsóbb???" idióta kérdéssel zaklatják a fórum lakókat.
<#integet2>#integet2>
<#worship>#worship><#worship>#worship>
Attila8805: fogalamam sincs én is csak belenéztem az info-ért
http://pspfilez.extra.hu/
-LG GSA-4160B dvd író (apám ASUS dvd írójával is sikerült)
-IMGburn 2.1 -es program
-Traxdata,Ridata,Ricoh lemezekre is sikerült.
Szal mielõtt vennétek új DVD írót elõbb kúrjatok el pár kétrétegû lemezt a sikerig szerintem olcsóbb!!!
de ami sztem jövõ és elsõ negyedének büntetése lesz az assassins creed, na ezt rohadtúl várom
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
PSN: s3ctorHU
A Konami közeli források szerint ugyanis a cég nem hiszi, hogy a gyér PS3 mennyiség mellett haszonnal tudná értékesíteni a Metal Gear Solid negyedik részét, így Xbox 360-ra is megjelenteti majd a játékot, persze jó pár hónappal késöbb.
gamestar
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
GW: Dor Von Hun [HD]
GW: Dor Von Hun [HD]
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
Van valami hardveres követelmény?
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Maximus - 360 FIRMWARE TOOLBOX for Windows Ver 3.0
---------------------------------------------------------
OFFICIAL TOOL, NOT BAD RIPPED ONE.
WHATS NEW ON V3.0:
- Added: Direct Dumping of GDR3120L drives attached to PC.
Also features a new RAW memdump wich is not fooled
by the stealth method on currently hacked drives.
Even can dump the nasty 78 drives all by software.
- Added: Direct Flashing of Keys, Spoof data and also
Direct flash of hacked firmwares over all hitachi
drive models attached to the PC. Even flash the
0078FK drives and newer (I hope). So forgot epoxy
removal for now.
see video tutorial here: http://www.youtube.com/watch?v=KSSPmAAtMUk
- Added: Option to do a Smart hack on those "Rolling
Code" Firmwares like 78 and surely newer ones
- Added: Option to create multibank fw
- Added: Option to split multibank fw
- Added: Option to Spoof a firmware, you can spoof
a Hitachi XX version to a Hitachi YY version,
you can even spoof a hitachi Fw to report as
a samsung drive.
- Added: Option validate checksum, this will allow
detect proper and bad dumps before flashing
http://pspfilez.extra.hu/
Ma voltam a pólusban lévõ mediamarktban és láttam két xbox360-at is lefagyva,hát nem túl jó reklám a gépnek az biztos.
360_Firmware_Toolbox_3.0_for_GD3210L_inc_0078fk-XBOX360-Maximus
lckrz.try.hu