XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rambuu
Ja ok kössz nem tudtam

rambuu
Az a legkevesebb mert a Total Commander 7es szettudja szedni. Na de mondom mind1 én csak kérdeztem mert mán nem tudok mit kérdezni a box meg mán kúrvára kellene

Köszönöm a segitséget!!Csak egy egyszerü kérdés volt mindegy de legalább egy oldalt belinkelhettetek volna

Akkor rosszul tudod.
eredeti Xbox gameket visz, másoltat csak akkor ha beszerzed hozzá a Security Sector-t és úgy írod ki újra DVDre.
Mivel XBOX 1 máshogy volt megtörve mint a 360-an...

Viszont most kijött Samsungokra is az 5-ös fw és ezzel azt írják hogy mennek a "régimódian" kiírt Xbox gamek is.
hali!!

segítség kellene skacok.

beflasheltem az xbox360.amat és ugytudom hogy vinnie kellene a sima xboxos játékokat is de eggyet sem visz miért?
Tudod mit. ÁÁÁ nem inkább nem erõlködök.

Próbáld meg, ha sikerül akkor te leszel a legnagyobb király a cyber térben!

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

20 gigás HD-bõl eleve 6 vagy 7 gigát levesz,amit a játékok gyorsabb betöltésére használ fel.
Aztán vannak még demók-videók-mentések-profilok ,ugyhogy van rá mit tenni.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Természetessen nem lehet.
De elöször is egy 7 gigás file-t (ami a játék) hogy vágsz ketté hogy ráférjen 1-1 lemezre?

rambuu
Hali!!
Most ez lehet hogy hülye kérdés, de most csak úgy eszembe jutott, hogy mi lenne ha. Na szóval az van hogy azt nem lehet megcsinálni a Boxnál, hogy kiírom a játékot mondjuk 2DVDre és az egyiket beteszem ami rajta van felmásolom a boxra (mert nem értem hogy minek az a 20gigás HD). Na szóval felmásolod az elsõ DVDt utánna másikat és onnan indítod a játékot!? Úgy nem lehet megoldani?
Mondom hüje kérdés de érdekelne.

Me0w
Azt hiszem a #8323 fenyesen beigazolodott :(

Together we'll fly someday...

sztomy69
Visszaolvastál mi?! Okos vagy te is, vagy szimplán analfabéta, vki biztos beírta helyetted amit akarsz.

lckrz.try.hu

Szevasztok,Hogyan lehet kiírni másolt játékokat?leszedem a játékot veszeke egy dupla rétegü dvd-t milyet ha pioneer íróm van?utána melyik program kell hozzá vagy vmi ilyesmi?egy pontos leírásra lenne szükségem.(már visszaolvastam de nem találtam)Elõre is kösz.

Attila8805
Csak azért néztem mert ez volt a szövegben see video tutorial here: http://www.youtube.com/watch?v=KSSPmAAtMUk és nekem úgy tünt hogy naon egyszerû.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Nem azért irtam,csak mint egy általános jelenséget vázoltam fel.

Nem akartam senkit vérig sérteni a hozzászólásommal, sõt ha jól emlékszem úgy kezdtem hogy" köszönöm a segítséget" azután leírtam a tapasztalatokat ill. a véleményemet.
Nincs valakinek eladó Blackje?
A logikus az lenne hogy ha valakinek van dupla rétegû DVD-t is iró eszköze,akkor megpróbálja kiírni azt a nyomorult játékot,aztán ha megy jó ha nem akkor megkérdezi hogy mit csináljon.
Ehelyett már egybõl itt tobzódik a 99%-a hogy mi legyen,fog-e menni,mért nem fog menni,mit vegyen,mit cseréljen.Erre az ember beirja hogy szerinte mi a legbiztosabb megoldás hogy neki jó legyen.Akkor meg ha esetleg sikerül neki a már meglévõvel megcsinálni,na akkor mindenki hülye egybõl,mert lám neki a "noname" Tescoban vett 5000 forintos iró is megírta...
Nagyjából ez a folyamat.

Me0w
Akkor csereljunk, nekem feher van es fekete kene :)

Together we'll fly someday...

Sector!!!!
Sephi
Lel en most vettem 5000 FT-ert vaditujat :D Igaz aze' mert a pasi akitol vettem mas milyet akart es surgosen kellet neki a pinz :D Csak az zavar hogy fekete nekem meg feher hazam vala...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

tejföl
Szia smile!
Müködnek?

BAD Boys

Íme itt a

Leírás:

* Típus Belsõ DVD+/-RW író
* Elfogadott médiák DVD-ROM (dupla rétegû és dupla oldalú), DVD-RAM, DVD-R, DVD-R (DC), DVD-RW, +R, +R DC, +RW, CD-ROM Mode 1, CD-ROM XA Mode 2, CD-Text, Photo-CD, CD-DA, CD-Extra, CD-Text, Video CD, CD-R, CD-RW
* Írási és olvasási sebesség Olvasás: DVD-ROM 16x, DVD-ROM double face 12x, DVD Video 5x, DVD-R/DVD-R dupla rétegû/DVD-RW 12x, DVD-RAM 5x, DVD+R/DVD+R dupla rétegû/DVD+RW 12x, CD-ROM 40x, CD-R/-RW 40x
* Írás: DVD-R/+R 16x, DVD-R/+R dupla rétegû 8x, DVD-RW 6x, DVD+RW 8x
* Memória buffer 2 Mb
* Méretek 148 x 42,3 x 180 mm
* Súly 0,9 kg

Jah és még annyi a Lamereknek, hogyha a leírásban nem találják meg azt, hogy XBOX360 backup-okat is lehet vele készíteni nem kell beszarni.

Szép napot mindenkinek!
p

Azért áradozik-zunk róla mert ebben van a legkevesebb kockázat. Amikor elindult a "munka" ezt jött be legjobban és az ember inkább mások hibájából tanuljon mint a sajátjából. Persze azért inkább próbáljátok ki a meglévõt.(hátha jó)
Nekem viszonylag szerencsém volt mert nem volt DL-es íróm így adta magát a helyzet.
ITT meg is tekinthetõ a dolog.
Az oldalt ajánlom azoknak a Lamereknek is akik a "hol a legolcsóbb???" idióta kérdéssel zaklatják a fórum lakókat.

<#integet2>

Nem tudtam hogy ilyen olcsón lehet kapni,mindenki úgy áradozik róla hogy azt hittem valami NASA technológiás ultrapower dvd-író ez a pio 111d :) Úgy hogy visszavonom az elõzõ hozzászólást Mindenki vegyen PIO-t
<#worship><#worship>
öregharcsa
ha megnézed nem is a te hozzászólásodra ment a válasz<#vigyor1>

Attila8805: fogalamam sincs én is csak belenéztem az info-ért

http://pspfilez.extra.hu/

Az Asus-ok egy részének pioneer a belseje így ez elõfordulhat. Tényleg csak pár darabot kúrjatok el met olyan 8-9k-ért lehet venni pio 111-d-t. :o)

Hát köszönöm a segítséget de aki még nem vett pio 111d vagy mi dvd írót,csak azért hogy xbox360-as játékokat írjon ne tegye:
-LG GSA-4160B dvd író (apám ASUS dvd írójával is sikerült)
-IMGburn 2.1 -es program
-Traxdata,Ridata,Ricoh lemezekre is sikerült.
Szal mielõtt vennétek új DVD írót elõbb kúrjatok el pár kétrétegû lemezt a sikerig szerintem olcsóbb!!!
ThugEdge
ja nekem az is jó lenne,ha a 2-õt:)
de ami sztem jövõ és elsõ negyedének büntetése lesz az assassins creed, na ezt rohadtúl várom

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

sector512
Úgy legyen ;) Akkor már csak a God of War 3-at csinálják meg 360-ra és nem is veszek mellé ps3-at.

PSN: s3ctorHU

ThugEdge
nemtom volt-e má:

A Konami közeli források szerint ugyanis a cég nem hiszi, hogy a gyér PS3 mennyiség mellett haszonnal tudná értékesíteni a Metal Gear Solid negyedik részét, így Xbox 360-ra is megjelenteti majd a játékot, persze jó pár hónappal késöbb.

gamestar

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Csak azért nem értem a jelenséget mert más játékokat simán visz... :S

GW: Dor Von Hun [HD]

Hardware probléma lehet, ha több gyári lemezt sem fogad el. Ha garis vidd vissza!

Sziasztok! Egy problémám van a Carbon x360-as változatával. A gép rendszeressen kiírja hogy rossz lemez van bent/olvashatatlan. Már több Carbon gyári lemez is kilett próbálva és mindegyiknél ugyanez. Mi lehet a gond?

GW: Dor Von Hun [HD]

Bendy
Bukta írta a xbox.blogol.hu oldalán, hogy mennek a másolt xbox1 lemezek. Na erre most én is kíváncsi vagyok

ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)

kill3r21
én nem erre godoltam! hanem az 5.0ára de még nem találni sehol
Azon néz ki a legjobban,de normál tv-n is gond nélkül mûködik.

Nivea
hello! januárban szeretnék venni egy 360at devalahonan azt a pletykát hallotam h csak hd televizoin megy. igaz ez v csak tévhit?

Attila8805
Ezzel ilyen könnyû flash-elni?
Van valami hardveres követelmény?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

A legújabb, 5.0.

Részben. Le tudod tölteni a demóját, de ha kell a teljes verziója, akkor fizetni kell érte és aktiválódik.

hi Killer mejik az az okosítás ???
öregharcsa
Ez!

Maximus - 360 FIRMWARE TOOLBOX for Windows Ver 3.0
---------------------------------------------------------
OFFICIAL TOOL, NOT BAD RIPPED ONE.

WHATS NEW ON V3.0:

- Added: Direct Dumping of GDR3120L drives attached to PC.
Also features a new RAW memdump wich is not fooled
by the stealth method on currently hacked drives.
Even can dump the nasty 78 drives all by software.

- Added: Direct Flashing of Keys, Spoof data and also
Direct flash of hacked firmwares over all hitachi
drive models attached to the PC. Even flash the
0078FK drives and newer (I hope). So forgot epoxy
removal for now.
see video tutorial here: http://www.youtube.com/watch?v=KSSPmAAtMUk

- Added: Option to do a Smart hack on those "Rolling
Code" Firmwares like 78 and surely newer ones

- Added: Option to create multibank fw
- Added: Option to split multibank fw
- Added: Option to Spoof a firmware, you can spoof
a Hitachi XX version to a Hitachi YY version,
you can even spoof a hitachi Fw to report as
a samsung drive.
- Added: Option validate checksum, this will allow
detect proper and bad dumps before flashing

http://pspfilez.extra.hu/

hello

Ma voltam a pólusban lévõ mediamarktban és láttam két xbox360-at is lefagyva,hát nem túl jó reklám a gépnek az biztos.
sztomy69
Nem tudjátok ez mi?

360_Firmware_Toolbox_3.0_for_GD3210L_inc_0078fk-XBOX360-Maximus

lckrz.try.hu

teddymac
ha van egy játékra 17000ft-od akkor ne tedd...

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Szevasztok,az lenne hogy holnap vinném flasheltetni a xbox 360-at de nem tudoom mit tegyek?Nem megy tönkre vagy nem ég le meg ilyenek?Szerintetek flasheltessem?mindenfele olvastam de valahol azt írták hogy jó valahol azt hogy nem jó most akkor??segitség kellene.elõre is kösz

rambuu
az bisztos hogy jobb meg szebb csak hát emez Csernobylba játszódik és az mán maga egy kolosszális élmény.

nem lesz boxra. hasonló lesz a bioshock. csak sztem sokkal jobb. nagyon morbid a sztorija meg maga a játék is. nézzeket utána.
teddymac
xbox live arcade Ezeket ingyen le lehet tõlteni?

teddymac
Megint kell flasheltetni xbox360.-at ?