XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ReaL KiLLeR
persze hogy igen, hozzám se kerül eredeti játék szal nem lenne miröl backupot készitenem igy leszedem de webcimet azt sztem nem adhatok, ha erre gondolsz...
másolttal meg már miota let jáccani megfelelöen okositott box + megfelelö iro és + R DL lemez + egy kis tudás birtokában... :)

Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W

öregharcsa
jóformán csak arról van szó......

http://pspfilez.extra.hu/

ffxi
Létezik már hozzá warez? Máemint x360-hoz?

Fákjúal!

tuccc te látod...

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

ReaL KiLLeR
ha nem DVDDecrypterrel irok hanem ImgBurn-al ami már be tudja tallozni az .iso kiterjesztésü fájlt akkor már elég az .iso-t kiválasztani ha a layerbreak-et ugyis beállitottam amennyire kellett vagy még mindidg ajánlott a .DVD fájlt? igazábol nem látom értelmét de majd ti megmondjátok:)
és mindeki itt BitSetting-rol beszél hogy -rom-ra állitja a cuccost és ez kell stb. stb. ...tényleg kell? még nem csináltam semmi ilyet, ha kell akkor mi kell hozzá és mikor kell megtennem mit? irás elött ezen kivül van még vmi teendö?
---------------------------------------
lécci erre vki válaszoljon mos akarok irni
bár LG 4161B-vel...egy teszt-et és mindent megakarok tenni hogy max eséllyel ami tom sajnos nem 100%, sikerüljön

Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W

Tudom, hogy mások már kérdezték,de választ úgy emlékszem nem volt rá: a játékokhoz a plazma vagy az LCD-tv a megfelelõ? Valakitõl azt hallottam, hogy az LCD.
Senkinek sincs eladó Blackje vagy Gears of Warja?
A Clone cd-vel csak simán rámegyek a Kiírás tükörfájlból opcióra?és megírom, ennyi?

Télleg egész jónak tûnik, csak errõl a márkáról még nem hallottam:D De ha adnak 3 évre garit akko bisztos nem lehet oan rossssssssssz.
sztomy69
Sztem ez itt egy elég jó cucc, ha lenne pénzem, én ilyet vennék.

lckrz.try.hu

rambuu
Jómán tán csak azért nem veszek egy HDTVt hogy játszhassak Xboxon!!! EMBER!!
Az mind1 hogy min játszod igaz 5x szebb HDTVn mint sima TVn vagy Monitoron, de csak azért hogy játszál boxal nem adsz ki egy vagyont a HDTVért!!

U.I. Én is Monitoron fogom játszani.

Elinditottam a DVD Decrypter progit és utána mit és hogyan kell beállitani??csak betallozóm az ISO fájlt és kiirom?valamit még kell állitani??

Ogrus
Azt tudni kell,hogy csak a PAL-os x játékok futnak.

Taraka fõboszi Levél 66 Overlady Ogrus levél 64 Bounty Hunter \"need mats or recipe?\"... már ne, diszidáltam (köszi mindenkinek, élmény volt)

És egyébként akinek nincs pénze Hdtv-re min nyomja a boxot? Van valami elterjedt márka? vagy minden számítógépmonitor megfelel erre a célra?
rambuu
Ez az legalább mire én veszem hátha már bírom venni a boxal együtt POWA :D

rambuu
Állati ha minden igaz ma jelent meg az az FPSes cucc a boxhoz itt irjak!!
http://www.xboxklub.hu/news.php

rambuu
Tudom csak az a gond hogy nem tom hogy kossem ra, majd esetleg ha jon az uj net majd Marciusban majd akkor kotom ra de most ezzel szart sem erek el ami most van

öregharcsa
asszem holnap lesz a napja...

Bocs tudom nem ide tartozik. Ez az Oblivion mindenkinek sokáig tölt vagy csak rosszul lett megírva? Köszi

Playstation3 ID:Zsolti Xbox360 live gamertag:K Zsolti

tejföl
Értem. Akkor majd ha elmúlt a mámor, nézd meg!<#wink>

BAD Boys

öregharcsa
még nem tudom mert volt egy kis céges buli és izé...õõõ kicsit elhagytuk magunkat...<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

ReaL KiLLeR
látom jo a téma erre vártam tegnap éjjel olvastam xbox scene-n hogy kijött ez az fw samsungokra amivel flashelt box360 viszi a box1-es gameket...de nyilván csak azokat amik az ms backward listájában benne vannak? külömben inkább azis flash-elné aki eddig nem:)

Lizardman
ITT nézz körbe, érdeklödj körbe, ez egy nagyon jo kis xbox-os közösség, és nagyon sok xbox-ra letölthetö cucc van fent...

teddymac
Thx Lizardman.
Esetleg megmondanád azt is, hogy kell kiírni xbox-ra a játékokat?
Xbox360.-hoz hasonlóan?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Lizardman
sorry télleg, én azt odaképzeltem...<#szomoru1>

ReaL KiLLeR
ha nem DVDDEûecrypterrel irok hanem ImgBurn-al ami már be tudja tallozni az .iso kiterjesztésü fájlt akkor már elég az .iso-t kiválasztani ha a layerbreak-et ugyis beállitottam amennyire kellett vagy még mindidg ajánlott a .DVD fájlt? igazábol nem látom értelmét de majd ti megmondjátok:)
és mindeki itt BitSetting-rol beszél hogy -rom-ra állitja a cuccost és ez kell stb. stb. ...tényleg kell? még nem csináltam semmi ilyet, ha kell akkor mi kell hozzá és mikor kell megtennem mit? irás elött ezen kivül van még vmi teendö?

De hol van itt szó tv-rõl?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Lizardman
Kenyér001 => képminöségben nem nagyon lesz különbség, de mivel gondolom a tv-d nagyobb, igy a hatás sokkal jobban fog érzékelödni, ha arra kötöd, de semmi baj nincs, ha a monitorra teszed...

Teddy => a sima box-os játékok sima dvd-sek voltak (legalábbis én ugy tom) , a seurity kodokat meg csak kicsit kéne lejjebb nézni... !!! #8345

tejföl
Anélkül mit sem ér.

BAD Boys

Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy van e különbség aközött, hogy Lcd, vagy 19"-os Crt monitorra kötnöm az Xbox360-at?
elõre is köszi
teddymac
nekem beválta TDK,RICOH
soha nem volt sima xbox.-om arra is DL-lemezekre kellett irni a játékokat ?
Security Sector-izét honnan kell leszedni?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

s73
Két napja jelent meg az 5-ös, elég friss még.

köcce a helpet!!

basszus akkor még ezt nem azzal frissitették pedig tegnap csinálták meg,igazán feltehették már rá , na mind1
s73
Verba!!!

s73
Ha Samsungod van az 5.0 fw-vel, akkor viszi a "normál" (régi)boxos játékokat is.

Valaki le tudná nekem írni hogy hogyan müködik a dvd írás dolog?vagy egy linket adna valaki?nagyon kéne.elõre is kösz

csak kérdeztem mert elméletileg nem chipprõl van szó csak egy frissítésrõl és mindig jönnek az ujabb frissítések ki.. de amugy köcce a választ..

akkor nem kell:)
Lizardman
vigye a 2007-es játékokat :D:D miért szerinted azok külön fogják kodolni vagy mi?:D Egyébként bocs a "cikizésért" , de szerintem ez egyértelmü, ha már egyszer kiflasheled, akkor utána ha minden jol megy, akkor vinni fogja a játékokat... Persze mostanában felmerült az a tény, hogy kell-e firmware-t frissiteni a sima xbox-os játékok miatt, majd kiderül...

Scotty99
okoskodó írta:
"eredeti Xbox gameket visz, másoltat csak akkor ha beszerzed hozzá a Security Sector-t és úgy írod ki újra DVDre.
Mivel XBOX 1 máshogy volt megtörve mint a 360-an..."

PS3 ID: ghost_hun

és még egy kérdésem lenne!!

igaz most beflasheltettem és viszi a mostani játékokat, de a közeljövöben megint flashelni kell hogy vigye a 2007-es játékokat is???

vagy elég egyszer!
Akkor olvass vissza jobban!!!!

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

Sephi
Samsung DVD mit szerett jobban? A Platinum vagy a Verbatim markaju lemezeket?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

rambuu
Ez micsoda?

rambuu
Szegeden van valami üzlet ahol ugyan ilyen jó áron árulnak boxot Flashelve? Mert Budapest nekem egy picit mesze van!

Hi!
Itt vannak az általam talált "Security Sectors"-ok.
Hátha valakinek jóljönnek (PAL-hoz és NTSC-hez is):
PACK
rambuu
Hát ja csak még nem bisztos hogy ráfogom kötni a netet.

tejföl
Már mi is nagyon várjuk, hogy legyen géped. Egy hónap ingyen live-ot kapsz, felveszel néhány embert a barátlistádra és hidd el, ott minden kérdésedre választ fogsz kapni.

BAD Boys

rambuu
Jó ok igaz írtam is hogy hüje kérdés, csak kérdeztem valamit mert mán alig bírom ki azt a kb 1hónapot mire nekem is lessz.

Szétszedni szét tudja,de aztán a 360-nak hogy mondod meg (ha egyáltalán fel tudnád tenni a vinyóra) hogy azok egybe tartoznak,és az egy játék,és ugyan inditsa már el?Ez per pillanat még kivitelezhetetlen.
Xbox-ra volt HD Loader nevû progi,amivel fel lehetett tenni vinyóra játékot,de ott is egyben kellet meg fene tudja milyen elven mûködöt.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

rambuu
De mit kell rögtön lehülyézni ha mán kérdezni sem szabad akkor minek van ez a totyik?!
Valaki legalább tud rendessen is válaszolni (Gabe18) THX