XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
másolttal meg már miota let jáccani megfelelöen okositott box + megfelelö iro és + R DL lemez + egy kis tudás birtokában... :)
Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
és mindeki itt BitSetting-rol beszél hogy -rom-ra állitja a cuccost és ez kell stb. stb. ...tényleg kell? még nem csináltam semmi ilyet, ha kell akkor mi kell hozzá és mikor kell megtennem mit? irás elött ezen kivül van még vmi teendö?
---------------------------------------
lécci erre vki válaszoljon mos akarok irni
bár LG 4161B-vel...egy teszt-et és mindent megakarok tenni hogy max eséllyel ami tom sajnos nem 100%, sikerüljön
Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W
Az mind1 hogy min játszod igaz 5x szebb HDTVn mint sima TVn vagy Monitoron, de csak azért hogy játszál boxal nem adsz ki egy vagyont a HDTVért!!
U.I. Én is Monitoron fogom játszani.
Taraka fõboszi Levél 66 Overlady Ogrus levél 64 Bounty Hunter \"need mats or recipe?\"... már ne, diszidáltam (köszi mindenkinek, élmény volt)
http://www.xboxklub.hu/news.php
Playstation3 ID:Zsolti Xbox360 live gamertag:K Zsolti
http://pspfilez.extra.hu/
Esetleg megmondanád azt is, hogy kell kiírni xbox-ra a játékokat?
Xbox360.-hoz hasonlóan?
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
és mindeki itt BitSetting-rol beszél hogy -rom-ra állitja a cuccost és ez kell stb. stb. ...tényleg kell? még nem csináltam semmi ilyet, ha kell akkor mi kell hozzá és mikor kell megtennem mit? irás elött ezen kivül van még vmi teendö?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Teddy => a sima box-os játékok sima dvd-sek voltak (legalábbis én ugy tom) , a seurity kodokat meg csak kicsit kéne lejjebb nézni... !!! #8345
Az lenne a kérdésem, hogy van e különbség aközött, hogy Lcd, vagy 19"-os Crt monitorra kötnöm az Xbox360-at?
elõre is köszi
soha nem volt sima xbox.-om arra is DL-lemezekre kellett irni a játékokat ?
Security Sector-izét honnan kell leszedni?
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
basszus akkor még ezt nem azzal frissitették pedig tegnap csinálták meg,igazán feltehették már rá , na mind1
akkor nem kell:)
"eredeti Xbox gameket visz, másoltat csak akkor ha beszerzed hozzá a Security Sector-t és úgy írod ki újra DVDre.
Mivel XBOX 1 máshogy volt megtörve mint a 360-an..."
PS3 ID: ghost_hun
igaz most beflasheltettem és viszi a mostani játékokat, de a közeljövöben megint flashelni kell hogy vigye a 2007-es játékokat is???
vagy elég egyszer!
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Itt vannak az általam talált "Security Sectors"-ok.
Hátha valakinek jóljönnek (PAL-hoz és NTSC-hez is):
PACK
BAD Boys
Xbox-ra volt HD Loader nevû progi,amivel fel lehetett tenni vinyóra játékot,de ott is egyben kellet meg fene tudja milyen elven mûködöt.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Valaki legalább tud rendessen is válaszolni (Gabe18) THX