176877

-
detoxic #42238 A box belsejét nem kell néha takarítani?
Tudom,hülye kérdés,meg garancia,meg stb.....De én néha a pc-t is kitakarítom,és elképesztő hogy milyen szöszhegy van benne.... -
Kalozoner #42237 én már a boxomra nem merek semmit mondani, 1 éves lett mostanában valamikor, állandóan forró(gta4-nél már majdnem hogy éget a levegő
) levegőt fúj ki, és megy mint a gép, volt hogy egy nap 15-20 ki bekapcsoltam, volt hogy ment 8-9 órát és 1x fagyott még 1 hónaposan, 2006-08-13...
-
-
-
gyuri12 #42234 Uhh,megjött az ikszboksz, a kontroller nagyon kényelmes:O
(Még nem nagyon próbáltam ki) -
akkor kapd elő a tévé manualját és olvasd el, h vga-n tud-e 1920x1080at...
Sephi:
"Erdeti MS HDMI..." - ismerődösnek nincs boxa? ki kéne sakkozni, h mivel van a gond ... tv, kábel vagy a box.
---
goldnarmz:
wadarr már leirta, h a HANA chipen (hdmi-s képért felel) nincs borda és tulmelegszik, leég. ezután jönnek a gondok ...
arra gondoltál, h veszel egy VGA kábelt? olcsobb, mint egy alaplapcsere/uj box, a kép még jobb is (megjelenítő függő is perzse) és ha mákod van, ott nem hibázik a doboz! -
Olvastam már valahol hogy hdmi-nél szokott gond lenni hogy a sok ki-be dugdosásnál vagy ha erős behatás éri a csatlakozót meg/felszakadhat itt ott a forrasztása/vezetékelése vagy mi. -
goldnarmz #42230 Igen. Ezt több helyről hallottam már. -
Év vége fele jön ki.
Mirror's Edge előzetesem -
Amikor a logos kapernyon megjelennek a csikok akkor maj baj van...
De furcsalom, hogy a HDMI-s gep ment meg. Nalunk egyenlore (lekopog) egyetlen egy HDMI-s gep sem ment meg. -
VGA kábelt vennék ! Privi me. -
ágybanalvó #42226 most neztem egy far cry videot, es csak szerintem crysis szintu a grafika? :D -
Nekem a szervíz lapon nem volt beírva. Csak az alaplap. Lehet jól meg akartak fejni. -
goldnarmz #42224 Nekem azt mondták az egyik szervízben, hogy az alaplappal driver-csere is szükségeltetik. -
goldnarmz #42223 Ettől félek én is... -
Driveot csak akkor cserélnek ha kaki szériás vagy azzal van a baj. Nekem pl nem cseréltek anno 3 lednél. -
Kérdezd meg a Console Cornerban, hogy mennyi az annyi. Lehet, jobban meg fogja érni venni egy új arcade-ot és átpakolni rá a régiről a vinyót. -
Mivel megsült a gpu(nagy valószínűség szerint) erre csak erős költekezés után van esély. -
goldnarmz #42219 Én is így gondolom. De ahogy hallom, HDMI hiba esetén alaplap + drive csere van. -
goldnarmz #42218 Különösebben a agarancia nem érdekel. Inkább az, hogy működjön a HDMI csatlakozó. Ugyanis ez volt az alapproblémám... -
Nem a flash miatt ment meg. Ez marhaság. -
Nem a meghajtó id-je alapján azonosítanak? Ha tiszta lappal akarsz kezdeni akkor lehet meghajtót is kell cserélned. De ezzel sem leszel sehol mivel a gépház megbontása után már bebuktad a garit. Csak ha veszel újat akkor lesz garis tiszta géped. -
Hát szvsz az se ér sokat. Láttam én már döglött boxot amin vízhűtés volt mégis beadta a kulcsot. -
goldnarmz #42214 Köszi a válaszokat. Akkor megy alaplap-cserére. ;) Tudja valaki, az mennyibe fáj? Természetesen azt már nem felsheltetem... -
így készületlenül, hűtésmoddolatlanul nyilván nem... Ez volt a tanulópénz. Más kérdés, ha rápakoltat hűtőbordát és megcsináltatja a hűtésmodot. -
Annak kapa van elvileg. (előző komment alapján)
Most kezdhetsz számolgatni megérte-e flashelni. És hogy mi is az olcsó. Mert ha a gép még garis lenne csak egy telefon és jön pár napon belül a futár érte és hozza is vissza 2 hét múlva. Mindez egyetlen forintodba se kerülne. Most meg vehetsz új gépet. Megérte? -
Olvasd el HDMI problémákkal kapcsolatban ezen az oldalon a "szombat 05 április 2008" alatti bejegyzést. -
Komponens kábellel is lehet 1080i-t állítani, csak nem érdemes. Jobban jársz a 720p-vel, amiben natívan renderel a legtöbb játék. A régi premium gépemen csak komponens kimenet van és tökéletesen megfelelő a képe, nem volt vele problémám. -
Minden Arcade 65 nm-es technológiával készült? -
goldnarmz #42208 Sziasztok!
Hallottatok már olyanról, hogy meghalt egy X360 HDMI csatlakozója? Sajnos nálam ez történt... Szervízekben azt mondják, lehet, hogy alaplap-csere. Viszont így csak komponensen keresztül tudom használni a dobozt, ami annyira nem szép. Illetve mégegy: tudja-e valaki, mitől van az, hogy néha amikor bekapcsolom az X-et, szétesett képpel jön be a logo. Csíkok vannak a képernyőn. Párszori ki-be kapcsolás után megjavul, de nagyon zavaró... Ja, flashelt a cucc sajnos.
Örm:
Komponens kábellel ha jól tudom, nem lehet beállítani az 1080i-t. -
Azt nem tudni, mikor jön ez a Mirror's Edge? -
hihetetlen :o
ilyen játékot ilyen nézetben még nem láttam, nagyot fog ütni :o -
Vegye meg eredetiben. Nekem eredeti van hdd nélkül benq drive-al kicsit szaggat, de jó. -
ezt érdemes megnézni: KATT -
Hello!
Ha komponens kábellel van összekötve a box a tv-vel akkor érdemes a boxot 1030i-re vagy 1030p-re tenni? -
igen,sőőt lehet hogy a premium fölé megy picivel az összeg így:D -
most van, aztán ha ri a kölök, apa vesz arcade 47é, majd jönnek a meglepetések. vinyó kéne, kábel kéne, ezkéne azkéne... és ott van mintha rögtön vett volna egy premium pakkot.
ügyes lehúzás. -
giba #42200 ha nem hiszel az ittenieknek, vedd csak meg az HDD nélküli gépet, dugjál rá pendrivot meg külső vinyót és várd a csodát, aztán meg reklamálj a MediaMarktban az okosoknál.
Csodáltam volna ha nem akad meg az óvatosságom. Nem mondom,hogy vártam valami hasonló szöveget,ami az első Xbox vásárlásomat illeti, pontosan ezért kértem tanácsot.Ha visszaolvasol sehol nem írtam olyat ami a válaszolókat elutasitja,sőt tiszteletteljesen megköszöntem nekik.Úgy mint a válaszod másik felét amit tőled kaptam neked is.Az meg megér egy szót ,hogy tudja mindenki ,hogy a MediaMarktban milyen tanácst adnak az érdeklődőnek,a lényeg az,hogy én biztosan tudjak ez ügyben dönteni.Egyébként otthon 3 P4 gép,3 laptop,1 Ps 2, ezek 80%-ban értve vannak. Jó pár éve kezdtük de ez lemaradt eddig.Ne dorongolj máskor. üdv giba -
A zene a mozgás, a grafika. Ez így eggyüt nagyon komoly. Egészen más mint a többi játék és én ennek örülök :) -
Ez marha állat lehet. Ott írja valaki, hogy olyan mint az Assasin's Creed FPS-ben. :] Midnenesetre tök jól néz ki.