176877
banner
  • goldnarmz
    Akkor muszáj lesz ma vennem egy arcade-ot, amibe áttolom a HDD-met. A hibás meg max. megmarad a flashelés miatt. Megy, amíg bírja, aztán kuka. Ha a HDD-t átteszem, akkor az ugyanúgy fog működni, tehát nem vesznek el a játékállások, stb., ugye?
  • KILLER2
    Én kis LCD TV-n próbáltam (1024 a felbontása) és azon is épphogy el lehetett olvasni.
  • mucsácsó
    Aha...vagy a Dead Risingot...na attól durvább szvsz tényleg nincsen...az híres az SDTV-n való olvashatatlanságáról, és ezt én is alátámasztom! :D
  • Kandurex
    hallod bameg, próbáld ki a blue dragon és utána beszéljünk
  • Minstrel
    én eddig minden betűt eltudtam olvasni, pl. gta IV-ben a telón egész kicsik, de jól látni, mondjuk nem öreg tv, hanem kb. 2 éves sík meg vékonyképcső meg 29" meg mittudomén, persze tudom, hogy lcd-n jobb, de karácsonyig ez lesz
  • tigeroo
    rendben, akkor marad az xbox + lcdmonitor kombó:)
    (még igyis olcsobb mint egy konfigcsere...)
  • Örm
    Erre valaki?
  • arty
    samsung LE-32R8x széria (32 = 82cm)

használtan de csak pár honaposan(3 év garival) ennyiért simán reális, h találsz is

sztem ez most a bestbuy: klikk
    ez mondjuk 37", azaz ha monitornak is kell, akkor kicsit messzebb kell ülni, de 140ért iszonyat jo vétel
  • Aleksz
    ya b hülyén fogalmaztam. olyan oldal kéne ahol themek vannak xbox360-ra me szaros t-online miatt nem tok csatlakozni livera
  • KILLER2
    http://xbox360segedlet.blogspot.com/
    http://xbox360hungary.org/website/index.php
    Ezek google-ból, amiket meg most én tudok:
    xboxmekka.hu és xboxhq.hu
  • Kandurex
    óriási a különbség, tényleg, személyes tapasztalat,..néhány játék meg egyenesen játszhatatlan, hisz a kis betűket lehetetlenség elolvasni, szóval SD TV merényletnek számít nextgen szinten,
  • Aleksz
    nem találok semmit ezé gondoltam hátha vki tud
  • KILLER2
    Google?
  • Aleksz
    Hello. Nem tud vki x360 témás oldalt?. előre is kösz
  • tigeroo
    aha, lcd monitor az van:)
    de mégis, mennyire rossz SD-TV-n a képminőség?
  • KILLER2
    Köszi. Én most nem akarok angy TVt, csak valami kis monitor méret közelében lévő LCD-t, ami elfér az asztalomon, mert az lenne a TV, a motinor és azon menne az X360.
  • Kandurex
    nem tudom, kérdezd a Tv, Mozi, DVD fórumon az lcd tv részleget, én is ott érdeklődtem vásárlás előtt és ajánlottak egy faszántos LG 82cm hd-ready és maximálisan megvagyok vele elégedve, meg ott van egy pár lcd guru, szóval fognak tudni segíteni
  • KILLER2
    Ok, akkor 200nál több ne legyen. Samsung LE-19R71-ről mi a vélemény?
  • Kandurex
    ááá ismét egy megtért user...:) jönnek vissza a bárányok az akolba nagyon helyes,..

a winyót ki lehet használni, demók, videók, kiegészítők stb. stb.

amennyire tudom ez egy konzol és nem PC, hogy mindenféle külön program legyen, bár természetesen azért adott a divx, mp3 lejátszás stb.

eszedbe ne jusson az SD-TV!! azonnal be kell újítani egy hd-ready -be, olyan 140k -tól felfele

bill. és egér...ez nem PC, nincs rá szükség, a kontroller tökéletes
  • KILLER2
    Programok, word nem megy. MSN van. Egérről le lehet mondani, bill MSNen és a menűben írásra jó, másra nem. Sima TVn bizonyos játékoknál van, hogy el se lehet olvasni a betűket, eze vagy HD kell, vagy egy monitor.
  • Kandurex
    jó, ezért a pénzért nem fogsz semmit kapni, tessék szépen megtoldani még úgy 20-30 lepedővel és újratárgyaljuk az ügyed
  • tigeroo
    hali! lenne pár kérdésem:
    az igazat megvallva a GTA4 miatt szereznék be egy konzolt a nyáron, eddig is kacsingattam a konzol felé de mivel nem akarok százezrekért videókártyát meg többmagos procikat venni,sőt egyáltalán már nem akarok újítgatni,...ám ebből a nextgen hullámból sem szeretnék kimaradni, rájöttem hogy sokkal klaszabb egy konzol. megveszed, játszol és kész:)
    a vinyót mennyire lehet kihasználni? pl. fellehet rá rakni számítógépes programokat? egeret/billentyüzetet lehet használni?:)

például egy msn v. microsoft word menne-e rajta vagy más egyéb szoftver?

a másik fontos kérdésem: ha "sima" tv-t használnék akkor mennyit veszítenék HDTV-vel szemben?
    (képi világra értem) Van valami weboldal ahol megtalálható valami féle összehasonlítás..?
  • KILLER2
    Előre is bocs, hog ynem túlzottan ide tartozó dolgok kérdezek, de úgy érzem, hogy az itteniek valamennyire képben vannak a dolgokkal.
    A helyzet az, hogy végre ismét van XBOX 360om, viszont nem olyan jó folyton dugdosni a monitorom kábelét (fix kábeles). Szeretnék venni egy olyan LCD TV-t, amin van min 2 DVI bemenet, tű éles képe van, hogy tökéletesen jó legyen PChez monitornak és a 360 is szép legyen rajta. Valamint az ára se legyen több, mint 120e Ft, de minnél olcsóbb, annál jobb.
    Köszönöm a válaszokat előre is.
  • DanielT
    Na azé!! :DD
  • Th0m
    sure
  • DanielT
    Húzzál vissza és nyomjad, hogy keep silver. Automatán adja majd a goldot.
  • Th0m
    Hali! most vettem konzolt és felakarok menni livera mert ugye van 1 hónap ingyen. (gold) és már itt tartok h írja Redeem code stb..
    mmost mit kell csinálnom? hol a kód?:D
  • dienesoft
    A gépen is nyomd meg a Wireless gombot (A memory unit 2 mellett találod) és ekkor nyomd meg a kontrolleren is. Én is szenevdtem vele karácsony este :D
  • galmat
    1 nagyon gagyi kérdés. Most vettem meg a boxot.DE gép bekapcs, controlleren "kalauz" gomb megnyom, erre csak villog a controller 4 zöld lámpája. Itt várni kell vagy mi? Mert ha még 1x megnyomom a startot,vagy a "K" gombot, ugyanúgy villog tovább.
  • arty
    érdemes xboxot venni, mert olcsobb és több/jobb képminőségű játék van rá

tény, h Árkád csomagban nincs hdmi kábel, de külön 1500ért veszel egy pár méterest hozzá, mivel HDMI kimenet mamár minden uj xboxon van!
    (ezesetben csak az optikai digit hangrol kell lemondanod vagy buherálni vagy venni origi MS kábelt 10ezerért)
  • deep
    Kezdenek észhez térni a népek:)
    1: Naná, hogy érdemes. Érdemesebb, mint valaha. PS3-at csak akkor, ha megdobogtatja a szived a Metal Gear Solid 4, Killzone 2 meg a hasonló szutykok:)
    2: Nagyon helyes.
    3:Hogynelenne rajta HDMI. Arcade-ot kell venni, egyértelmű. Memokari meg csere HDD-re. Esetleg Premium, ha vastagabb vagy:)
    4:Júrvelkám
  • arty
    MK:Armageddon NINCS a pal xbox360akra :( MK:Deception van(arma előtti rész), de az viszont vga kábel esetén nem megy :( (mivel olyankor csak pal60 van, MK viszont csak pal50 esetén megy)

szoval... lehet fogalmazni a köszönőlevelet a májkrémszoftnak :D

a következő MK pedig egy ostoba gagyiság lesz, igy aki 360at vesz, az eséllyel mond le az MK szériáról sok-sok évre :(

egyébként, az xbox weboldalárol leszedsz egy pecset, kirakod pendrájvra és bedugod a boxba, felinstallálodik az xbox1 játékok emulátora és utána csak beteszed az xbox1 lemezt és játszol - ha fentvan a kompatibilitási listán!
  • Easy Csabesz
    Hy all!
    Konzol vásárlás előtt álok ugyanis meguntam már hogy 1 jó gémet nem adnak ki pc-re és ezzel kapcsolatban van 1-2 kérdésem.
    1: ÉRDEMES MÉG XBOXOT VENNI??? vagy inkább ps3
    2: Nem akarom fleshelni inkább eredeti (nem vok hülye XD)
    3: Milyet vegyek (Először ÁRKÁDOTT AKARATm csak ma tudtam meg hogy nincs hdm-i csat, most inkább PRÉMIUMOT akarok csak ahoz meg tán nincsen HDMI kábal???
    4: Segítsen vki. THENKSZ
  • Örm
    Hello!
    Az mitől lehet, hogy a box nem látja a Vistas gépet, de a PC látja a boxot? A Media Centert szeretném használni. A Lie megy rendesen és a pc-n sincs hálózati probléma.
  • Zsoltika 007
    Azt még érdemes megemlíteni hogy régi xbox játékot csak vinyó megléte esetén tud lejátszani.
  • itharius
    love the google
    ezek a gamek mennek 360on amik sima boxosak
  • Th0m
    Hali! az lenne a kérdésem hogy ha megveszem pl a mortal kombat armageddont (mert ezt szeretném:)) és ugye csak sima xboxra van. Tudom futtatni úgy x360on hogy csak berakom a dvdt? vagy kell valamit babrálni vele?
  • dienesoft
    Én sűrített szén dioxiddal szoktam. Veszek egy nagy levegőt, majd a számat a rácsokhoz emelem, majd beindítom, ezt megismételem párszor és már is kifújtam. :]
  • SD456
    Nekem még nincs meg az Xboxom de a PS3 mat sűrített oxigénnel szoktam kifújni. Szerintem Xbox-hoz is jó.
  • Minstrel
    porszivozd ki a rácsos helyeken esetleg