XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sacano1
azért kéne egy link hogy hátha ugy olcsoban kijönne halod a ramcserére irtak ott 50000 ezret

5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht

sector512
Hát az alaplap nem olcsó sajnos 😞

PSN: s3ctorHU

sacano1
köszi itt mar kérdeztem de ojan árakat mondanak hogy leülsz

5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht

sector512
Szerintem kérdezd meg itt, talán találsz olyat is aki kicseréli.

PSN: s3ctorHU

sacano1
hali mindenki segitség tudna valaki adni egy linket ahonan lehetne xbox 360-hoz alaplapot rendelni<#help><#help><#help>

sztomy69
Hy. Tegnap jött meg a boxom, nem tudjátok, h csináltake már vmi okosítást, amivel lejátssza a divx filmeket is?

lckrz.try.hu

CSOCSO
???

utanna kell bekapcsolni???
nem az van mindenhova irva hogy beir a menube hogy mtkflash blablabla nem nyom enter.... bedug es bekapcsol gep es majd ezekutan enter... nem?

amugy probaltunk valami "samread ***********************" et is

a sok csillag a serial szam lenne..

utoirat.. tehat ha jol ertem akkor nem baj hogy azt irja ki? ki kell kapcsolni azonnal es 10 mp mulva vissza kell kapcsolni???

ez csak azert erdekes mert egy video alapjan akartuk megcsinalni es aszem a csakonak nem igy sikeralt.. nopersze lehet nem is 28 assal csinalta hanem 25 ossel
s73
Mikor lenyomod a választómenüben a számot, utána azt írja ki, de mikor a 10-12 mp elteltével bekapcsolod a boxot, elkezdi olvasni az fw-t. A pontos idõzítést kell jól kiszámolni. Elsõre én is kínlódtam vagy két órát, mire sikerült.

CSOCSO
eppen ezt akartam mondani.. hogy mindenkinek a csaladban intel sata ja van... talan ki kene probalni egy viasat...
thx amugy!
Neme.

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

CSOCSO
nah szoval.....

kiprobaltunk 3 gepet...

egyikkel se mukodik.

28 as samsungom van.

eddig azt csinaltuk hogy volt 2 boot installer
az egyik nemtom kie.. a masik az xtreme csapate vagy mizu.

lehuztam mindent a geprol, sata gyonyoruen be van kapcsolva a raid meg ki. bejon az a:/ mire begepeljuk hogy mtkflash r /m orig.bin de nem tortenik semmi neha csak bejon 3 valaszthato dolog de barmire nyomok:
e400 hiba vagy valami port: f0 stb.

de egyszeruen nemtudunk semmit csinalni....
mar teljesen tanacstalanok vagyunk.
Erre nem tudok mit mondani,más játékoknál nincs ilyen baj,ezt a Capcom kissé elcseszte.Asszem valami patch tervbe volt véve ami javitotta volna,de aztán semmi nem lett belõle.De ezt is csak olvastam valahol...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Sephi
Varjal mar. Es ez hova volt felirva? Magyaran ha nekem nincs HDTV-em akkor nem tudok vele rendesen jaccani? Ez kicsit nem kibaxas szagu?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CSOCSO
kosz de ismerem
Küldtem privátba egy cimet,ott ezzel a témával sokat foglalkoztak,ha azt még nem láttad átnézheted.

Mondjuk én nem akarok beleszólni,de ha tényleg ennyire nem vágod,akkor nem biztos hogy ezt neked kéne csinálni.
A vége az lesz hogy valami tönkrevágsz a gépben aztán akkor többe lesz a javitás sokkal,mint egy hozzáértõvel megcsináltatni.
De a te dolgod.

CSOCSO
egyszeruen nem megy.......
baszik mukodni az egesz.....
Normál (nem HD) tv-n a Dead Rising feliratai szinte olvashatatlanok...

Sephi
Dead Rising... otthoni 100 herces Panasonic bazi nagy allat tv. Nem tudom elolvasni az irast jatekon belul. Ez masnak is baj volt?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Szevasztok,ma flasheltettem ki a gépemet és nem tudom baj-e az hogy néha játék közbe kicsit recseg? mintha beakarná pörgetni.a másik hogy amit letöltök játékot azt a hitachis gépembe verbatim lemezre kiírom clonecd-vel kiírás képfájlból opcióval akkor jó lesz??nem kell vmit beállitani?elõre is kösz

Ma megvettem végre a gépet akárki akármint mond szerintem überállat!
Tikal
hmm, szerintem meg rakj egymas mellé egy 600:1 és egy 3000:1-es tv, szerintem kitalálnád melyik melyik... <#mf2>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

CSOCSO
lol😄

eppen ezzel probalkozom
tejföl
Nem értem, ha ennyire nem értesz hozzá, akkor miért nem fordultál egy olyan emberhez, aki látott már olyan embert aki flashelt 360-at?

BAD Boys

CSOCSO
kosz a linkeket.. meglesem.. amugy tudja vki mi ez a 0800 disc?
Lizardman
az a legnagyobb gond, hogy itt szeretnél választ kapni minden kérdésedre, ahelyett, hogy dierkt ilyen célre specializálodott oldalakon prbálkozol...

http://www.xboxmekka.hu/
http://www.gamer365.hu/index.php?context=x360
http://www.xboxklub.hu/news.php

tejföl
Szerinted mindenki arra vár, hogy válaszolhasson a kérdéseidre? Vagy esetleg felmerülhetne benned az a kérdés, hogy egyéb elfoglaltságaik vannak. Amúgy a nagy többség szerintem flashelve vette a gépet. Minimális plusz költség.

BAD Boys

CSOCSO
beleirhatnatok a fejlecbe hogy "ne kerdezz ugysem segitunk"

jo par hsz- el lenne szabadabb a forum...
CSOCSO
eppen szedek valami slax cd-t ha jol olvastam vhol akkor ezzel lehet linuz alol mode b re rakni????😄
ThugEdge
hát elvileg van ott egy ilyen fejezet,hogy custom configuration és egy példa,tehát valószínû
ahogy néztem,nekem a default meg is felelne
amúgy én most tolom cod3-at és igazából elég jól megy kontrollerrel
meg lehet szokni

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

CSOCSO
pl mit jelent ez a mode b meg ilyenek? meg volt valami windows letter anyamkinja
CSOCSO
nahhhh.. segijjen mar valaki

radugtam a driveot a gepre.. a bios latja.. de se a lemezkezelo se mas nem latja winfosban😞(((((((
sztomy69
Azt azért mondják, mert pölö betömörítve 5 giga, kicsomagolva 7, a tömörítés pedig az azonos szektorok rövidítésével történik. Szal, nefog ráférni egy dvdre sose.

lckrz.try.hu

Hova dugtad be és milyen kábellel?

CSOCSO
megvan az Xbox.. Samsungos
Szal SEPHIIIIIIII SEGIJJEEEEE!!!!
Hi!

Segítséget szeretnék kérni. Vettem ma egy Premium gépet. Okés minden vele, de nem tudok Live - hoz csatlakozni. Az IP cím mindíg Failed ha Tesztelem a dolgokat. Aki vágja ezt a témát legyen olyan szíves és segítsen, mert szeretném használni.

Köszi elõre is!

Asus P8H61-M LE/USB3, [email protected] , 6 GB DDR3-1333MHz, ASUS R9 290 4GB

Azt sajnos nem.De szerintem nem kell rá ujra az eredeti,hisz ugyis felülírod az újal.De ez csak tipp...

shenmuedc
És az elõzõ kérdésemre nem tudod a választ?(firm update) Nekem úgyis inkább a régi xbox játékok futtatása a fontos a régi írásmóddal mert ha tudom úgy mahinálni az iso-t ahogy akarom akkor mennek a magyarított játékok is. (perhaps)
Esetleg ha ez valóban igy van,akkor a hozzáértõk késõbb olyan "RIP-eket" is feltehetnek netre,amibõl ezt már kiszedték.De ez meg még a jövõ zenéje.

Én még mindig nem láttam olyan 360-as játékot ami référt volna sima dvd-re.Többen mondják hogy egyes játékoknál egy csomo "üres" rész is van ami csak azért van hogy a méretet növeljék.Ezt én nem tudom,de azt sem hogy ha igy is van,akkor azt hogy lehetne "kiszedni" hogy a méret kisebb legyen.

shenmuedc
A firm leírásában az van hogy "Single Layer DVD disc support(+/-R) for both Xbox1 and 360"

Ez szerint lehet. Vagy akkor mégsem?
Szerintem a 360-as játékokat továbbra is dupla rétegüre kell irni.Csak a sima Xbox-os játékok futtathatók sima dvd-n.

shenmuedc
Azt szeretném megkérdezi, hogyha már flashelt a gépem egy régebbi verziószámú firmwarrel akkor fel e tudom tenni az új 5.0-ás firmware-t vagy vissza kell tenni az eredetit és csak utánna. Sajnos nincsen meg az eredeti mert így vettem. Van amúgy tapasztalata valakinek errõl az új firm-rõl? Pl:xbox játékokat hogy viszi? Az egyrétegûre ráférõ játékokat hogy kell rá kiírni? Mert ugye kicsomizva már nagyok. Mert úgy hallom ezek már lehetségesek.
Kb 2-300 forintos átalakitoval máris meg van oldva.Nevét nem tudom,de bemész egy pc-s boltba ott elõadod a problémát,szerintem egybõl megoldják.

vakondo
helo mindenki segitségre lenne szükségem vettem Xbox-360 hoz
VGA kábelt (utángyártott) de a kimenete ami a monitor kábelbe végére menne
ugyan olyan mint ami a monitor kábelen van szoval iylen kifelé állo tüske van mindkét kábelen
ezt a problémát hogy lehtne megolodani hogy össze lehessen kötni van valami át alakitó ?

item
Lekéne venni a napszemüveget nem abban tv-zni <#mf2> Amúgy a 600:1 kontraszt mindenre elég! nekem ilyen LCD- tv-m van, és visszakell venni a kontrasztból és a fényerõbõl mert megvakulok. Még így is világítani lehet vele a szobában. Ennyit errõl...

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

Tikal
de muti is 😊 tudom hogy van 150ezerért is de az milyen....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Az 500:1 kontraszt az 2-3 éve volt jellemzõ.
Samsungok valós kontrasztja 1200:1 (panel), a dinamikus az magasabb értelemszerûen. LG csúcsmodell valós kontrasztja (szintén az lcd panel tudása) 1600:1.
De az +25 százalék és 288 k.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

LG-ket több multi is akciózza, meg Samsungokat is, 32 colosak 199 k.
3 perce kaptam msn-en:
82 centis azaz 32 colos Samsung LCD TV Jászberényben valami video2000 üzletben garival, HDMI input minden van rajta, 179 k.
De gondolom neten vannak akciók, meg Saturn, MM, ilyesmi helyeken is.
Képcsöves kamukat nem szabad venni....

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Tikal
értem...
de mutass már nekem 200-ért 82cm LCD-t? érdekelne.... ja de ne 500:1 kontrasztost....
akkor tv kilove....