XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennek örülök! A DOA-t jeleztem is, hogy vagy jó, vagy kuka.
Kellemes Ünnepet kivánok Neked!
BAD Boys
szeva Tejföl!!!
mûködnek a cuccok kivéve a doa....
http://pspfilez.extra.hu/
BAD Boys
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
Töltsük le az internetet!
esetleg törj be egy boltba és hozzál el egy pár kártyát.. azért durva, hogy 6 évre elõfizu több mint maga a gép... vagy lehet elszámoltam magam :S😄😄:SD::S:SA:
Töltsük le az internetet!
Esetleg tudtok meg olyan jatekrol ami nem mukodik rendesen ha SD TV van?
Mert az Enchanted Arms-rol is azt hallotam hogy ha nem HDTV-es akkor szerusz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Eldöntöttem én is beállok a 360-as tulajok sorába. A kérdésem az lenne, hogy honnan lehet szedni warez stuffokat? Néztem egy két helyet, és általában nem túl nagy a választék, vagy kevesen seedelik, töltik vissza a cuccot...
Köszi a választ!
Mondjuk ide beir max 10 ember akinek valami gondja van a gépével! na már most szted Mo-n hány embernek van x360ja! igy gondolkozz el ezen sztem rájössz!!! és akinek ilyen problémálya va jol gondolja át amit irtam!
Most hogy itt van karácsony összegyûlt egy kis zsé és lehet hogy veszek 360-at. Egy dologtól félek. Az pedig nemmás mint a lefagyás, a meghibásodás, a túlmelegedés és lesülés. Ezek a hibák nagyon gyakran elõjönnek?
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ezen akkorat rohogtem 😄DDDDDDDDDDDDDddd
barcsak lenne igazad 😄
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ez a "LELELE" az en licenszem te puca!
lol pedig tudhattad volna, hogy az uj egzbogznak mar hdready kell<#vigyor>#vigyor>
Vagy ha esetleg a monitorban van hangszóró,akkor nem tudom az jó-e.Nekem a pc-s 5.1 erõsitöben van.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
1. használj RGB kábelt azzal olvashatóbb
2. kösd monitorra ott elolvasható a dolog
A következõ játékuk már autodetectálja a készüléket...
magyarán hagyományos tv-n nagyobbak a betûk!!!!
Sajna nálam is ugyan ez a helyzet... De több számtech boltban sem találtam olyan átalakítót aminek mindkét oldalán VGA kimenet lenne.
Neked sikerült szerezni? Esetleg valaki más tudna adni tippet honnan lehetne?
Köszi..
(
Errõl lenne szó)