176880
banner
  • Kandurex
    ez azért van mert nem olvasod a piros betűs banner részt, de most untam meg, hogy csak figyelmeztetem állandóan az usereket, mész banra
  • luigipietro
    szevasztok szeretnék egy kis segítséget kérni:
    kiírtam egy xbox360-as lemezt,de ezt írja ki a gép: the disc is unreadble... :-(

miért lehet ez?
  • Alwares
    Június 27-én fog kijönni. A demó meg jövé hét vagy hamarosan ;)
  • Gideon Wieth
    akkor még1 kérdés :) mikor lesz a burne játék ?? a demórol hallottam h valamikor mostanság :) Tán jövőhét???
  • Alwares
    Szerintem azt a plusz 10-est megéri a winyó és a két játék (Electroworld), de ha már döntöttél akkor nem szólok bele.
    Igen lesz Far Cry 2 360-ra!
  • Gideon Wieth
    jól tudom h lesz far cry 2 xbox 360ra is ugye? ??
  • Kecso76
    Köszönöm Srácok!

Azt hiszem, hogy meg győztetek! Arcade pack lesz! Bízom bennetek, és köszönöm a válaszokat!

Kecskés Tamás
  • arty
    nemigaz, minden megy winyo nélkül is

sztem neked ps3 mellé simán elég egy árkád pakk :)
  • Kalozoner
    ez nagyon durvának igérkezik, az egyetlen kérdés a játékidő, ha lesz egy 10-12 óra benne akkor lesz igazán nagy durranás...
  • Aleksz
    Hello. Nem tom mért mondjátok sztem fasza gém a grid. irányítást meg kellett szokni de jó.
  • Scotty99
    Gears of War 2 gameplay jelenetek
  • SpeedXHUN
    Ha nem Live ozol,akkor jó az arcade,mentések bőven elférnek a memkarin.
  • rambuu
    Na kipróbáltam a GRID Demot!
    Hát mit mondjak engem annyira nem fogott meg, igaz hogy se a Forza se a PGR nem fogott meg akkor ez se meglepő, de azért kipróbáltam.
    Hát maga a játék menet elég érdekes, jó az irányítás de a törés az szinte tökéletes, szinte minden egyes alkatrészt tönkre lehet tenni az autóban.
    Me nagyon érdekes ez a Flashback opcio, hogy 4x el lehet nyomna, hogy ha össze törnénk ripityára a kocsit.
    Mondjukra a Drift az sztem nagyon gagyi benne, a síma verseny az elmegy, de ami talán a játékban a legizgibb az a városi verseny.
  • spidey
    Megoldódott:)
  • galmat
    jóvann... én csak arra írtam ezt, hogy itt megy a : vegyé hdd-t mert az kell neki duma. Oszt ott a PS3 példája,hogy nem számít. No comment...
  • Attila8805
    "3 led még nem volt."
    Majd lesz
  • Kandurex
    rrod előszele meglegyintette géped, ideje hívni a pihe - puhát, nemsokára üt a ménykű
  • Torry
    Hihi!
    Kb 3 hete a játékaim fele megfagy bizonyos idő után. GTA4 5 perc, halo3 5 perc, forza2 kibírt 15-t is, sega rally szintén 15.
    Skate tökéletes, Timeshift tökéletes, Assasins Creed tökéletes, Burnout tökéletes.
    3 led még nem volt.
    Ez mi? Túlmelegedés? Mert semmiféle mod nincs. Gép pedig 2006-11. havi premium.
  • Attila8805
    Ő szerintem gondold át mégegyszer.
    Ha mindenképpe le szeretnéd cserélni Premium alá ne add.
  • Kecso76
    Jah, mer valahol azt olvastam, hogy vannak játékok, amik winyó nélkül el sem indulnak! Igaz ez?
  • Kecso76
    Köszi szépen!

Értem, de ha nem akarok Live-ozni, és csak a játék mentésekre korlátoznám a memórikártyát? Teszem azt (ami hirtelen az eszembe jut) Call of Duty 4 mentéseit tárolnám rajta, akkor az elég?

Na, de az igazsághoz hozzá tartozik, hogy nem rég vettem a Ps3-at, de sajna szervízben van, nem úgy működött, ahogy kellett volna, és 30-60 nap múlva kapom vissza! Ez is adta az ötletet, hogy veszek, némileg olcsóbb Xbox 360-at! Na meg vannak játékok, amik csak erre a platformra jelentek meg, és érdekelne!
  • PoisonChihuahua
    "A kérdés az lenne, hogy az arcade csomaghoz kapott memóriakártya elég e?"
    Mentésekre elég, de csak arra. Ha demókat, zenéket, videókat, arcade minijátékokat vagy termetesebb mentéseket akarsz tárolni akkor ajálott a HDD.
    "Lehet e hozzá USB külső winyót csatlakoztatni?"
    Lehet, de ugyanúgy "viselkedik" mind pl. egy pendrive, magyarul adattárolóként használhatod(képeket, zenéket, stb. játszhatsz le róla)
    Mentésről, cache-elésről ne is álmodj.
    "Lehet e USB pendrive-t csatlakoztatni hozzá, illetve lehet e erre menteni a játékállásokat?"
    Előző kérdésedben már megadtam a választ, ugynaz érvényes erre is.

Egyébként PS3-at 360-ra cserélni....
  • Kaplan
    Első kérdés, ha LIVEozni szeretnél és demot letölteni semmiképp sem elég a 256-os memkártya.
    Második, nem lehet csatlakoztatni.
    Harmadik, pendrive-t lehet de játékmentésre nem alkalmas, csupán zenét és képeket tudsz onnan 'lejátszani'.

Esetleg ha jobb üzletet akarsz mint az arcade.

"Maj 13.-tol 18.-ig ElectroWorld ujsagban az X360 PREMIUM + Forza2 + Viva Pinata: 59.990Ft.
    Ez eleg baratsagos ar, ha azt nezzuk, hogy az Arcad kerul 49.990Ft-ba, es a Premiumhoz +10.000Ft-ert kapsz 2 jatekot meg 20GB-os vinyot"
  • Kaplan
    Köszönjük Emese! Most oda mondtad nekünk ;)

Ennyi.
  • Kecso76
    Sziasztok!

Lehet, hogy most le leszek hurrogva, de én egy PS3 tulajdonos vagyok! De....de szeretnék venni egy Xbox 360 arcade gépet, hogy az exklizív játékokkal tudjak játszani!
    A kérdés az lenne, hogy az arcade csomaghoz kapott memóriakártya elég e?
    Lehet e hozzá USB külső winyót csatlakoztatni?
    Lehet e USB pendrive-t csatlakoztatni hozzá, illetve lehet e erre menteni a játékállásokat?

Megköszönném, ha válaszolnátok!

Kecskés Tamás
  • CSOCSO
    lfs-t jatszottam.... nem jott be mert eselyem nem volt azok ellen akiknek be volt allitva az autoik... nincs kedvem ilyenekkel szarakodni.. nekem a pgr3 volt egy fasza kikapcsolodos jatek.. a forza2 meg pont eleg volt szimulatorilag...
  • arty
    skyline: nincs regiováltásra lehetőség

spidey: pc-t probáltad vga-n ? monitorral tuti nincs gond ?
    még az lehet, h a box olyan felbontásra van állitva, amit a monitorod nem kezel. probáld ki, h kihuzod a memkártyát/winyot a boxbol, igy talán nem a beallitott felbontással probál majd indulni, hanem valami defaultal... ha igy van kép, akkor csak beallitasi gond, ezesetben jegyezd meg h vakon hogyan kell felbontast allitani és mehetsz neki winyoval :D
  • Sephi
    Eredetivel játszom. Ugyanaz a popup. ennyi...

(birom az ilyen okos fiukat)
  • galmat
    1 gondolatot csak: a GTA IV popup PS3-on is van. Szóval nem a vinyó a gond,hanem hogy törött játékkal játszik,akinek előfordul. Kérdezz meg vkit,akinek eredeti van,hogy van-e popup...ennyi..
  • Istencsászár
    Persze csak azokra vonatkozik akik szeretik az ótós gémeket, konzol ide vagy oda, a pécé ebben erős... jó a felhozatal, persze pécére meg PGR nincs ami szintén odabaszós.
  • Istencsászár
    Nemtudom, de aki egyiket sem próbálta s leglább egyik nincs a polcon az hülye, ezek olyan gémek melyek igazi verseny élményt nyujtanak...
  • spidey
    Egyik sem rossz. Az Xbox megy TV-re kötve, ugyanazzal a kábellel, amivel a monitorra kötném, annak a kompozit kimenetével...ugyanazzal a kompozittal a monitor nem érzékeli a jelet.
  • KILLER2
    Lényeg, hogy vagy a kábel vagy az XBOX a rossz. Reméld, hogy a kábel. Ha az XBOX már ment rendesen, akkor a kábel.
  • CSOCSO
    nagyon kircsi.... szerinted az egesz xbox360 topikbol kit erdekel az a par cim amit felsoroltal???

lfs tol elkezdve mind olyan jatek amiben eselyed sincs szorakozasra ha csak nem allitod romma az autokat.. amugy mindenki lehagy a faxa beallitasokkal.. es a belso nezet se er feleannyit az lfs ben sem mintha kintrol nezned.. amugy szvsz a legerdekesebb belso nezet a viper racingben volt.. ahol a futomuvet lattad meg a kerekeket...
  • Istencsászár
    Jah PGR4 is természetesen!
  • Istencsászár
    GTR, GTR2, GTL, WTCC 06, WTCC 07, LFS, Netkar, Nr2003, F1 Challange

WTCC 07 pl
  • CSOCSO
    mondj egy jatekot amiben olyan belso nezet volt hogy orom volt jatszani....

mert szvsz olyan nem letezik...... meg az lfs talan mert ott te allitod olyanra a belso nezetet amilyenre akarod de kb teljesen hasztalan.. az emberek fele auto mogul jatszik mert csak onnan latnak a masik fele meg aszfaltrol jatszik vagy motorhazteto meg belulrol szar sem latszik....
  • Istencsászár
    Forzával az a baj hogy nincs belső nézet...
  • CSOCSO
    mert nem jo es kesz.. vedd meg a harmadik kiadast vagy ne vegyel xfps-t.. ha veszel regebbit akkor meg magadra vess..

azert szar a regi mert nehany egerekkel lag van.. nem lehet semmit allitani stb stb stb.. mittom en
  • itharius
    valami nagyon aprót figyelmen kívül hagysz, vagy esetleg szar a kábel(teszteld havernál vagy a haverét nálad, vagy nézesd meg a boltban ahol vetted)