176877

-
jók megbízhatóak nagyon én is innen rendeltem -
Vagy ha nincs RCA bemenet akkor venned kell egy RCA-Jack átalakítót. Jobban lefordítani nincs energiám, ebből már illene érteni. -
Egy rohadt RCA kábeled lesz, azt kell beletuszkolnod erősítüőbe, vagy amibe akarod. -
Easy Csabesz #42435 Valaki helpeljen már mert nemsoká indulok a mÉdia Márktba és még semmit sem tudok:@. Na most van egy monitorom XBox-ot szeretnék csatlakoztatni egy VGA kábellel. Eddig oké kép biztos hogy lesz, de a hanggal mi a probléma hova dugjam a hangrészeket (MONITORON NINCSEN HANG CSATLAKOZÓ MONITOR nem TV) írjon már vki és cserébve megmondom a kenó számaimat. -
Rendben, meggyőztél! :) Köszi szépen a tanácsokat! ;) -
Nem. -
erdei1989 #42432 Sehogy sem lehet telepíteni jatekot Xbox360-ra?
-
Easy Csabesz #42431 Monitorra akkor csak úgy lehet csatlakoztatni hogy ne legyen hang(mert a moncsin nekem csak egy D-Sub és egy DVI csati van hangcsati nincs) akkor hpogyan lehet megoldani hogy monitoron menjen az xbox de ha ng is legyen mire kell csatzni a hang csatlakozót???? -
Van. -
demot néztél? (van egyáltalán pgr4ből?)
egyelőre a graw2-t rendezd le, az fix h bejön :) -
Easy Csabesz #42428 Már csak 1 vmi nem értek:
azt az audió kábel hova tudom dugni ( a monitoron nincs ilyen) de van hangfalam akkor abba??? : -
Premimumhoz 20 gigás vinyó van, Arcadehoz csak 256 megás memóriakártya. -
Dévids #42426 Sziasztok!
Lehet, hogy hülye kérdés de az X360 Arcade és mondjuk a premium között van vmi hardware-s különbség?Pl:kevesebb USB vagy ilyesmi?
Előre is köszi! -
Xbox 360 VGA kábel Media Marktban 3500 Ft, másol is hasonló áron van. Ezen van hang kimenet is.
Légyszi ne küldj thenkszeket.
-
Easy Csabesz #42424 Hy!
Most vettem 1box-ot és nem tudom a monitorhoz csatizni mert nincsen hozzá kábel. Milyen kábel kell hozzá??? Jah és hang hogyan lehet (azt is hogyan kell csatizni). Vki írja már le nekem és 10000000 THENKSZET Küldök neki. -
A karrier mód hangulatos, és jól össze van rakva, mindig változik a verseny típus, rengeteg a pálya, megannyi időjárás típus, sok autó, jópár motor, remek hangok, zenék, és a legszebb autós játék jelenleg boxra. -
Skyline #42422 Nemtom próbálkoztam restart,meg minden de szar....
Eddig jó volt..Minden más tökéletesen megy a vinyóval sincs baj...És mégis szar..Nagy sebességnél nem jönnek meg a textúrák és a kocsi is levegőbemegy.. -
Aham...hát köszi a tanácsot! ;)
Csak azt hallottam, hogy jónak jó a PGR4, viszont semmi késztetést nem érzel arra, hogy legközelebb újból játsz vele, és hogy a career mode is elég gány benne. Én meg mondjuk annyira nem rajongok az autós gamekért, meg nem is vagyok autóbuzi sem, de azért jó gammának tűnik tényleg. -
Erről a boltról tud valaki valamit?
Csak mert az áraik nagyon jók, de úgy láttom, hogy csak szállítással foglalkoznak, és mintha nem is lenne hivatalos "bolt"..
Valaki hallott már róluk valamit? -
nekem csak tegnap a betöltés után nem volt meg a lépcsőház pár másodpercig mikor kiléptem a lakásból, de kint már rendesen látszott a város -
Skyline #42418 No olyannal talkozott már vki hogy GTA 4 hibátlanul fut sehol egy textúrakimaradás,semmi...Aztán mareggel felkeltem indítom és hopp,mintha nemlenne benne vinyó textúrák lassanjönnek,kocsi néha levegőben stb...levettem a vinyót,visszaraktam,formáztam...nem segített semmi...És ez egy teljesen új box... -
Easy Csabesz #42417 De az a VGA kábel milyen??? -
1. van hdmi-dvi kábel is, de vga ajánlottabb és akkor a pc mehet a monitor DVI bemenetén
2. lehet, de CSAK zenéket és filmeket, képeket játszhatsz le róla, semmi más szerepe nincs
3. a vga kábeleken általában optikai digit kimenet és analog sztereo kimenet van -
Easy Csabesz #42415 Hy.
Van 1kis kérdésem.
1: hogyan csatlakoztassam a monitoromat a box-hoz van hdmi dvi csati???
2: a külső vinyókat usb-n keresztűl rálehett rakni a boxra???
3: ha rátudom majd rakni a monitort akkor hang hogyan lesz??? van 5.1-es hangfalom a géphez de a többi ahot milyen csati kell? -
milyen 5.1-es cuccod van? mert a boxból csak optikai digitális kimeneten jön ki az 5.1, analogon (amilyen bemenet általában a hangfalszetteken lenni szokott) csak sztereo!
mucsácsó: megveszed a graw2-t, végigtolod, eladod és jöhet a pgr4 :) azzal 'kicsit' tovább elleszel, szvsz azt hagyd másodiknak :D Dönteni a kettő között nem lehet, mindkettő csucs a kategoriájában. -
Őőő hát megnyomod a startot, és akkor lesz ott olyan opció, hogy Instant replay asszem...arra ráböksz, és akkor az LT-vel lehet visszatekerni, RT-vel előre...majd a számodra megfelelő pillanatban nyomsz egy X-et, és akkor onnan folytatja. -
GRAW 2 és PGR4 mindkettő megéri az árát.
Mi ez a flashback cucc? :D Nem jöttem rá melyik gombbal lehet előhozni.. -
PGR4 büntetős kis gém, nem szabad kihagyni
-
Egyáltalán nem rossz, sőőt! Csak a Forza- és szimulátorbuzik sírnak, hogy túl arcade, stb...szerintem nagyon rendben van, kellemes játék, viszont a drift-et azt ki kell még tapasztalni, mert nemnagyon ment. De tuti lehetséges, egyik oldalon láttam is, hogy a gyerek 22 millió pontot összeszedett..szóval nem lehetetlen. :) A gáma grafikája is eléggé büntet, nagyon szép, és úgy egyben az egész. Meg ez a flashback fícsör is tökjó benne. :)
Viszont most nagyon elkapott az autókázhatnék, és a GTA 4 után kéne majd valami. Most szemezek eléggé a PGR4-gyel, de nem tudom, hogy tényleg megérné-e beszerezni. GRAW 2 és PGR 4 között filózom.. :) -
Kipróbáltam a GRID-et, hát azért nem olyan rossz, minden esetre én jól szórakoztam vele :) -
Össze. Mivel lcd-n játszol, ezért gondolom vga kábellel kötötted össze a monitort és a boxot. A vga kábel box felőli végén van egy 5.1-es kimenet.
-
sziasztok!
Lcd monitoron jáccom Xboxal és a gépem hangalain..
A kérdésem az lenne hogy ösze lehet hozni így a boxot egy 5.1es hangfalszettel ?? A következő kérdésem hogy a gép kb 3-4 éves és egy hangszórókábelnek van bemenete. Ugye a sima zöld.... a gépre rá lehet kötni 5.1es hangfalszettet??? És mit ajánlotok? kb ugy 40 000 FT-ig ?? :) -
detoxic #42406 Már a Sky-on van ;) -
2-300 forintos rca-jack átalakító az egész -
gyuri12 #42404 Gyurcsi a gamertagom, lehet felvenni:D
(még új vagyok) -
hogyne lehetne, az egész egy rakat átalakító kérdése :) /mivel rca-val jön ki a boxból a nojz/ -
Sima jack kimenetes fejhallgatót rá lehet kötni az X-Box360-ra? Mert monitorra kötném, és fülessel szeretném majd nyomni. -
ez azért van mert nem olvasod a piros betűs banner részt, de most untam meg, hogy csak figyelmeztetem állandóan az usereket, mész banra -
luigipietro #42400 szevasztok szeretnék egy kis segítséget kérni:
kiírtam egy xbox360-as lemezt,de ezt írja ki a gép: the disc is unreadble... :-(
miért lehet ez? -
Június 27-én fog kijönni. A demó meg jövé hét vagy hamarosan ;)