176877

-
Bourne tapasztalat? (liverol regio gond miatt asszem nem lehet szedni, de torrenten kintvan...)
igéretes (aki a lövöldét szereti, de van közelharc is)
gametrailers gameplay -
vga ELVILEG sokkal jobb képet ad, bár ez nyilván a megjelenítő képességein is múlik -
BenQ G2400W
24", dvi+hdmi+vga bemenet, xboxhoz jó, mivel 1920x1080ban meg tudod hajtani és a monitor azt képarány helyesen jeleniti meg, nem nyujtja ki 1920x1200ra, mint a többi átlagos 16:10es monitor (ugye a box képe 16:9es!)
(Dzson is vett ilyet, neki bevált - bár ps3-hoz nem tökéletes választás, mivel az nem minden játékot képes felméretezni 1080p-re. Részletekről kérdezz tőle priviben szvsz. Ide nem jár, ps3-a van)
Oldman63: jó tv, bár vga bemenet tudtommal ezeken a philipseken nincsen. 140ért inkább egy le32R8x-es samut vennék, +10k gondolom belefér... -
Julezz #42475 Sziasztok! Lenne egy kérdésem: érdemes 94cm-es HDTV-hez VGA kábelt venni vagy a komponens jobb képet ad? -
Oldman63 #42474 Köszi, feltettem ott is... -
KÖHHHHHHHH. -
a srác csak a halott alaplajáról akarja lekapni magának a hűtőbordát, kit érdekel h te mit fogsz csinálni ha tönkremegy a géped? -
Szeretsz kötekedni, mi? Amúgy képzeld, semmi baja a kedves XBOXomnak, itt van mellettem, megyek, játszok is rajta egyet. -
Érdekes, az enyém tökéletesen működik, ha bármi baja lesz, hívom az 555-xbox-fail számot és láss csodát, eljönnek érte, javítják.
Ja, hogy warezolni teccik? Akkor tessék meginni a levét. -
Mostanra rájöttem, hogy nem kell ehez semmi, csak egy fogó. Az Xet szimplán leakasztom a csavarokról, aztán fogóval kicsavaromm őket. -
spammer #42468 Szerintem ilyen kit kell hozzá, gondolom én:
link -
Kérdés:
"mi a faszé kell buherálni a szerencsétlen konzolt" ?
Válasz:
8x 3 ledes, DVD vezérlő chip hibás, RAM hibás, GPU borda nélküli használhatatlan, felesleges alaplap CPU bordáját akarom leszedni, viszont nem tudom, hogy mivel lehet azt a csavart kiszedni. Működőképes konzolhoz nem nyúlok, örülök, ha az X360om megy, nem hogy még baszogassam is. -
Kérdezősködj a pécés buhera topikokban... ez a kép csak utalás volt arra h "mi a faszé kell buherálni a szerencsétlen konzolt" ?
Majd valaki segít, tőlem ennyi tellett:) -
Valahogy nem látom a megfelelő eszközt benne. Már bocs, de inkább semmit ne írj, minthogy valami baromságot. -
-
Hogy lehet leszedni a 360 alaplapjáról a hűtőbordákat? Alul az X alakú rögzítéseket nem tudom, hogy mivel lehet lescavarozni. -
itt tedd fel ugyanezt a kérdést, az lcd guruk tábortűze ott zizeg -
Oldman63 #42461 Sziasztok!
Felmerült, hogy vennénk egy HD-Ready LCD TV-t, nem utolsó sorban az XBOX 360-as konzolhoz!
Eddig ezt néztük ki, nagyjából ennyi is lenne, amit rászánnánk...
Philips 32PFL3312 LCD TV
Van-e valakinek információja erről a TV-ről, vagy általános ismerete a hasonló tv-k vásárlása előtt feltétlen megismerendő dolgokról?
-
ja, ja tényleg kedvesek, én beszélgettem valami Anikóval, jól megbeszéltük, hogy:
szar az idő (ez még februárba volt),
más a piros pöttyös íze!!! (ez fontos téma volt),
valamint, és nem vicc, hogy magányos a lelkem
sztem meg kellene majd látogatnom, lehet még felhívom
-
SlickAdam #42459 az lesz! :D
mondjuk a hölgy kedves volt, csak valami fejest kérdezett meg amikor tartani kellett a vonalat, gondolom ő mondta ki az ítéletet. -
ez amolyan plusz feature
a fogyasztóvédelem jó pofa dolog, meg többnyire az összes kereskedőnél beválik, de hosszadalmas és macerás, ahelyett, hogy telefonálnál:
"Microsoft Xbox ügyfélszolgálat miben segíthetek?"
"Ez robbani készül kezitcsókolom!"
vagy valami kevésbé drámait ;) -
SlickAdam #42457 nem nagyon értek a fogyasztóvédelmis dolgokhoz, de az, hogy olyan jelenséget produkál, amilyet nem kéne neki, az sztem igenis probléma. majd jelzem én is a fejleményeket (hátha másnak is lesz ilyen gondja) -
nem kell valótlant állítani, csak kicsit dramatizálini a helyzetet...pl. "mindjárt robban" 
fogyasztó védelemmel semmit nem érsz, hisz a táp a feladatát tökéeltesen ellátja, a pihe - puha meg csak azért nem köteles visszavenni, ill. vagy cserélni terméket mert nem tetszik neked a színe, vagyis a vásárlástól számítva 3 napig, de gondolom az meg már lejárt (ha a NET -en vetted akkor meg 7 nap) -
SlickAdam #42455 nem szeretek valótlant állítani, de felhívom sztem őket és nyomatékosabban előadom kvanta esetét. olyan nincs hogy neki hiba nálam nem hiba! ha meg nem csinálnak semmit, akkor szépen fogyasztóvédelem. ez egy táp, amit elvileg simán bedugva lehet hagyni. a sípoló hang meg nem normális. várjam meg míg leég a ház vagy mindíg huzogassam ki? na várjanak csak!:D -
mondjad azt, hogy nem világít a táp, hogy szar, vagy néha világít, meg ha világít olyan hangja van mint egy turbónak, erre tuti bekérik és küldik az újat! tessék túldramaizálni a dolgot -
SlickAdam #42453 képzeld, én is felhívtam őket, 15 percet pofáztam velük, és nekem NEM tudnak küldeni. ez volt a szöveg. nem is hallottak ilyen esetről, pedig utánad hívtam őket és mondtam is a te esetedet. fasza mi? -
mateh #42452 Valaki fifa 2008?
Gamertag: matelive -
kvanta #42451 Üdv mindenkinek. A táp zizegésem megoldódott, csak azóta nem tudtam jelentkezni, küldött MS új tápot így már megszűnt a hangos visítás. Azonban újabb problémával állok szembn. Leszeretném cserélni jelenlegi monitoromat egy újra, erre szeretném rákötni a Boxot (ez így költséghatékonyabb megoldás mint venni egy új TV-t) De nem igazán tudom mire figyeljek. Ha van valakinek tapasztalata, hogy mit éri meg venni, pl tudna pontos típust írni akkor sokat segítene.
A válaszokat előre is köszönöm
-
Annyira nem fos, de amihez szokva vagyok (KMPlayer) ahhoz képest sehol nincs. Nomeg nagyfelbontású képernyőn minden fos ami nem HD. -
régebben énis
de DanielT irta h fos, meg a leáldozottban volt link teszthez, ahol mindenféle deinterlész stb teszten valóban megbukott :(
5 perc és letesztelem... janem, a GTA lemez van bent, azt nem veszem ki semmiféle filmért :D (később igen)
de a dvdtől függetlenül, mint mediacenter, nagy bukta bármelyik konzol (xbox1 classic kivétel) -
Én pont azt hallottam, hogy szép képe van
-
Nem. És ne írj 80 kérdőjelet, ez nem a chat.hu tini szoba. -
Easy Csabesz #42446 jó a VGA-D-SUB cable cooool. PEN Drive-ot lehet használni játékok mentéseire?????? -
Dehogy húz le még egyet. A Live előfizu igen, de ez nem. -
sz*rul
dvd képe allitolag elég gyenge
divx támogatás van, de feliratok nincsenek
mp3, jpg - megy
ha nem játékra vennéd, szvsz ne vegyél :) -
Annyi a lényeg hogy végig a 3 kör alatt ne szakadjon meg a combo sor.Szal folyamatosan csúsztatni,és akkor majd a végén egybe szorozza meg az elért pontot.Ja meg amit el is mond,a kis zászlócskákhoz kell minél közelebb menni miközben csúsztatod az autót és akkor több pontot ad.
Amúgy 30 milla körüli pont az amivel elégedett lehet az ember,youtube-on van pár kemény arc.Persze határ a csillagos ég:)
Nekem is csak 21 milla körüli jött egyelőre össze,de ezt még fejlesztem majd:P -
srácok, Live-on érdemes pontkártyát venni?
elég jó áron van, csak félek h ha felhasználom mindet, lehúzna még egyet magától!
(mint a Live előfizu esetében is)
van ezzel valakinek tapasztalata?
cod4 map packot akarom amúgy megvenni, azért kéne 800MS pont -
jboones #42441 xbox360 masina médiacenteri mivoltában, hogyan teljesít? dvd lejátszás /upscaler/ milyen? divx-et eszi már? tudom hüje kérdések, de van némi pénzmagom, amit minőségi lejátszóba fektetnék, és mivel erősen esett a masina ára, így ez is bekerült a célpontok közé... -
Tomy Lee #42440 Full verziós gémek rajta:
- PaC-MAN Championship Edition
- UNO
- Boom Boom Rocket
- Feeding Frenzy
- Luxor 2
Trial gammák rajta:
-Zuma
-Marble Blast
-Ultra Minigolf
-Frogger + még shrek valami kártyás asszem.. -
Th0m #42439 hali! valaki megtudja mondani pontosan mit is tartalmaz ez a dvd? Xboxlive Arcade Compilation Disk..